Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Anjelita1982 είπε:

Καλησπέρα σας.Πρωτη φορά γράφω εδώ.Εχω κάνει 6 εμβρυομεταφορες,4 με δικά μου ωάρια και 2 με δωρεά.Για την ακρίβεια τώρα έκανα την 6η προσπάθεια και σε 7 ημέρες θα ξέρω το αποτέλεσμα.Σε όλες τις προσπάθειές πήρα 0.Εχω κάνει όλες τις εξετάσεις και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Τελευταια εξέταση ήταν το Era map το οποίο δεν έδειξε κάτι σπουδαίο.Ο γιατρός υποστηρίζει ότι δεν έχω πετύχει ακόμα το καλό έμβρυο..Από την μια χαίρομαι που δεν έχω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα από την άλλη με πνίγει το γιατί..

Καλησπέρα σας.Πρωτη φορά γράφω εδώ.Εχω κάνει 6 εμβρυομεταφορες,4 με δικά μου ωάρια και 2 με δωρεά.Για την ακρίβεια τώρα έκανα την 6η προσπάθεια και σε 7 ημέρες θα ξέρω το αποτέλεσμα.Σε όλες τις προσπάθειές πήρα 0.Εχω κάνει όλες τις εξετάσεις και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Τελευταια εξέταση ήταν το Era map το οποίο δεν έδειξε κάτι σπουδαίο.Ο γιατρός υποστηρίζει ότι δεν έχω πετύχει ακόμα το καλό έμβρυο..Από την μια χαίρομαι που δεν έχω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα από την άλλη με πνίγει το γιατί..

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημέρες κορίτσια!!!!!

κ εμείς σπίτι μας κάτσαμε λόγω καιρού κ λόγω ιώσεων.... ο μικρός βήχει σαν γέρος 100 χρονών... κάνουμε εισπνοές κ ορό κ βιήθα παναγιά. ευτυχώς κοιμάτε το βράδυ.

η μικρή Νεφέλη μου την Παρασκευή κοιμήθηκε όλο το βράδυ. το σ/κ έμεινε στην αδερφή μου, οπότε αποσυμπιέστηκε η κατάσταση κ νομίζω ηρέμησε.... το περίμενα οτι θα το έβγαζε κάποια στιγμή... πάλι καλά που άντεξε κ 6 μήνες!!!!

εμένα Μάγδα η Αγγελική δεν μποσούλαγε, σερνότανε. μετάπερπάτησε κ μετά κατάφερε να μπουσουλήσει. ετοιμάζεστε σιγά-σιγά...χαχχαχααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!ξεκινησαμε κ τρωμε πατατα-καροτο-κολοκυθι δεν τρελαινεται αλλα τρωει κατι!!!

εσεις με τι ξεκινησατε?

κρεας ποτε βαλατε?

κ ποιο κομματι απο το μοσχαρι?το ποντικι?

ολη την εβδομαδα τρωνε κρεας?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα!!!

Ζουνιτσα πως ειστε;

Ιωαννα δεν γνωριζω, εμεις ξανα αρχισαμε απο την αρχη λογω αλλεργιας. Ξεκινησαμε με μηλο για 6 μερες(μεχρι στιγμης καλα), μετα δεν θελω να βαλω αχλαδι αλλα μπανανα η αβοκαντο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα εμείς ξεκινήσαμε με φρούτα και μετά λαχανικά, δημητριακά και τέλος το κρέας. Πρώτα κοτόπουλο στήθος και μετά μοσχάρι νουά. Επειδή όμως δεν αλέθονται καλά, βάζω και νεράκι από αυτό που έχουν βράσει το κρέας και τα λαχανικά και γίνεται πολύ ωραία η κρέμα!

Μάγδα εμένα τρώει 160-200 φρουτόκρεμα, 180-220 κρέας με λαχανικά και 150 περίπου δημητριακά με λίγη μπανάνα και θηλάζει δυο φορές τη μέρα. Του δίνω και μπισκοτάκια και ξετρελαίνεται!! Νερό δεν πολυπίνει όμως... Αν θέλει δηλαδή θα πιεί από το ποτηράκι αλλά συνήθως γυρνάει το κεφάλι του από την άλλη κι αν του το δώσω με κουταλάκι δεν κλείνει καν το στόμα του ούτε καταπίνει οπότε τρέχει όλο απ έξω!! Πλέον δεν επιμένω, του δίνω το ποτηράκι κι όσο θέλει πίνει.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

