Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αγκαλιά δεν κάθεται για κανένα λόγο. Βασικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί ξυπνάει... Δεν κλαίει, απλά μουρμουρίζει για ώρες... Αν δεν είναι τα δόντια, ίσως να πρέπει να τον ξυπνάω πιο νωρίς το πρωί και να τον κρατάω πιο πολλές ώρες ξύπνιο τη μέρα. Δεν ξέρω τι να κάνω... Πρώτη φορά αισθάνομαι τόσο ερείπιο... Ούτε στην αρχή τέτοιο μαρτύριο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

εφοσον δεν κλαει μη του δωσεις να φαει αστον κ θα τον παρει ο υπνος καποια στιγμη κ μενα η δικια μου ξυπναει σηκωνομαι της δινω πιπιλα χωρις να της μιλησω την αφηνω κ καποια στιγμη την παιρνει ο υπνος!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Έκατσα και σκέφτηκα ότι συμβαίνει τον τελευταίο μήνα:

1) Αποκλείεται να είναι πόνος από τα δόντια γιατί δεν είναι φυσιολογικό να "πονάει" τόσο καιρό ούτε να τον πιάνει συγκεκριμένη ώρα κάθε βράδυ.

2) Κοιμάται συνολικά 13-14,5 ώρες τη μέρα που είναι φυσιολογικό για την ηλικία του και μάλιστα μέσα στη μέρα φαίνεται χαρούμενος και ξεκούραστος

3) Όταν τον βάζω για ύπνο το πρωί γύρω στις 11 είναι κομμάτια και νυστάζει πολύ ενώ στις 14.30 διαμαρτύρεται σα να μη θέλει να κοιμηθεί

Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι το δίωρο που μένει ξύπνιος τη νύχτα το αναπληρώνει το πρωί, οπότε θα τον ξυπνάω νωρίτερα και θα τον θηλάζω μια καλή στις 7.30! Το πρόβλημα είναι ότι δε μου βγαίνουν τα γεύματα σε συνδυασμό με τους ενδιάμεσους ύπνους.... Για πείτε εσας κάθε πόσες ώρες τρώνε και τι ποσότητες από στερεά τροφή; Α και ποτε κοιμουνται μεσα στη μερα;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

νεφέλη αν το βάρος του είναι καλό και ικανοποιητικό, μην ανησυχείς για το γεύμα που θα χάσει. άλλωστε όσο μεγαλώνουν τρώνε πιο γρήγορα, μπορεί δλδ να θηλάσει 10 λεπτά και να έχει χορτάσει. δεν είναι απαραίτητο οτι θα κοιμηθεί μετά από κάθε γεύμα. άλλωστε μην ξεχνάς την παροιμία "ο ύπνος τρέφει τα μωρά..." επίσης αυτό που σου είπν τα κορ'ιτσια, εφόσον δεν γκρινιάζει τη νύχτα, μην το ταϊζεις. άστον, σιγά-σιγά θα ξανακοιμηθεί, θα παίξει, θα μιλήσει μη του δίνεις σημασία (εννοώ μην σε βλέπει κ μην του μιλάς) για να μάθει να κοιμάτε μόνο του πάλι.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν εμείς κάναμε εμβόλιο σήμερα. βάρος 200 γρμ κ ύψος 1,5 πόντο. άρα βάζουμε από αύριο την χορτόσουπα στην διατροφή μας. κάπως ψιλοτρώμε κ την κρέμα. σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουμε με φρούτα κ αφού ολοκληρώσουμε τα φρούτα, θα βάλουμε κ το μοσχάρι. κατά τα υπόλοιπα, δεν κλάψαμε καθόλου, κ μια χαρά....

WeDjp2.png

0hUop3.png

αχ ΝΕΦΕΛΑΚΙ αστα να παν απορω τι θα κανουμε οταν θα πρεπει να τρωει κ φαι το μεσημερι σημερα πχ ξυπνησε στις 6 ηπιε γαλα στις 8.30 κοιμηθηκε κ ξυπνησε 12.30 οπου εφαγε φρουτα,στις 14.00 ξανακοιμηθηκε ξυπνησε 16.00, 17.00 εφαγε κρεμα σε λιγο θα την κανω μπανιο κ κατις τις 21.00 θα πιει γαλα!!!!!!!!!εγω βλεπω οτι κοιμαται πολυ νωρις το βραδυ ξυπναει πολυ πρωι κ ξανανυσταζει μεσα στη μερα !!!!!!!!!!!!θελω να χουμε στανταρ ωρες αλλα δεν το κοβω!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Νεφέλη μου καλά το είπαν τα κορίτσια, αν παίρνει βάρος το μωρό δεν πειράζει να κάνεις λιγότερα γεύματα..

εγώ που τους έχω δύο, κάνω αναγκαστικά λιγότερα γεύματα γιατί απλά δεν τους προλαβαίνω!!! Το πρόγραμμά μας έχει ως εξής (έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής, αν και τώρα τελευταια δεν τον πολυθέλουν τον τελευταίο απογευματινό ύπνο στις 17:30):

7:30 εγερτήριο και γάλα

9:30-10:30 ύπνος

11:30 φρουτόκρεμα

13:00-15:00 ύπνος

15:30 λαχανικά

17:30-18:00 ύπνος

19:30 γάλα

20:00 - 20:30 καληνύχτα και νάνι!

Ουσιαστικά κάνουμε 4 γεύματα (2 γάλα+2 στερεές) ανά 4 ώρες. Απο βάρος δεν το συζητώ, είμαστε πάρα πολύ καλά - ο ένας μάλιστα είναι και χοντρούλης, 10 κιλά. Απλά φροντίζω να κάνουν μεγάλα και χορταστικά γεύματα.

Kαλημέρα!!!

Βγηκα αγορα και ειχε καλές εκπτωσεις και πηρα πυτζαμακια και ενα φορεματακι για του χρονου για την μπέμπα!!! Τα ερωτευτικα!!!

Λοιπον το προγραμμα μας ειναι

ξυπναμε 8 και την αφηνω στο κρεβατακι της μεχρι 830 οπου και τρωμε γαλα

ξανατρωμε 1030 και κοιματε στην αγκαλια μεχρι της 11 (εδω λεω να βαλω φρουτοκρεμα)

ξανατρωμε στης 1230 και κοιματε μεχρι της 1330

Ξανατρωει στης 1530 οπου και κοιματε στο στηθος μαζι μου μεχρι της 1730

Ξανατρωει 1800( εδω θελω να βαλω κρεμουλα)

Και ξανατρωει στης 2030 οπου και κοιματε για βραδυ

Ξυπναει στης 0030 και 500 οπου ξανατρωει!!!!

Νομιζω οτι εχει πολλα γευματα.....το μεσημεριανο να δω τι ωρα θα το βαλω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...