Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα εχω πολυ καιρο να γράψω αλλα απο την μια οι εμετοι απο την αλλη ο γιος μου που θελει τρελη προσοχη δεν μου μένει καιρός.Στις 20/2/13 εκανα και εγω αυχενικη!!!!ολα πηγαν καλα!!!και......εχω να προσθέσω αλλο ενα αγοράκι στην παρέα!!!Κατα τα αλλα μου είπε πως για την δευτερη καισαρικη να περιμένω μεταξυ 21-25 Αυγουστου.Χαιρομαι πολυ που βλεπω πως όλες προχωραμε καλα!!!

Συγχαρητήρια!! Να μπάινεις να μας λες νέα όποτε προλαβαίνεις, θα προσθέσω εγώ το αγοράκι σου στη λίστα μας!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

xara_84 ΠΗΤ 03/08/3013

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλησπέρα κι από μένα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες! Εγώ είμαι στη 12η εβδομάδα, οπότε μάλλον θα έπρεπε να είμαι στο καφέ αυτών που θα γεννήσουν το Σεπτέμβριο του 2013 αλλά είμαι καινούρια στο forum και δεν έχω εντοπίσει ακόμα αν υπάρχει κάτι τέτοιο... Σαν (λίγο) πιο παλιές ελπίζω να με κατευθύνετε και αν δεν υπάρχει τέτοιο καφέ να με δεχτείτε στην παρέα σας! Πολλές ευχές σε όλες, να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη και σύντομα να χαιρόμαστε τα υπέροχα μωράκια μας!

Καλώς ηρθες milinaki φυσικά και είσαι ευπρόσδεκτη στην παρέα μας!!!!!! Να έχεις και εσύ μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου! Για διακοπές λοιπόν εμείς λέμε να πάμε μια εκδρομή το Πάσχα σε κανένα κοντινό νησάκι και τον Ιούνιο(προς το τέλος) μια εβδομάδα στο εξοχικό! Τον τελευταίο μήνα στην Αθήνα και μόλις με το καλό έρθει το μπεμπέ ξανά στο εξοχικό!!!!

Καλημερα κοριτσια χθες καναμε την αυχενικη διαφανεια ολα βγηκαν τελεια και ο γιατρος πολυ καλος μας ειχε ποση ωρα να κοιταμε το μωρο αφου τελειωσε η εξεταση.Μας ειπε οτι εχει ωραια μυτουλα και βγαινει μια εβδομαδα μεγαλυτερο το μωρο και μαλλον ειπε περιμενουμε ξανα κοριτσακι.....!!!!!!!!!!

Μπράβο Ιωάννα μου άντε άλλη μια κούκλα!!!

Καλημέρα!!! Τι όμορφος καιρός είναι αυτός... Λες και έρχεται η άνοιξη νωρίτερα και το καλοκαίρι είναι ακόμα πιο κοντά.... ;)

Να καλωσορίσω και τα καινούργια μας κορίτσια! Με το καλό η αυχενική σε όσες δεν έχουν κάνει! Σε μας κράτησε περίπου μισή ώρα και μας είπε το φύλο με σχετική βεβαιότητα. Το φύλο θα είναι σίγουρο μόνο αν έχει καλή θέση, δεν έχει να κάνει με το αν είναι αγόρι ή κορίτσι γιατί και στα δυο εξέχει κάτι!!!!!! Από την κλίση λέει το καταλαβαίνουν...

Αχ Νεφέλη εγώ πέρυσι το χειμώνα δεν είχα μετακομίσει ακόμα και ήμουν θεσ/νικη τώρα λοιπόν που είμαι Αθήνα και ο καιρός είναι τόσο διαφορετικός χαιρομαο τόσο πολύ!!!! Συγγνώμη στις συμπατριώτισσες από το βορρά αλλά ο καιρός κάτω είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!

http://www.lifo.gr/now/world/23209

Και φανταστείτε οτι πήγα την Περασμένη βδομάδα κ έφαγα κεφτεδάκια...

Μαράκι και εγώ.... και μάλιστα πήγα σχεδόν υπνωτισμένη!!!!! Αυτό που λένε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΙΚΕΑ:rolleyes:

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα εχω πολυ καιρο να γράψω αλλα απο την μια οι εμετοι απο την αλλη ο γιος μου που θελει τρελη προσοχη δεν μου μένει καιρός.Στις 20/2/13 εκανα και εγω αυχενικη!!!!ολα πηγαν καλα!!!και......εχω να προσθέσω αλλο ενα αγοράκι στην παρέα!!!Κατα τα αλλα μου είπε πως για την δευτερη καισαρικη να περιμένω μεταξυ 21-25 Αυγουστου.Χαιρομαι πολυ που βλεπω πως όλες προχωραμε καλα!!!

