Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Νεφελη και εγω τα εχω χαμενα με τον υπνο το βραδυ ακομη ξυπναει 12 και 5, τον 5 με την αλλαγη ωρας θα γινει 6 οποτε θα με βολευει με την δουλεια αλλα τον 12 δεν ξερω τι να κανω σκεφτομαι να δινει ξενο ο αντρας μου και να μειωνω ποσοτητες, το θηλαστρο μου χαλασε και δεν ξερω εαν συμφερει τωρα να αγορασω καινουργιο.

Οσο για το μεσημερι της αρεσει να με πιπιλαει περιμενω να βαλουμε λαχανικα.

Νεφελη δοκιμασε τον υπνοσακο το βραδυ.με τον αντρα μου και εμεις εχουμε διαφωνιες για το τι θα κανουμε τωρα που αρχισα εγω να κουραζομαι

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Αχ είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει η στήριξη από τον σύζυγο... Εμένα πιο πολύ με κουράζει που πρέπει να αντιμετωπίσω το κλάμα του μικρού και μετά τη γκρίνια του άντρα μου που με κατηγορεί ότι βασανίζω το μωρό! Υπνόσακο δεν του ξαναβάζω γιατί μια χαρά μετακινείται και με αυτόν συν ότι είναι πιο επικίνδυνο να προσπαθεί να σηκωθεί με τον υπνόσακο! Θα κάνω υπομονή... Λίνα έχεις απόλυτο δίκιο για το "παράθυρο ύπνου"! Αυτό προσπαθώ να βρω... Άλλες φορές νυστάζει στις 2 ώρες κι άλλες στις 4 και το απόγευμα δεν ξανακοιμάται μετά τις 4.30, οπότε πρέπει να κοιμάται δυο φορές, μια το πρωί και μια το μεσημέρι σε τέτοιες ώρες ώστε να μην είναι ούτε πολύ κουρασμένος ούτε πολύ ξύπνιος αλλά να μου χωράνε και τα γεύματα... Ούφ! Τεράστιο μπέρδεμα!! Μου φαίνεται πιο εύκολα ήταν όταν θήλαζε...

Μάγδα αν θέλεις να κόψεις τα νυχτερινά γεύματα πρέπει απλώς να το πάρεις απόφαση! Εγώ επειδή το φοβόμουν όλο το ανέβαλα μέχρι που άρχισε να ξυπνάει όχι μόνο τις δυο φορές που ήταν η ώρα του να φάει αλλά άλλες 1-2 φορές μέσα στη νύχτα και δεν ξανακοιμόταν αν δεν τον θήλαζα! Είχα φτάσει στο σημείο να κουτουλάω από τη νύστα, να έχω νεύρα, να ξεσπάω στον άντρα μου και να μη χαίρομαι καθόλου το παιδάκι μου... Αποφάσισα λοιπόν ότι θα δώσω τέλος στα νυχτερινά ταίσματα με οποιο κόστος! Το πρώτο βράδυ ξύπνησε στις 12.00 και τον άφησα να ξανακοιμηθεί χωρίς ούτε να τον ταίσω ούτε να τον πάρω αγκαλιά. Του πήρε μισή ώρα με σπαρακτικό κλάμα.... Μετά ξύπνησε στις 3.00, τον άφησα να ξανακοιμηθει με τον ίδιο τρόπο αλλά αυτή τη φορά του πήρε μόνο 10 λεπτά! Στις 3.30 τον σήκωσα εγώ για να τον θηλάσω και τον ξαναέβαλα στην κούνια του όπου κοιμήθηκε αμέσως. Ξαναξύπνησε στις 5.00, τον άφησα και ξανακοιμήθηκε σε 5 λεπτά. Τα επόμενα 2 βράδια έκανα το ίδιο. Όποτε ξυπνούσε τον άφηνα να ξανακοιμηθεί μόνος του -δεν του έπαιρνε πάνω από 10 λεπτά τη φορά- και τον σήκωνα εγώ για να τον θηλάσω στις 3.30 μειώνοντας το χρόνο θηλασμού κατά δυο λεπτά κάθε μέρα μέχρι που έφτασε τα δυο λεπτά. Τα δυο επόμενα βράδια δεν τον θήλασα καθόλου, αλλά ξύπνησε στις 4.30-5.00 και γκρίνιαζε για σχεδόν μια ώρα μέχρι να ξανακοιμηθεί. Από τότε κοιμάται όλη τη νύχτα χωρίς να θηλάζει καθόλου!! Ξυπνάει βέβαια για άλλους λόγους αλλά ξανακοιμάται αμέσως, τις περισσότερες φορές χωρίς καν να πάω στο δωμάτιό του! Τη μέθοδο που ακολούθησα τη διάβασα στο βιβλίο για την υπνική εκπαίδευση και η λογική είναι ότι πρέπει να μάθει να μη θηλάζει τη νύχτα αλλά αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά ώστε να μάθει να τρώει περισσότερο μέσα στη μέρα αλλά και να σταθεροποιηθεί η παραγωγη γάλακτος της μαμάς. Για να πετύχει πρέπει να είσαι αποφασισμένη και τηρήσεις σταθερή στάση ώστε να μάθει όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται!! Μη δώσεις ξένο γάλα, δε θα κερδίσεις τίποτα... Σε αυτή την ηλικία δεν πεινάνε τη νύχτα, τρώνε απλά από συνήθεια!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα,

