Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

νεφελακι μπραβο για το γιοκα σου μια χαρα ειναι καλε τι εχει; κι εμεις που πηγαμε α σας είπα μας είπα να περιορισουμε λεει τις ποσοτητες γιατι παρα πήρε!!! η αληθεια πηρε 1200 σε ενα μηνα... ειμαστε 8800 και 73 εκ ετσι τον σταματαω στα 250 γρ το μεσημεριανο και 250 μλ φρουτο συν τη βρωμη του το απόγεμα και 3-4 θηλασμους...αλλα νομιζω πως πειναει. Αν τον αφησω τρωει 300 και 450... αν στο τελος του μηνα δεν παρει βαρος η υψος θα του τα ξανααυξησω!

Ετσι που λες νεφελη αλλοι γιαουρτακια κι αλλοι στη διαιτα χιχιχιχιχ ατιμα πιτογυρα μας καψατε!

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?

μια χαρα τα παιδακια σας ε?

ξεκινησαμε μοσχαρι το φαγε οχι με πολυ ορεξη σημερα εφαγε κοτοπουλο με πιο πολυ ορεξη!!!!!!!

τι λαχανικα βαζατε στην αρχη με το κρεας?

βγαλαμε το πρωτο μας δοντακι!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσακια καλημερα!!!τι κανετε;ωραια μερα για βολτα!!ιωαννακι καλοριζικο το δοντακι!!!τί δλδ τωρα σειρα μας;;αχ βαχ!!δεν φαινεται να πεταγεται κατι ακομη αν κ ειναι ασπρα κ ψιλοφουσκωμενα τα ουλακια του!!οι υπολοιπες;πως πατε με τα του υπνου;στρωσατε ή ακομα;φεγγαρενια τι εγινε με την περιοδο τλκ;

Κοριτσια χρειαζομαι τα φωτα σας....

Χθες ειχαμε παιδιατρο,ειμαστε 9150γρ κ 73 εκ!πολυ ευχαριστημενη ειναι με την αντιληψη του μικρου και την επικοινωνια του!λοιπον μας εδωσε το πρασινο (κυριολεκτικα) φως για μοσχαρι,κοτοπουλο,ρυζακι,αστρακι,πεπονακι κλπ οπως κ για λαχανικα περα της πατατας κολοκυθι κ καροτο,για μπροκολο-πρασο-σπανακι κ οτι εποχης θελω!εχω μπερδευτει ομως με τους συνδυασμους παρα πολυ οπως κ με το ποση ποςοτητα να προσθεσω απ το καθενα!!μου πε σαν βαση να κρατησω πατατα καροτο και να παιξω μπαλα στα υπολοιπα!!επειδη εγω δεν τρωω τπτ απο αυτα τα πρασινα δε ξερω τι συνδυασμους να του κανω που να τρωγονται!!α και αρακα που ρωτησα μου πε καλυτερα απ τον αλλο μηνα!

Για πειτε μου βρε μανουλες,τι συνδυασμους κανετε κ τι ποσοτητες λαχανικων βαζετε για να βγαινει στα 220 η μεριδα!!α και πως τα φτιαχνετε!!

Φιλια πολλα σε ολες

Λινακι εγω εχω βαλει παντζαρι πιπερια φλωρινης μπροκολο πρασο κολοκυθακι κρεμμυδακι πατατα καροτο σελινο και αρακα τα φαναταζομαι σαν κανονικο γευμα οποτε τα συνδιαζω οπως θα τα τρωγα εγω.

βγαλαμε κι εμεις το πρωτο μας δοντακι!

κοπελια με την περιοδο ηρθε για μιση μερα με κοκκινες και καφε βλενες και ελαχιστο αιμα μονο πανω στο χαρτι εντωμεταξυ συμπτωματα περιοδου εχω ακομα! ειμαι αρκετα μπερδεμενη!

Διαφημίσεις

Λίνα εγώ σε κάθε γεύμα κοιτάζω να δίνω:

- μια ποσότητα λαχανικών (μπρόκολο, αβοκάντο, μπιζέλια, καρότο κτλ)

- μια ποσότητα αμυλούχων (πατάτα, γλυκοπατάτα, ρύζι, βρώμη κτλ)

- και μια πιο μικρή ποσότητα κρέας

Δίνω πάντα πρώτα το κρέας γιατί είναι το πιο σημαντικό και δεν αρέσει πολύ στα μικρά αλλά είναι πεινασμένα στην αρχή, μετά τα λαχανικά για τις βιταμίνες και τέλος τα αμυλούχα, που αν δεν τα φάνε δε με πειράζει και τόσο πολύ....

από συνδυασμούς περίεργους σε μας έχουν μεγάλη επιτυχία:

μπρόκολο - αβοκάντο

γλυκοπατάτα - ρύζι (με λίγη κανέλα είναι σα ρυζόγαλο!)

