Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπέρα στα κορίτσια! Τι κάνετε?

ναι εχω ραβδομπλεντερ της ρονσον πολυ καλο ε για να καταλαβεις οτι δεν εχουν μεινει κομματια το γερνεις λιγο και προεξεχουν από το χυλο νταξει και να ναι κανενα πολυ μικρουλι δε πειραζει

το ριλαξ το σταματησαμε από 4 μηνων μετα από 2 ηρωικες τουμπες από τοτε μονο παρκο και ορθιος ειναι πεντεμιση μηνων

οταν νυσταξει μερα τον παιρνω αγκαλια το κουναω βαλς καναδυο λεπτα και μετα τον αφηνω στη κουνια και τον παιρνει ο υπνος. Τη νυχτα κοιμαται μονος του μετα το θηλασμο γυρω στις 9-10

Αυτα και καλημερα σας εγω εχω να πω πως ο μαγκας παρα εχει δυναμη πλεον και κουραζομαι πολυ να τον κουμανταρω ωρες ωρες στο παρκο στεκεται πλεον ορθιος και κρατημενος με το ενα χερι μονο από το διχτυ ενω σκυβει περνει το παιχνιδακι του και ξανασηκωνεται! εχτες πηγαμε σουπερ τον βαλαμε στο καροτσι του σουπερ στην θεση για μωρα και καθοταν κυριος! τον βγαλαμε και φωτο! Οσα τρωτε φρουτοκρεμα από φρουτα τα πιτσιρικια σας λερωνονται; τι τους φορατε;

Μπράβο στον μαγκα σου!! Εμεις τρωμε φρουτοκρεμα απο φρεσκα φρουτα, και φοραω στην μπεμπουλα τις σαλιαροποδιες απο τζαμπο,αυτες που εχουν χερακια και ειαι κατα καποιο ροπο σαν μπλουζες.. :D

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Ρενίτα μου καλησπέρα! Το βασικό κόλπο είναι να μάθεις στο μωρό να αποκοιμιέται μόνο του. Θα φροντίζεις (όσο μπορείς, γιατί ακόμη σίγουρα πολλές φορές αποκοιμιέται στο ταϊσμα) να το βάζεις ξύπνιο στο κρεββάτι του το βράδυ. Φυσικά θα φροντίζεις να είναι ήρεμο, καθαρό και ταϊσμένο όταν το βάλεις για ύπνο. Μετά εγώ τα άφηνα να γκρινιάξουν λιγάκι ή να βγάλουν φωνούλες. Πήγαινα μέσα μόνο αν έκλαιγαν και ποτέ δεν τα άφησα να κλάψουν, αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή της κάθε μαμάς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να μάθει να κοιμάται μόνο του, χωρίς βοήθεια από σένα, δηλ. κούνημα, αγκαλιά κτλ. Έτσι αν ξυπνήσει στη μέση της νύχτας, θα μπορέσει να ξανακοιμηθεί.

Το άλλο που πρέπει να κάνεις σιγά σιγά είναι να μειώνεις την ποσότητα του γάλακτος που καταναλώνει τη νύχτα, ώσπου να το κόψετε τελείως. Αν δίνεις μπιμπερό θα δίνεις όλο και λιγότερο γάλα, αν θηλάζεις θα το αφήνεις στο στήθος όλο και λιγότερη ώρα. Και φυσικά τα νυχτερινά ταίσματα πρέπει να περνούν "στα ελαφρά", δηλ. να γίνονται στο σκοτάδι, με το μωρό μισοκοιμισμένο, και χωρίς αλλαγή πάνας.

Εγώ ξεκίνησα την προσπάθεια όταν ήταν 2 μηνών τα μωρά και όταν ήταν 3 μηνών κοιμόντουσαν 9-7:30 το πρωί. Ήταν ακόμη κάπως μικρά, αλλά για μένα που έχω δύο μωρά ήταν θέμα επιβίωσης :rolleyes:

Καλή επιτυχία!