Συγγνώμη που χώνομαι έτσι σφήνα στην παρέα σας, απλά διαβάζοντάς σας ήθελα να σας παραθέσω το παρακάτω για το ελεγχόμενο κλάμα.

http://pediatros-thes.gr/for-parents/%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%BF%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%82/

Καλό κουράγιο σε όλες τις μανούλες :)

p8P6p2.png

κοριτσακια τα φωτα σας θηλασα αποκλειστικα 6 μηνες ωραια; περιοδο δεν ειχα τον προηγουμενο μηνα μου ρθε για μιαμιση μερα κατι που μονο περιοδος δεν ηταν κρατησε μιαμιση μερα και χωρις σερβιετα δε θα φαινοταν καν. τωρα ηταν να αδιαθετησω σημερα δευτερη φορα από τη γεννα εχω συμπτωματα εδω και 8 μερες μου χουν σπασει τα νευρα τρελη συχνοουρια κλπ της περιοδου αλλα το αιμα ειναι παλι μονο στο σκουπισμα; τι να υποθεσω;

Διαφημίσεις

Φλορέτα βιάστηκα να χαρώ για τον ύπνο του μικρού και το βρήκα μπροστά μου!!!! Άρχισε πάλι να ξυπνάει τη νύχτα και να σκαρφαλώνει στα κάγκελα. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό... Όταν τον βάζω το πρωί και το μεσημέρι για ύπνο προσπαθεί να κάνει το ίδιο αλλά τον κρατάω σφιχτά με την κουβέρτα για να μη μπορεί να κινηθεί και σπαράζει στο κλάμα για κάνα δεκάλεπτο μέχρι να τον πάρει ο ύπνος.... Στεναχωριέμαι τόσο πολύ να τον ακούω να κλαίει.... Έχει αλλάξει και το πρόγραμμά του και δεν ξέρω πότε πρέπει να τον βάλω για ύπνο... Δε μου βγαίνει και ο συνδυασμός του ύπνου με τα γεύματα... Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ και δεν έχω καμία στηρίξη από το σύζυγο...

άσε ρε γμτ, μια από τα ίδια κι εδώ... τελικά αποφάσισα να τον βάζω στο κρεββάτι, να κλείνω την πόρτα, και να τον αφήνω να κάνει ό,τι γουστάρει μέχρι να κοιμηθεί. Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο μόνο αν κλαίει πολύ, για πανω από 20-30 δευτερόλεπτα και τον ηρεμώ. Συνήθως μετά από 10-15 λεπτά αποκοιμιέται, κάποιες φορές μπρούμυτα... μια φορά τον βρήκα και ανάποδα (δηλ. το κεφάλι εκεί που βάζει τα πόδια). Πως γύρισε έτσι δεν κατάλαβα, αλλά τέσπα όπως βολεύεται κανείς :tongue:

Το βασικό μου πρόβλημα είναι πως ξυπνάει και τον αδερφό του και κλαίνε μαζί... δράμα όταν σου συμβεί στις 3 το πρωί! Άντε να ηρεμήσεις δυο μωρά που κλαίνε ταυτόχρονα και δεν έχουν και όρεξη να ξανακοιμηθούν...

Καλημέρα!!!

Εχθες πηγαμε παιδιατρο και μου ειπε να βαλουμε το απογευμα ρυζαλευρο βανιλια για να δουμε εαν εχει αλλεργεια στο γαλα, κατω απο αλλες συνθηκες δεν θα εδινα ρυζαλευρο βανιλια αλλα για δοκιμη εδωσα εχθες μια κουταλια, η μικρη αμεσως εβγαλε κοκκινηλες γυρο απο το στομα αλλα φυγανε μετα απο 1 ωρα!!! Εγω λεω πως εχει μια μικρη ευαισθησια, ο αντρας μου λεει πως μπορει να ηταν τυχαιο και να δοκιμασουμε παλι σημερα με 3 κουταλιες και μετα να παρουμε τηλ τον γιατρο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα δοκίμασε και σήμερα και βλέπεις. Αν είναι μόνο κοκκινιλες γύρω από το στόμα και πουθενά αλλού στο σωματάκι της μπορεί να είναι και τυχαίο! Με τα φρούτα πώς τα πάτε;

