Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια χθες καναμε την αυχενικη διαφανεια ολα βγηκαν τελεια και ο γιατρος πολυ καλος μας ειχε ποση ωρα να κοιταμε το μωρο αφου τελειωσε η εξεταση.Μας ειπε οτι εχει ωραια μυτουλα και βγαινει μια εβδομαδα μεγαλυτερο το μωρο και μαλλον ειπε περιμενουμε ξανα κοριτσακι.....!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Πολύ χαίρομαι που διαβάζω για βόλτες με καροτσάκια με τα παιδάκια σας σε ωραία μέρη, ανυπομονώ να φτάσει η ώρα να κάνω κι εγώ το ίδιο με το μωράκι μου! Μαράκι8, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, ναι είναι το πρώτο μου παιδάκι και παρ' όλο που είμαι στη μέση της 12ης εβδομάδας η κοιλίτσα μου δείχνει πολύ! Αφού δεν το έχω πει ακόμα στο γραφείο και ήδη οι συνάδελφοι με ρωτάνε αν είμαι έγκυος... Αύριο έχω ραντεβού για αυχενική διαφάνεια και PAPP-A, περιμένουμε να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις για να το ανακοινώσουμε και επισήμως. Περιττό να σας πω ότι και εγώ και ο σύζυγος ανυπομονούμε να μάθουμε το φύλο - όχι ότι έχουμε προτίμηση αλλά για να αρχίσουμε τα ψώνια και να έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο στο μυαλό μας. Joannakip, συγχαρητήρια για το κοριτσάκι με την όμορφη μυτούλα! Ο γιατρός σας είπε με σιγουριά το φύλο; Πόση ώρα κράτησε η εξέταση;

tt18a28c.aspx

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Πολύ χαίρομαι που διαβάζω για βόλτες με καροτσάκια με τα παιδάκια σας σε ωραία μέρη, ανυπομονώ να φτάσει η ώρα να κάνω κι εγώ το ίδιο με το μωράκι μου! Μαράκι8, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, ναι είναι το πρώτο μου παιδάκι και παρ' όλο που είμαι στη μέση της 12ης εβδομάδας η κοιλίτσα μου δείχνει πολύ! Αφού δεν το έχω πει ακόμα στο γραφείο και ήδη οι συνάδελφοι με ρωτάνε αν είμαι έγκυος... Αύριο έχω ραντεβού για αυχενική διαφάνεια και PAPP-A, περιμένουμε να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις για να το ανακοινώσουμε και επισήμως. Περιττό να σας πω ότι και εγώ και ο σύζυγος ανυπομονούμε να μάθουμε το φύλο - όχι ότι έχουμε προτίμηση αλλά για να αρχίσουμε τα ψώνια και να έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο στο μυαλό μας. Joannakip, συγχαρητήρια για το κοριτσάκι με την όμορφη μυτούλα! Ο γιατρός σας είπε με σιγουριά το φύλο; Πόση ώρα κράτησε η εξέταση;

Δεν κρατησα ωρα κοπελα μου απλα ειδαμε ολα τα μερη του μωρου που εχουν σχηματιστει χερακια,δαχτυλακια,ποδαρακια,τον εγκεφαλο,σπονδυλικη στηλη.Οπως σε ολους τους υπερρηχουν κανενα τεταρτο ηταν σιγουρα.Οσο για το φυλλο τελειωσε με την εξεταση και δεν μας ελεγε και ρωτησε ο αντρας μου και το ξανακοιταξε ο γιατρος και λεει σε βλεπω να εχεις 2 κορες.Το ποσο σιγουρο δεν το ξερω! Αλλα ειναι εμπειρος για να το λεει ετσι ειναι πιστευω στα αγορια φενετε νωρις οποτε για να μην ειδε να πεταει τιποτα ειναι κοριτσι

Καλημέρα!!! Τι όμορφος καιρός είναι αυτός... Λες και έρχεται η άνοιξη νωρίτερα και το καλοκαίρι είναι ακόμα πιο κοντά.... ;)

Να καλωσορίσω και τα καινούργια μας κορίτσια! Με το καλό η αυχενική σε όσες δεν έχουν κάνει! Σε μας κράτησε περίπου μισή ώρα και μας είπε το φύλο με σχετική βεβαιότητα. Το φύλο θα είναι σίγουρο μόνο αν έχει καλή θέση, δεν έχει να κάνει με το αν είναι αγόρι ή κορίτσι γιατί και στα δυο εξέχει κάτι!!!!!! Από την κλίση λέει το καταλαβαίνουν...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

xara_84 ΠΗΤ 03/08/3013

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγορακι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι )

