Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μετά την εκπαίδευση ύπνου που κάναμε όταν ήταν 4 μηνών, πλέον κοιμάται πάντα μόνος του και όταν ξυπνήσει ξανακοιμάται στο πεντάλεπτο! Γι' αυτό με είχε ανησυχήσει που ξυπνούσε και δεν ξανακοιμόταν!! Ίσως είναι άλμα ανάπτυξης, ίσως φταίει που τον τάισα τη νύχτα για καμιά βδομάδ νομίζοντας ότι πονούσε από το εμβόλιο και τα δόντια και συνήθισε... Τι να πω... Χθες ξεκινήσαμε την προσπάθεια να κόψουμε το νυχτερινό γεύμα!! Ξύπνησα στις 2.45, τον σήκωσα και τον θήλασα μισοκοιμισμένο για 9 λεπτά, ρεύτηκε αμέσως και τον έβαλα ξανά στην κούνια. Κατά τις 7 παρά πήγα να τον ξαναθηλάσω αλλά είχε μισοξυπνήσει... Αφού θήλασε, ρεύτηκε, τον έβαλα στην κούνια του αλλά ξανακοιμήθηκε μετά από μια ώρα. Ίσως φταίει το ότι εκείνη την ώρα είχε σηκωθεί ο άντρας μου και ετοιμαζόταν για τη δουλειά οπότε είχε φασαρία το σπίτι... Φλορέτα, όταν φτάσω στα δυο λεπτά θηλασμού το κόβω τελείως, μετά θα έχει γκρίνια για κανα δυο βράδια;

Μάγδα πολλά γεύματα κάνετε!!!! Μόλις μπουν οι στερεές τροφές μπορείς να αρχίσεις να τα αραιώνεις στο τρίωρο. Πότε πάτε γιατρό;

Ζουνίτσα καλή αρχή να έχετε!! Μοσχαράκι θα πάτε κατευθείαν όχι κοτόπουλο πρώτα;

Ιωαννάκι κοιμάται 9 το βράδυ με 6 το πρωί; Και μετά 4 ώρες κι άλλες 2 το μεσημέρι; Πολλές ώρες είναι!!! Αν θες να ξυπνάει αργότερα το πρωί, θα πρέπει να μειώσεις τους ημερήσιους ύπνους. Για παράδειγμα, 4 ώρες ύπνος το πρωί είναι πολλές! Μπορείς σταδιακά να το μειώνεις (π.χ. να την ξυπνάς 15 λεπτά νωρίτερα κάθε μέρα) ώστε να κοιμάται μόνο 2 2ωρα μέσα στη μέρα και να μπορεί να κοιμηθεί πιο πολύ τη νύχτα!

Εμεις σήμερα βάλαμε τα λαχανικά για μεσημεριανό και το απόγευμα θα φάμε βρόμη με μπανάνα!! Το ακτινίδιο το απορρίψαμε τελικά γιατί δεν του αρέσει καθόλου!!!! Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς δεν το βοηθάει σε κάτι -δυσκοιλιότητα δεν έχει- οπότε α συνεχίσουμε με μήλο, αχλάδι, μπανάνα, πορτοκάλι και μανταρίνι και θα περιμένουμε τα καλοκαιρινά φρούτα για αλλαγή!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμάς!

Νεφέλη το δικό μας πρόγραμμα έχει ως εξής:

5 και 30 το πρωί το πρωινό μας γάλα και μετά πάλι ύπνος μέχρι τις 8 και 30

9 και 30 φρούτα (1 αχλάδι, 1/2 μήλο, 1/2 μπανάνα)

10 και 30 ύπνος μέχρι τις 12

2 κρεατοχορτόσουπα και 3 και 30 ύπνος μέχρι περίπου 5 και 30

6 κρέμα (100 γρ)

9 γάλα και ύπνος

Για το μεσημεριανό δε μπορώ να σου πω ακριβώς ποσότητα γιατί το βάζω με το μάτι, περίπου 6 κουταλιές της σούπας.

