Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μάγδα τα κακάκια λογικό είναι να γίνουν πιο σφιχτά και να σκουρύνουν αλλά τα σπυράκια μπορεί να είναι αλλεργία σε κάποιο φαγητό. Δεν παίρνεις τον παιδίατρο τηλέφωνο να ρωτήσεις; Τι φρούτα έχεις δώσει;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Nεφελη εβγαλε και αλλα στην κοιλιτσα αυριο πρωι πρωι θα παρω τηλ τον γιατρο, τα σπυρακια αρχισε να τα βγαζει απο την αρχη και νομιζα οτι ειναι υδρωτηρια!!! Εδωσα 4 μερες μηλο - αλχαδι και μετα μπανανα και μετα απο 2 μερες λιγο πορτοκαλι(3-4 σταγονες)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Kαλημερα , κοριτσια την βοηθεια σας.

Η μπεμπα εβγαλε στο λαιμουδακο σπυρακια(λεω οτι μπορει να ειναι υδρωτηρια) επισης σε όλο τον ποπουδακο(μηπως συγκαηκε?) και εχει δυο κοκκινιλες με σπυθουρακια απο εχθες στην κοιλιτσα μηπως την πειραζει η φρουτοκρεμα τελικα???? Γιατι ολα αυτα απο τοτε που τρωμε τα εβγαλε

Τα κακακια της σφιξανε και ειναι σαν φρουτοκρεμα οχι μουσταρδη

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!κ εμενα απο τοτε που ξεκινησαμε φρουτα σφιξαν πολυ τα κακα κ εκανε κ πολλες φορες κ κοκκινιζε ο πωπος!!!!!!!!!!!!!!!πηρα τηλ την παιδιατρο κ μου ειπε μετα το πλυσιμο καλο στεγνωμα κ να της βαζω sudocream!!!!!!!! τι φρουτα τρωτε?

επισης εμεις οταν προσθεσαμε το πορτοκαλι εκανε κακα πολυ σφιχτα κ σαν να κοκκινιζαν κ τωρα τρωμε μονο αχλαδι!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα

Η μικρη εβγαλε σπυρακια παντου παντου παντου στο λαιμο στα μαγουλα στην κοιλιτσα στην πλατη στον ποπο και στα μπουτια, φαρμακοθηκα, ο γιατρος ειπε πως κοβουμε την φρουτοκρεμα περινενουμε 3 μερες και μετα παω να την δει. Δεν ειναι εδω να την δει τωρα. Αμα συνεχισει να βγαζει σπυρακια να την παω στο νοσοκομειο. Λετε να ειναι επικυνδυνo; αλεργεια παθαμε ή στο μηλο ή στο αχλαδι

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Φεγγαρενια η μικρη ειναι ευδιαθετη και νομιζω οτι εφταιγε η φρουτοκρεμα απο τοτε ξεκινησαν τα σπυρακια!!! Το απογευμα ή αυριο θα την παω σε αλλο παιδιατρο

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κορίτσια καλημέρα... ο μεγάλος μου είναι αρρωστούλης! Πονάει η ψυχή μου να τον βλέπω βρε κορίτσια! Βήχει συνέχεια, του τρέχουν μυξούλες, τα ματάκια του κακακόκκινα :(:(:( Το απογευμα θα τον πάμε στο γιατρό, ελπίζω να δώσει τίποτα να ανακουφιστεί!

Φλορέτα μου περαστικά σας!! Τι σας είπε ο γιατρός;

Εμείς μια βδομάδα τώρα έχουμε πολλές μύξες, διάφανες όμως και πνίγεται από τα σάλια του! Διάβασα ότι αυτά συνδέονται με τα πάνω δόντια αλλά εγώ δε βλέπω κάτι ακόμα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!

ΜΑΓΔΑ τι εγινε η μικρη?

ΦΛΟΡΕΤΑ τι ειπε ο γιατρος?περαστικα σας!!!!!!!!!

ωχ κοριτσια κουτουλαω χτες ξυπνησε αρκετες φορες με αποκορυφωμα που ξυπνησε στις 12.30 κ ξανακοιμηθηκε στις 2 πολυ γκρινια!!!!!!!!!!

ενω την προηγουμενη βδομαδα την ειχα μπουκωμενη απο χτες εχει παλι μυξες μαλλον τα δοντια της ειναι γιατι ειναι κατασπρα τα ουλα της!!!!!!!

να σας ρωτησω?πως τα κανετε μπανιο?εγω εχω παρει ενα στρωματακι-σφουγγαρι

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Τελικά είναι και τα δυο μωρά μου κρυωμένα, και ο μεγάλος έπαθε και βρογχιολίτιδα από το κρύωμα :(:(:( Δεν μπορεί να αναπνεύσει ο καυμενούλης, έχει τόσες πολλές μύξες και σάλια και βήχει συνέχεια... τρώει ελάχιστα. Όλη τη νύχτα κοιμηθήκαμε 3 ώρες :( Ο γιατρός μας έδωσε ένα σκασμό φάρμακα, τα έχω αραδιάσει στον πάγκο τους κουζίνας και τα δίνω ένα-ένα...

φλώρα καλημέρα και περαστικά σας!!!!!!!! η αλήθεια είναι οτι αυτή η εποχή είναι η χειρότερη με ιώσεις..... υπομονή και κουράγιο....

Ιωαννάκι εχτές το δοκίμασα κ μπορώ να πω οτι όχι απλά δεν με βόλεψε, είναι δυσχρηστο. δεν μπορούσα να το στίψω, δεν θα μπορώ να το ξεπλύνω από το νερό με τις σαπουνάδες.... κ σαν θέση, δεν με βόλεψε καθόλου.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσια συγνωμη που χαθηκα ,καλα ειμαστε εχουμε ακομη σπυρακια στο κορμακι μας αλλα υποχωρουν, δρν ξαναφαγαμε φρουτα μεχρι την παρασκευη που εχουμε παλι γιατρο. Ειχαμε αλλεργεια που φουντωσε πολυ, η μικρη ευτυχως δεν εδειχνε να ποναει, μονο το αυτακι φαγουριζε

Φλορετα περαστικα σας

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...