Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Πήγαμε στο Μητέρα και κάναμε τον υπέρηχο για το γρομπαλάκι στον αυχένα. Είναι λέει λεμφαδενάκι που θα ξεπρηστεί σιγά σιγά όπως έγινε και με ένα άλλο που είχε την άλλη πλευρά. Πάντως ότι μας είπε η παιδίατρος τα ίδια μας είπε και η οφθαλμίατρος και η ακτινολόγος, κακώς ανησυχήσαμε αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι όλα είναι καλά! Μας στοίχισε βέβαια 160 ευρώ σε δυο μέρες αλλά χαλάλι!!

μπράβοοοο!!!!!!!!! μια χαρά το μικρούλι!!!!

Ζουνίτσα η παιδίατρος γενικά δεν είναι υπερβολική και την εμπιστεύομαι γιατί δεν είναι απόλυτη σε τίποτα και πάντα συμφωνούμε από κοινού τι θα κάνουμε με τη διατροφή του μικρού. Η αλήθεια είναι ότι δεν επέμεινε πολύ η γυναίκα, απλά μου είπε να του βάλω ένα θηλασμό ακόμα των 5 λεπτών δηλαδή και να προσθέσω λάδι στο μεσημεριανό. Δε μου είπε ότι είναι ανησυχητικό απλά εγώ το πήρα βαριά γιατί εκεί που ήλπιζα να κόψουμε το νυχτερινό γεύμα στην ουσία μου είπε ότι είναι απαραίτητο! Για το νερό μου είπε απλά να επιμείνω, αν δηλαδή βλέπω ότι δεν πίνει καθόλου να μην τα παρατάω και να του δίνω λίγες γουλιές κάθε φορά. Να σου πω την αλήθεια δεν το αποστειρώνω, κατευθείαν από τη βρύση του το δίνω! Λέω να δοκιμάσω να του βάζω στο νερό και λίγο κιντερτε για να έχει λίγη γεύση μήπως και το πίνει από το μπιμπερό για να μάθει λίγο και σε αυτό...

οκ, κ εγώ έτσι κάνω, μου λέει αλλά κολουθώ κ το παιδί που μου δείχνει από μόνο του. είπαμε υπάρχουν γενικοί κανόνες,α λλά το κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό. όσο για το νερό, γνώμη μου, θα έλεγα να μην ρίξεις τπτ μέσα γιατί μετά πάλι δεν θα το πίνει όταν θα του δώσεις σκέτο.

Μάγδα εγώ το πορτοκάλι στην αρχή το έβαζα ολόκληρο, δυο φετούλες δηλαδή, αλλά είδα ότι έβγαζε πολλές γουλίτσες με κομματάκια πορτοκάλι μέσα οπότε άρχισα να του βάζω περίπου μισό πορτοκάλι στυμένο. Έχω όμως την εντυπώση ότι του κάθεται βαρύ... Σήμερα που τον θήλασα 2 ώρες μετά τη φρουτόκρεμα πάλι έβγαλε γουλίτσα, σαν εμετό και είχε μέσα κομματάκια πορτοκάλι. Μήπως να μην του βάζω πορτοκάλι και να προτιμήσω ακτινίδιο ή μπρόκολο για τη βιταμίνη C; Τι λέτε;

όσο για το πορτοκαλι εγώ έστιβα λιγότερο από μισό γιατί είναι αρκετά όξινο. δοκίμασε με λιγότερη ποσότητα από χυμό κ βλέπεις....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Δεν το σκεφτηκα εαν την ντυσουμε, τωρα που ειπες θα το σκεφτω:)

Αληθεια το πορτοκαλι το στιβεις και το βαζεις ή το αλεθεις μαζι με τα υπόλοιπα?

καλημερα!!!!!!!!!η παιδιατρος μου ειπε να το στιβω κ να το βαζω μεσα!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας!!!! Η παιδίατρος μου είπε ότι δεν του φτάνουν οι δυο θηλασμοί τη μέρα και να του βάλω έναν ακόμα οπότε το πρόγραμμά του διαμορφώνεται ως εξής:

3.30-4.00 θηλασμός 9'

7.30-8.00 θηλασμός 7'-8'

10.00 φρουτόκρεμα 150ml

12.00 θηλασμός 5'-6'

14.00 μεσημερινό 180ml

17.00 απογευματινό 150ml

20.00 θηλασμός 15'