Με το καλό το δευτερο αντρακι σου Αλίκη!

Κορίτσια ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ!!!!! Μέχρι να καταλάβω τι είναι με είχαν πάρει τα ζουμιά.... Τι συγκινητική στιγμή ήταν αυτή.....

Αχ νεφελάκη θέλω......

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια και τις κοιλιτσες..........

ως γνωστον τρεχω και δεν εχω διαβασει πολλα. Παω τωρα να παρω τους ανταρτες μου απο το σχολειο και το μεση,ερι που θα κοιμηθουν θα επανελθω να σας διαβασω και να σχολιασω.....

Μπηκα μονο να σας πω οτι μετα απο 2 καταπληκτικα αγορακια εχουμε τωρα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μολις γυρισα απο τον υπερηχο.Ενταξει ειμαι παρα πολυ χαρουμενη δεν το κρυβω!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλια

Άλλο ένα κοριτσάκι στην παρέα μας τέλεια συγχαρητήρια:P:p:p

Καλησπέρα ονομάζομαι Χριστίνα και είμαι απο τις Μανούλες Απριλίου του 2010 τώρα είμαι εγκυος στο 2ο αλλά γεννάω Σεπτ. Δεν έχω κάπου να ενταχθώ και είπα μήπως θέλετε παρεούλα. Έχω ένα γιο τον Στάθη και τώρα δεν ξέρουμε για το δεύτερο θα δείξει!!!

Καλώς ήρθες Χριστινάκι και σε σένα!

Floreta μου απ ότι έχω δει στα περισσότερα καρότσια μπορείς να στρέψεις το μωρό να κοιτάει όπου θέλεις εσύ! Δεν ξέρω αν στα καρότσια για δίδυμα ισχύει κάτι άλλο!

καλησπερα και απο εμενα ειμαι η ιωαννα.εχω μια κορη 2 ετων και περιμενουμε το δευτερο παιδακι μας,αγορακι.χαιρομαι πολυ που μπαινω στη παρεα σας.πητ εχω 1 αυγουστου βαση αυχενικης αλλα 3 αυγουστου βαση γιατρου....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις ζουζουνομανούλες!!!

Καλως όρισαν τα νέα κορίτσια!!!!

Πάλι σήμερα κοιμήθηκα τέλεια! Έδιωξα τον άντρα μου στο παιδικό το δωμάτιο κατά τις 3 γιατι ροχάλιζε και κοιμήθηκα συνεχόμενα μέχρι τις 10!!! Γουαουουουουου! Έχει να συμβεί 3 μήνες! χιχι! :tongue:

anat σε καρότσι διδύμων οι επιλογές είναι πολύ λίγες, στο prenatal νομίζω είχε μόνο 3, οπότε δε θα έχουμε μεγάλα διλήμματα :tongue:

Καλημέρα!!!! Αχ Floreta μου.. 10 η ωρα? Δεν θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία φορά που σηκώθηκα 10.. Καλά κάνεις όμως να ξεκουράζεσαι! Κ εμένα ροχαλίζει ο αντρας μου κ του πατάω κλωτσια μεσα στον υπνο να γυρίσει πλευρό :PΙωαννάκι που είσαι? Όλα καλά στο γιατρό χθες?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια να σας πω τον πονο μου οι εμετοι ακόμη δεν έχουν σταματήσει και εμφανίζονται την νυχτα ξυπναω στον ύπνο μου ,ανακατευομαι τρελα και μετα ξερναω!!!!Εχει καμια σας παρόμοια εμπειρία?εγώ στο πρώτο ήμουν περδίκι και τωρα εχω ψιλοαγχωθεί!!!Εσείς που έχετε και μεγαλύτερα παιδάκια τους εχετε πεί για το αδερφάκι τους?

Ρε κοριτσια να σας πω τον πονο μου οι εμετοι ακόμη δεν έχουν σταματήσει και εμφανίζονται την νυχτα ξυπναω στον ύπνο μου ,ανακατευομαι τρελα και μετα ξερναω!!!!Εχει καμια σας παρόμοια εμπειρία?εγώ στο πρώτο ήμουν περδίκι και τωρα εχω ψιλοαγχωθεί!!!Εσείς που έχετε και μεγαλύτερα παιδάκια τους εχετε πεί για το αδερφάκι τους?