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Κορίτσια επανεφερα τη λιστα μας!! Για περάστε να συμπληρώσετε κ εσείς!!! joannakip συγχαρητήρια κορίτσι μου για την καλή αυχενική!! Άλλη μια μπέμπα στην παρέα!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα!!! Τι όμορφος καιρός είναι αυτός... Λες και έρχεται η άνοιξη νωρίτερα και το καλοκαίρι είναι ακόμα πιο κοντά.... ;)

Να καλωσορίσω και τα καινούργια μας κορίτσια! Με το καλό η αυχενική σε όσες δεν έχουν κάνει! Σε μας κράτησε περίπου μισή ώρα και μας είπε το φύλο με σχετική βεβαιότητα. Το φύλο θα είναι σίγουρο μόνο αν έχει καλή θέση, δεν έχει να κάνει με το αν είναι αγόρι ή κορίτσι γιατί και στα δυο εξέχει κάτι!!!!!! Από την κλίση λέει το καταλαβαίνουν...

Αυτό ακριβώς!!! Έρχεται το καλοκαιράκι και μας φέρνει πιο κοντά στα μωράκια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Εγώ έχω υπολογίσει την ΠΗΤ μόνη μου, με βάση την τελευταία ημερομηνία περιόδου για τις 12-9-2013 αλλά ελπίζω ο γιατρός να μου πει αύριο με μεγαλύτερη ακρίβεια. Απ' ό,τι βλέπω προς το παρόν υπερτερούν σαφώς τα κοριτσάκια (η Floreta βλέπω περιμένει περισσότερα από ένα;) - για να δούμε αν θα αλλάξει καθόλου η αναλογία αύριο με τα δικά μου αποτελέσματα! Και μιας και λέμε για το καλοκαίρι που πλησιάζει, κορίτσια σχεδιάζετε να πάτε διακοπές φέτος ή τους τελευταίους μήνες πρέπει να είμαστε σπίτι και κοντά στο μαιευτήριο;

tt18a28c.aspx

Milinaki εμείς λέμε να πάμε κάπου αμέσως μετά την εξεταστική μου, θα πάρουμε και τον μικρό μαζί μας οπότε κάπου σχετικά κοντά..Κ ίσως ξεκλέψουμε κ ένα Σ/κ να πάμε κάπου τα 2 μας! Θα φύγουμε γύρω στις 7 Ιουλίου κ έχω ΠΗΤ 15/8.. Σίγουρα θέλω να μαι κοντά στην Αθήνα γιατί ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται και δεν θέλω να αναγκαστώ να γεννήσω χωρίς το γιατρό μου! Φοβάμαι.. Αλλά αν μπορούσαμε να πάμε νωρίτερα, θα πηγαίναμε και πιο μακρυά..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι8, μήπως ξέρουμε και τα υπόλοιπα που τρώμε από τι είναι; Πάντως μην ανησυχείς, επικίνδυνα δεν πρέπει να ήταν τα κεφτεδάκια! Εγώ δεν έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα αλλά τώρα αναρωτιέμαι από τι να είναι τα hot dog τους...

tt18a28c.aspx

Καλημέρα κορίτσια:):)

Ιωαννα με το καλό η αυχενικη!!!

Joannakid συγχαρητηρια για την αυχενικη και το ομορφο κοριτσακι:):)

Οντως τα κοριτσακια υπερτερουν;) αν και πιστευω οτι μεχρι το επομενο ραντεβου όλο και κατι μπορει να αλλαξει:):)

Μιλινακι καλως ηρθες, με το καλό η αυχενικη!!! Εμενα κρατησε 1 ωρα γιατι το ζουζουνακι δεν αλλαζε θεση με τπτ:):)

Μαρακι8 και εμενα τα πονακια ποτε ερχονται ποτε φευγουν ειναι ελαφρια!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα εχω πολυ καιρο να γράψω αλλα απο την μια οι εμετοι απο την αλλη ο γιος μου που θελει τρελη προσοχη δεν μου μένει καιρός.Στις 20/2/13 εκανα και εγω αυχενικη!!!!ολα πηγαν καλα!!!και......εχω να προσθέσω αλλο ενα αγοράκι στην παρέα!!!Κατα τα αλλα μου είπε πως για την δευτερη καισαρικη να περιμένω μεταξυ 21-25 Αυγουστου.Χαιρομαι πολυ που βλεπω πως όλες προχωραμε καλα!!!