Για το ακτινίδιο, μη νομίζετε ότι είναι καλό μόνο για τη δυσκοιλιότητα. Για την ακρίβεια έχει πολύ περισσότερη βιταμίνη C από ότι το πορτοκάλι, είναι όμως δυσκολη γεύση και αρκετά όξινη (όπως και το πορτοκάλι εξάλλου) γι'αυτό και οι παιδίατροι δεν το συστήνουν για τόσο μικρές ηλικίες. Ίσως αργότερο το θέλει πιο εύκολα. Επιπλέον είναι ψιλο-ύποπτο για αλλεργίες.

Και εμείς με μοσχαράκι ξεκινάμε το μεσημεριανό, μετά το κοτόπουλο και στο τέλος βέβαια το ψάρι.

Μάγδα έχεις δίκιο έχει πολύ καλές εκπτώσεις και είναι δύσκολο να κρατηθείς. Και εγώ με το ζόρι κρατήθηκα να μην του ψωνίσω κάτι γιατί αφού σε λίγο καιρό θα κάνουμε τη βάφτιση θα φτιάξω την καρνταρόπμπα του τότε...στην κόρη μου είχα ψωνίσει μέχρι και για 3-4 ετών και τα βρήκα μπροστά μου.

Ψώνισα όμως για την κόρη μου μπουφάν και ένα μοντγκομερι για του χρόνου και μερικά σετάκια και χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά, οπότε μου έφυγε ο καημός.

Κι εγω για τη βιταμινη c ηθελα να το τρωει το ακτινιδιο αλλα δεν πειραζει... Του βαζω πιο σπανια αλλα σε καθημερινη βαση πορτοκαλι και μανταρινι! Ευτυχως αυτα τα τρωει και στη φρουτοκρεμα αλλα και σκετα σε χυμο! Βιβη εχουμε παρομοιο προγραμμα!! Τελικα βλεπω οτι μια χαρα ειναι το παιδακι μου αρκει να στρωσει αυτο με τις νυχτερινες αναλαμπες... Με γεια τα ψωνια κοριτσια δε σας ειπα!! Εμεις πλεον ρουχα μονο απο tesco παιρνουμε, απο Γερμανια μας φερνει η αδερφη μου και μονο σε μεγαλη αναγκη ψωνιζουμε απο zara η h&m!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Δράμα η νύχτα!!!!! Ξύπνησα πάλι στις 2.45 να τον θηλάσω κατά 7 λεπτά αυτή τη φορά, κοιμήθηκε στις 3.30 και ξαναξύπνησε στις 5.30 κλαίγοντας, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω με αγκαλιά, κούνημα και βόλτες μέσα στο δωμάτιο μέχρι τις 6.00 όπου τελικά τον ξαναθήλασα, αν και δεν ήπιε πολύ. Δεν ξέρω τι ώρα ξανακοιμήθηκε, αλλά μέχρι τις 8.00 τον άκουγα αραιά και πού να μουρμουρίζει... Το πρωί τον ξυπνήσαμε στις 9 και περιμένω να δω πώς θα παει η μέρα... Ο άντρας μου τα έχει πάρει γιατί θεωρεί ότι είναι λάθος να τον ξυπνάω μέσα στη νύχτα και να τον ταίζω και μεταξύ μας κι εγώ πλέον το θεωρώ λάθος γιατί βλέπω ότι δεν αλλάζει τίποτα... Πάλι ξυπνάει απο τα άγρια χαράματα και μένει ξύπνιος για ώρες... Μάλλον πρεπει να βρω τη δύναμη το συντομότερο να τον ξυπνάω στις 7.30 το πρωί και να ξεκιναμε το πρόγραμμά μας, με την ελπίδα να αρχίσει να κοιμάται συνεχόμενα τη νύχτα και να θηλάζει μόνο το πρωί. Είμαι κουρέλι ψυχολογικά...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Δράμα η νύχτα!!!!! Ξύπνησα πάλι στις 2.45 να τον θηλάσω κατά 7 λεπτά αυτή τη φορά, κοιμήθηκε στις 3.30 και ξαναξύπνησε στις 5.30 κλαίγοντας, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω με αγκαλιά, κούνημα και βόλτες μέσα στο δωμάτιο μέχρι τις 6.00 όπου τελικά τον ξαναθήλασα, αν και δεν ήπιε πολύ. Δεν ξέρω τι ώρα ξανακοιμήθηκε, αλλά μέχρι τις 8.00 τον άκουγα αραιά και πού να μουρμουρίζει... Το πρωί τον ξυπνήσαμε στις 9 και περιμένω να δω πώς θα παει η μέρα... Ο άντρας μου τα έχει πάρει γιατί θεωρεί ότι είναι λάθος να τον ξυπνάω μέσα στη νύχτα και να τον ταίζω και μεταξύ μας κι εγώ πλέον το θεωρώ λάθος γιατί βλέπω ότι δεν αλλάζει τίποτα... Πάλι ξυπνάει απο τα άγρια χαράματα και μένει ξύπνιος για ώρες... Μάλλον πρεπει να βρω τη δύναμη το συντομότερο να τον ξυπνάω στις 7.30 το πρωί και να ξεκιναμε το πρόγραμμά μας, με την ελπίδα να αρχίσει να κοιμάται συνεχόμενα τη νύχτα και να θηλάζει μόνο το πρωί. Είμαι κουρέλι ψυχολογικά...

