Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

κι εγω αυτο σκεφτομαι συνεχεια εγω εχω καταξερο το υπολοιπο και λιπαρο Τ κι εχω μπερδευτει να περνω προιοντα για μεικτα ξηρα ή λιπαρα δερματα η να ξαναμεινω εγγυος να ησυχασω χιχιχιχι!

Διαφημίσεις

ΦΕΓΓΑΡΕΝΙΑ να ξαναμεινεις εγκυος λεω εγω!!!!!!!!!χααααχαχαχ!!!!!

εμεις σημερα ειχαμε εμβολιο ειμαστε μια χαρα!!!!!!!! 6700 κ 66 ποντους!!!!

κλαψαμε λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε 10 μερες θα ξεκινησουμε φρουτακια!!!!!!!!!!

ΝΕΦΕΛΑΚΙ εμενα μου ειπε οτι θα προσθετουμε νεο φρουτο καθε 3 μερες!!!!!!!!!!λογικα το ιδιο δεν θα ναι κ για τα λαχανικα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα!! Περιττό να πω ότι και χθες βράδυ ξύπνησε και μουρμούριζε για 2 ώρες... Με έχει γονατίσει... Το βράδυ θα του βάλω πάπλωμα μήπως κρυώνει και θα του σβήσω το φως που αν και χαμηλό υποψιάζομαι ότι τον ξεσηκώνει όταν ξυπνάει γιατί βλέπει τα παιχνίδια του και ξεχνάει τον ύπνο!

Ιωαννάκι μπράβο! Μεγαλώσατε!! Για 3-4 μέρες είχα ακούσει κι εγώ οπότε αυτό θα κάνω!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Kαλημέρα!!!

Και εγω αυτο εχω ακουσει οτι 3 μερες και μετα δοκιμαζει κατι καινουργιο!!!

Εκανα φρουτοκρεμα μηλο - αχλάδι και εβαλα την μπεμπα να το δοκιμάσει πολύ πλάκα ειχε, τρόμαζε!!!! μονο εγλειψε το κουταλάκι:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τους έδωσα μανταρίνι μέσα σε τέτοιο και έγινε χαμός!! όλο σλούρπ ήταν! Τους το έπαιρνα για 9k=να βάλω κι άλλο μανταρίνι και κλαίγανε...χαχαχααα!

http://www.cosycorner.gr/el/category/%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7%CF%84%CF%8C/clevafeed%E2%84%A2-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%86%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%82/

9k=

Μάγδα ξεκινήσατε φρουτόκρεμα; Τι ωραία!!!

Φλορέτα ωραίο το μανταρίνι ε; Εμείς βάλαμε κολοκύθι και σέλινο χθες, μια χαρά το έφαγε! Πέμπτη ή Παρασκευή θα του βάλω πορτοκάλι και μετά μανταρίνι και ακτινίδιο!! Βρώμη τρώνε; Πώς τη φτιάχνουμε; Σκέφτομαι να πάρω νιφάδες από το σούπερ, να τις μουλιάζω στο νερό ή σε γάλα δικό μου και μετά να τις αλέθω με λίγη μπανάνα ή μήλο ή αχλάδι ή ακτινίδιο.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μάγδα ξεκινήσατε φρουτόκρεμα; Τι ωραία!!!

Φλορέτα ωραίο το μανταρίνι ε; Εμείς βάλαμε κολοκύθι και σέλινο χθες, μια χαρά το έφαγε! Πέμπτη ή Παρασκευή θα του βάλω πορτοκάλι και μετά μανταρίνι και ακτινίδιο!! Βρώμη τρώνε; Πώς τη φτιάχνουμε; Σκέφτομαι να πάρω νιφάδες από το σούπερ, να τις μουλιάζω στο νερό ή σε γάλα δικό μου και μετά να τις αλέθω με λίγη μπανάνα ή μήλο ή αχλάδι ή ακτινίδιο.

