Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;;

Εχω καιρο να σας γραψω αλλα σας διαβαζω!!

Τα κρυωμενα μας τι κανουν;;ελπιζω να αναρρωνετε σιγα σιγα!!

Εμεις ολα καλα!!ολοκληρωσαμε τη φρουτοκρεμα κ εχουμε μπει στα λαχανικα!!για την ωρα πατατα,καροτο,κολοκυθι!!μια χαρα τρωμε!!παραπονο δεν εχω!!

Ioannaki28 δεν το χω αυτο το καροτσι αλλα αν θες κατι να ψαξουνε να googlaroume να το βρουμε!!

Απο υπνο μμμ καλουτσικα αλλα οχι τελεια!!κοιμαται στις 2100 κ ξυπναει στις 0630 οχι γιατι πειναει αλλα γιατι χορταινει υπνο!!ουτε κατα τη διαρκεια της μερας κοιμαται πολυ!!το πολυ καμια ωρα το πρωι κ το μεσημερι αλλη μιαμιση!τι να πω!!εννοειται πως τον σηκωνω μετα τις 8 απ τη κουνια!!χωρις να κλαιει!! Ευτυχως!!

Περασαμε ενα χαλια 3 μερο δοντιων μιας κι εχουν ασπρισει κ φουσκωσει τα πανω κ τα κατω αλλα τωρα περασε κι ειναι παλι ενα χαμογελαστο μωρο!!

Οταν απλωνει τα χερακια για αγκαλια μετα το ελα ελα μου πεθαινωωωω!!

Οταν ειχαμε τα δοντια κοριτσια μιλαμε για πονοοοο!!που να πανε να βγουν κιολας!!ολη μερα ουτε ενα χαμογελακι ο κακομοιρης και μαυρη η καρδια της μανας!!

Παρατηρω πολυημερες απουσιες!!(εγω εδω ημουν)χαχαχα!!αντε πειτε κανα νεο!!

Φιλια πολλα

Καλημερα, και εγω εδω ειμαι, η μικρη ακομη δεν τρωει τπτ μεχρι να φυγουν τα σπυρακια. Θα ξαναπροσπαθησουμε για φρουτακια σε δεκα μερες. Μεχρι τοτε μονο θηλασμος. Τα δοντακια μας εννοχλουν και εμας αλκα δεν βλεπω κατι να βγαινει. Αφοτου κοψαμε την φρουτοκρεμα τα κακακια μας γινανε παλι νερουλα μερικες φορες χωρις σπορακια και το σκ ειχε και μια ροζ τριχιτσα φανταζοναι απο την αλλεργει.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Λινα και εμενα σηκωνει τα χερακια της και τρελενομαι. Επισης οταν δεν την παιρνω αγκαλια λεει κατι σαν μαμαμα και μπαμπαμπα οπου λιωνω και την ζουλαω. Καθετε με μαξιλαρια, μονη της πεφτει;) κσι τρελενετε να κανει βηματακια στον αερα σαν τσαλαπετεινος:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ο μικρός μας είπε "μπαμπά" προχτες! Την πρώτη μέρα είπε "μπάμπη" και τη δεύτερη είπε "μπαμπά". Η πλάκα είναι ότι το άκουσα εγώ και όχι ο μπαμπάς του, γιατί τον είχα αγκαλιά και τον πήγαινα στο μπάνιο να του αλλάζω την πάνα, και έτσι όπως περάσαμε μπροστά από τον μπαμπά του που καθόταν στο σαλόνι, τον είδε και είπε σε μένα το "μπαμπά". Δε σας λέω τίποτα, ο μπαμπάς τα έχει κάνει πανω του :tongue::tongue::tongue: Όλο με ρωτάει πως το είπε, αν το είπε κανονικά κτλ!