Νεφέλη μου, μήπως, λέω μήπως, κάνατε "μισή" την εκπαίδευση ύπνου; Το λέω με μεγάλη επιφύλαξη, αλλά μου κάνει εντύπωση που κλαίει τόσο πολύ και μετά χρειάζεται κούνημα και αγκαλιά για να ξανακοιμηθεί... η εκπαίδευση ύπνου που διάβασα εγώ στο βιβλίο "κοιμήσου παιδί μου" λέει ότι και στη μέση της νύχτας αν ξυπνήσει, δεν τον σηκώνεις... εσύ όμως τον κουνάς και τον ξανακοιμίζεις...

Για την εκπαίδευση ύπνου έχω μόνο να πω ότι επί 1,5 μήνα κοιμόταν μόνος του κι όταν ξυπνούσε τη νύχτα ξανακοιμόταν το πολύ σε 5 λέπτα χωρίς καν να πάω στο δωμάτιο του! Όταν ξυπνούσε γύρω στις 4.30-5.00 τον θήλαζα και τον έβαζα αμέσως για ύπνο χωρίς να βγάλει άχνα. Το κακό ξεκίνησε πριν ένα μήνα, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν το εμβόλιο, μετά δόντια και μετά δεν ήξερα τι άλλο να υποθέσω... Τότε λοιπόν τον θήλαζα ότι ώρα και να ξυπνούσε, αλλά και πάλι κοιμόταν 2 ώρες μετά! Γι αυτό λέω ότι μάλλον χορταίνει ύπνο γιατί συνήθως ξυπνάει, δεν κλαίει, απλά μουρμουράει μόνος του και κοιμαται πάλι μετά απο 2-3 ώρες! Χθες που τον πήρα αγκαλιά και προσπάθησα να τον ξανακοιμήσω ήταν λάθος γιατί πλέον η αγκαλιά τον παραπέμπει στο παιχνίδι και φυσικά δεν ξανακοιμάται όσο κι αν τον κουνήσω ή τον κρατήσω αγκαλιά... Απλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί μένει τόσες ώρες ξύπνιος, ακομα κι όταν τον έχω θηλάσει!!! Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι χορταίνει ύπνο!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Kαλημέρα!!:D:D

Μάγδα έχεις δίκιο έχει πολύ καλές εκπτώσεις και είναι δύσκολο να κρατηθείς. Και εγώ με το ζόρι κρατήθηκα να μην του ψωνίσω κάτι γιατί αφού σε λίγο καιρό θα κάνουμε τη βάφτιση θα φτιάξω την καρνταρόπμπα του τότε...στην κόρη μου είχα ψωνίσει μέχρι και για 3-4 ετών και τα βρήκα μπροστά μου.