Εμείς έχουμε παιδίατρο το απόγευμα και θέλω να τη ρωτήσω τοσα πολλά.... Ο μικρός έχει γίνει πολύ δύσκολο μωρό και μας κουράζει πάρα πολύ... Κυρίως το θέμα του ύπνου είναι το πρόβλημά του, που από την αρχή δυσκολευόταν. Κάθε φορά που τον βάζω για ύπνο κοιτάει να πιαστεί από τα κάγκελα και αναγκάζομαι να κάθομαι από πάνω του και να τον κρατάω ακίνητο μέχρι να ηρεμήσει και να μπορέσει να κοιμηθεί!! Το χειρότερο όμως είναι ότι ξυπνάει στη μισή με μία ώρα και φτου κι απ την αρχή!! Τη νύχτα ευτυχώς δεν το κάνει τόσο συχνά, μόνο 2-3 φορές αλλά και πάλι είναι εξαντλητικό... Φυσικά ο ύπνος του μόνο ποιοτικός δεν είναι με τέτοιες διακοπές κι ενώ κοιμάται 13-13,5 ώρες τη μέρα που υποτίθεται οτι είναι φυσιολογικό για την ηλικία του, αυτός είναι μονίμως κουρασμένος και γκρινιάζει από τη νύστα! Πείτε καμιά ιδέα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ο μικρός πήρε βάρος αλλά όχι ύψος... Τώρα είναι 8.650 και 72 εκατοστά. Μου είπε ότι πρέπει να αυξήσουμε τα γαλακτοκομικά στη διατροφή του κι έτσι θα βάλουμε γιαουρτάκι το πρωί και θα προσθέσουμε γάλα στην απογευματινή κρέμα. Νιώθω πολύ άσχημα γιατί ενώ μου το είχε πει όταν ξεκινήσαμε τις στερεές τροφές εγώ δεν έδωσα πολλή σημασία και τον θήλαζα όλο και λιγότερο όσο αυξάνονταν τα γεύματα στερεών... Ξέρω ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό αλλά στεναχωριέμαι που είναι δικό μου το λάθος που δεν αναπύσσεται με το ρυθμό που πρέπει... Κατά τα άλλα, για τη γκρίνια και τον ανήσυχο ύπνο μας είπε ότι είναι λόγω δοντιών και πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή γιατί δε φαίνεται να βγαίνει κάτι ακόμα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κάθε φορά που τον βάζω για ύπνο κοιτάει να πιαστεί από τα κάγκελα και αναγκάζομαι να κάθομαι από πάνω του και να τον κρατάω ακίνητο μέχρι να ηρεμήσει και να μπορέσει να κοιμηθεί!! Το χειρότερο όμως είναι ότι ξυπνάει στη μισή με μία ώρα και φτου κι απ την αρχή!! Τη νύχτα ευτυχώς δεν το κάνει τόσο συχνά, μόνο 2-3 φορές αλλά και πάλι είναι εξαντλητικό... Φυσικά ο ύπνος του μόνο ποιοτικός δεν είναι με τέτοιες διακοπές κι ενώ κοιμάται 13-13,5 ώρες τη μέρα που υποτίθεται οτι είναι φυσιολογικό για την ηλικία του, αυτός είναι μονίμως κουρασμένος και γκρινιάζει από τη νύστα! Πείτε καμιά ιδέα...

Νεφέλη κράτα γερά! Εγώ σήμερα ξύπνησα από τις 5, γιατί εκλαιγε ο μεγάλος και όταν πήγα στο δωμάτιό τους τον βρήκα μπρούμυτα και πιασμένο από τα κάγκελα να προσπαθεί να σηκωθεί... ο αδερφός του είχε ήδη ξυπνήσει κι αυτός :( Προσπάθησα να τους κοιμίσω, αλλά δε νύσταζαν καθόλου :( Με το που έκανα να φύγω από το δωμάτιο άρχιζαν να κλαίνε περισσότερο. Οπότε κάπως έτσι ξεκινήσαμε τη μέρα μας..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Nefeli μια χαρα ειστε μην νιωθεις εννοχες!!!! εμεις ειμαστε 7900 και 68 ποντοι και δεν τρωμε τπτ απο αυτα που τρωτε εσεις, αφου τον θηλαζεις παιρνει αυτα που χρειαζετε αλλα δεν ειναι κακο το απογευμα να βαλεις και γαλα!!!