αχ Νεφέληηηη κι εμάς ο μεγάλος μου άρχισε να κινείται πολύ και σταμάτησε να κοιμάται συνεχόμενα όλο το βράδυ..:-(:-(:-(:-(:-( Τον βάζω για ύπνο και αντί να κοιμηθεί πιάνεται από τα κάγκελα και προσπαθεί να σηκωθεί! Στο τέλος γυρίζει μπρούμυτα και κλαίει μέχρι να πάω εγώ να τον γυρίσω ανάσκελα. Και μετά ξανά όλο από την αρχή. Έχει μάθει να γυρίζει μπρούμυτα με άνεση, αλλά δυσκολεύεται στο αντίστροφο. Το βράδυ είναι αδύνατο να ηρεμήσει, όλο θέλει να κάνει προπόνηση! Στις 2, στις 4, στις 5 το πρωί... και το χειρότερο είναι ότι ξυπνάει και τον αδερφό του και κλαίνε μαζί :shock::shock: Τι φταίω εγώ η δόλια μάνα ρε γμτ; Χτες δεν άντεξα και δεν πήγα στη δουλειά μου το πρωί, ήμουν εντελώς ξενυχτισμένη :(

Κατά τ΄άλλα τα μπαμπα - μαμά συνεχίζονται, αλλά δε νομίζω ότι τα λέει συνειδητά... απλά έχει που μουρμουρίζει τα δικά του αααα ουουουο πετάει μέσα και ένα "μπαμπά"! χιχι!

Φλορέτα κράτα γερά!!! Υπομονή και θα περάσει! Εμάς κράτησε μια εβδομάδα ακριβώς όπου ξυπνούσε κάθε μια ώρα και σηκωνόταν όρθιος στην κούνια και φυσικά δε μπορούσε κα κατέβει μόνος του... Ευτυχώς τώρα βεβαιώθηκε ότι μπορεί να σηκώνεται και δεν κάνει εξάσκηση τη νύχτα! Δεν κοιμάται βέβαια σερί, ξυπνάει 2-3 φορές γιατί δε βολεύεται αλλά μόλις τον ξαναβάλω στη θέση του κοιμάται αμέσως! Ευχαριστιέμαι ύπνο κορίτσια!!!! Δεν το πίστευα ότι θα γινόταν ποτέ!!!! Εσάς μένουν ακίνητα εκεί που τα βάζετε; Εγώ τον βάζω μπρούμυτα, αλλά γυρνάει ανάσκελα ή πλάι και συνεχίζει να κοιμάται μέχρι που φτάνει στην άκρη της κούνιας, δεν έχει που αλλού να πάει και ξυπνάει! Λέτε να σταματήσει κάποτε κι αυτό; Σήμερα θα δοκιμάσουμε αρακά με το κρεατάκι!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα!

Φλορετα υπονονη...γουστο που εχουν και αυτα!!!!

Και η δικια μου γυρναει μπρουμητα και ανασκελα!! Αλλα επειδη την εχω υπνοσακο δεν μπορει να κανει πολλα. Εχθες παντως που δεν ειχε υπνοσακο επαιζε ολο το βραδυ κλωτσουσε τα καγκελλα του κρεβατιου και ενω την εβαζα στην μεση του κρεβατιου βρισκοταν κολλημενη πανω και εκλεγε!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο παντως μολις βγαλαμε τον υπνοσακο αρχισε να προσπαθει να σηκωθει και την επομενη μερα τον βρηκα ορθιο στην κουνια!!! Τωρα δεν του τον ξαναβαζω για να μπορει να κινειται ελευθερα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

ναι η αλήθεια είναι ότι ο δικός μου εκνευρίζεται με τον υπνόσακο, γιατί μπερρδεύται μέσα του και δεν έχει ελευθερία κινήσεων.. νομίζω είναι ενας από τους βασικούς λόγους που όταν γυρνάει μπρούμυτα δυσκολεύεται να ξαναγυρίσει ανάσκελα... Γιατί την ημέρα όταν καθόμαστε στο πάτωμα και παίζουμε γυρνάει άνετα μόνος του προς όλες τις κατευθύνσεις. Αχ, ελπίζω να περάσει σύντομα!!