κρέας με δαμάσκηνο

κρέας με γλυκοπατάτα

καρότο με γλυκοπατάτα

Γενικά καρότα μην παίρνετε Βοιωτίας.. έχω λόγο που σας το λεω. Ο άντρας μου δούλευε παλιά στην περιοχή και οι αγρότες ποτίζουν τα καρότα τους με νερό που είναι πολύ βρώμικο... δυστυχώς είναι μολυσμένο από τα σκουπίδια της περιοχής. Από τότε τα καταργήσαμε στο σπίτι...ειδικά καρότα εγώ παίρνω βιολογικά.

εγώ κορίτσια τα βράζω όλα μαζί, δλδ μερίδα από κρέας μαζί με πατατα καρότο κ κολοκύθι (Λίνα μπορείς να βάλεις ότι λαχανικό θέλεις πχ μπρόκολο) αλέθω το κρέας μαζί με τα λαχανικά που θέλω (το κολοκύθι δεν το βάζω) και ρίχνω μέσα λίγο από τον ζωμό που έχει η κατσαρόλα π[ου έχει όλα τα συστατικά από αυτά που έχουν βράσει. κ φτιάχνω φαγητό για 3 μερίδες. το βάζω στο ψυγείο, το ζεσταίνω, ρίχνω λαδάκι κ σταγόνες από λεμόνι κ αυτό ήταν... επίσης βράζω με το μοσχαροζωμό κ πεπονάκι σε κατσαρολάκι κ ρίχνω κ αυτό στο μπλέντερ.

λοιπόν εμείς χαθήκαμε γιατί την Δευτέρα πήγαμε παιδίατρο κ για 2ο μήνα μείναμε στάσιμοι στα κιλά.... 6220. ανησυχήσαμε λιγάκι, κάναμε γενικές αίματος κ ούρων αλλά ευτυχώς βγήκαν καλές οπότε το θεωρούμε τυχαίο. μου είπε να του δώσω κ λίγο ξένο (μαζί με το θηλασμό) να πάρει λίγο τα πάνω του. κορίτσια εδώ αρχίζει το δράμα.... ούτε που να το φτύσει.... δοκίμασα να του δώσω κ μητρικό με μπιμπερό, το ίδιο αποτέλεσμα. θέλει βυζί.... κλαίει κ χτυπιέται. κ ήθελα να τον κάνω να μάθει λιγάκι το μπιμπερό, κ μητρικό, μπας κ μπορέσω να πάω κ εγώ πουθενά κανά βραδάκι... αλλά είπαμε!!! όταν ι άνθρωπός κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει!!!!!!!

τώρα όσο αφορά το βάρς, τον ζύγισα σήμερα στο σπίτι μου κ κάπως πήρε λίγο τα πάνω του.... τι να πω... υπομονή!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα μανούλες!! Πώς περάσατε το σκ; Σα να μπήκε η άνοιξη...

Ιωαννάκι και Φεγγαρένια καλορίζικα τα πρώτα δοντάκια!!

Λίνα εγώ μαγειρεύω ανά 2-3 μέρες και σε κάθε μερίδα βάζω 30gr κρέας, 60gr πατάτα (ή ρύζι ή ζυμαρικό), 60gr λαχανικά (καρότο, κολοκύθι, σέλινο, μπρόκολο, αρακά), προσθέτω περίπου 100ml από το ζουμί που έβρασαν κι ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο. Όλα αυτά βγαίνουν περίπου 220-240 γραμμάρια. Στην αρχή τα μετρούσα αλλά πλέον με το μάτι τα υπολογίζω.

Ζουνίτσα έτσι έκανε και ο δικός μου με το μπιμπερό αλλά ξαφνικά προχθες το πήρε πολύ εύκολα!! Άρχισε επιτέλους να πίνει νερό!!! Κι εγώ του δίνω πλέον γιαουρτάκι το πρωί και γάλα εβαπορέ μαζί με την κρέμα δημητριακών γιατί δεν παίρνει ύψος...

Εμείς το σκ ψάχναμε για βαφτιστικά!! Βρήκαμε ένα ωραίο σετάκι στα mamas & papas που είχε 300 ευρώ!!!! Ο άντρας μου ξετρελάθηκε αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι υπερβολικό ποσό για ένα παντελονάκι, ένα πουκαμισάκι, ένα σακάκι κι ένα καπελάκι που δε θα τα φορέσει παρά μόνο για λίγους μήνες ακόμα... Εσείς τι λέτε;

Με τον ύπνο είναι λίγο περίεργη η κατάσταση... Το βράδυ κοιμάται πανεύκολα και σχεδόν σερί μέχρι το πρωί. Τη νύχτα ξυπνάει 2-3 φορές αλλά ξανακοιμάται αμέσως. Το πρόβλημα είναι ότι το πρωί ξυπνάει όλο και νωρίτερα... Σήμερα ξύπνησε στις 6.30!!!! Αλλά μέσα στη μέρα, δράμα.... Δε θέλει με τίποτα να κοιμηθεί όσο κουρασμένος κι αν είναι! Αν τελικά υπομείνω το κλάμα του και τον ζορίσω κοιμάται για 1,5-2 ώρες το πρωί και 1-1,5 το μεσημέρι αλλά και πάλι ξυπνάει κάθε τόσο και δε θέλει να ξανακοιμηθεί!! Ελευθερος χρόνος και ξεκούραση για τη μαμά μηδέν....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα!!!