Καλημέρα μανούλες! Χάθηκα γιατί δεν ήμουν καθόλου καλά... Περάσαμε μια εβδομάδα με τρελή κούραση και ατελείωτους καβγάδες αλλά ευτυχώς ως δια μαγείας διορθώθηκαν όλα!! Ο μικρός κάθεται πολύ καλα πλέον, ενώ προσπαθούσε να μπουσουλήσει τώρα βαριέται αλλά θέλει όλη την ώρα να του δίνουμε τα χέρια για να σηκωθεί όρθιος! Χθες μάλιστα τον βρήκα όρθιο στην κούνια του και μου κόπηκε το αίμα έτσι όπως κρεμόταν από τα κάγκελα!!! Κατεβάσαμε το στρώμα γιατί ήταν θέμα χρόνου να τον βρούμε στο πάτωμα.... Το σημαντικότερο όμως επίτευγμα των ημερών είναι που αποφασίσαμε επιτέλους να του κόψουμε τους νυχτερινούς θηλασμούς!!!! Μετά από πολύ προσεκτική σκέψη και πρατήρηση κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ήταν δικό μου το λάθος που ξυπνούσε όλη νύχτα και απαιτούσε να τον θηλάσω! Όταν κάναμε την εκπαίδευση ύπνου και επειδή ο άντρας μου δε συμφωνούσε δεν του έκοψα τους νυχτερινούς θηλασμούς... Αν το είχα κάνει τότε, όπως πολύ σοφά επέμενε το βιβλίο-οδηγός, θα είχε λάβει το ξεκάθαρο μήνυμα "όταν είναι σκοτάδι κοιμόμαστε και μόνο"!! Πριν 1,5 μήνα άρχισε να ξυπνάει περισσότερες φορές τη νύχτα και νομίζοντας ότι του έφταιγε το εμβόλιο ή ότι βγάζει δόντια, τον θήλαζα ότι ώρα κι αν ήταν. Αποτέλεσμα; Δεν ξανακοιμόταν αν δεν τον θήλαζα!! Πλέον ήμουν σίγουρη ότι αποκλείεται να πεινάει τόσο πολύ και ότι μάλλον το κάνει επειδή του έδωσα να καταλάβει ότι μπορεί όλη νύχτα να θηλάζει όποτε θέλει! Προχθές ξύπνησε 5 φορές τη νύχτα και όλες τον άφησα να κλάψει μέχρι να ξανακοιμηθεί! Την πρώτη φορά του πήρε μισή ώρα αλλά τις επόμενες το πολύ 10 λεπτά. Στο ενδιάμεσο τον ξύπνησα εγώ για να τον θηλάσω, κόβοντας δυο λεπτά από το συνηθισμένο χρόνο θηλασμού. Χθες ξύπνησε 3 φορές και ξανακοιμήθηκε στο 5λεπτο, τον θήλασα πάλι μέσα στον ύπνο του κι όλα καλά. Απόψε θα είναι η τελευταία νύχτα που θα τον θηλάσω... Έχω πολύ άγχος αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι αισιόδοξα! Έχουμε βάλει με τον άντρα μου ένα περιθώριο μιας εβδομάδας μέχρι να μάθει ότι τη νύχτα δεν έχει γάλα, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε νωρίτερα. Θα σας πω νεότερα εν καιρώ...

Φλορέτα τι ωραια να λένε κουβεντούλες!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μάγδα λογικά θα πιάσει, θυμάμαι το είχε κάνει και η Φλορέτα. Δεν έχει σημασία που δεν τρώει στερεές τροφές. Το θέμα είναι να μάθει να μην τρώει τη νύχτα αλλά να καλύπτει όλες τις διατροφικές της ανάγκες μέσα στη μέρα, είτε με συχνότερους θηλασμούς, είτε με μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού αργότερα. Το μυστικό τελικά σε όλα είναι η ΣΥΝΕΠΕΙΑ! Αν είμαστε εμείς συνεπείς στη συμπεριφορά μας, τα μικρά μας μαθαίνουν πολύ γρήγορα και χωρίς πολλές αντιδράσεις. Αν όμως μια κάνουμε το ένα και μια το άλλο, μπερδεύονται και δεν ξέρουν ούτε αυτά πώς να συμπεριφερθούν...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια εμεις πλεον ειμαστε καθε μερα στην παιδικη χαρα και δε προλαβαινω να διαβασω τιποτα μονο τα δυο τρια τελευταια

νεφελακι χαιρομαι που συνηλθατε οικογενειακως

φλορετα μπραβο για τις λεξουλες

μαγδα εμενα καθεται σηκωνεται μονος του περπαταει πιασμενος στο παρκο στεκεται μονος του για δευτερολεπτα και μετα μπουμ αυτα

εχουμε γεμισει ενα παρκο παιχνιδια και επιμενει να παιζει με τα πλαστικα φορμακια του ζελε!!!!!

κορίτσια γειά σας κ από εμάς.....

χαίρομαι Νεφέλη μου που όλα πάνε να μπουν σε μια σειρά... θα δεις ότι τώρα όλα θα φτιάχνουν, ένα-ένα μόνα τους......

Φλώρα σούπερ..... είδες όμως αδικία.... εσύ τα τραβάς όλα, μπαμπά λένε...χαχαχαχαχαχααα πλάκα κάνω φυσικά!!!

εμείς κορίτσια έχουμε την μεγάλη άρρωστη, όπως όλος ο κόσμος, με πολύ βήχα που ξεκίνησε με λαρυγγίτιδα και προχωράει σε βροχίτιδα. φανταστείτε οτι ήταν η 1η φορά που πήρα νύχτα την παιδίατρο... πολύ το ξενύχτι 4 μέρες τώρα. έβηχε όλη νύχτα οπότε έπρεπε να της κάνω εισπνοές. τώρα πάμε να ηρεμήσουμε αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας μια ςκ προσπαθούμε με εισπνοές να αποφύγουμε την αντιβίωση.... φυσικά δεν πάει σχολείο και φυσικά βγαίνουμε βόλτες αλλιώς θα είχα τρελαθεί.