Πολλά δεν είναι μαζεμένα το πρωί; Από 3 μηνών θηλάζει ανα 3-3,5 ώρες και τώρα πάλι γυρνάμε να τρώει ανα δίωρο!!! Λέω να μην τον θηλάζω στις 12.00, αλλά να του βάλω μέσα στη φρουτόκρεμα λίγη βρώμη για να είναι πιο χορταστική ώστε να αντέχει μέχρι τη 13.30 για το μεσημεριανό. Στο απογευματινό θα βάζω γάλα αντί για νερό και θα προσπαθήσω να τον θηλάζω για πολλή ώρα τη νύχτα και το πρωί. Καλύτερα δε θα είναι έτσι;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας!!!! Η παιδίατρος μου είπε ότι δεν του φτάνουν οι δυο θηλασμοί τη μέρα και να του βάλω έναν ακόμα οπότε το πρόγραμμά του διαμορφώνεται ως εξής:

3.30-4.00 θηλασμός 9'

7.30-8.00 θηλασμός 7'-8'

10.00 φρουτόκρεμα 150ml

12.00 θηλασμός 5'-6'

14.00 μεσημερινό 180ml

17.00 απογευματινό 150ml

20.00 θηλασμός 15'

Πολλά δεν είναι μαζεμένα το πρωί; Από 3 μηνών θηλάζει ανα 3-3,5 ώρες και τώρα πάλι γυρνάμε να τρώει ανα δίωρο!!! Λέω να μην τον θηλάζω στις 12.00, αλλά να του βάλω μέσα στη φρουτόκρεμα λίγη βρώμη για να είναι πιο χορταστική ώστε να αντέχει μέχρι τη 13.30 για το μεσημεριανό. Στο απογευματινό θα βάζω γάλα αντί για νερό και θα προσπαθήσω να τον θηλάζω για πολλή ώρα τη νύχτα και το πρωί. Καλύτερα δε θα είναι έτσι;

θα σου πρότεινα να κάνεις τους θηλασμούς μαζί με το φαγητό. Πρώτα λίγα λεπτά στο στήθος και μετά φαγητό, ή αντίστροφα. Διάφορα site με ενδεικτικά προγράμματα που είδα στο ιντερνετ αυτό προτείνουν. Έτσι δε θα θηλάζεις/ταίζεις τόσο συχνά και θα βοηθήσεις το μωρό θα παίρνει μεγάλα γεύματα. Γιατί το πρόγραμμα που έφτιαξες μου φαίνεται εξοντωτικό για σένα, άσε που το μωρό θα τρώει σνακ όλη τη μέρα.. ούτως ή άλλως τα γεύματα που έχεις βάλει (150ml, 180 ml) είναι σχετικά μικρά. Το κανονικό γεύμα είναι 200-250ml!

Δε με πειραζει για μενα αλλα δε θελω ο μικρος να μαθει να μασουλαει κατι ολη τη μερα!! Θεωρω οτι ειναι σε ηλικια που δεν πρεπει να ειναι προτεραιοτητα του το φαι αλλα να παιξει, να μπουσουλησει, να βγουμε βολτα!! Κι ολα αυτα δε γινονται αν ειμαστε συνεχεια με ενα κουταλακι η με το στηθος στο στομα!! Να θηλασει πριν η μετα το δοκιμασα και δεν καθεται ουτε ενα λεπτο! Μαλλον θα του αυξησω λιγο τις ποσοτητες και θα του κανω λιγο πιο παχυντικα τα γευματα! Παντως με το προγραμμα που ειχαμε πριν δεν εδειχνε να πειναει και ηταν ολη μερα δραστηριος!! Εστειλα και στο μητρικο θηλασμο και περιμενω απαντηση αλλα για πειτε και οι υπολοιπες τη γνωμη σας...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

κ εγώ συμφωνώ με τη Φλώρα, μετά από κάθε γεύμα, βάλτον στο στήθος κ όσο φάει. ουσιαστικά θα πίνει να ξεδιψάει. έτσι θα τελειώνεις με το φαγητό μέχρι το επόμενο. κ εγώ έτσι το κάνω.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

νεφελακι καλημερα εγω θα ελεγα να αυξησεις τις ποσοτητες στα γευματα και να τον αφηνεις να θηλαζει όσο θελει εμενα τωρα τρωει 300 μλ φρουτα και 200γρ λαχανικα και θηλαζει 4 φορες τη μερα χωρις ρολοι οσο θελει! παντως δεν ειναι αναγκη να παρει πολύ βαρος κι ο δικος μου σχεδον συνομηλικος και σχεδον με την ιδια αναπτυξη στο ζυγισμα 6 μηνων ηταν 7800 κι ο γιατρος ηταν πολυ ευχαριστημενος