Κορίτσια εγώ τα φαγητά τα κάνω στο μούλτι. Τα κάνει μια χαρά, απλά κάποιες φορές θέλει να προσθέσω λιγο νεράκι. Κάνω μεγάλη ποσότητα και τα καταψύχω. Σκέφτηκα κι εγώ το ραβδομπλέντερ και γενικά συσκευες παρασκευής φαγητού, αλλά λέω ότι (λογικά) αυτή η περίοδος με τα αλεσμένα θα τελειώσει σύντομα και δεν αξίζει τον κόπο να αγοράσω κάποια σχετική μηχανή... από την άλλη ξέρω παιδάκια 2 ετών που ακόμη τρώνε αλεσμένα...

Οι πιο έμπειρες μανούλες τι λέτε; Για πόσο καιρό θα τρώμε αλεσμένα; Κάπου διάβασα πως ήδη από τον 8ο-9ο μήνα δεν πρέπει να τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν εντελώς λεία, ότι πρέπει να αρχίσουν να έχουν μέσα κομματάκια, και ότι από 1 έτους ήδη θα τρώνε μαλακά πραγματάκια σε μπουκίτσες, π.χ. ψωμάκι, τυράκι, μπανάνα...

Κορίτσια εγώ τα φαγητά τα κάνω στο μούλτι. Τα κάνει μια χαρά, απλά κάποιες φορές θέλει να προσθέσω λιγο νεράκι. Κάνω μεγάλη ποσότητα και τα καταψύχω. Σκέφτηκα κι εγώ το ραβδομπλέντερ και γενικά συσκευες παρασκευής φαγητού, αλλά λέω ότι (λογικά) αυτή η περίοδος με τα αλεσμένα θα τελειώσει σύντομα και δεν αξίζει τον κόπο να αγοράσω κάποια σχετική μηχανή... από την άλλη ξέρω παιδάκια 2 ετών που ακόμη τρώνε αλεσμένα...

Οι πιο έμπειρες μανούλες τι λέτε; Για πόσο καιρό θα τρώμε αλεσμένα; Κάπου διάβασα πως ήδη από τον 8ο-9ο μήνα δεν πρέπει να τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν εντελώς λεία, ότι πρέπει να αρχίσουν να έχουν μέσα κομματάκια, και ότι από 1 έτους ήδη θα τρώνε μαλακά πραγματάκια σε μπουκίτσες, π.χ. ψωμάκι, τυράκι, μπανάνα...

Floreta καλημέρα!! Τι κανεις? Πως ειναι τα μικρά σου? Εσυ πως τα πας? Νομιζω πως η διαρκεια των αλεσμενων διαφερει απο μωρο σε μωρο.. Εγω ας πουμε στον Κωστη δε θυμαμαι ποτε τα κοψαμε, αλλα απο ολυ πολυ μικρος, σχεδον απο τη στιγμη που εμαθε να τρωει και σταμματησε να προσπαθει να καταπιει το φαγητο με θηλαστικες κινησεις, του εδωσα στερεα .. δηλ μπανανα ψωμι τυρι μπισκοτο αχλαδι τετοια πραγματα, καθως ειχε δοντια απο την ηλικια των 3 μηνων :shock: Τωρα στη μπεμπα δε νομιζω να δωσω τοσο νωριε, δεν εχει ουτε ενα δοντι!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Floreta καλημέρα!! Τι κανεις? Πως ειναι τα μικρά σου? Εσυ πως τα πας? Νομιζω πως η διαρκεια των αλεσμενων διαφερει απο μωρο σε μωρο.. Εγω ας πουμε στον Κωστη δε θυμαμαι ποτε τα κοψαμε, αλλα απο ολυ πολυ μικρος, σχεδον απο τη στιγμη που εμαθε να τρωει και σταμματησε να προσπαθει να καταπιει το φαγητο με θηλαστικες κινησεις, του εδωσα στερεα .. δηλ μπανανα ψωμι τυρι μπισκοτο αχλαδι τετοια πραγματα, καθως ειχε δοντια απο την ηλικια των 3 μηνων :shock: Τωρα στη μπεμπα δε νομιζω να δωσω τοσο νωριε, δεν εχει ουτε ενα δοντι!!!

