Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κορίτσια ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ!!!!! Μέχρι να καταλάβω τι είναι με είχαν πάρει τα ζουμιά.... Τι συγκινητική στιγμή ήταν αυτή.....

Μπράβο μπράβο!!! Φαντάζομαι μεγάλος ενθουσιασμός, ε; :P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Δε μπορώ να το περιγράψω Floreta μου... Ενθουσιασμός, συγκίνηση....

Για τις διακοπές που λέτε, εμείς δε νομίζω να πάμε πουθενά... Βέβαια κάθε μήνα πάμε για ένα Σ/Κ στο χωριό του άντρα μου οπότε αυτό δεν αλλάζει, αλλά για πολλές μέρες ειδικά από τον Ιούλιο και μετά το αποκλείω! Θέλω να είμαι στην Αθήνα, με το κλιματιστικό μου και δίπλα στο νοσοκομείο για παν ενδεχόμενο!

Για τα καροτσάκια, έχω συστάσεις από 2 νέα ζευγάρια για τα Inglesina. Είναι και όμορφα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια και τις κοιλιτσες..........

ως γνωστον τρεχω και δεν εχω διαβασει πολλα. Παω τωρα να παρω τους ανταρτες μου απο το σχολειο και το μεση,ερι που θα κοιμηθουν θα επανελθω να σας διαβασω και να σχολιασω.....

Μπηκα μονο να σας πω οτι μετα απο 2 καταπληκτικα αγορακια εχουμε τωρα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μολις γυρισα απο τον υπερηχο.Ενταξει ειμαι παρα πολυ χαρουμενη δεν το κρυβω!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλια

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια και τις κοιλιτσες..........

ως γνωστον τρεχω και δεν εχω διαβασει πολλα. Παω τωρα να παρω τους ανταρτες μου απο το σχολειο και το μεση,ερι που θα κοιμηθουν θα επανελθω να σας διαβασω και να σχολιασω.....

Μπηκα μονο να σας πω οτι μετα απο 2 καταπληκτικα αγορακια εχουμε τωρα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μολις γυρισα απο τον υπερηχο.Ενταξει ειμαι παρα πολυ χαρουμενη δεν το κρυβω!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλια

Συγχρητήρια!!! Γιατί να το κρύψεις;;; Τέλειο θα είναι ένα κοριτσάκι!!! Νομίζω ότι οι αγορομάνες του Αυγούστου νικηθήκαμε κατά κράτος με τόσα κοριτσάκια...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εγώ έχω υπολογίσει την ΠΗΤ μόνη μου, με βάση την τελευταία ημερομηνία περιόδου για τις 12-9-2013 αλλά ελπίζω ο γιατρός να μου πει αύριο με μεγαλύτερη ακρίβεια. Απ' ό,τι βλέπω προς το παρόν υπερτερούν σαφώς τα κοριτσάκια (η Floreta βλέπω περιμένει περισσότερα από ένα;) - για να δούμε αν θα αλλάξει καθόλου η αναλογία αύριο με τα δικά μου αποτελέσματα! Και μιας και λέμε για το καλοκαίρι που πλησιάζει, κορίτσια σχεδιάζετε να πάτε διακοπές φέτος ή τους τελευταίους μήνες πρέπει να είμαστε σπίτι και κοντά στο μαιευτήριο;

Καλωσορισες κοριτσακι!!!!!!!!!!μια υπεροχη εγκυμοσυνη σου ευχομαι,κ εγω κανονικα 8/9 εχω πητ αλλα θα κανω καισαρικη οποτε γενναω αυγουστο.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

κοριτσια σημερα εχω ραντεβου στις 7 για την αυχενικη κ εμ εχει πιασει τρελο αγχος.κ αυριο ταξιδευω να παω στη μαμα μου γιατι το καλοκαιρι αποκλειεται να μπορω να μετακινηθω λογω κοιλιας.κ μενα εχει αρχισει να φαινεται αρκετα η κοιλια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλησπέρα ονομάζομαι Χριστίνα και είμαι απο τις Μανούλες Απριλίου του 2010 τώρα είμαι εγκυος στο 2ο αλλά γεννάω Σεπτ. Δεν έχω κάπου να ενταχθώ και είπα μήπως θέλετε παρεούλα. Έχω ένα γιο τον Στάθη και τώρα δεν ξέρουμε για το δεύτερο θα δείξει!!!

Καλημέρα στην παρέα!

Εγώ πήγα χθες στο γιατρό, με βρήκε μια χαρά και την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνω την αμνιο (Πέμπτη ή Παρασκευή, θα δούμε πότε θα μου κλείσει το ραντεβού). ΄Ενιωσα και το μωράκι μου πριν από λίγες ημέρες, γεγονός που ενισχύει τις πιθανότητες για αγοράκι...όλα θα ξεκαθαρίσουν από βδομάδα που θα κάνουμε την εξέταση. Εύχομαι μόνο να πάνε όλα καλά γιατί το άγχος μεγαλώνει όσο πλησιάζουν οι ημέρες.

