Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Φεγγαρένια θα κάνεις πολλές δοκιμές μέχρι να καταλάβεις τελικά πώς του αρέσουν τα φαγητά... Το καρότο να ξέρεις φέρνει δυσκοιλιότητα οπότε μην του δίνεις πάρα πολύ! Εγώ βάζω μια πατάτα, μισό καρότο, μισό κολοκυθάκι, 2-3 φυλλαράκια σέλινο και ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι. Πάντως μου αρέσει πολύ που έμαθε να τρώει φρούτα και λαχανικά αντί για κρέμες!! Ελπίζω να συνεχίσει να τρώει υγιεινά και όταν μεγαλώσει, όπως η μανούλα του... Οι γονείς μου με κοροιδεύουν ότι θα το κάνω προβατάκι το παιδί με τόσα λαχανικά! Χαχαχαχα!!!

Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 54 κιλά!! Μόλις ένα κιλό πάνω από το προ εγκυμοσύνης βάρος μου!!! Και μέχρι στιγμής δεν έχω προσέξει ιδιαίτερα... Ειδικά τους τελευταίους μήνες όλο κέικ, τσουρέκια και σοκολάτες τρώω για βραδινό!! Μόλις σταματήσω το θηλασμό πιστεύω ότι θα φύγει και το τελευταίο κιλό και μετά θα προσπαθήσω να χάσω 1-2 ακόμα για να είμαι έτοιμη για την επόμενη εγκυμοσύνη!! ;)

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι! Αχ κι εσυ διδυμα ε? Με καταλαβαινεις απολυτα τοτε?

Αν σε καταλαβαίνω λέει; Τους πρώτους 3 μήνες πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, μόνο αυτό σου λέω. Ευτυχώς τώρα είμαι μια χαρά! Τα δύσκολα πέρασαν!

βαγια σε καταλαβαινω απόλυτα μακρια κι αγαπημενοι νεφελακι εχτες του εκανα πτατες στο φουρνο με λαδακι και λεμονακι τις ανοιξα και ελιωσα το από μεσα και μονο που δε με εφαγε! αντιθετως το βραστο καροτο το εφτυνε συνεχεια και δεν το ηθελε καθολου λογικο το βρισκω εχει παρει από τους γονεις του το παιδι κι εχει βγει καλοφαγας σε λιγο με βλεπω να του παραγγελνω πιτογυρα!

ναι βρε κορίτσια, κι εμένα το καρότο ούτε να το φτύσουν... τους έδωσα και φασολάκια, αλλά μια από τα ίδια. Τι να σου κάνουν τα νερόβραστα ανάλατα φασολάκια.. μπλιαχ!

Σήμερα η μαμά μου (μένει από πάνω μας) έκανε ρεβίθια. Πηρα λοιπόν λίγα ρεβίθια και τα άλεσα με το ζουμάκι τους και τα έδωσα στα μωρά... ΧΑΜΟΣΣΣ! Τι καρότα και μλκίες σου λέει τώρα...φέρτε τα πιτόγυρα που λέει και η Φεγγαρένια! χιχιχι!

Μπράβο κορίτσια που χάσατε τα κιλά!!! Εγώ έχω άλλα 4 να χάσω :rolleyes::rolleyes: Και έχουμε και γάμο στην οικογένεια σε ένα μήνα, και δεν ξέρω τί να βάλω για να μη φαίνεται η κοιλιά... χιχι!

Αν σε καταλαβαίνω λέει; Τους πρώτους 3 μήνες πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, μόνο αυτό σου λέω. Ευτυχώς τώρα είμαι μια χαρά! Τα δύσκολα πέρασαν!

ναι βρε κορίτσια, κι εμένα το καρότο ούτε να το φτύσουν... τους έδωσα και φασολάκια, αλλά μια από τα ίδια. Τι να σου κάνουν τα νερόβραστα ανάλατα φασολάκια.. μπλιαχ!