Γουάου! Δόντια από 3 μηνών :shock: Μπράβο σας!

Τα μικρά μου είναι υπέροχα και είμαι ξετρελαμένη μαζί τους :tongue::tongue: Τρελαίνομαι όταν χαχανίζουν!

Εγώ είμαι μια χαρά, τώρα πια μπήκαμε σε σειρά και κοιμόμαστε αρκετά φυσιολογικά - συνήθως δεν ξυπνάω πάνω από μια φορά τη νύχτα, κι αυτό είναι για 2-3 λεπτά για να τα ηρεμήσω αν κλαψουρίζουν στον ύπνο τους! Βέβαια από τις 7:30 το πρωί που ξυπνάμε μέχρι τις 10 το βράδυ κάνω αγώνα δρόμου για να τα προλάβω όλα, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένη, που χαλάλι! Με βοήθησε πάρα πολύ το ότι πήραμε νταντά για τις πρωινές ώρες κι εγώ πάω στο γραφείο και διαβάζω για το διδακτορικό. Ελπίζω να τελειώσω μέχρι Ιούνιο ή το πολύ Σεπτέμβριο. Θα δείξει. Εσύ πως τα πας;

Διαφημίσεις

Γουάου! Δόντια από 3 μηνών :shock: Μπράβο σας!

Τα μικρά μου είναι υπέροχα και είμαι ξετρελαμένη μαζί τους :tongue::tongue: Τρελαίνομαι όταν χαχανίζουν!

Εγώ είμαι μια χαρά, τώρα πια μπήκαμε σε σειρά και κοιμόμαστε αρκετά φυσιολογικά - συνήθως δεν ξυπνάω πάνω από μια φορά τη νύχτα, κι αυτό είναι για 2-3 λεπτά για να τα ηρεμήσω αν κλαψουρίζουν στον ύπνο τους! Βέβαια από τις 7:30 το πρωί που ξυπνάμε μέχρι τις 10 το βράδυ κάνω αγώνα δρόμου για να τα προλάβω όλα, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένη, που χαλάλι! Με βοήθησε πάρα πολύ το ότι πήραμε νταντά για τις πρωινές ώρες κι εγώ πάω στο γραφείο και διαβάζω για το διδακτορικό. Ελπίζω να τελειώσω μέχρι Ιούνιο ή το πολύ Σεπτέμβριο. Θα δείξει. Εσύ πως τα πας;

Καλά και εγω.. Νιωθω πληρης και ευτυχισμένη που εχω ενα αγορακι κ ενα κοριτσακι,απο εκει που ολα ηταν μπλε τωρα εχω πηξει στα ροζ!!! Σε σκεφτομαι καμια φορα ρε συ γιατι κ εγω δυο εχω αλλα το ενα ειναι παιδι κανονικο πια μιλαει συννενεοειται επικοινωνεις κνονικα μαζι του.. αν ειχα δυο μωρα ταυτοχρονα θα ημουν καπως ετσι :shock: :shock: :shock: και εχεις και το διδακτορικο παραλληλα! Σε θαυμαζω! Εγω δινω 3 και 6 Φεβρουαριου, υπλογιζω και γυρω στον ενα εναμιση μηνα να μου παρει να ολοκληρωσω τη διπλωματικη και μετα ΤΕΛΟΣ, επιτέλους χιχιχ!!!!! Μτά, άγνωστο...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

αν ειχα δυο μωρα ταυτοχρονα θα ημουν καπως ετσι :shock: :shock: :shock: και εχεις και το διδακτορικο παραλληλα! Σε θαυμαζω! Εγω δινω 3 και 6 Φεβρουαριου, υπλογιζω και γυρω στον ενα εναμιση μηνα να μου παρει να ολοκληρωσω τη διπλωματικη και μετα ΤΕΛΟΣ, επιτέλους χιχιχ!!!!! Μτά, άγνωστο...

