Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Kαλημερα!!!

Φεγγαρενια μπραβο στο φεγγαρακι σου, ψηλο το καμαρι:):):)

Εμεις γιατρο εχουμε την Δευτερα:):) Ελπιζω να ξεκινησουμε να τρωμε κατι;):):)

¨Το φαρμακειο μου¨ εχει προσφορα τις κρεμες hipp 50%, θελω να ρωτησω το γιατρο τι προτεινει, εγω ειμαι αναμεσα στις holle - hip - frezyderm, αλλα αλλαξα γνωμη δεν θα τις φτιαχνω με δικο μου γαλα για να παιρνει και αλλες γευσεις!!! Να μαθαινει και αμα χρειαστει να μπορω να την αφηνω!!! Θα μου ειναι δυσκολο να ελλατωσω τους θηλασμους εχω δεθει με αυτο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μάγδα καλύτερα να τις δοκιμάσεις όλες να δεις ποια θα αρέσει στη μικρή πριν καταλήξεις. Όλες αυτές που λες είναι βιολογικές και θεωρούνται πολύ καλές! Με το θηλασμό θα σου κακοφανεί λίγο στην αρχή, όπως και κάθε φορά που θα είναι να αντικαταστήσεις ένα θηλασμό με στερεά τροφή, αλλά τι να κάνουμε... Μεγαλώνουν τα μωράκια μας!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα!! Σήμερα δοκιμάσαμε ακτινίδιο και αηδίασε!!! Ήταν και λίγο ξινό, δεν έβαλα και μπανάνα μέσα στη φρουτόκρεμα να γλυκάνει λίγο, τον ενοχλούσαν και τα σποράκια... Την έφαγε όλη βέβαια αλλά με λίγη γκρίνια. Να δοκιμάσω να του βάλω πάλι αύριο με λίγη μπανάνα ή να το αφήσω τελείως; Κάτι άλλο, τη νύχτα ξυπνάει στις 3.30 και τον θηλάζω, από εκεί που ξύπναγε 4.30-5.00! Να είναι άλμα ανάπτυξης; Μήπως όταν μπει το κρέας ξυπνάει αργότερα; Μήπως να αρχίσω να τον θηλάζω στις 2 και στις 6.30 και μετά σταδιακά να μειώνω το θηλασμό των 2 και να αυξάνω των 6.30 ώστε να ξυπνάει μια και καλή το πρωί για γάλα; Μετά το νυχτερινό θηλασμό (ότι ώρα και να είναι) ξυπνάει στις 8.30, παίζει στην κούνια του και τρώει πάλι στις 10 τη φρουτόκρεμα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

εμεις με το ακτινιδιο κανουμε παρτυ το αχλαδι μας χαλαει αλλα του κανουμε τη χαρη αφησε το για λιγες μερες και το ξαναπροσπαθεις αργοτερα και κοιτα να είναι πολυ ωριμο. Α και μενα μπορει να φαει 250μλ φρουτα και μετα να θηλασει στο καπακι σαν να πεινει νερο ενα πραμα. Σημερα θα φαμε πατατα καροτο σελινο... το καροτο δεν του αρεσει καθολου... με το σελινο δε ξερω πως θα αντιδρασει!

Καλημέρα!

Νεφέλη εγώ βάζω μόνο μισό ακτινίδιο για να μη ξυνίζει, και πάντα μπανάνα! Επίσης άρχισα να κόβω πολύ μικρά κομματάκια μπανάνα και να τα βάζω μέσα στο στόμα τους για να μαθουν να μασάνε και να καταπίνουν και τους αρέσει πάρα πολύ!

Μανούλες εμείς στα λαχανικά έχουμε μεγάλη επιτυχία με το αβοκάντο, το μπρόκολο και τον αρακα! Τα μωρά τρελαίνονται!

Κι εμείς με το νερό έχουμε ένα σχετικό πρόβλημα, αλλά εχω την αίσθηση ότι όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζουν και πίνουν περισσότερο. Από εκπαιδευτικό ποτηράκι τους δίνω!

Βασικά με το κρέας είναι που έχουμε μεγάλο πρόβλημα, γιατί δεν τους αρέσει καθόλου μα καθόλου! Δεν αλέθεται εντελώς στο μούλτι και μένουν μέσα ίνες, που δεν τους αρέσουν με την καμία. Δοκίμασα να το αλέσω και μαζί με πατάτα, αλλά το κατάλαβαν οι άτιμοι και το έφτυσαν κι αυτό. Ακόμη και ο χοντρούλης μου που τρώει τα πάντα, το κρεάς το φτύνει...:-(