Ψώνισα όμως για την κόρη μου μπουφάν και ένα μοντγκομερι για του χρόνου και μερικά σετάκια και χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά, οπότε μου έφυγε ο καημός.

Και εγω το σκεφτηκα οτι στην βαπτιση θα μου φερουν αλλα επειδη ειναι Μαιο θεωρησα οτι θα φερουν καλοκαιρινα και θα κανω καρνταρομπα για αρκετα καλοκαιρια:cool::cool::cool:

Για την ωρα εχω για του χρονου 3-4 σετακια και ενα φορεματακι:-P εβαλα στο ματι και ενα μοντκομερι απο τα μινι ραξεφκσυ και περιμενω να τα βαλουν 70% να το παρω!!!!! Λετε να χρειαζετε και μουφανακι???

Μετά την εκπαίδευση ύπνου που κάναμε όταν ήταν 4 μηνών, πλέον κοιμάται πάντα μόνος του και όταν ξυπνήσει ξανακοιμάται στο πεντάλεπτο! Γι' αυτό με είχε ανησυχήσει που ξυπνούσε και δεν ξανακοιμόταν!! Ίσως είναι άλμα ανάπτυξης, ίσως φταίει που τον τάισα τη νύχτα για καμιά βδομάδ νομίζοντας ότι πονούσε από το εμβόλιο και τα δόντια και συνήθισε... Τι να πω... Χθες ξεκινήσαμε την προσπάθεια να κόψουμε το νυχτερινό γεύμα!! Ξύπνησα στις 2.45, τον σήκωσα και τον θήλασα μισοκοιμισμένο για 9 λεπτά, ρεύτηκε αμέσως και τον έβαλα ξανά στην κούνια. Κατά τις 7 παρά πήγα να τον ξαναθηλάσω αλλά είχε μισοξυπνήσει... Αφού θήλασε, ρεύτηκε, τον έβαλα στην κούνια του αλλά ξανακοιμήθηκε μετά από μια ώρα. Ίσως φταίει το ότι εκείνη την ώρα είχε σηκωθεί ο άντρας μου και ετοιμαζόταν για τη δουλειά οπότε είχε φασαρία το σπίτι... Φλορέτα, όταν φτάσω στα δυο λεπτά θηλασμού το κόβω τελείως, μετά θα έχει γκρίνια για κανα δυο βράδια;

Μάγδα πολλά γεύματα κάνετε!!!! Μόλις μπουν οι στερεές τροφές μπορείς να αρχίσεις να τα αραιώνεις στο τρίωρο. Πότε πάτε γιατρό;

.......

Εμεις σήμερα βάλαμε τα λαχανικά για μεσημεριανό και το απόγευμα θα φάμε βρόμη με μπανάνα!! Το ακτινίδιο το απορρίψαμε τελικά γιατί δεν του αρέσει καθόλου!!!! Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς δεν το βοηθάει σε κάτι -δυσκοιλιότητα δεν έχει- οπότε α συνεχίσουμε με μήλο, αχλάδι, μπανάνα, πορτοκάλι και μανταρίνι και θα περιμένουμε τα καλοκαιρινά φρούτα για αλλαγή!!

Νεφελη εμεις καπως ηρεμησαμε εδω και 2 βραδυα και την μερα δεν ψαχνει ολη την ωρα να φαει, σημερα εχουμε γιατρο να δουμε τι θα μας πει:):):):)

εγω παντως πηγα αγορασα μηλαρακια-μπανανες-αχλαδακια και πορτοκαλια:-) εκανα και ενα τεστ με το ραβδομπλεντερ που πηρα μια χαρα τα ελλιωσε και ειμαι ετοιμη να την ταισω:cool:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα!! Μαγδα αν παρεις μοντγκομερι δε νομιζω να χρειαστει και μπουφαν. Κι εμεις στρωσαμε στον υπνο, ξυπναει στις 3.30-4.00 τον θηλαζω και ξανακοιμαται! Εγω δεν ξανακοιμαμαι ομως...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω οταν ξυπναω στης 5 δεν μπορω να κοιμηθω!!!