χαχααα! ε, έτσι είμαι κι εγώ :shock: :shock: :shock:, μη νομίζεις. Αγώνας δρόμου. Αλλά τα λατρεύω τόσο πολύ και περνάω τόσο καλά μαζί τους που δεν με νοιάζει! Συνήθισα άλλωστε, αυτή είναι η καθημερινότητά μας πια. Μόνο οι πρώτοι δυο-τρεις μήνες ήταν πολύ δύσκολοι (ψυχολογικά εννοώ) γιατί έπαθα σόκ! Τώρα συνήθισα!

Άντε να τελειώνουμε με τα πτυχία μας, να μας φύγει το βάρος!! Καλό διάβασμα και καλή δύναμη, δε μας έμεινε πολύ!

Γεια σας μανούλες!!! Τελικά στρώσαμε με τον ύπνο και καλύτερα από πριν μπορώ να πω... Κοιμάται στις 8.30 και ξυπνάει μόνο μια φορά στις 4.30-5.00 που τον θηλάζω και μετά το πρωί. Βέβαια από εκεί που ξυπνούσε στις 9.30 τώρα ξυπνάει 8.00-8.30 και τον αφήνω στην κούνια του μέχρι τις 9.30, παίζει, μιλάει, κοιτάει γύρω γύρω... Το κακό είναι ότι μου έχει ανατρέψει το ημερήσιο πρόγραμμα και απλά κάνω υπομονή μέχρι να στρώσει πάλι και να δω τι ώρες θα κοιμάται και πόσο! Κατά τα άλλα τρέχουμε να τακτοποιήσουμε κάτι εκκρεμότητες που ελπίζω να λήξουν μέχρι το Φλεβάρη για να ηρεμήσουμε και ετοιμαζόμαστε για τη βάφτιση!! Προς το παρόν προσπαθώ να καταλήξω στο τι ακριβώς θέλουμε και μετά θα παραγγείλω υλικά και θα τα δώσω σε μια φίλη μου που θα αναλάβει να μας φτιάξει μαρτυρικά, σετ λαδιού, κουτιά βάπτισης, λαμπάδα και στολισμό κολυμπήθρας. Προσκλητήρια και μπομπο θα παραγγείλουμε από το χαμόγελο του παιδιού που όμως δεν έχει μεγάλη ποικιλία... Τεσπα, όπως λέει και ο άντρας μου σημασία έχει η καλή πράξη που κάνουμε!

Μάγδα εγώ χρησιμοποιώ ένα μπλέντερ της avent αλλά φαντάζομαι ότι και το μούλτι μια χαρά κάνει τη δουλειά του! Στο ρηλάξ καθόμαστε ακόμα, αν και σπάνια και πάντα κάποιος είναι δίπλα του γιατί έχει γίνει επικίνδυνος πλέον. Το στρωματάκι λογικά θα το κατεβάσεις αφού αρχίσει να σηκώνεται.

Φεγγαρένια εγώ βάζω υφασμάτινη σαλιάρα κι από πάνω μια πλαστική σαν αυτή http://www.google.gr/imgres?biw=1366&bih=620&tbm=isch&tbnid=9_-abZVpt7dOTM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Foneira.gr%2Findex.php%3Froute%3Dproduct%2Fproduct%26product_id%3D3499&docid=OmpKCbnVzfoFTM&itg=1&imgurl=http%3A%2F%2Foneira.gr%2Fimage%2Fcache%2Fdata%2Fproduct%2Fmain%2Fchicco-3813182503294e92e7593513b-500x500.jpg&w=500&h=500&ei=DcXfUsL0D4jJtQaCpYHwBw&zoom=1&ved=0CFIQhBwwAA&iact=rc&dur=1752&page=1&start=0&ndsp=26 Παρόλαυτά μερικές φορές λερώνουμε και τα ρούχα μας...