Σήμερα η μαμά μου (μένει από πάνω μας) έκανε ρεβίθια. Πηρα λοιπόν λίγα ρεβίθια και τα άλεσα με το ζουμάκι τους και τα έδωσα στα μωρά... ΧΑΜΟΣΣΣ! Τι καρότα και μλκίες σου λέει τώρα...φέρτε τα πιτόγυρα που λέει και η Φεγγαρένια! χιχιχι!

Μπράβο κορίτσια που χάσατε τα κιλά!!! Εγώ έχω άλλα 4 να χάσω :rolleyes::rolleyes: Και έχουμε και γάμο στην οικογένεια σε ένα μήνα, και δεν ξέρω τί να βάλω για να μη φαίνεται η κοιλιά... χιχι!

Εγω δεν ξερω αν ηταν επιλοχειος αυτο που περασα αλλα καθε που νυχτωνε εγω εκλεγα, δεν μπορουσα να ανταπεξελθω με τα δυο μωρα κ το γαλα που εβγαζα καθε 3 ωρες, κ πολυ πολυ γαλα ε! Μεχρι 7 μηνων το εβγαζα κ τους το εδινα.εσυ θηλασες?

Φλορέτα έδωσες ρεβύθια; Κι εγώ ήθελα να δώσω όσπρια αλλά μου είπε η παιδίατρος να το αφήσω για πολύυυυυ αργότερα μιας και έχουμε ένα θεματάκι οικογενειακώς με το έντερο και να μην το ρισκάρω ακόμα! Εμείς σήμερα βάλαμε και πορτοκάλι! Δεν τρελάθηκε, αλλά την καταβρόχθισε τη φρουτόκρεμα!!! Ποια ποικιλία είναι γλυκά πορτοκάλια να παίρνω;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν ξερω αν ηταν επιλοχειος αυτο που περασα αλλα καθε που νυχτωνε εγω εκλεγα, δεν μπορουσα να ανταπεξελθω με τα δυο μωρα κ το γαλα που εβγαζα καθε 3 ωρες, κ πολυ πολυ γαλα ε! Μεχρι 7 μηνων το εβγαζα κ τους το εδινα.εσυ θηλασες?

όχι, δε θήλασα!

Φλορέτα έδωσες ρεβύθια; Κι εγώ ήθελα να δώσω όσπρια αλλά μου είπε η παιδίατρος να το αφήσω για πολύυυυυ αργότερα μιας και έχουμε ένα θεματάκι οικογενειακώς με το έντερο και να μην το ρισκάρω ακόμα! Εμείς σήμερα βάλαμε και πορτοκάλι! Δεν τρελάθηκε, αλλά την καταβρόχθισε τη φρουτόκρεμα!!! Ποια ποικιλία είναι γλυκά πορτοκάλια να παίρνω;

Ναι, τελικά τα ρεβίθια είναι δίκοπο μαχαίρι! Ο ένας τα χώνεψε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο άλλος όμως έβγαζε όλο το απόγευμα... εξαρτάται από το παιδί!

Να πάρεις πορτοκάλια Κρήτης, αυτά είναι πολύ γλυκά!

Kαλημέρα!!!!

Κοριτσια η μπεμπα ειναι κολλημενη πάνω μου, ουτε τουαλέτα δεν μπορω να παω!!!!

Αχ πολύ μου αρεσει που γραφετε ετσι τον αλλο μηνα που θα ερθει η σειρα μας να φαμε εχω μάθει πάρα πολλα:):):)

Διαβασα στο parent πως κανουν κρεμουλες μονες τους καποιες κοπέλες... αλλεθουν τα κουακερ σε σκονη και προσθετουν δικο τους γαλα και αλεσμένα αποξηραμενα φρουτα!!!!:) για απογευματινο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!

αχ η μικρη μου κλαιει συνεχεια μαλλον ετοιμαζει δοντι χτες η καημενη νυσταζε κ πανω που την επαιρνε ο υπνος πεταγοταν !!!!!!!!!!!!!

