Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Νεφελή διαβασα οτι τα μωρα λατρευουν το προγραμμα νιωθουν ασφαλεια!!! Αρα θεωρω πως καλά κανεις που δεν πολύ χαλάς το προγραμμα του και εγω αυτο κανω!!!:):) Σιγουρα θα τυχει να το χαλασουμε αλλα οσο μπορω παω με τα νερα του παιδιου!!!!

Νεφελη ιδεα δεν εχω για το φαγητο αλλα ουτε εγω θελω να δωσω ρυζαλευρο, θα προτιμησω στην τελικη τα κουακερ τησ frezyderm, αλλα δεν το συζητησα ακομη, συνεχιζουμε με θηλασμο

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια προσοχή με το ρυζάλευρο, εμείς πάθαμε δυσκοιλιότητα και ο μεγάλος έκανε 6 μέρες να κάνει κακάκια και αναγκάστηκα να του βάλω κλύσμα :-(:sad: Δεν του αρέσουν καθόλου τα φρούτα. Οπότε έτρωγε όλο ρυζάλευρο και καθόλου φρούτα και στούμπωσε.

Τώρα του δίνω μια κρεμούλα frzylac βρώμη - γάλα - μήλο που του άρεσε και βοήθησε πολύ στα κακάκια.

Θα δοκιμάσω και της Holle, αυτές που είναι βρώμη, κεχρί κτλ και θα σας πω.

Νεφέλη νομίζω ότι κάνεις πάρα πολύ καλά που κρατάς το πρόγραμμα και έμαθες στο μωρό να κοιμάται. Κι εγώ αυτό έκανα και κανω με τα δικά μου. Απλά ο άντρας σου ίσως χρειάζεται λίγο περισσότερη προσοχή από σένα, νομίζω κάλά έκανες που κανόνισες να βγαίνετε λιγάκι ;)

Οι βιολογικες κρεμουλες ειναι καλες! Αλλωστε για ποσο θα τις τρωνε; Στον 7ο μπορουμε να δινουμε κουακερ και στον 8ο γιαουρτακι!

Κοριτσια χαιρομαι που βρισκω αντακοκριση!!! Πρεπει να προσεξω τον καλο μου γιατι μαλλον τον εχω παραμελησει και κανει ζηλειες....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νεφελάκι σαν να ακούω τοπν δικό μου.... στο 1ο παιδί βέβαια... λοιπόν, τα μωράκια πρέπει κ τος αρέσει να ζουν σε μία ρουτίνα που ναι, πρέπει να την κάνουμε κάθε μέρα. κ δυστυχώς έτσι θυσιάζονται άλλα... πρέπει να ακολουθείς καθημερινά αυτή τη ρουτίνα κ να μην βγάζεις το μωρό από αυτήν γιατί έτσι νιώθει ασφάλει κ μαθαίνει κιόλας. δλδ πχ όταν κάνει μπάνιο, ξέρει μετά οτι έχει γάλα κ πολύ μεγάλο ύπνο (το βραδινό). ή μες στην ημέρα φαί λίγο παιχνίδι κ μετά πάλι ύπνο κλπ. έτσι συνηθίζουν κ στην ηρεμία κ στο πρόγραμμα. δυσυτυχώς στους άντρες δεν αρέσει ακθόλου αυτό. τρώει από τον χρόνο τους... κ ναι υπάρχει κ λίγο ζήλια γιατί εσύ αφιερώνεσαι στο μωρό. πρέπει να του εξηγήσεις ότι έτσι πρέπαι να γίνεται κ λίγο υπομονή ακόμα. το καλοκαίρι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. έτσι έκανα με την Αγγελική ακόμα κ το καλοκαίρι (όχι πάντα αλλά δεν είχαμε ξεφύγει πολλές φορές) κ με μια φίλη μου που δεν είχε πρόγραμμα, όταν τα "λέγαμε" για τα παιδιά μας που έλεγε "πωπω πως τα καταφέρνεις κ κομάτε..." κοιμόταν το παιδί της με πολύ γκρίνια, μόνο στο κρεβάτι μαζί της, κ με ξυπνήματα στο ενδιάμεσο αλλά κ η ίδια δεν του είχε καθόλου πρόγραμμα. έβγαινε βόλτα κ μπορεί να γύριζαν στις 11-12 το βράδυ. οκ δεν μπορεί να είναι συνέχεια στο καρότσι το παιδί. θα κοιμηθεί κ εκεί αλλά με μέτρο....