Ρενίτα να σου ζήσει το μωράκι!! Εμείς ξεκινήσαμε εκπαίδευση ύπνου 3,5 μηνών και μας πήρε 8 ημέρες με πολύ κλάμα και απίστευτα νεύρα... Το βράδυ τον κάναμε μπάνιο, τον θήλαζα στο δωμάτιό του με πολύ χαμηλό φωτισμό και μετά τον έβαζα ξύπνιο στην κούνια όπου κοιμόταν το πολύ σε ένα τέταρτο. Όταν ξυπνούσε τη νύχτα τον θήλαζα σε απόλυτο σκοτάδι, δεν τον άλλαζα και τον ξαναέβαζα στην κούνια όπου κοιμόταν αμέσως. Ακόμα και τώρα τον θηλάζω μια φορά μέσα στη νύχτα, αλλά από μόνος του έκοψε τον έναν θηλασμό. Τη μέρα τον κρατούσα λίγο αγκαλιά, τον νανούριζα και τον άφηνα στην κούνια αλλά έκλαιγε πολύ.... Τελικά έμαθε να κοιμάται και τη μέρα μόνος του, με το δάχτυλο στο στόμα φυσικά αλλά θα ασχοληθώ αργότερα με αυτό...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κορίτσια...... τι κάνετε???

λοιπόν εμείς ξεκινήσαμε κρέμα, με καλά αποτελέσματα μπορώ να πω. αλλά προέκυψε άλλο θέμα. μετά την κρέμα δεν έφαγε καθόλου γαλα. το βράδυ μετά το μπάνιο του που είναι κ το τελευταίο. σήμερα έφαγε στις 5 το πρωί κ μετά στις 11 το πρωί κ για 5 λεπτά μόνο, από το ένα στήθος. ξαναέφαγε λίγο περισσότερο στις 2:30. κ όλα αυτά τα λέω όχι για το ότι δεν τρώει καλά, αυτό θα το ξεπεράσουμε, το στήθος μου έγινε τούμπανο....... αφήστε που στο 1 έβγαζα μικρά μικρά κομματάκια πηγμένου γάλατος. κ επειδή δεν είναι να το αφήνεις, νοίκιασα ένα θήλαστρο, αύριο θα το έχω. θα κάνω αντλήσεις όταν δεν τρώει πολύ από το στήθος μου κ στο γεύμα που αντικαταστήσαμε με την κρέμα. φυσικά κ δεν θέλω να του κόψω το δικό μου γάλα, οπότε πάμε στην λύση του θηλαστρου. κ όσο μπορώ θα κάνω τράπεζα, όταν κόψω το δικό μου, θα του δίνω ότι έχω, ή όταν θα θέλω να λείψω κλπ.....

αυτά ήταν τα νέα μας.... κατά τα υπόλοιπα???? οι υπόλοιπες???

παρεπιπτόντως κ εγώ μούλτι χρησιμοποιούσα για όλα, φρούτα κ φαγητό. κ μάλιστα είχα 2 μήπως κ δεν προλάβαινα να πλύνω το ένα (τότε τάιζα κ έφευγα σφαιρα για βόλτα γιατί μου είχε λείψει πολύ) κ είχα κ το 2ο.

Μαράκι κ Φλώρα χαράς το κουράγιο σας με τα διαβάσματα.... άξιες!!!!!!

ποδιά κ εγώ πλαστική που έχει τσέπη από κάτω από το τζάμπο. όταν τρέχει το φαγητό πέφτει στην τσέπη κ ούτε γάτα ούτε ζημιά... (λέμε τώρα). κ είναι κ μεγάλες, σχεδόν σκεπάζουν όλο το μωρό.