Λοιπον πηγαμε γιατρο και ειμαστε 7380 και 67 ποντοι:):)

Ειχε πολύ κοσμο και δεν μπορεσαμε να τα πουμε λεπτομερως, λοιπον ξεκιναμε φρουτακια το πρωι, μηλο-αχαδι για 4 μερες και μετα πορτοκαλι και μπανανα μαζι, μεχρι 250 γρ όσο θελει!!! Λαχανικα ειπε οχι ακομη γιατι ειναι καλα στα κιλα της(δεν συμφωνω θα τον παρω την τελος του μηνα να ρωτησω ξανα) και το τελευταιο ηταν οτι θελει να δωσω ρυζαλευρο του ειπα οτι δεν θελω γιατι εχουν ζαχαρη αλλα επεμενε του ειπα για της frezyderm και μου ειπε οχι γιατι φερνει διαρροιες και η μπεμπα κανειι ειδη 4 φορες κακακια και μου προτεινε για καλή και ελληνικη της γιωτης!!!

Εγω δεν θελω του ειπα για βιολογικη της hipp και μου ειπε οτι δεν τις ξερει, αλλα εγω πηγα και πηρα της hipp και απο εβδομαδα θα δοκιμασω να κανω με δικο μου γαλα, εαν δεν καταφερω να βγαλω πρεπει να βρω να την κανω με καποιο αλλο γαλα!!

Αυτα τα νεα μου στεναχωρηθηκα λίγο με το ρυζαλευρο δεν ηθελα να δωσω, δεν ξερω γιατι.... ο αντρας μου που τοσο καιρο ηταν υπερ του αποκλειστικου θηλασμου τωρα λεει να δωσουμε ρυζαλευρο βανιλια γιωτης που ειπε ο γιατρος

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα η δική μου γνώμη είναι ότι θα χρειαστείς 2 ρουχαλάκια. Ένα για καθημερινό και ένα για τις πιο καλές εμφανίσεις, γιατί απο του χρόνου θα βγαίνετε πολύ περισσότερο. Οπότε εσύ κρίνεις από εκεί και μετά. Πάντως μη σε προβληματίζει η περίοδος που θα κάνεις τη βάφτιση, θα μπορέσεις να βρεις και χειμωνιάτικα ρουχαλάκια, πάντα έχουν της προηγούμενης σεζόν σε προσφορές. Έχε το στο μυαλό σου.

Τώρα σχετικά με την κρέμα...ο κάθε γιατρός προτείνει τις εταιρείες που "γνωρίζει". Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπάρχουν άλλες ούτε ότι δε θα είναι και καλές. Από την άλλη εγώ λόγω χρόνου και υποχρεώσεων και στη μεγάλη μου και στο μικρό τώρα τις κλασσικές κρέμες του γιώτη και της νουνού δίνω και μια χαρά μεγαλώνουν τα παιδάκια μου. Καλώς ή κακώς δεν προλαβαίνω να φτιάξω κάτι άλλο. Από εκεί και μετά εσείς είστε οι γονείς του παιδιού και στο τέλος πρέπει να είναι δικές σας οι αποφάσεις. Ακούστε τους γύρω, αλλά εσείς κρίνετε τι είναι καλύτερο για το δικό σας παιδί

Kαλημερα!!!!

Φεγγαρενια που εισαι??? Νομιζω οτι ειχες το ιδιο θεμα με το ρυζαλευρο.

Εδωσε καμοια βρωμη??? Τελικα αγορασα ενα πακετο καθαρο ρυζαλευρο και θα δοκιμασω απο εβδομαδα να το κανω με το γαλα μου και όταν τελειωσει προς το τελος του μηνα θα ρωτησω ξανα για βρωμη και φαριν λακτε!!!