Γεια σας κοριτσια εχω εχω διδυμα αγορια κ γενησα τον μαιο. Νεφελη για το ακτινιδιο στο ειπε ο γιατρος? Γιατι εμε α μου ειπε οχι ακομα ακτινιδιο κ φραουλες μετα τον χρονο

Γεια σας κοριτσια εχω εχω διδυμα αγορια κ γενησα τον μαιο. Νεφελη για το ακτινιδιο στο ειπε ο γιατρος? Γιατι εμε α μου ειπε οχι ακομα ακτινιδιο κ φραουλες μετα τον χρονο

Γειά σου Βάγια αγορομάνα! Συγχαρητήρια!!! Κι εγώ δίδυμα αγοράκια έχω 6,5 μηνών! Χαμός :tongue: Μπράβο στο κουράγιο σου και καλή δύναμη!

Εγώ βάζω λίγο ακτινίδιο μέσα στη φρουτόκρεμα (περίπου το 1/3) γιατί βοηθάει στα κακάκια!

Καλημέρα!!!

Και εγω το εχω ακουσει αλλα δεν ρωτησα τον γιατρό μου!!

Νεφελη δεν ξεκινησαμε απλα απο περιεργεια την εβαλα να δοκιμάσει!!! Θα ξεκινησουμε μετα της 9 Φεβ!!!

Φλορέτα πολύ ωραια αυτα στην εικονα, θα ρωτησω τον γιατρο να παρω και εγω:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Βάγια να σου ζήσουν τα διδυμάκια!!! Ναι, η παιδίατρος μου είπε ότι πλέον μπορεί να φάει όλα τα φρούτα!! Δεν έχω δοκιμάσει ακτινίδιο ακόμα αλλά θα το κάνω όπως η Φλορέτα, λίγες φετούλες μέσα στη φρουτόκρεμα. Μη το ματιάσω το αγοράκι μου, αλλά τα τρώει όλα αδιαμαρτύρητα, αν και την ώρα που τον ταίζω θέλει να παίξει με το κουτάλι ή με το πιάτο, βάζει τα χέρια του στο στόμα και μετά ακουμπάει τα ρούχα του και γενικά λερώνει τα πάντα αλλά φαντάζομαι όλα τα παιδάκια έτσι κάνουν στην αρχή... Πείτε μου ότι θα ηρεμήσει μετά και δε θα λερώνεται από τα μαλλιά μέχρι τις πατούσες!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

χαχα νεφελακι κι εμεις τα ιδια λουζομαστε κανονικα λοιπον εγω του εβαλα λιγο ακτινιδιο σημερα και μονο εμενα δεν εφαγε!!!!! του αρεσε πολυ κοριτσακια αν την πατατα την κανω στο φουρνω κι οχι βραστη εχει διαφορα;

Γειά σου Βάγια αγορομάνα! Συγχαρητήρια!!! Κι εγώ δίδυμα αγοράκια έχω 6,5 μηνών! Χαμός :tongue: Μπράβο στο κουράγιο σου και καλή δύναμη!

Εγώ βάζω λίγο ακτινίδιο μέσα στη φρουτόκρεμα (περίπου το 1/3) γιατί βοηθάει στα κακάκια!

Γεια σας και παλι! Αχ κι εσυ διδυμα ε? Με καταλαβαινεις απολυτα τοτε?

βαγια σε καταλαβαινω απόλυτα μακρια κι αγαπημενοι νεφελακι εχτες του εκανα πτατες στο φουρνο με λαδακι και λεμονακι τις ανοιξα και ελιωσα το από μεσα και μονο που δε με εφαγε! αντιθετως το βραστο καροτο το εφτυνε συνεχεια και δεν το ηθελε καθολου λογικο το βρισκω εχει παρει από τους γονεις του το παιδι κι εχει βγει καλοφαγας σε λιγο με βλεπω να του παραγγελνω πιτογυρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...