τι κανετε εσεις για να τα βοηθατε με τα δοντακια?

αχ κ εμεις θα ξεκινησουμε στις 10 φλεβαρη φρουτα!!!!!!!ποιο μηλο δινεται?

μου πε η γιατρος το μπανανομηλο που ειναι πιο γλυκο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ευχαριστώ Φλορέτα! Θα τα δοκιμάσω!!

Μάγδα οι σπιτικές κρεμούλες είναι ότι καλύτερο!! Εγώ από βδομάδα θα δοκιμάσω κουάκερ με μπανάνα για απογευματινό γιατί μέχρι τώρα τρώμε λαχανικά!

Ιωαννάκι υπομονή... Μπορείς να της δίνεις μασητικά ή να της βάζεις αυτό το ζελέ για τα ούλα αλλά δε βοηθάνε και πάρα πολύ. Πονάει πολύ το άτιμο το δόντι μέχρι να ανοίξει το ούλο, αλλά μόλις σκάσει μύτη δε θα νιώθει τίποτα! Αγκαλίτσες και φιλάκια να σε νιώθει κοντά της γιατί πραγματικά υποφέρουν τα καημένα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ευχαριστώ Φλορέτα! Θα τα δοκιμάσω!!

Μάγδα οι σπιτικές κρεμούλες είναι ότι καλύτερο!! Εγώ από βδομάδα θα δοκιμάσω κουάκερ με μπανάνα για απογευματινό γιατί μέχρι τώρα τρώμε λαχανικά!

Ιωαννάκι υπομονή... Μπορείς να της δίνεις μασητικά ή να της βάζεις αυτό το ζελέ για τα ούλα αλλά δε βοηθάνε και πάρα πολύ. Πονάει πολύ το άτιμο το δόντι μέχρι να ανοίξει το ούλο, αλλά μόλις σκάσει μύτη δε θα νιώθει τίποτα! Αγκαλίτσες και φιλάκια να σε νιώθει κοντά της γιατί πραγματικά υποφέρουν τα καημένα...

καλημερα!!!!!!!!!ναι η καημενη μου μονο αγκαλιτσα θελει!!!!!!!!αχ ελπιζω να σκασει μυτη οπου να ναι για να ηρεμησει!!!!!!!!!!!!ο γιοκας σου τι κανει?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Τι κανει; Ο,τι του καπνισει!! Μια μερα ειναι γλυκας και δεν τον χορταινω και την αλλη ολο γκρινια και δεν ξερω τι να τον κανω!!! Οταν ομως με κοιταει με τα καταμαυρα ματακια του τα ξεχναω ολα!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεια σας βρε κοριτσια..............

Ειδα το Ιωαννακι στο αλλο καφε και μια και ειχα χρονο αξιωθηκα να γραψω κι εδω...........

Μετα απο τοσο καιρο δεν πιστευω να νομιζατε οτι θα διαβαζα ολες τις σελιδες.........διαβασα λοιπον τα χθεσινα ετσι για να πω κατι κι εγω............χαχαχαχαχαχα..................κατ'αρχας να ειστε ολες καλα ευχομαι και τα μωρακια σας.

Εμεις δεν τρωμε ακομα μονο θηλαζουμε αλλα θελουμε κι εμεις να ειμαστε ολοο κολλημενοιι αγκαλια..............με γκρινια και τα σχετικα...............βρε κοριτσια θελω να σας ρωτησω πως ειναι τα ουλα πριν σκασει το δοντι? Γιατι εγω δεν βλεπω διαφορα στα ουλα του, μονο σαλια, γκρινια, αγκαλια, το βραδυ παλι ξυπναμε, τα χερια στο στομα αλλα τα ουλα του μου φαινονται οπως πριν, χωρις να εχει ενδειξη για δοντι............πως γινεται πριν βγει το δοντι?

