Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ζουνιτσα εχεις δικιο οτι και να πεις!

Εμείς χθες φάγαμε μπισκοτάκι πρώτη φορά και ξετρελάθηκε!! Το έκοβε με τα δοντάκια του και το κατάπινε σαν κανονικό παιδάκι! Ήταν το τελευταίο μας βράδυ με θηλασμό, αλλά δε διαμαρτυρήθηκε που τον θήλασα μόνο 2 λεπτά, ούτε το πρωί έδειχνε πεινασμένος! Έχει άλλες έννοιες το αγοράκι μου τώρα... Κατά τις 2 τη νύχτα ακούω έναν περίεργο ήχο, σαν τρίξιμο από το δωμάτιό του. Πάω και τι να δω; Είχε σκαρφαλώσει στην κούνια κι έτρωγε τα κάγκελα!! Επί μισή ώρα τον έβαζα μπρούμυτα, τον σκέπαζα με την κουβερτα και τον κουνούσα να κοιμηθεί αλλά αυτός το νου του στα κάγκελα!!! Αυτό έγινε 3 φορές τη νύχτα.... Από τη μια εκνευριζομουν κι από την άλλη γελούσα! Το πρωί αφού σηκώθηκε, έφερε βόλτα όλη την κούνια περπατώντας μέχρι που βρήκε εμπόδιο στις κουβέρτες και σωριάστηκε κάτω κι άρχισε να κλαίει... Πάω να τον πάρω αγκαλιά γιατί φοβήθηκα μήπως χτύπησε και τι κάνει ο αθεόφοβος; Πιάνεται από τα χέρια μου και σηκώνεται πάλι!! Ξαφνικά του πέρασαν όλα, ούτε κλάμα ούτε τίποτα... Ε, όλη μέρα αυτή τη δουλειά κάνουμε!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

ρε Φεγγαρένια έχεις απόλυτο δίκιο........ αλίμονο αν ήθελα νονό-νονά για τα δώρα.... ένα τζάμπο τεράστιο ανοίγω με αυτά που έχω!!!!!! κ από ρούχα, σιγά πια.... με 10 ευρώ παίρνεις σετάκια τέλεια!!! ούτε αυτά μας λείπουν!!!!!! η ουσία που την χάσαμε!!!!!!!!!!!!! μακάρι να μπορούσα να σου βαφτίσω το παιδάκι σου!!!! θα ήταν μεγάλη μου χαρά!!!!!!!!!!!!!! αλλά η απόσταση είναι πιυ με κολλάει. αλήθεια που μένεις???

Νεφελάκη κ που είσαι ακόμα!!!!!!

εγώ πολύ ξενύχτι κορίτσια, η μεγάλη από τις 4 εως τις 7 στο πόδι. θέλει το ένα, θέλει το άλλο, θέλει το παράλλο.... τα νεύρα μου κρόσια κ το μάτι τούμπανο!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλησπερα και απο εμενα

τι κανετε?Χρονια και ζαμανια εχω να μπω αλλα δεν σας λεω ποσο ωραια περναω!!!!!!!!!!για να μην ζηλεψετε..........

Περασαμε οικογενειακως την γνωστη γριπη με τελευταια την κατερινουλα, η οποια ευτυχως την περασε πιο ηπια απο ολους, ενα μηνα καναμε να συνελθουμε οικογενειακως!

Τα αγορια ειναι σε εξαρση ζωηραδας και ζηλειας και μου κανουν τη ζωη πραγματικα πολυ δυσκολη........ειναι ωρες που δεν την παλευω καθολου πραγματικα.......

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Η κατερινουλα ειναι ενας αγγελος μεγαλωνει ομορφαινει αλλαααααααααααα με ζοριζει πολυ με το φαγητο της οταν δεν θελει απλα δεν τρωει!Να σκεφτειτε οτι για να φαει εστω και μια κουταλια κρεατοχορτοσουπα περασαν ακριβως 20 μερες!Τιποτα εκει το στομα ερμητικα κλειστο........Το αλλο μου μεγαλο προβλημα ειναι οτι εχει παθει εξαρτηση απο εμενα οταν την αφηνω καπου πχ στη μανα μου κλαει ασταματητα και για πολυ ωρα μεχρι να γυρισω!και οχι τιποτα αλλο σε λιγο καιρο γυρναω δουλεια!

Αννουλα και φεγγαρενια ποσο δικιο εχετε με τα των νονων και της βαφτισης αλλα μην σκατε.Εγω που λετε τρια παιδια εχω και ακουστε ακουστε στο πρωτο μου τον Μαριουλη μου μεχρι και ενα μηνα πριν τον βαπτισουμε δεν μας ειχε προτεινει κανεις!Μεγαλη στεναχωρια ειχαμε περασει ηταν και το πρωτο.............και τελικα προτειναμε εμεις στην αδερφη μου.........στα αλλα δυο απο την κοιλια μας τα ειχαν ζητησει 2 καλες φιλες οποτε μετα δεν ειχαμε προβλημα.Το παν ειναι ο ανθρωπος που θα γινει νονος να θελει και να το αγαπαει.......

Φεγγαρένια μου, μένω τρίπολη κ δεν ερχόμαστε συχνά Αθήνα.... αν και τα 2 κουμπαριά μας είναι αθηνα.

Φλό περαστικά!!!!!!!!! κ εμείς έχουμε την Αγγελική με ίωση κ κόλλησε κ ο μπέμπης....