βρε κορίτσια μου είμαι πολύ στεναχωρημένη με το θέμα της βάφτισης του μπέμπη. θέλουμε να την κάνουμε τέλη Ιουνίου με Αρχές Ιουλίου κ δεν βρίσκουμε νονούς. έχουμε πει σε 3-4 φίλους αλλά όλοι μας απαντούν οτι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις μετά υποχρεώσεις. τι να σας πω... είμαι να σκάσω..... κ φανταστείτε οτι δεν είμαι μαμά της τυπικούρας!!! δλδ δεν με ενδιαφέρει το δώρο ντε κ καλά, αλλά η επαφή με το παιδί. φανταστείτε οτι οι νονοί της Αγγελικής είναι 2 άνεργα παιδιά, κ ποτέ δεν της έχει λείψει τπτ. συννενοούμαστε με την νονά της, της παίρνω εγώ παπούτσια πχ και της λέω οτι είναι από τη νονά κ το νονό. κ σε άσχετες φάσεις της στέλνουν όλη την ώρα δώρα. και τα βαφτιστικά του μπέμπη θα τα αγοράσω εγώ.... είπαμε τελικά να το βαφτίσει η αδερφή μου κ η αδερφή του άντρα μου (που δεν την πάω κ πολύ) γιατί δεν μπορούμε να ζητιανεύουμε άλλο.... έτσι νιώθουμε!!!! άτιμη κρίση μας κατέστρεψες..... είμαι να σκάσω....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Βρε Ζουνίτσα τι χαζομάρες είναι αυτές;;; Δηλαδή μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα της βάφτισης αλλά όχι στα μετά; Φτηνές δικαιολογίες! Όποιος θέλει βρίσκει τον τρόπο... Εγώ θεωρώ ότι ο νονός έχει ενεργό ρόλο στη ζωή του παιδιού, δε λήγουν οι υποχρεώσεις του στα δώρα. Αφού δε βγάζετε άκρη με τους φίλους, καλύτερα οι θείες! Περαστικά στην Αγγελικούλα! Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ το κοριτσάκι σου φέτος... Άντε, να είναι τα τελευταία βάσανα αυτά για φέτος τουλάχιστον!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

άσε με ρε Νεφέλη..... δλδ το να βαφτίσεις ένα παιδί το αναγάγουμε σε χρήμα.... έλεος!!!!! εγώ θέλω τόσο πολύ να βαφτίσω ένα παιδί, όχι για τα δώρα, αλλά γιατί είναι μεγάλη τιμή να βαφτίζεις!!!!! τι να πω...... απλά έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ, που το κοιτάνε όλοι τόσο τυπικά κ όχι ουσιαστικά!!!!! σ'ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές... η αλήθεια είναι οτι είναι το πιο βαρύ (κ πάλι καλά που το περνάει έτσι) που έχει περάσει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

ζουνιτσα τζοιν δε κλαμπ λοιπόν και μεις τα ιδια αλλα δε σκαω ονομα του δωσαμε εχει δηλωθει στο ληξιαρχειο εκκλησια κλεισαμε τωρα αν βρεθει νονος εχει καλα αν οχι τι να γινει δε θα σκασω κιολας ουτε θα ζητιανευω νονο λοιπόν δεν ερχεσαι να βαφτισεις το δικο μας και να βαφτισουμε εμεις το δικο σας χιχιχιχιχιχιχ! Κοιτα αν ηταν για τα λεφτα μονο θα ελεγα τα βαζουμε εμεις και ελα μιση ωρα να τελειωνουμε! αλλα οπως λες δεν ειναι μονο αυτο εγω θελω να ρθει ενας ανθρωπος και να μας πει παιδια εγω θελω να το βαφτισω να ρχομαι να το βλεπω να το συμβουλευω να το παιρνω τηλ να το πηγαινω βολτες αλλα δεν εχω λεφτα ε θα του λεγα εγινε και ειναι το τελευταιο που μας νοιαζει οταν ακουω θελω αλλα είμαι στενεμενος οικονομικα τα παιρνω παιδι σου είπα να βαφτισεις όχι να αγορασεις οικοπεδο κι επειδη ακριβως ειναι ενας ανθρωπος που θα μπαινοβγαινει στο σπίτι 4 φορες το χρον τουλαχιστον θελω να ναι φιλος μας να μην το κανει από αγκαρια. Αν δεν γινεται ας μη γινει καθόλου το παιδι δοξα τω Θεω πνιγεται στα παιχνιδια και στα ρουχα δε θελουμε νονο για αυτο το λογο. Αυτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...