Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ειδα το κουτι λεει πως γινεται και με νερο χμ και πόσο τους δινεις; εμενα τρωει 230 μλ φρουτοκρεμα μηπως ειναι πολυ; αλλα αφου την θελει;

όχι κι εμένα τόσο τρώνε, περίπου 250 ml σε ένα γεύμα.

βρώμη βάζω 10 κουταλάκια του γλυκού γεμάτα στον έναν και στον άλλον που είναι φαγανός βάζω 12!

Διαφημίσεις

α δεν εχω τετοιο θεμα τρωει τα παντα μαλιστα θα το χω υποψιν μου ευχαριστω λοιπον σημερα θα του δωσω γευση απο μπιζελι εχουμε αρακα και του εβρασα λιγα χωριστα

α δεν εχω τετοιο θεμα τρωει τα παντα μαλιστα θα το χω υποψιν μου ευχαριστω λοιπον σημερα θα του δωσω γευση απο μπιζελι εχουμε αρακα και του εβρασα λιγα χωριστα

Σε μας ο αρακάς είχε μεγάλη επιτυχία! Έγινε χαμός! Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

το δινεις αλεσμενο με το φλουδι του ε;

Ναι, κανονικά! Απλά το βράζω πολύ καλά να μαλακώσει, 1,5-2 ώρες και μετά τον βάζω στο μούλτι μαζί με 2-3 κουταλιές από το ζουμί, αν χρειάζεται!

Εγώ χρησιμοποιώ τον βιολογικό αρακά του Μπαρμπαστάθη, αλλά έχει και έναν άλλον που είναι "exta fine" που είναι πιο μικρά τα μπιζέλια και βράζουν πιο γρήγορα!

Κορίτσια στο θέμα της διατροφής εγώ πιστεύω ότι η κάθε μανούλα καλό είναι να το παίρνει πάνω της! Σίγουρα θα μας πει ο παιδίατρος, αλλά δεν κάνει κακό να κουβεντιάζουμε με άλλες μανούλες ή να ψάχνουμε στο ιντερνετ και να φτιάξουμε το δικό μας πλάνο ανάλογα με το τι θέλουμε για το παιδί μας. Πολύ δεν είναι 250ml κρέμα; Πόσα γεύματα κάνουν τη μέρα;

Φεγγαρένια, μια ένσταση για το πορτοκάλι, επειδή είναι όξινο μπορεί να σου πετάξει κανένα εξάνθημα ή να τον τσούζει ο ποπός του όταν κάνει κακάκια. Εγώ θα αργήσω να του δώσω πορτοκάλι, θα δοκιμάσω ακτινίδιο πρώτα που έχει βιταμίνη C αλλά είναι πιο γλυκό.

Φλορέτα κι εγώ σκέφτομαι να του ξεκινήσω βρώμη με δικό μου γαλατάκι για απογευματινό και να μεταθέσω τα λαχανικά το μεσημέρι μαζί με το κρεατάκι που θα ξεκινήσουμε.

Ιωαννάκι εμείς τον 3ο είχαμε κάνει όλα αυτά τα εμβόλια μαζί και δεν είχαμε θέμα. Τώρα κάναμε μόνο το prevenar αλλά δεν ξέρω αν μας επηρέασε αυτό ή έτυχε να αλλάξει το πρόγραμμά του...

Εμείς όπως σας έλεγα αλλάξαμε τελείως πρόγραμμα αλλά νομίζω ότι βρήκαμε πλέον τους ρυθμούς μας! Ξυπνάει 8.30, κοιμάται 11.00-12.00, το μεσημέρι 14.30-16.30 και το βράδυ στις 20.30 όπως πάντα. Μια χαρά!! Τώρα τελευταία κάνει κάτι που έχει αρχίσει να με προβληματίζει... Όταν είναι με τη μαμά μου ή την πεθερά μου κοιτάζει γύρω γύρω και γκρινιάζει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, αλλά μόλις με δει σκάει κάτι χαμόγελα, αρχίζει να μιλάει και απλώνει τα χεράκια του να τον πάρω αγκαλιά! Είναι πολύ γλυκό σαν εικόνα αλλά φοβάμαι ότι περνάει τη φάση "άγχους του αποχωρισμού"... Πιο πολύ ανησυχώ τι θα γίνει όταν θα πάω στη δουλειά που θα είναι πιο μεγάλος και θα καταλαβαίνει ακόμα περισσότερο....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα μαγδακι γιατι αν δεν ειναι καποιος από Αθηνα δεν εχει γνωμη χιχιχιχιχι! τι λες; να δωσεις απόγεμα λαχανικα πρωτα ε; κι εγω ετσι σκεφτομαι!