Γειά σας τσουπρίτσες!!!!! Τι μου κάνετε; Εγώ αρκετά καλά, αν εξαιρέσουμε την πολύ κούραση λόγω κακού ύπνου :rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Πως πάνε οι κοιλίτσες, φουσκώνουν? Εμένα χθες οι φίλες από τη σχολή που ξέρουν για την εγκυμοσύνη, μου είπαν πως άρχισε να δείχνει λιγάκι!!

χιχι Μαρία μου αυτό ακούγεται σαν ανέκδοτο για μένα.. εμένα η κοιλιά μου φαίνεται από το δεύτερο μήνα...;);) Τώρα έχει διάμετρο 1 μέτρο... νιώθω σαν τον Αη Βασίλη...χοχοχοχο! Σας ζηλεύω λιγάκι γιατί εγώ έχω ήδη αρχίσει να είμαι δυσκίνητη!!

Καλησπέρα κι από μένα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες! Εγώ είμαι στη 12η εβδομάδα, οπότε μάλλον θα έπρεπε να είμαι στο καφέ αυτών που θα γεννήσουν το Σεπτέμβριο του 2013 αλλά είμαι καινούρια στο forum και δεν έχω εντοπίσει ακόμα αν υπάρχει κάτι τέτοιο... Σαν (λίγο) πιο παλιές ελπίζω να με κατευθύνετε και αν δεν υπάρχει τέτοιο καφέ να με δεχτείτε στην παρέα σας! Πολλές ευχές σε όλες, να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη και σύντομα να χαιρόμαστε τα υπέροχα μωράκια μας!

Καλώς τηνα! Καλή εγκυμοσύνη!! Όσο για τις διακοπές που ρωτάς, εμείς λέγαμε να κλείσουμε τον Ιούνιο κάπου κοντά στη Θεσσαλονίκη αλλά με το ρυθμό που μεγαλώνει η κοιλιά μου δε νομίζω ότι θα είμαι σε θέση να πάω κάπου τελικά... όπόυ και να πάω δε θα μπορώ να βολευτώ στο κρεββάτι και επίσης θα πρέπει να είμαστε δίπλα στη θάλασσα για να μην διανύω μεγάλη απόσταση....τα δίδυμα βλέπεις...

Κορίτσια μου χθες το μεσημεράκι πήγα βόλτα στο μοναστηράκι θησείο και στον πεζόδρομο προς την Ακρόπολη ήταν φανταστική βόλτα με τρομερό καιρό και πάρα μα πάρα πολύ κόσμο γιατί σας τα λέω όμως όλα αυτά... είδα τόσα πολλά καρότσια, ψηλά χαμηλά με τέσσερις ρόδες με 3 ρόδες μπαστούνια με πορτ μπεμπέ και μπήκα σε μια διαδικασία να σκέφτομαι το καρότσι!

Εσείς τι σκέφτεστε????? Το έχετε κοιτάξει καθόλου????

Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν πιο πολύ αυτά που το μωρό ήταν ψηλά!

Τέλειααα!! Εγώ είμαι υπερ του το κάθισμα να είναι στραμμένο όχι προς το γονιό αλλά προς τον υπόλοιπο κόσμο.. Νομίζω είναι καλό το παιδί να βλέπει πολλά διαφορετικά πράγματα και να μαθαίνει σιγα-σιγα...

Καλημερα κοριτσια χθες καναμε την αυχενικη διαφανεια ολα βγηκαν τελεια και ο γιατρος πολυ καλος μας ειχε ποση ωρα να κοιταμε το μωρο αφου τελειωσε η εξεταση.Μας ειπε οτι εχει ωραια μυτουλα και βγαινει μια εβδομαδα μεγαλυτερο το μωρο και μαλλον ειπε περιμενουμε ξανα κοριτσακι.....!!!!!!!!!!

φανταστικά!!! Το ότι έχει ωραία μυτούλα στο είπε όχι τόσο γιατί είναι ωραία, αλλά γιατί σημαίνει ότι υπάρχει μικρότερος κίνδυνος για συνδρομο down! Συγχαρητήρια!

http://www.lifo.gr/now/world/23209

Και φανταστείτε οτι πήγα την Περασμένη βδομάδα κ έφαγα κεφτεδάκια...

φαντάσου, εμεις τα αγοράζουμε και κατεψυγμένα και τα μαγειρεύουμε στο σπίτι όταν δεν έχω χρόνο να φτιάξω φαγητό... σπάνια ευτυχώς #$%^:evil:

Αυτό και ένα άλλο μίγμα με πατάτες και κοτόπουλο που το βάζουμε σε τορτίγιες και το βαφτίζουμε "μεξικάνικο"... μιαμ μιαμ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...