Τα γιαουρτακια ποτε μπαινουν???? Αληθεια εαν δεν καταφερω να βγαλω γαλα ξερει καμοια τα γαλατα humana η να παρω και γαλα hipp?? εσεις τι χρησιμοποιητε?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα η δική μου γνώμη είναι ότι θα χρειαστείς 2 ρουχαλάκια. Ένα για καθημερινό και ένα για τις πιο καλές εμφανίσεις, γιατί απο του χρόνου θα βγαίνετε πολύ περισσότερο. Οπότε εσύ κρίνεις από εκεί και μετά. Πάντως μη σε προβληματίζει η περίοδος που θα κάνεις τη βάφτιση, θα μπορέσεις να βρεις και χειμωνιάτικα ρουχαλάκια, πάντα έχουν της προηγούμενης σεζόν σε προσφορές. Έχε το στο μυαλό σου.

Τώρα σχετικά με την κρέμα...ο κάθε γιατρός προτείνει τις εταιρείες που "γνωρίζει". Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπάρχουν άλλες ούτε ότι δε θα είναι και καλές. Από την άλλη εγώ λόγω χρόνου και υποχρεώσεων και στη μεγάλη μου και στο μικρό τώρα τις κλασσικές κρέμες του γιώτη και της νουνού δίνω και μια χαρά μεγαλώνουν τα παιδάκια μου. Καλώς ή κακώς δεν προλαβαίνω να φτιάξω κάτι άλλο. Από εκεί και μετά εσείς είστε οι γονείς του παιδιού και στο τέλος πρέπει να είναι δικές σας οι αποφάσεις. Ακούστε τους γύρω, αλλά εσείς κρίνετε τι είναι καλύτερο για το δικό σας παιδί

Ξερω οτι εγω αποφασιζω τι θα ταισω το μωρο τελικα αλλα ως πρωταρα αγχωνομαι!!!

Διαβασα ενα αρθρο οτι και τα δημητριακα πρεπει να μπουνε στην διατροφη του μωρου(κεχρι,βρωμη,αραβοσυτος, φαριν λακτε, δημητριακα,ρυζαλευρο και μπισκοτοκρεμα-νομιζω με αυτην την σειρα απο πλευρας θρεπτικοτητας ) για να ερθει το μωρο σε επαφη με την γλουτενη

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα τι εννοείς όταν λες "καθαρό ρυζάλευρο"; Εμείς όταν ήταν να ξεκινήσουμε την κρέμα το απόγευμα μου είπε η παιδίατρος ρυζάλευρο, της είπα δε θέλω τα έτοιμα να πάρω σκέτο και να το φτιάχνω με δικό μου γάλα και μου είπε όχι γιατί το ρυζάλευρο σαν τροφή δεν έχει να προσφέρει τίποτα ενώ τα έτοιμα -μου πρότεινε βιολογικά για το θέμα της ζάχαρης- έχουν πρόσθετες βιταμίνες και μέταλλα που τους είναι απαραίτητα σε αυτή την ηλικία. Αφού λοιπόν επέμεινα ότι δε θέλω να δώσω τέτοια, μου είπε να δώσω λαχανικά. Βέβαια τότε ήμασταν 5 μηνών... Τώρα βάλαμε για απογευματινό βρώμη με μπανάνα και λίγο νεράκι και την τρώει μια χαρά!! Δεν πήρα έτοιμη κρέμα, αγοράζω νιφάδες βρώμης, τις μουλιάζω στο νερό και μετά τις αλέθω στο μπλέντερ με τη μπανάνα για να πάρει γεύση. Ελπίζω να σου έδωσα μερικές εναλλακτικές... Εννοείται ότι εμείς αποφασίζουμε τι θα δώσουμε, αλλά καλό είναι να ρωτάμε και τον παιδίατρο για μια πιο επιστημονική άποψη! Για τον άντρα σου μη σκας... Αν νιώθεις εσύ πελαγωμένη φαντάσου πώς είναι εκείνος! Γι' αυτό λέει ότι πει ο γιατρός!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...