Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα! Εμείς δεύτερη νύχτα σερί είμαστε άυπνοι.... Ξύπνησε πάλι στις 3, μέχρι τις 4 ψιλογκρίνιαζε αν και προσπαθούσε να ξανακοιμηθεί, τελικά τον θήλασα με την ελπίδα να κοιμηθεί αλλά πέρασε άλλη μια ώρα όπου έπαιζε, μιλούσε και γελούσε μόνος του κι εγώ με τον άντρα μου δεν ξέραμε αν πρέπει να γελάσουμε -ήταν πολύ αστείο να τον ακούμε να μιλάει μέσα στη μαύρη νύχτα- ή να κλάψουμε που δεν μας άφηνε να κοιμηθούμε!!! Υποθέτω ότι ήταν από το εμβόλιο, αλλά περιμένω να δω αν θα το κάνει και σήμερα το βράδυ... Για βάφτιση εμείς λέμε να την κάνουμε του Αγ. Πνεύματος στο χωριό , σε σχετικά κλειστό κύκλο 50-70 άτομα και μάλιστα αυτό το σκ που θα πάει ο άντρας μου βόλτα στο χωριό θα κλείσει εκκλησία και μαγαζί. Φωτογράφο έχουμε κάποιον υπόψη, προσκλητήρια και μπομπονιέρες θα πάρουμε από το χαμόγελο του παιδιού, οπότε μένουν όλα τα υπόλοιπα... Θα πάω στην έκθεση γάμου-βάφτισης που γίνεται στο mec 17-20 του μήνα για να πάρω ιδέες και μπορεί να κλείσω τίποτα επιτόπου.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Ax Νεφελη σε καταλαβαινω απο τοτε που αρρωστησε δεν μου κοιματε καλά, ελπιζω να στρωσει παλι εχθες ξυπνησε 12 για να φαει στης 3 για πιπιλα και 4 για πιπιλα (που εισαι Λινα?????)και στης 530 για φαγητο και σηκωθηκε 8!!!! Με τεντωσε το ζουζουνο!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εδω ειμαι Μαγδακι μου και σας διαβαζω!!!σας καταλαβαιιιιινω!!!!!Υπομονη κοριτσι μου!!!!

Δεν προλαβαινω να σας πω νεα γιατι ειμαι στο τρεξιμο λογω του οτι ο αντρας μου μπηκε στο νοσοκομειο απ τη Δευτερα για περαιτερω εξετασεις για μια πνευμονολογικη παθηση που εχει και εχω μεταφερθει στη μαμα μου να κραταει το μικρο!!!χιλια κομματια σας λεω!!!τα μυαλα κι οι εννοιες μου στα καγκελα και το βραδυ η πιπιλα πιπιλα Μαγδα μου!!!!

Πριν καμια βδομαδα για καποιες νυχτες κοιμηθηκε σερι απ τις 2100 μεχρι τις 0500 χωρις να την αναζητησει αλλα "ξερυθμιστηκαμε" μαλλον λογω αλλαγης περιβαλλοντος!!σας διαβαζω και θα σας γραψω μολις ευκαιρησω!!!φιλια πολλα σε ολες!!!

Εχουμε χασει τον υπνο μας.. Δεν ξερω αν φταιει το εμβολιο η κατι αλλο αλλα ελπιζω να σταματησει αυτο το μαρτυριο... Καθε βραδυ μενουμε ξυπνιοι για 2-3 ωρες...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρες..... τι κάνετε???

λοιπόν, εμείς έχουμε χάσει τελείως το πρόγραμμα... ξυπνάει νωρίς το πρωί (από τις 8-9 ανώ ξυπνούσε στις 11), τρώει 5 λεπτά, χαζεύει, ξανατρώει, ξαναχαζεύει κ μπορεί να περάσει κ μια ώρα κ να ξαναφάει 5 λεπτά, αργεί να ξανακοιμηθεί.... χάλια τελείως!!!! από αύριο θα τον αρχίσω κρέμα κ ο Θεός βοηθός.

με την μεγάλη ευτυχώς ηρεμήσαμε πολύ, έστρωσε λιγάκι η κατάσταση με το σχολείο....