Νεφέλη κ εμένα μου έχει χαλάσει το πρωινό πρόγραμμά μου κ δεν μπορώ να βγαίνω καμιά βολτούλα το πρωί... δεν πειράζει σε λίγο θα διορθωθεί με τα φρούτα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Φεγγαρενια, παρόμοιας ''φιλοσοφιας'' σαλιαρες θα βρεις και σε άλλα καταστματα πχ στα motercare,ΗΡΑ κτλ.. Floreta μου, καλη υπομονη και κουράγιο και στις δυο μας. Zounitsa, να το προσεξεις το θεματακι με το στηθος μη σου πετρωσει και έχεις αλλα ( τον πονο απο πετρωμενο στηθος τον εχω καταταξει μακρααααν στου χειροτερους, μαζι με τον πονοδοντο χιχι) Εμεις εκτος απο γαλα, τρωμε φρουτακια το πρωι και το απογευμα μπισκοτοκρεμα, την κρεμα βανιλια δε τη θελει, αν και σκεφτομουν να της παρω καμια βιολογικη τυπο χολ απο το φαρμακειο.. εσεις, τι δινετε για απογευματινο, πειτε ιδέες..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημερα! Φεγγαρενια, παρόμοιας ''φιλοσοφιας'' σαλιαρες θα βρεις και σε άλλα καταστματα πχ στα motercare,ΗΡΑ κτλ.. Floreta μου, καλη υπομονη και κουράγιο και στις δυο μας. Zounitsa, να το προσεξεις το θεματακι με το στηθος μη σου πετρωσει και έχεις αλλα ( τον πονο απο πετρωμενο στηθος τον εχω καταταξει μακρααααν στου χειροτερους, μαζι με τον πονοδοντο χιχι) Εμεις εκτος απο γαλα, τρωμε φρουτακια το πρωι και το απογευμα μπισκοτοκρεμα, την κρεμα βανιλια δε τη θελει, αν και σκεφτομουν να της παρω καμια βιολογικη τυπο χολ απο το φαρμακειο.. εσεις, τι δινετε για απογευματινο, πειτε ιδέες..

Εμείς τώρα πια το απόγευμα τρώμε λαχανικά, αλλά όταν ήμασταν στο δικό σας στάδιο έδινα

- το ρυζάλευρο της Holle που είναι και ολικής άλεσης και βοηθούσε (κάπως) τα κακάκια (γιατί με το ρυζάλευρο του σουπερμάρκετ που ήταν πλήρως επεξεργασμένο ο μεγάλος, που δεν του άρεσαν τα φρούτα, έκανε να κάνει κακά 7 μέρες)

- τη βρώμη της Holle

- την κρέμα Βρώμη-Μήλο-Γάλα - Βανίλια της Frezyderm.

Η τελευταία είναι γλυκιά και βιολογική, και τα μωρά ξετρελαίνονται! Λέει πάνω ότι είναι από 6 μήνών αλλά την έδινα νωρίτερα, χωρίς πρόβλημα. Την παίρνεις από το Φαρμακείο. Τις άλλες της Holle δεν τις φέρνουν σε φαρμακείο, μόνο σε κατάστημα βιολογικών προϊόντων, και η γεύση τους είναι μια χαρά, δεν είναι τόσο χάλια όσο νόμιζα...

φλορετα καλημερα από ποτε αρχισατε λαχανικα; εμεις τρωμε φρουτα είναι 5 μηνων και 3 εβδομαδων κανονικα μας είπε ο γιτρος να αρχισουμε ρυζαλευρο το απόγευμα αλλα ο μαγκας αργει τις κενωσεις του κι εγω φοβαμαι να του δωσω λες πως θα μπορουσαμε να περασουμε κατευθειαν στα λαχανικα και να παρακαμψουμε τις κρεμες; επισης το ρυζαλευρο της χολ βοηθαει στην δυσκιλιοτητα λες ε; τη βρωμη την αρχισες παραλληλα με το ρυζαλευρο;

Καλημερα!!!

Φεγγαρενια εμεις δεν εχουμε ξεκινησει τπτ ακομη αλλα νομιζω οτι λαχανικα ξεκινουν στον 6ο σιγα σιγα και μετα με κρεας!!!

Αχ το πραγραμμα του υπνου μας ειναι χαλια, αντι να βγαζουμε γευματα το βραδυ .... βαζουμε!! εαν ξυπνησει και δεν τη ταισω τσιριζει, δεν μπορω να την ξεγελασω με πιπιλα!!! δεν ξερω τι να κανω.... εχθες ξυπνισε απο της 9 στις 12-3-5 δεν τη ταισα-7-9

ουτε νεογεννητο

YgXXp2.png

wbSJp2.png

συμφωνω μαγδα αλλα αν μπει στον εκτο χωρις να χει φαει κρεμες πριν μπορει να περασει κατευθειαν στα λαχανικα; η πρεπει ουτως η αλλως να φαει πρωτα κρεμες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...