Καλημέρα Βιβή όλα θα πάνε καλά με το καλό το δεύτερο παιδάκι σας! Αμνίο... θα κάνεις λόγω ηλικίας διοτί και γω έχω ένα αγχος καθώτι είμαι 35, αυχενική διαφάνεια θα κάνω πρώτα ο θεός 20/3 και εύχομαι και σε μενα όπως και σε όλες τις μανούλες καλά αποτελέσματα!

Καλησπέρα ονομάζομαι Χριστίνα και είμαι απο τις Μανούλες Απριλίου του 2010 τώρα είμαι εγκυος στο 2ο αλλά γεννάω Σεπτ. Δεν έχω κάπου να ενταχθώ και είπα μήπως θέλετε παρεούλα. Έχω ένα γιο τον Στάθη και τώρα δεν ξέρουμε για το δεύτερο θα δείξει!!!

καλωσορισες στην παρεα μας.μια ομορφη εγκυμοσυνη σου ευχομαι ποσο εβδομαδων εισαι τωρα?εγω ειμαι η Ιωαννα απο μυτιληνη αλλα μενω ορεστιαδα εμενα ειναι το πρωτο μου κ ειμαι 28 ετων

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Γεια σου Χριστίνα,

εγώ δεν έκανα καθόλου αυχενική, πάω κατευθείαν για την αμνιο. Καθαρά λόγω ηλικίας, απλά αφού το σύστησε ο γιατρός μου το αποφάσισα και θα το κάνω. Εγώ κλείνω τα 35 το Μάιο.

Καλησπερα σε ολες!!Συγχαρητηρια σε οσες κανατε αυχενικη!

Με το καλο τα υπολοιπα κοριτσια!Και φυσικα να καλως ορισω και τις καινουριες κοπελες του καφε!Πολυ κοσμο και πολλα κοριτσια βρε παιδια!

Κι εγω πιστευω μας νικησαν τα κοριτσια!

Δε θυμαμαι πια κοπελα ειπε για τσουτσουνακια και πουλακια στην αυχενικη αλλα δεν ισχυει!Τα οργανα του μωρου δεν φαινονται υπερυχογραφικα τοτε!

Απο τις γραμμες προβλαιπουν το μωρο!

ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Στο υπερηχογράφημα της αυχενικής διαφάνειας , εάν το μωρό σας συνεργάζεται και είναι τοποθετημένο με ένα ένα ευνοϊκό τρόπο, το φύλο του εμβρύου μπορεί να καθοριστεί .Ο προσδιορισμός γίνεται με τη μελέτη της γωνίας μεταξύ των γεννητικών οργάνων και της κατεύθυνση του κατώτερου τμήματος της σπονδυλικής στήλης.

Στο άρρεν έμβρυο, τα γεννητικά όργανα δημιουργούν συνήθως μια γωνία μεγαλύτερη από 30 ° με το κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης ενώ στα θηλυκά έμβρυα, τα γεννητικά είναι στην ίδια κατεύθυνση με το κατώτερο τμήμα της σπονδυλικής στήλης και σχηματίζουν γωνία 180 μοιρών σε σχέση με τη σπονδυλική στήλη.

Οι παρακάτω εικόνες δεν είναι τυπικές και ενδιάμεσες μορφές υπάρχουν.

Τωρα εμας γιατι ηταν τοσο σιγουρος...Απ οτι ειδα κι εγω με τιποτα δεν τις ελεγες ευθειες τις γραμμες!Εγω τον Αντωνη μου αν θυμαμαι καλα τον καταλαβα 17 εβδομαδων και κατι ημερων!Οποτε εχω ακομα πιστευω!

Οσες τα καταλαβατε ζηλευωωωω!!!Ειναι πραγματικα υπεροχη αισθηση!

Και πρωτη επαφη και επικοινωνια με το μωρο μας!! :D Εμεις ραντεβου εχουμε 4 / 3 τωρα στην οποια θα κανουμε και τεστ παπ! Θα κανει καμια σας?!Στον Αντωνη δεν ειχα κανει!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Nefeli τι ωραία που ένιωσες το μωράκι σου!!!!! Χριστίνα καλώς μας ήρθες!! Λιάνα ούτε εγω είχα κάνει στον Κωστή και δεν νομίζω να κάνω και τώρα αφού με παρακολουθεί ο ίδιος γιατρός! Flosummer τέλεια άλλο ένα κοριτσάκι στην παρέα!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

xara_84 ΠΗΤ 03/08/3013

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγορακι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...