κατά τα υπόλοιπα τα ίδια....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας ομορφες!!! Τι κάνετε? Εμεις καλα, τα παιδια αναρρωσαν πληρως! Καλε αννουλα τι ωρες ειναι αυτες που ξυπνατε? εμενα σηκωνεται 5.30 μεσα στα κεφια, τρωει, την κοιμιζω με τα χιλια ζορια φτανει μεχρι τις 7.30 μετα ξυπναει ξεκιναει τη φασαρια ο ταλιμπαν οποτε ξεσηκωνεται και η μικρη.. αλλα ενταξει κανω υπομονη, η ιστορια μου εδειξε οτι μετα το χρονο θα αρχισουμε να κοιμομαστε ξανα σαν ημικανονικοι ανθρωποι χιχι. πειτε τα νεα σας! εγω κατι εχω παθει και πειναω απιστευτα αυτες τις μερες...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Εδω ειμαι Μαγδακι μου και σας διαβαζω!!!σας καταλαβαιιιιινω!!!!!Υπομονη κοριτσι μου!!!!

Δεν προλαβαινω να σας πω νεα γιατι ειμαι στο τρεξιμο λογω του οτι ο αντρας μου μπηκε στο νοσοκομειο απ τη Δευτερα για περαιτερω εξετασεις για μια πνευμονολογικη παθηση που εχει και εχω μεταφερθει στη μαμα μου να κραταει το μικρο!!!χιλια κομματια σας λεω!!!τα μυαλα κι οι εννοιες μου στα καγκελα και το βραδυ η πιπιλα πιπιλα Μαγδα μου!!!!

Πριν καμια βδομαδα για καποιες νυχτες κοιμηθηκε σερι απ τις 2100 μεχρι τις 0500 χωρις να την αναζητησει αλλα "ξερυθμιστηκαμε" μαλλον λογω αλλαγης περιβαλλοντος!!σας διαβαζω και θα σας γραψω μολις ευκαιρησω!!!φιλια πολλα σε ολες!!!

Λινα περαστικα στον αντρα σου και καλη αναρρωση, ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρο!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Κορίτσια έδωσα μπιζέλια στα μωρά και ξετρελάθηκαν! Το καταβρόχθισαν :D Νομίζω τους άρεσαν περισσότερο από όλα τα φρούτα και τα λαχανικά που τους έχω δώσει μέχρι στιγμής. Τα έβρασα πολλή ώρα (1,5 ώρα) και τα άφησα μέσα στην κατσαρόλα με το ζουμί τους να μαλακώσουν όλη νύχτα, και το άλλο πρωί τα άλεσα στο μούλτι με ελάχιστο αλάτι και ελαιόλαδο. Μεγάλη επιτυχία!!

Εχουμε χασει τον υπνο μας.. Δεν ξερω αν φταιει το εμβολιο η κατι αλλο αλλα ελπιζω να σταματησει αυτο το μαρτυριο... Καθε βραδυ μενουμε ξυπνιοι για 2-3 ωρες...

Κι εμείς τα ίδια είχαμε τον προηγούμενο μήνα με το εμβόλιο :(:(

μας πήρε 15 μέρες να ξανακοιμηθούμε :rolleyes::rolleyes:

Καλό κουράγιο και περαστικά σας!

Μανούλες Καλησπέρα. Είμαι μια μανούλα Νοεμβρίου κ σας διαβάζω από το καλοκαίρι καθώς είναι σαν να βλέπω εικόνες από τα προσεχώς! Να χαίρεστε τα μωράκια σας ! Οι δικές σας εμπειρίες με έχουν βοηθήσει πολύ κ για τον λόγο αυτό είπα να ζητήσω την βοήθεια σας. Διάβασα ότι εκπαιδευσατε τα μωράκια σας στο θέμα του ύπνου να κοιμούνται μονα τους! Αχ σαν όνειρο μου ακούγεται! Ο μπεμπακος μου νυσταζει αλλά για να κοιμηθεί είτε θέλει να τον νανουρισω στον ώμο μου, είτε κούνημα στο καρότσι είτε με την φασαρία από ένα μπιστολακι. Είμαστε τώρα 2, 5 μηνών κ θα ήθελα πολύ να τκν εκπαιδευσω να κοιμάται μόνος του ή έστω με πιο εύκολο τρόπο. Σημειώστε ότι με την πιπίλα είμαστε τσακωμενοι κ λατρεύουμε το δαχτυλο μας. Μπορείτε να μου πείτε πως να τκν εκπαιδευσω? Εσείς πότε μάθατε στα μωράκια σας να κοιμούνται με πιο νορμάλ τρόπο; από την αρχή ? Πόσο καιρό σας πήρε? Από ότι καταλάβατε είμαι αρχάρια μανούλα :)

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Λινάκι περαστικά στον αντρούλη σου κ συγνώμη που το ξέχασα...