θέλω να πω οτι κ θα ξεφύγεις πολλές φορές από το πρόγραμμα, κ θα το ξαναφτιάξεις αλλά παν μέτρον άριστον. μόνο εσύ μπορείς να "διαχειριστείς" το μωρό τώρα κλ εσένα έχει περισσότερο ανάγκη. κ η ρουτίνα στην αρχή της ζωής του είναι πολύ μεγάλο πράγμα για την ηρεμία του παιδιού.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Τα νέα μας από την παιδίατρο: Είμαστε 70 εκ. και 7.900. Από βάρος δεν πήραμε πάρα πολύ και μου είπε να αυξήσω τη διάρκεια των θηλασμών και να προσθέσω στη φρουτόκρεμα μπανάνα και στην πατάτα λαδάκι αλλά να μην αυξήσω την ποσότητα. Έπαθε πλάκα μόλις είδε τα δόντια και της έκανε εντύπωση που δε δώσαμε ούτε ντεπόν!! Πάνω στη συζήτηση για το αν έχω κάνει καλά που τον εκπαίδευσα στον ύπνο και τον έβαλα από τόσο νωρίς σε πρόγραμμα, σχολίασε μόνο ότι το παιδάκι μας φαίνεται ήρεμο κι ευτυχισμένο και έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Δε φοβήθηκε καθόλου που τον εξέταζε και μάλιστα της χαμογελούσε και την ώρα που του έκανε το εμβόλιο δεν ακούστηκε κιχ! Είμαι πολύ περήφανη για το μικρούλη μου και ένιωσα να παίρνω το αίμα μου πίσω όταν μας είπε ότι με άριστα το 10 του βάζει 12!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα!!!!!!!!

ΝΕΦΕΛΑΚΙ μπραβο στο αγορι σου!!!!!!!!!

για το προγραμμα που λες κ μενα η μπεμπα εχει το προγραμμα της κ δεν θα το χαλασω για κανεναν πρεπει ολοι να πηγαινουμε συμφωνα με το προγραμμα του μωρου κ οχι αυτο με το δικο μας!

οσο για τον αντρα σου κ μενα ο δικος μου κανει τα παραπονα του ωρες ωρες !!!!!αλλα ειδε οτι οποτε βγει το μωρο απ τον ρυθμο του γκρινιαζει κ κλαιει συνεχως οποτε σταματαει τα παραπονα!!!!!!!

κοριτσια εχετε κανει το εμβολιο prevenar 13 στα μωρακια σας?κανει διαβασα καπου πυρετο κ διαφορα μετα απο καμια βδομαδα ισχυει?ειναι το επομενο μας εμβολιο!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Iωαννάκι εμείς κάναμε το prevenar το Νοέμβρη και δεν είχε καμία παρενέργεια. Και χθες το ίδιο κάναμε και μέχρι τώρα είναι λες και δεν έχει κάνει καν εμβόλιο! Μπορεί να θεωρείται αρκετά δυνατό αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα σου ανεβάσει πυρετό!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κορίτσια καλημέρα!

Πήγαμε κι εμείς γιατρό για εμβόλια, και ο μικρός μου είναι θηριάκι, 9,500 κιλά. Περιττό να πω ότι αποφεύγω να τον σηκώνω πια :tongue: Ο άλλος είναι πιο φυσιολογικός, στα 7,500.