Στον γιο μου είχα αναγούλες εμετους ανακατωσούρες κτλ μεχρι 14 περίπου εβδομάδων.. Τώρα ούτε που καταλαβαίνω οτι είμαι εγκυος! Του έχουμε μιλήσει του Κωστή προσπαθούμε να τον προετοιμάσουμε γιατί είναι και λίγο κτητικός και πιστεύω οτι θα έχουμε προβλημα στην αρχή.. Τώρα βέβαια χαίρεται και λέει οτι περιμένει να έρθει η αδερφούλα του και οτι θα την αγαπάει και θα πάιζουνε και και και.. Αλλά σίγουρα όταν την δει θα αντιδράσει!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Στον γιο μου είχα αναγούλες εμετους ανακατωσούρες κτλ μεχρι 14 περίπου εβδομάδων.. Τώρα ούτε που καταλαβαίνω οτι είμαι εγκυος! Του έχουμε μιλήσει του Κωστή προσπαθούμε να τον προετοιμάσουμε γιατί είναι και λίγο κτητικός και πιστεύω οτι θα έχουμε προβλημα στην αρχή.. Τώρα βέβαια χαίρεται και λέει οτι περιμένει να έρθει η αδερφούλα του και οτι θα την αγαπάει και θα πάιζουνε και και και.. Αλλά σίγουρα όταν την δει θα αντιδράσει!

Εμείς του το έχουμε πει αλλα καποιες φορές τον βλέπω αρκετα αντιδραστικό.Θελει συνεχεια να ανεβαίνει στην κοιλία μου και καλα να κοιμαται πάνω μου γιατί ειναι λεει μωρο και αλλα τετοια...Επίσης εχω θέμα γιατι καθώς κοιμάται ακόμη μαζί μας σκέφτομαι τι θα γίνει αν έρθει το δεύτερο!!!Εχω ψιλοαγχωθεί γιατί ενώ σκέφτομαι οτι έχουμε χρόνο απο την άλλη ξέρω ποσο γρήγορα περνάει και για πότε θα έρθει ο Αυγουστος και θέλω να τον προετοιμάσω σωστά

Η αλήθεια είναι οτι περνάει πολύ γρηγορα ο καιρός.. Αν θες να του αλλάξεις δωμάτιο καλύτερα προσπάθησε το τώρα, γιατί μετά μπορεί να θεωρήσει οτι ''φταει'' το αδερφάκι του που έφυγε από τη μαμα και τον μπαμπά.. δεν ξέρεις πως σκέφτονται.. Εμάς ευτυχώς δεν ήρθε ποτέ στο κρεβάτι.. αλλά όλο σκέφτομαι τι θα γίνει όταν μυριστεί οτι θα έχουμε μαζί μας το μωρό.. Θα δούμε! Για όλα υπάρχει λύση, σωστά?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Η αλήθεια είναι οτι περνάει πολύ γρηγορα ο καιρός.. Αν θες να του αλλάξεις δωμάτιο καλύτερα προσπάθησε το τώρα, γιατί μετά μπορεί να θεωρήσει οτι ''φταει'' το αδερφάκι του που έφυγε από τη μαμα και τον μπαμπά.. δεν ξέρεις πως σκέφτονται.. Εμάς ευτυχώς δεν ήρθε ποτέ στο κρεβάτι.. αλλά όλο σκέφτομαι τι θα γίνει όταν μυριστεί οτι θα έχουμε μαζί μας το μωρό.. Θα δούμε! Για όλα υπάρχει λύση, σωστά?

καλα εννοειται απλα σκεφτομαι πως στην αρχη ειναι αρκετα δυσκολο να κρατησεις τις σωστες αποστασεις!ειναι πολυ λεπτη η ισορροπια!!!περσυ ειχα παει στον Σαμαρα εναν αναπτυξιολογο στην Θεσ/νικη που θεωρειται κορυφη και μου ειχε πει πως τα παιδια εντιλαμβανονται την υπαρξη του δευτερου παιδιου σαν την ερωμένη σαν να έρθει ξαφνικα λεει ο ανδρας σου ενα πρωι και να σου πει καλημέρα μωρο μου ηρθαμε και θα κάτσουμε για πάντα!!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...