Με γεια τα δοντακια:):)

Φεγγαρενια δεν κανεις κανενα τεστακι!!!

Για το φαγητο δεν ξερω τι να πω μιας και μονο θηλαζουμε ακομη!!! Ειναι σχεδον 8 μηνων και κανω ακομη αποκλειστικο θηλασμο..... οπου και να το πω θα με κοροιδεψουν!!! Αντε να δουμε τι θα μας πει αυριο ο γιατρος!!! Σκεφτομαι να παρατησουμε τις κρεμουλες και να παμε στα λαχανικα μηπως ημασατε πιο τυχεροι.

Τωρα το μηλο που μπορει να τρωει θα του πω να το συνδιασουμε με αβοκαντο ή γλυκοπατατα(την βραζουμε?) ή κολοκυθι γλυκο!!!! Γιατι εκτος του αγελαδινου γαλατος μας πειραζει ή το αχλαδι ή η μπανανα ή το πορτοκαλι και δεν θελω να κανω αλλα πειραματα......

Νεφελι μια χαρα ο μικρος αφου κοιματε τοσο!!! εμεις κοιμομαστε απο της 9-7.30 αλλα ξυπναμε μια με δυο φορες για γαλα, και ενα μισαωρο στις 10 ενα μισαωρο στις 1230 και 2 ωρες στις 300.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

η γλυκοπατάτα ψήνεται στο φούρνο στους 200 βαθμούς σε 45-60 λεπτά. Την πλένεις, ανοίγεις τρύπες με το πιρούνι, την τυλίγεις με αλουμινόχαρτο και τη βάζεις στο φούρνο. Όταν τελειώσει το ψήσιμο την αφήνεις με το αλουμινόχαρτο 1-2 ώρες μέσα στο ζεστό φούρνο και μαλακώνει κι άλλο και γίνεται μούρλια! Το ψήσιμο είναι καλύτερο από το βράσιμο γιατί καταστρέφονται λιγότερα θρεπτικά συστατικά!

Διαφημίσεις

Φεγγαρενια μου ρωτας για τα ψητα οποτε να θποθεσω πως σου φυγε το αγχος της περιοδου κι ολα καλα;;

Νεφελη ειμαστε κ εμεις σε αναζητηση βαπτιστικων κ ναι 300 μονο για το σετακι μου φαινονται πολλα!!ειναι και το μαγαζι ακριβο!!εμεις προς guy laroche κλεινουμε μιας κ βρισκω το πακετο στα 450!!βεβαια θα ψαξουμε κι αλλο..στα lapin που πηγαμε μια βολτα το πακετο βγαινει γυρω στα 600?!!δε θελω να επιβαρυνω κ πολυ τους νονους μιας κι η κολλητη μου ειναι τωρα ανεργη κ μαζευει για τη βαφτιση!!ειναι αυτο που ειπες θα τα βαλουν το πολυ 3 μηνες,ειναι κριμα!!

Ζουνιτσα αφου οι εξετασεις ειναι μια χαρα,θα στρωσει κι ο μικρος!!δε βαζεις κ αβοκαντο;ηθελα να βαλω αλλα σημερα εμαθα πως ενα μετριο εχει 240 περιπου θερμιδες κ δε μας παιρνει ακομα!!θα βαλει βαρος μην αγχωνεσαι,με το μπιμπερο σιγα σιγα θα συνηθισει!!

Φιλια πολλα σε ολες

Γραφτηκαμε στον παιδικο σταθμο!!! Κοριτσια ξετρελαθηκα!!! Για καθε ηλικια εχουν ενα μικρο σπιτακι με 3 μεγαλα δωματια. Σε καθε δωματιο ειναι 4 παιδακια με τη δασκαλα τους. Το καθε δωματιο τωρα εχει ενα χωρο με δυο αλλαξιερες και βρυσακια και ξεχωριστα πετσετακια για καθε μωρακι. Αλλος χωρος ειναι για να κοιμουνται με στρωματακια στο πατωμα. Ο κυριως χωρος ειναι με μεγαλα τραπεζια και καρεκλιτσες οπου τρωνε και παιζουν. Ειναι ολα τοσο μικροσκοπικα....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...