Σχετικά με το prevenar, εμείς κάναμε τη δευτερη δόση τον προηγούμενο μήνα και τι να σας πω.. μας γ@μσε κανονικότατα -σόρρυ για την έκφραση αλλά είναι αλήθεια. Μετά το εμβόλιο κάναμε να ξανακοιμηθούμε νύχτα πάνω από 10 μέρες. Μόνο η πρώτη νύχτα ήταν καλή, γιατί τα μωρά ήταν ζάντα. Αλλά από τη δεύτερη νύχτα και μετά, εκεί που κοιμόντουσαν καλά κι ωραία, στα ξαφνικά αρχίζανε να ουρλιάζουν! Εγώ σηκωνόμουν τρέχοντας να τους ηρεμήσω. Και μετά από μισή ώρα πάλι το ίδιο.... πφφφφφφ!

Από άλλα νέα κλείσαμε εκκλησία για βάφτιση! 21 Ιουνίου στις 12:30 το μεσημέρι! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Απλά δεν έχω αποφασίσει αν θα το κάνουμε στο πολύ κλειστό κύκλο, πχ 40 άτομα, ή πιο ανοιχτό, πχ 100 άτομα. Από τη μια λέω δεν είναι καιρός για έξοδα, και βλέπω οτι πια πολλοί κάνουν πολύ κλειστές βαφτίσεις, από την άλλη είναι κρίμα και τα 100 άτομα μου φαίνονται ένας λογικός αριθμός για να καλέσουμε τους φίλους και τους συγγενείς μας... εσείς τί λέτε;

Διαφημίσεις

floreta και εμεις κλεισαμε, κεντρο, εκκλησια και φωτογραφο εχθες:):):) Με το ζορι βρηκαμε στο ν Μαιο που ηθελα!!! Θα εχουμε 100-150 ατομα καλεσμενους, πρεπει να βγαλω τα ονοματα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Και της μικρης ο βραδυνος υπνος χαλασε τωρα που ηταν αρρωστουλα.... εκει που κοιμωταν 9 με 5 (οπου ετρωγε) και 8 σηκωνοταν, τωρα 9 με 12(που τρωει) στης 3 θελει πιπιλα και 5 (ξανατρωει) και 8 σηκωνετε.... με εχει τεντωσει:shock::shock::shock:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Νεφελη μια χαρα κανεις και εχεις προγραμμα στο μωρακι σου, ετσι πρεπει για να ειναι ηρεμα και αυτα, ο αντρας σου καπου πρεπει να νιωθει οτι τον αφηνεις πισω γιαυτο κλωτσαει, θα του περασει..δωστου λιγο σημασια παραπανω και ολα καλα!

Ιωαννα εμενα δεν εκανε πυρετο με το πρεβεναρ, μονο τις 2 πρωτε ωρες ηταν σαν κοτοπουλακι και το βραδυ κοιμηθηκε ξερο! Γενικα ευτυχως ακομα κανενα εμβολιο δεν μας εκανε πυρετο!

Φλορετα καλα το θρεφταρακι σου θα ειναι για πολλες τσιμπιες στις διπλες του!

NkOFp3.png

Καλησπέρα και από εμάς!

Πήγαμε και εμείς παιδίατρο χθες και κάναμε τα δύο μας εμβολιάκια (το ένα ήταν το prevenar) και όλα καλά...ο μικρός το έριξε στον ύπνο!

Είναι 7440γρ και 69εκ. πολύ καλός και αρκετά κινητικός.

Με την κρεμούλα τα πάει τέλεια και τώρα θα αρχίσουμε τα φρουτάκια. Πρώτα αχλάδι και μετά θα προσθέσουμε μήλο και μπανάνα (με αυτή τη σειρά).

Εγώ κρέμα του δίνω βανίλια με ρυζάλευρο της Νουνού και του αρέσει πολύ. Αυτή μου σύστησε η παιδίατρος και δε χρειάστηκε να δοκιμάσω άλλη γιατί δεν είχαμε πρόβλημα. Σε 20 ημέρες (μόλις κλείσουμε τον 6ο) ξεκινάμε και κρεατοχορτόσουπα, οπότε θα έχουμε 3 γεύματα φρούτα, σούπα και κρέμα και τα υπόλοιπα γάλα...μεγαλώνουμε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...