Διαφημίσεις

Οκ θα δοκιμάσω αύριο με λίγη μπανάνα μέσα μήπως του αρέσει περισσότερο! Φεγγαρένια, σέλινο θα βάλεις 4-5 φυλλαράκια ίσα για τη γεύση! Φλορέτα κι εμείς από εκαπιδευτικό ποτηράκι πίνουμε, αλλά πιο πολύ παίζει, το δαγκώνει, το φέρνει γύρω γύρω παρά πίνει... Ότι πιει είναι οι σταγόνες που του στάζω εγώ μέσα στο στόμα! Ελπίζω κι εγώ με τον καιρό να το θέλει περισσότερο γιατί τώρα με τα φρούτα και τα λαχανικά, συν του 3 θηλασμούς τη μέρα ίσως να μη το χρειάζεται τόσο πολύ. Για πείτε μου για το πρόβλημά μου με το νυχτερινό θηλασμό... Τι να κάνω;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Για πείτε μου για το πρόβλημά μου με το νυχτερινό θηλασμό... Τι να κάνω;

Στην ηλικία που είναι πια τα μωρά μας δεν έχουν βιολογική ανάγκη για νυχτερινό ταίσμα, εκτός και αν δε παίρνουν βάρος! Το κάνουν περισσότερο από συνήθεια ή γιατί θέλουν την αγκαλιά της μαμάς τους. Οπότε αν στο επιτρέπει ο γιατρός σου, πιστεύω ότι μπορείς να το κόψεις τελείως.

Του το μειώνεις σιγά σιγά.. μετράς με το ρολόι κάθε φορά μισό λεπτό λιγότερο! Το διάβασα στο βιβλίο με τη μέθοδο που εφάρμοσα για να κόψω το βραδυνό ταίσμα στα μωρά... εγώ μετρούσα τα ml στο μπιμπερό, εσύ θα μετράς τα λεπτά που θηλάζεις :D Όταν πια γίνει η διάρκεια πολύ μικρή θα το κόψεις τελείως. Θα έχεις γκρίνια για 2-3 βράδυα και αυτό ήταν!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

εμεις τρωμε μηλο κ αχλαδι κ ευτυχως το τρωει γιατι σκετο το μηλο αναγουλιαζε!!!!!!!μετα τη παει?μπανανα κ μετα?

ΝΕΦΕΛΑΚΙ εχεις δοκιμασει να μην τον ταισεις οταν ξυπνησει?

να τον νανουρισεις?η να του δωσεις πιπιλα?

νομιζω οτι πρεπει πλεον να κοπει το νυχτερινο ταισμα!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα, εγω δικιμασα να μην την ταισω και ξυπνησαμε ολη την πολυκατοικια!!! Πεταει την πιπιλα της και κλαει

Μετρησα οτι στης 1 που ξυπναμε τρωμε 8 λεπτα καιστης 5 τρωμε 11 λεπτα, αρα σημερα υα την ταισω στης 1 μονο εξι λεπτα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τζίφος με το ακτινίδιο!! Ούτε με τη μπανάνα το θέλει... Μάλλον τον ενοχλούν τα σποράκια... Θα δοκιμάσω και αύριο και μετά δε θα του ξαναδώσω.

Λοιπόν, το νυχτερινό τάισμα είναι στην πραγματικότητα το πρωινό του γιατί δεν ξυπνάει άλλη ώρα για να τον ταίσω!! Οπότε εγώ δε θέλω να κοπεί εντελώς απλώς να μετατεθεί 2-3 ωρες αργότερα! Δεν τρέχω με το που ξυπνάει! Τον αφήνω μισή ώρα κι αν δω ότι δν ξανακοιμάται τότε πηγαίνω να τον ταίσω. Βέβαια μετά μένει άλλη μια ώρα ξύπνιος οπότε είμαι βέβαιη ότι δεν ξυπνάει λόγω πείνας αλλά με την ευκαιρία τρώει κιόλας!! Έχουν πρηστεί πάλι τα κάτω ούλα, ισως γι αυτό η αναστάστωση. Ένα μήνα τώρα έχει αποσυντονιστεί εντελώς και μ' έχει γονατίσει...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

ε απ τα δοντακια του θα ειναι μωρε κ θελει στηθος για να ηρεμησει!!!!!!!!!!!!

να ρωτησω στις αρχες που προσθετατε ενα ενα φρουτο μετα δινατε κ γαλα για να χορτασει?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

εγω δοκιμασα μονο το πορτοκαλι μετα όλα μαζι οχι δεν τα δοκιμασα οταν αρχιζεις στερεες θηλαζεις κατα απαιτηση του μωρου όποτε το ζητησει! η πριν λιγο για να είναι ηρεμο και να δεχτει την καινουρια τροφη η μετα αν πιναει κι αλλο η καθολου αν δεν το ζητησει! νεφελακι δεν μπορεις να το ξεγελασεις με κατι αλλο για να μην το θηλασεις; καλημερα κοριτσια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...