έχεις δίκιο για το κουμπαριό της βάφτισης αλλά είναι αδικία!!!!!

κορίτσια η Αγγελική μου έχει σπάσει τα νεύρα..... βγάζει ζήλια και με παίζει τρελά. φτάνω σε σημείο να της φωνάζω πολύ, να τρώει κ καμία στο πωπώ και τελικά να βάζω τα κλάματα από όλα αυτά.... δεν τρώει, μασάει 10 ώρες την κάθε μπουκιά, μισή ώρα για να πιει το γάλα, τώρα ξυπνάει τη νύχτα. ενώ είναι πολύ συνεργάσιμο παιδί κ βοηθάει, βγάζει αυτή τη ζήλια (γιατί ζήλια είναι) και με φέρνει στα όρια.... είναι λογικό, το ξέρω, κ όσο μπορώ, δδεν την παραμελώ. ασχολούμε μαζί της αλλά κ ο μπέμπης μου τρώει χρόνο. δεν γίνεται να τον αφήσω. κ δεν θέλει κ η ίδια. ξέρω τι θα μου πείτε, φάση είναι κ θα περάσει, αλλά πρέπει να τα πω να μου φύγουν. μετανιώνω πολύ όταν της φωνάζω, αλλά στην επόμενη φάση πάλι με βγάζει από τα όριά μου..... θα σκάσω μέχρι να περάσει όλο αυτό, αν περάσει.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα Ζουνιτσα μου θα σου πω αυτο που ειπες φαση ειναι και θα περασει, λογικο ειναι να βγαζει μια μικρη ζηλια αλλαξε όλη η ζωη της, θα δεις που απο το καλοκαιρι που θα καταλλαβαινει και ο μικρος θα ειναι καλύτερα, θυμαμαι τα ανηψια μου που ο μεγαλος εδινε απο καμια την μικρη, οταν η μικρη καταλαβαινε κολλησαν σαν αυτοκόλητα!!!

Εσυ τωρα υπομονη, για το φαει δεν ξερω τι να πω ξερω οτι ειναι μεγαλο ζορι, ελπιζω να βρεις να κουμπια της, μηπως να την ξεγελουσες με παιδικα εκεινη την ωρα?? ή να την εταζες βολτα στις κουνιες?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Οσο για την βαπτιση εμεις εχουμε τον φιλο του αντρα μου που μας παντρεψε, αλλα καθως ειναι εργενης δεν το πολύ εχει με τα παιδια, που θα παει θα μαθει:)

Εκλεισα εκκλησια-φωτογραφο και εστιατοριο για λίγα ατομα. Και αποφασισα να κανω μπομπονιερα - προσκλητηριο μαζι γιατι ειναι ακριβα!!!! Το προσκλητηριο σκεφτομαι να το φτιαξω μονη μου, εχω 2 σχεδια στο μυαλο να δω τι θα καταφερω:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!!!

λοιπόν ριζικές αλλαγές...... ο μπέμπης στο δωμάτιό του, κακήν-κακώς διότι μάλλον εκεί ήταν το κουμπί Μάγδα μου. το βράδυ όλοι κοιμηθήκαμε μια χαρά, εγώ φυσικά στο δωμάτιο του μπέμπη γιατί δεν μπορώ να τον αποχωριστώ τόσο βίαια... βήχει κιόλας, θηλάζει τη νύχτα.... τώρα για πόσο θα δείξει....

με το καλό Μάγδα μου!!!!! εμείς είπαμε σε φίλους αλλά όλοι μας είπαν οτι επειδή έχουν βαφτηστήρια δεν θα αντέξουν το μετά.... τεσπά, θα δείξει κ αυτό.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα!! Είχαμε πάει στο χωριό για τριήμερο, περάσαμε πολύ ωραία αν και είχε πάρα πολύ κρύο και την τελευταία μέρα ο μικρός ήταν όλο γκρίνια... Σταμάτησα να τον θηλάζω τη νύχτα αλλά συνεχίζει να ξυπνάει αρκετές φορές, πιάνεται από τα κάγκελα και σηκώνεται όρθιος!! Ελπίζω να το βαρεθεί σύντομα και να κοιμάται όλη νύχτα σερί!

Ζουνίτσα μόλις άλλαξες δωμάτιο το μικρό ηρέμησε η Αγγελική;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μαγδα με το καλο να ξεκινησετε τα φρουτακια και να μην εχετε αλλες περιπετειες!! Για το θηλασμο εγω κατεληξα στο συμπερασμα οτι ηταν η δικη μου ανασφαλεια που τροφοδοτουσε τα νυχτερινα γευματα και οχι η πεινα του μικρου!! Απο τοτε που το εκοψα -σταδιακα για να ειμαι σιγουρη οτι δεν πειναει- ξυπναει μεν αλλα δε θελει να θηλασει για να κοιμηθει και το πρωι δε δειχνει τοσο πεινασμενος οσο φοβομουν!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Και εμεις χωριο πηγαμε καλα ηταν!!!! Νεφελη σαν το σπιτι σου πουθενα εκει ηρεμη η μικρη.

Η μπεμπα θελει να την κρατας και να κανει βηματακια αλλα που να πιαστει και να σηκωθει, εδω ακομη δεν μπορουμε απο ξαπλωμενες νασηκωθουμε, αλλα κανουμε ολη την ωρα τουμπες για να παμε εκει που θελουμε!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...