αχ κορίτσια μου, άρχισαν να κατακτούν τον κόσμο!!!!!! γι'αυτό το κάνουν κ τη νύχτα. θα περάσει..... εσείς μόλις ξυπνούν, τις αδιάφορες, γιατί θα το περάσουν για παιχνίδι. ή όταν πάτε στο δωμάτιο, μην τους μιλάτε καθόλου. ότι κάνετε, να το κάνετε χωρίς να μιλάτε....

εμείς από υγεία, πάμε καλύτερα, η Αγγελική θα πάει σχολείο την Δευτέρα (2 βδομάδες ρεπό είχε χαχαχαχα), ο μπέμπης πέρα από το βήχα, ευτυχώς δεν έχει τπτ άλλο, ούτε ακροαστικά. όσο αφορά την ζήλια, κάπως κόπασαν τα πράγματα, όχι οτι δεν έχουμε κρίσεις, αλλά όχι αυτό το κακό που ήταν πριν. κα πάλι καλά.... δεν με έχει κουράσει καθόλου σε σχέση με άλλα που διαβάζω..... κατά τα υπόλοιπα, ο μπέμπης είναι τεμπελάκος, δεν γυρνάει μπρούμυτα ακόμα. βέβαια βάζει τα πόδια κάτω κ προχωράει προς τα πάνω. η Αγγελική γύρισε στους 7 μήνες αλλά είναι κ 7μηνήτικο, οπότε νωρίς γύρισε. ο μπέμπης....... φέεεεεεετααααααα!!!!! χαχαχαχαχαχαααα

κορίτσια σχετικά με τον ύπνο, κάθε παιδί έχει τα δικά του. Θυμάμαι η Αγγελική τον 2ο χειμώνα δλδ από 12 μηνών κ μετά, δεν δεχόταν να την σκεπάσεις. νευρίαζε. την ξάπλωνα πάνω απο την κουβέρτα, κ τη νύχτα που πήγαινα να την σκεπάσω έκλαιγε. οπότε της φόρεσα υπνόσακο με ποδαράκια, σαν φόρμακι κ όλα μια χαρά. θα σας το δείξουν το κουμπί τους...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Φλορέτα βιάστηκα να χαρώ για τον ύπνο του μικρού και το βρήκα μπροστά μου!!!! Άρχισε πάλι να ξυπνάει τη νύχτα και να σκαρφαλώνει στα κάγκελα. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό... Όταν τον βάζω το πρωί και το μεσημέρι για ύπνο προσπαθεί να κάνει το ίδιο αλλά τον κρατάω σφιχτά με την κουβέρτα για να μη μπορεί να κινηθεί και σπαράζει στο κλάμα για κάνα δεκάλεπτο μέχρι να τον πάρει ο ύπνος.... Στεναχωριέμαι τόσο πολύ να τον ακούω να κλαίει.... Έχει αλλάξει και το πρόγραμμά του και δεν ξέρω πότε πρέπει να τον βάλω για ύπνο... Δε μου βγαίνει και ο συνδυασμός του ύπνου με τα γεύματα... Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ και δεν έχω καμία στηρίξη από το σύζυγο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νεφελακι Υπομονη και μην απελπιζεσαι..

Εγω ξερεις τί εκανα που μου αλλαξε τις ωρες που κοιμοταν κατα τη διαρκεια της μερας;αρχικα κοιμοταν μονο στο καροτσι μετα απο αγκαλια ή περα δωθε!!δεν ηταν πραμα αυτο!!ξεκινησα να γραφω ξανα το προγραμμα του καθε μερα!ποτε ξυπναει,τι ωρα τρωει,μετα απο ποση ωρα κοιμαται!!παρατηρησα πως πλεον αρχιζει να νυσταζει μετα απο κανα 40λεπτο!μολις εβλεπα τα πρωτα σημαδια νυστας,πριν ξεκινησει τη γκρινια αρχισα να τον βαζω στη κουνια και με λιγο κουνηματακι και τη κουβερτα αγκαλια σιγα σιγα συνηθισε τον υπνο στο κρεβατι του!!αλλαξε τελειως τις ωρες που νυσταζε κι εγω το χα χαςει,αλλα μετα απο 5-6 μερες καταγραφης τον προλαβαινω!αμα συγχυστουν πολυ κ χασεις το παραθυρο του υπνου μετα κοπανιουνται...αυτο εχω παρατηρησει!!

Για τα βραδυνα μαιμουδιςματα εμενα δε μπορει ακομα να τα κανει οποτε δεν εχω αποψη αν και πολυ πακετο μου φανταζει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...