Εμεις μαλλον την πατησαμε με το βαρος γιατι ξεκινησαμε νωρις τις στερεες τροφες και κυριως τα λαχανικα που εχουν ελαχιστες θερμιδες! Ασε που 2ο και 3ο μηνα πηρε σχεδον ενα κιλο οποτε συγκριτικα με τοτε οντως πηρε λιγο... Θα συνεχισω οπως ημασταν πριν με 3 στερεες τροφες και 3 θηλασμους και θα του αυξησω λιγο τις ποσοτητες! Φεγγαρενια εσυ μετρας με βαση αυτα που λεει το μουλτι; Γιατι κι εμενα η φρουτοκρεμα βγαινει περιπου 300 αλλα οταν τη βαζω στο βαζακι ειναι 160 και με βαση αυτο μετραω τις ποσοτητες. Νερακι πινει λιγο με το κουταλακι αλλα του βαζω και περιπου 60ml στο μεσημεριανο. Μετραει κι αυτο ετσι;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε το νερό το μετράω σαν νερό που πίνει όχι σαν φαγητό! Τώρα το απόγευμα ήπιε άλλα 50ml από το ποτηράκι οπότε καλά πάμε και με αυτό το θέμα!! Πάντως κορίτσια με τον επιπλέον θηλασμό όλο βγάζει γουλίτσες και δεν έχει όρεξη να φάει ούτε μεσημεριανό ούτε απογευματινό! Το μεσημέρι δε, κάναμε 45 λεπτά για να φάει!!!! Οπότε καταλαβαίνω ότι είναι περιττός ο θηλασμός των 12 και από αυριο κομμένος!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νεφέλη βάλε στα λαχανικά λίγο λαδάκι και επίσης κάνε ανάμιξη με αβοκάντο. Το αβοκάντο είναι το αγαπημένο τους λαχανικό, άσε που είναι παααρα πολύ θρεπτικό! Εγώ αυτό κάνω και τα μωρά παίρνουν πολύ καλό βάρος. Και τους αρέσει και πολύ το φαγητό!

Αλήθεια λες για το αβοκάντο; Το σκεφτόμουν να βάλω αλλά επειδή δεν το τρώω εγώ το φοβήθηκα... Διάβασα ότι είναι πολύ θρεπτικό και παχυντικό!!! Μήπως να του το βάζω με τη βρώμη το απόγευμα; Εσύ το βάζεις με τα λαχανικά; Λαδάκι άρχισα να του βάζω ένα κουταλάκι του γλυκού, πριν έβαζα ελάχιστο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Αλήθεια λες για το αβοκάντο; Το σκεφτόμουν να βάλω αλλά επειδή δεν το τρώω εγώ το φοβήθηκα... Διάβασα ότι είναι πολύ θρεπτικό και παχυντικό!!! Μήπως να του το βάζω με τη βρώμη το απόγευμα; Εσύ το βάζεις με τα λαχανικά; Λαδάκι άρχισα να του βάζω ένα κουταλάκι του γλυκού, πριν έβαζα ελάχιστο...

φυσικά! Μαζί με τη μπανάνα θεωρούνται οι πιο "εύκολες" πρώτες τροφές! Εγώ το βάζω με τα λαχανικά. Το ψυγείο μου είναι γεμάτο αβοκάντο :rolleyes: Το αγαπημένο τους είναι μπιζέλια-αβοκάντο και μπρόκολο-αβοκάντο!

Απλά πρέπει να φροντίσεις να είναι ώριμο. Αν το αγοράσεις σκληρό θα πρέπει να το αφήσεις μερικές μέρες έξω από το ψυγείο να μαλακώσει!

Kαλημερα , κοριτσια την βοηθεια σας.

Η μπεμπα εβγαλε στο λαιμουδακο σπυρακια(λεω οτι μπορει να ειναι υδρωτηρια) επισης σε όλο τον ποπουδακο(μηπως συγκαηκε?) και εχει δυο κοκκινιλες με σπυθουρακια απο εχθες στην κοιλιτσα μηπως την πειραζει η φρουτοκρεμα τελικα???? Γιατι ολα αυτα απο τοτε που τρωμε τα εβγαλε

Τα κακακια της σφιξανε και ειναι σαν φρουτοκρεμα οχι μουσταρδη

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...