Οι γνωμες φυσικα ειναι καλοδεχουμενες .... απλως ηθελα να ρωτησω εαν αυτο το μαγαζι εχει πιο απλα φορεματακια:):) Γιατι δεν ξερω εαν αξιζει να το στειλω πισω με κουριερ για να το αλλαξω ή να της το φορεσω πριν την βαπτιση!!!!!

Αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτο..... δεν ξερω γιατι!!!!

Λεω τα λαχανικα για μεσημερι γιατι μετα θα μπει και το κρεας μαζι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αμα νομιζεις πως θα της κανει μεχρι τη βαφτιση μη μπαινεις στον κοπο το μαγαζι δεν το ξερω καν πρωτη φορα το ακουω δηλαδη θα δωσεις φρουτο θηλασμο μεσημεριανο λες ε; εγω σκεφτομαι το απογεμα να του δωσω λαχανικο και μετα να το παω μεσημερι και να βαλω απόγεμα βρωμη θα δω εχτες του εδωσα μπιζελια δυο τρια δηλαδη τα ανοιξα και του δωσα το από μεσα ειχε πλακα πολυ στην αρχη αηδιασε μετα το εψαχνε και μετα μας εκανε καυγα που δεν του διναμε κι αλλο.

νεφελακι και εγω το φοβομουν το πορτοκαλι αλλα τελικα του αρεσει παρα πολυ και δεν του δημιουργει κανενα προβλημα ασε που τον βοηθαει στην δυσκιλιοτητα το ακτινιδιο λογω σποριων λεω να το αποφυγω σημερα λεω να του δωσω να δοκιμασει καροτακι ετσι εκανα και με τα φρουτα του δινα γευσεις σε ασχετες στιγμες και οταν ηρθε η ωρα να τον ταισω το φαγε με πολυ πολυ ορεξη!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Ο καιρος ειναι χαλια.....και θελω τοσο να παω για καφε!!!

Εβγαλα εχθες και ξεπαγωσα γαλα 180 μλ γιατι εχουν περασει 2 μηνες απο τοτε που το εβαλα καταψυξη!!! Η μικρη ουτε να το μυρισει δεν ηθελε φυσικα το πεταξα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα εξαφανισμενα κοριτσακια λοιπόν εχω μια ασχετη ερωτηση θα παραγγειλουμε από ηλ φαρμακειο για το μπεμπουλη μας και για χαρη του βασιλικου που λενε θα ποτιστω κι εγω θελω μια ενυδατικη και ενα σαπουνι προσωπου είμαι αναμεσα στη φριζιντερμ και τη μπενοσταν εχετε καμια γνωμη πια να διαλεξω; η εχετε να μου προτεινετε καμια αλλη;

Φεγγαρένια εγώ χρησιμοποιώ τον αφρό καθαρισμού της apivita με ελιά και λεβάντα και για ενυδατική την idealia της vichy που έχει και λίγο χρώμα και φαίνομαι λίγο πιο άνθρωπος...

Μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε να προσθέσω κολοκύθι και σέλινο στο απογευματινό, πορτοκάλι, μανταρίνι και ακτινίδιο στη φρουτόκρεμα και μπορώ αν θέλω να δοκιμάσω και τη βρώμη! Έχουμε πολλές μέρες μέχρι να τα δοκιμάσουμε όλα!!! Μέχρι τώρα τα δοκίμαζα για 7-10 μέρες αλλά τώρα θέλω μέσα σε 15 μέρες να βάλουμε όσο πιο πολλά γίνεται γιατί μετά θα μπει το κρεατάκι και θέλω να έχω πολλές επιλογές! Εσείς πόσες μέρες τεστάρετε κάθε τροφή;

Γνωρίζετε κάτι για το "άγχος του αποχωρισμού"; Μάλλον διανύουμε τέτοια φάση, όπου θέλει συνέχεια να με βλέπει, θέλει αγκαλιά, δεν κάθεται με κανέναν άλλο και άρχισε πάλι να κλαίει όταν τον βάζω για ύπνο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...