Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

εγώ τα φρουτάκια τα αλέθω στο multi, απλά το σταματαω και το ξεκινάω 2-3 φορές και δε μένουν κομματάκια.

Απογευματινό τρώμε μεταξύ 5:30 και 6.

Προς το τέλος της εβδομάδας ξεκινάμε κρεατάκι μαζί με λαχανικά! Πάει και ο μεσημεριανός θηλασμός...μεγαλώνουμε!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!!!!!!!!!!!!να ρωτησω με τι αλεθετε τα φρουτακια?

εκανα μια αποπειρα σημερα με ενα μουλτι κ ειδα οτι μενουν κομματακια!!!!!!

στο μούλτι! Αλλά βάζω και λίγο υγρό μέσα, π.χ. λίγο νεράκι ή το χυμό από ένα μανταρίνι! Και το χτυπάω 60 δευτερόλεπτα.

Καλημέρα! Άυπνη και πάλι... Άντε να βγάλει αυτά τα ρημαδοδόντια γιατί με έχει γονατίσει.... Φεγγαρένια εμείς τρώμε στις 09.45 τα φρούτα, 13.15 τον θηλάζω, 16:45-17:00 τα λαχανικά, 20:15 τον θηλάζω και πέφτει για ύπνο και τη νύχτα τον ξαναθηλάζω ότι ώρα ξυπνήσει, κάπου μεταξύ 4 και 6!! Τέλος της εβδομάδας θα του δώσω για απογευματινό βρόμη με μπανάνα και θα μεταθέσω τα λαχανικά μεσημέρι οπότε μόλις κλείσει και τον 6ο να βάλουμε κοτοπουλάκι το μεσημέρι μαζί με τα λαχανικά! Βιβή καλή αρχή με το κρεατάκι!! Κι εμείς θα εγκαταλείψουμε το μεσημεριανό θηλασμό και φοβάμαι ότι θα μου λείψει...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα αν νεφελακι δεν ξυπνησει στις 9.45 τον ξυπνας να τον ταισεις; εχτες του δωσα πατατουλα με λαδακι και τρελαθηκε αχ σημερα εχουμε γιατρο αντε να δουμε αν θα συνενοηθουμε για το φαι!

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση Φεγγαρένια μου... Ξυπνάει στις 8.15-8.45 το αργότερο από μόνος του!! Τον αφήνω μισή ώρα μόνο του στην κούνια κι εγώ χουζουρεύω, μετά πάω του ανοίγω το παράθυρο να μπει φως και του δίνω ένα κουκλάκι να παίξει μέχρι να ετοιμαστώ εγώ και μετά τον σηκώνω, τον αλλάζω και πάμε μαζί στην κουζίνα να φτιάξουμε την κρέμα!! Το τι γέλια κάνει μόλις ακούει το μούλτι... Πετάει τα παιχνίδια του κάτω, με κοιτάει στα μάτια και τσιρίζει από χαρά!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

και μενα ετσι κανει μολις ακουσει το μπλεντερ τρελενεται το κοιταει με εκσταση και μετα καθεται κυριως και περιμενει! Α γιατι εμενα τελευταια ριχνει κατι υπνους 11-8 12-9 οποτε οταν τον θηλασω τοτε μετα υπολογιζω τριωρο και του δινω κρεμα!

Διαφημίσεις

πχ τωρα ξυπνησε 8και 20 κοιμηθηκε ξανα 11 και 45 και ξυπνησε τωρα ναι αλλα εγω εχω πρηστει δε μπορω να δωσω φρουτο και να περιμενω 3 ωρες οποτε δινω γαλα και αν θελει απο πανω ας φαει φροτο...

Καλησπέρα,

Νεφελη εχθες το βραδυ ετρωγε ανα 3 ωρες με τεντωσε.....

Αληθεια το βραδυ μετα το γευμα ρευεται??? Το κρατατε ορθιο για καποια λεπτα?

Την κρεμα την κανετε με δικο σας γαλα?

Εχει το lidl το σαββατο προσφορα ραβδομπλεντερ τεφαλ 400w στα 18 ευρω σκεφτομαι να το παρω, τα 400w ειναι καλα?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Φεγγαρενια, δεν εχει δηλαδη σταθερο προγραμμα στο φαι; Μήπως να προσπαθησεις να τον βαλεις σε ενα προγραμμα ανα 3-3,5 ωρες, 5 γευματα τη μερα και αφου στρωσει να σταματησεις το θηλασμο στο 2ο και 4ο γευμα και να δινεις μονο στερεα τροφη.

Μαγδα αν κρεμα που θα διαλεξεις δεν εχει γαλα μπορεις να τη φτιαχνεις με δικο σου! Για το ραβδομπλεντερ δεν ξερω... Τη νυχτα τον κραταω ορθιο να ρευτει και ευτυχως μεσα σε 5 λεπτα ρευεται και τον βαζω για υπνο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

αχ βρε μανούλες!!!!! τι κάνετε??? μια χαρά τρώνε τα μικρά σας!!!!

λοιπόν εμείς καλά είμαστε σε γενικές γραμμές. από γάλα καλά πάμε, από κρέμα δεν θα το έλεγα..... το μισό (λέμε τώρα...) τρώμε το μισό δτύνουμε... κ όχι πολύ. ο Θεός κ η ψυχή του τι έχουμε κάνει από βάρος αυτό το μήνα... θα δείξει την Πέμπτη. έχουμε εμβόλια. ένα καινούριο που κάνει είναι να τραβάει τα μαλλιά του όταν αρχίζει κ νυστάζει, αλλά με τα νύχια του γρατζουνάει την καράφλα του (άτιμη νινίδα) και την ματώνει. όλο γρατζουνιές κ αίματα είναι.

η μεγάλη μου καλά τα πάει κ με το σχολείο αλλά δεν τρώει....

κατά τα υπόλοιπα καλά....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...