Φιλια σε ολες............πρεπει να γινω πιο τακτικη κι εδω............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Δωράκι καλημέρα!! Δυστυχώς τα καημένα βασανίζονται για πολύ καιρό μέχρι να βγει το δοντάκι, αλλά στα ούλα δε φαίνεται διαφορά... Η γκρίνια μπορεί να είναι και για άλλο λογο, το ότι βάζει τα πάντα στο στόμα και δαγκώνει ότι βρει μπροστά του όπως και τα πολλά σάλια κρατάνε για μέρες -εμάς είναι έτσι τουλάχιστον 20 μέρες κι ακόμα δε βλέπω δόντι στον ορίζοντα... Λίγες μέρες πριν όμως -εμάς ήταν μόνο μια μέρα αλλά μπορεί να κρατήσει 3 ή 4 μέρες- πρήζονται τα ούλα, γίνονται κατακόκκινα κι από μέσα φαίνεται σα να διαγράφεται το δοντάκι με ένα άσπρο περίγραμμα! Μόλις το δεις θα είσαι σίγουρη ότι ετοιμάζεται δοντάκι!! Επίσης, τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει σάλια!!!!! Μόλις δεις στην επιφάνεια του ούλου ένα ασπράκι, σημαίνει ότι άρχισε να ανοίγει το ούλο και βγαίνει το δοντάκι. Σε 1-2 μέρες θα μπορείς να το πιάσεις με το χέρι σου, αλλά μην περιμένεις να φανεί ολόκληρο το δόντι πριν περάσουν μήνες!! Ο πολύς ο πόνος είναι από τη μέρα που πρήζεται το ούλο μέχρι που σκάει μύτη το δοντάκι! Μετά ως δια μαγείας τους περνάνε όλα!! Ούτε γκρίνια, ούτε χέρια στο στόμα, ούτε σταγόνα σάλιου!! Μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο δοντάκι... Υπομονή!! Επίσης, συνήθως τα δόντια βγαίνουν σε ζευγάρια, π.χ. τα δυο κάτω μαζί, μετά τα δυο πάνω μαζί κλπ.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νεφελη μου ησουν κατατοπιστικοτατη πραγματικα...............σε ευχαριστω! Ομολογω οτι μετα τις πρωτες μερες θηλασμου να μη πω μηνες καλυτερα, ειναι το αμεσως επομενο κουραστικο τα δοντια..............αυτη ηγκρινια που δεν ξερει ουτε εκεινο τι θελει, αυτο το γατζωμα επανω σου κυριολεκτικα προεκταση του βυζιου για οσες θηλαζουν, κι αυτα τα σαλια, σε δευτερολεπτα ολα μουσκεμα.................πω πω............ποσα δοντια βγαζουν? χαχαχαχαχαχα Παντως σκεφτομαι καμια φορα οτι ειναι πιο δυνατα απο ολους μας τα μωρα ε? Πρωτα κολικοι μετα δοντια, να μημιλανε κι η μονη επικοινωνια να ειναι το κλαμα και πολλες φορες να μην τα ικανοποιουμε κι αυτα εκει.............και τα περναν ολα και χαμογελουν κι αμα δεν παρουν αυτο που θελουν παλι χαμογελουν..............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

20 δοντάκια είναι όλα κι όλα!!! Κάπου διάβαζα ότι οι άνθρωποι δεν έχουν μακροπρόθεσμη μνήμη μέχρι τα δυο χρόνια, που σημαίνει ότι σαν ενήλικες δε θυμόμαστε τίποτα από τη βρεφική μας ηλικία και ο λόγος είναι ότι αυτή η περίοδος είναι τόσο επώδυνη που ίσως και να μη θέλαμε να τη θυμόμαστε... Περνάνε πολύ δύσκολα τα καημενούλια.... Αλλά θα μεγαλώσουν και θα ηρεμήσουμε κι εμείς κι αυτά!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...