Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ζουνίτσα τώρα ξεκινήσατε κρεμούλα; Κι εμείς την πρώτη εβδομάδα πιο πολύ φτύναμε παρά τρώγαμε!! Σιγά σιγά θα μάθει! Κι από βάρος μην ανησυχείς! Ότι δεν πάρει αυτό το μήνα θα το πάρει τον επόμενο!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Το λέω για να έχει ένα πρόγραμμα το παιδάκι και να ξέρεις κι εσύ πότε θηλάζεις, πότε ταίζεις, πότε κοιμίζεις. Αν δε σε πειράζει η παρούσα κατάσταση, μην κάνεις τίποτα! Εγώ το είπα επειδή εμένα μου φαινόταν σωστό...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ναι, Νεφελάκι μου, έπαψα να ασχολούμε με το βάρος.... σήμερα, ενώ πεινούσε, το έφτυνε κ αηδίαζε...χαχαχαχαα μούργος!!!!!! θα φάει μωρέ, τι θα κάνει.... ξεκινήσαμε πριν 15 μέρες περίπου. ενώ στην αρχή ήταν καλύτερα, τώρα δεν... θα δείξει..

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια θελω να παρω εξτρα στρωματακι για το παρκοκρεβατο τωρα που θα ειμαστε στο νησι θα κοιμαται εκει!!!!!!!!!!!εχετε να μου προτεινετε καμια σελιδα να μπω να δω?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημερα κοριτσακια κτ αρχην νεφελακι δε το ειπα για να παρεξηγηθεις αληθεια και το γιατρο το ιδιο ρωτησα εσυ καλα κανεις κι εχεις προγραμμα και μπραβο σου εμας ειναι λιγο υπναρας... Λοιπόν χτες πήγαμε γιατρο και μας εδωσε το οκ για λαχανικα ναι δηλ το οκ για ρυζαλευρο ηταν αλλα μετα από κουβεντα σε λαχανικα καταληξαμε χιχιχιχι πατατουλα καροτακι σελινο λαδακι κατα τα αλλα όλα καλα το βραδυ γκρινιαξαμε λιγο από το εμβολιο αλλα μετα οκ. ακομα κοιμαται...

Καλημέρα!! Ιωαννάκι τις πρώτες μέρες τους φαίνεται παράξενη η γεύση, κάνε λίγη υπομονή... Φεγγαρένια δεν παρεξηγήθηκα! Είσαι πολύ τυχερή που είναι υπναράς!!! Μπράβο σας για τα λαχανικά! Μπορείς να βάλεις και κολοκυθάκι που το κάνει λίγο πιο γλυκό. Από ύψος βάρος πώς πάτε;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο το αντράκι σου!!! Εγώ δεν έχω κλείσει ακόμα ραντεβού, αλλά λογικά την άλλη εβδομάδα θα πάμε! Μια χαρά κατάφερες και τον έπεισες το γιατρό! Στην τελική εσύ αποφασίζεις τι θα ταίσεις το παιδί σου, εκείνος απλά σου λέει την επιστημονική του άποψη!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Σήμερα του έδωσα λίγο χυμό πορτοκάλι-μανταρίνι με το μπιμπερό, αλλά δεν πολυήπιε... Νερό πίνουν τα δικά σας; Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Με το ζόρι του στάζω λίγες σταγόνες μετά τη στερεά τροφή αλλά αμφιβάλλω αν τις καταπίνει...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Υποτίθεται ότι όταν ξεκινάνε τις στερεες τροφές πρέπει να πίνουν και νερό... Η παιδίατρος μου είπε να του δίνω 100ml τη μέρα αλλά δε νομίζω να πίνει πάνω από 10.... Θηλάζει βέβαια 3 φορές τη μέρα αλλά από βδομάδα θα την κόψουμε τη μια. Λέτε να πάθει καμιά αφυδάτωση ή αμα διψάσει τελικά θα αρχίσει να πίνει;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...