Εμεις τελικα μπορουμε και τρωμε ρυζαλευρο βανιλια(δεν ηθελα να της το δωσω με τπτ αλλα εφοσον το δεχτηκε ο οργανισμος και δεν εβγαλε σπυρακια θα συνεχισω αυτον το μηνα) και απο Δευτερα θα βαλουμε ξανα το αχλαδι στο μηλο!!!

Φλορετο εχθες το βραδυ ειχα αυτο το προβλημμα η μικρη γυρνουσε πλαια και προσπαθουσε να αγκαλιασει την κουβερτουλα της αλλα επειδη ηταν λεπτη επεφτε μπρουμητα και εκλαιγε μεχρι που εβαλα ενα αρκουδακι και στηριχτηκε σε αυτο!!!Σκεφτομαι να της αγορασω ενα πιο μεγαλο αρκουδακι για να μαθει να το παιρνει αγκαλια και να νανουριζετε!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ωραία ξεκίνησε η μέρα σας Φλορέτα.... Υπομονή... Τι να πω...

Μάγδα δε στεναχωριέμαι που θα βάλω γάλα όσο για την επιμονή μου τόσο καιρό να μην πιει σταγόνα ξένο (λες και θα πάθαινε τίποτα...) και να που τώρα του δημιούργησε πρόβλημα! Ελπίζω με τα γιαούρτια και το έξτρα γάλα να πάρει τα πάνω του και τον επόμενο μήνα να έχουμε καλύτερα νέα!! Γάλα θα βάλουμε εβαπορέ και όχι σκόνη, οπότε μόλις περάσει ο μήνας και αν όλα πάνε καλά λέω να αρχίσω σιγά σιγά να του δίνω αυτό το γάλα και να κόψουμε το θηλασμό. Μου κακοφαίνεται πάρα πολύ αλλά ξέρω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνω...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ax νεφελη σε καταλαβαινω με τον θηλασμο και εγω την ιδια επιμονη εχω αλλα διαβασα οτι καλο ειναι να θηλαζουμε αλλα δεν χρειαζετε να αρμεγομαστε για τις κρεμες, εγω θα κρατησω τον θηλαμο πρωι βραδυ και μεσημερι εαν θελει αλλα μεχρι εκει με μιση καρδια δινω το ρυζαλευρο βανιλια αλλα το παιδι ξετρελαθηκε(φουλ ζαχαρη), οταν μπορεσω θα το κανω γιαουρτακι ή φαριν λακτε ή βρωμη με γαλα για απογευμα

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα θα σου πω που κατέληξα μετά από πολύ ψάξιμο και μετά την κουβέντα μας με την παιδίατρο. Δυο φορές τη μέρα γάλα ισχύει μόνο για τα μωρά που πίνουν ξένο, αφού μπορείς να το ρυθμίσεις έτσι ώστε να πίνουν 500ml τη μέρα που είναι η απαραίτητη ποσότητα γαλακτοκομικών. Για τα μωρά που θηλάζουν, επειδή δε μπορείς να μετρήσεις πόσο πίνουν αλλά κυρίως επειδή αποκλείεται να έχουμε εμείς 250ml γάλα κάθε φορά, είτε αυξάνουμε τους θηλασμούς σε 3 ή και παραπάνω τη μέρα ή προσθέτουμε γαλακτοκομικά στη διατροφή τους. Προσωπικά, δε θέλω να ξαναγυρίσουμε στους συχνούς θηλασμούς γι' αυτό ψάχνω εναλλακτικές. Το γιαούρτι, το τυρί αργότερα και οι κρέμες δημητριακών με γάλα μου φαίνονται η ιδανική λύση. Σκέφτομαι επίσης για να μη φτιάχνω γάλα και το προσθέτω στα δημητριακά μήπως πάρω τις κρέμες δημητριακών με γάλα είτε της frezyderm είτε της hipp που είναι χωρίς ζάχαρη ή την κρέμα δημητριακών της nutricia που είναι με ελάχιστη ζάχαρη. Γενικά, οι φαρίν λακτέ και οι μπισκοτόκρεμες έχουν περισσότερη ζάχαρη από αυτές με τα δημητριακά οπότε λέω να τις αποφύγω...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εμεις ξανασταματαμε τις στερεες τροφες γιατι σημερα που εδωσα 100 μλ κρεμουλα(η μικρη τρελαθηκε απο την χαρα της) το απογευμα αρχισε να γεμιζει σπυρια σαν καρουμπαλακια πηρα τηλ τον γιατρο μου εδωσε σταγωνες και να μην την ταισω τπτ μεχρι Δευτερα που θα την παω!!!! Μαλλον θα χρειαστω παιδοαλλεργιολογο στη Θεσ.νικη.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...