Μαράκι κ τα 2 μου παιδιά αγαπούσαν τον ύπνο.... χαχαχαχαααα τι να πω...

Ρενίτα να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!!! τι να σου πω εγώ... τον μπέμπη εγώ τον κοίμιζα επάνω μου, αγκαλιά, κ έλεγα "πάει την πάτησα...". τελικά άρχισα να τον βάζω μπρούμυτα κ άρχισε να κοιμάτε μόνος του. κ με το δάχτυλο δεν μπορείς να κάνεις κ πολλά. εμένα κ τα 2 μου παιδιά τελικά τρώνε δάχτυλο. είναι μικρούλι ακόμα κ φοβάται.... πιστευω σιγά-σιγά θα σου δείξει πως θα αρχίσιε να κοιμάτε μόνο του....

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημερα τι κανετε?

Ρενιτα να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!!!!

εγω την μπεμπα εφοσον ειναι ταισμενη κ με καθαρη πανα την βαζω στο κρεβατι της κ καποια στιγμη την παιρνει ο υπνος!!!!!!!!!!

της βαζω κ μουσικη καποιες φορες κ νανουριζεται!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα!!!

Ρενιτα εγω την μπεμπα καθε μερα στης 8 κανουμε μπανιο, στις 830 τρωμε και 9 την βαζω για υπνο στο κρεβατακι της και κοιματε αμεσως!! Εχει μαθει αυτο τοωραριο!!! αλλα εχω προβλημα ξυπναμε το βραδυ για φαγητο, εκει που ξυπνουσαμε 1 φορα στης 4-5 και μετα 8 τωρα ειμαστε οτι να ναι!!!! Η Φλορετα εχει γραψει ενα κολπο αλλα επειδη θηλαζω δεν μπορω να το κανω, αλλα ελπιζω τον αλλο μηνα που θα τρωμε κρεμες κατι να αλλαξει!!!

Φλορετα φοβερο απο μικρα τα τρωνε όλα:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εχω 3 ερωτησεις

1) Εχετε ραβδομπλέντερ? μπλέντερ ή το απλό mulinex που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα?? Πως ξερετε πως εχουν αλεθει πολύ καλα?

2) Ποτε πρεπει να καταβεσουμε το κρεβατι πιο κατω?? Οταν θα πιανετε και θα σηκωνετε μονο του??

3) Βαζετε ακομα τα ζουζουνια στο ρελαξ, μηπως αρχιζει να γινετε επικυνδυνο για τουμπα?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ναι εχω ραβδομπλεντερ της ρονσον πολυ καλο ε για να καταλαβεις οτι δεν εχουν μεινει κομματια το γερνεις λιγο και προεξεχουν από το χυλο νταξει και να ναι κανενα πολυ μικρουλι δε πειραζει

το ριλαξ το σταματησαμε από 4 μηνων μετα από 2 ηρωικες τουμπες από τοτε μονο παρκο και ορθιος ειναι πεντεμιση μηνων

οταν νυσταξει μερα τον παιρνω αγκαλια το κουναω βαλς καναδυο λεπτα και μετα τον αφηνω στη κουνια και τον παιρνει ο υπνος. Τη νυχτα κοιμαται μονος του μετα το θηλασμο γυρω στις 9-10

Αυτα και καλημερα σας εγω εχω να πω πως ο μαγκας παρα εχει δυναμη πλεον και κουραζομαι πολυ να τον κουμανταρω ωρες ωρες στο παρκο στεκεται πλεον ορθιος και κρατημενος με το ενα χερι μονο από το διχτυ ενω σκυβει περνει το παιχνιδακι του και ξανασηκωνεται! εχτες πηγαμε σουπερ τον βαλαμε στο καροτσι του σουπερ στην θεση για μωρα και καθοταν κυριος! τον βγαλαμε και φωτο! Οσα τρωτε φρουτοκρεμα από φρουτα τα πιτσιρικια σας λερωνονται; τι τους φορατε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...