Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Makelen είπε:

Πολυ στεναχωρη εξελιξη.. λυπαμαι παρα πολυ κοπελα μου..! Ευχομαι να τα καταφερει το εμβρυακι στο τελος..❤ Πότε θα ξαναπας; μήπως πηγαινες και σε αλλον να δεις τι θα σου πει και τι θα βγαλει ο δικος του υπερηχος;

Μου είπε Δευτέρα ή Τρίτη ξανά να με δει. Ειμαι σε γνωστό κέντρο που έχουν καλούς υπέρηχους 😏

πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

Δες την χοριακη σου πως θα είναι . Είναι πολύ νωρίς για να βγει συμπέρασμα από το μέγεθος του σάκου . 

Περιμένω από ώρα σε ώρα τα αποτελέσματα της χοριακης. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολλές ελπίδες με τόσο αίμα που είχα χθες. Την εξέταση σήμερα την έκανα σε άλλο διαγνωστικό από αυτό της Πέμπτης , μου είπε ο γιατρός ότι στην κατάσταση που είμαστε δεν τον πειράζει. τι να πω πολύ στεναχωρο! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!ο γιατρος που παω δεν μου λεει κ πολλα πραγματα θελει πρωτα να δει στον υπερηχο αν ολα πανε καλα.πητ δεν μου χει πει.θα παω την τριτη να μου κανει ξανα υπερηχο.εξετασεις εχετε κανει?εμενα τιποτα ακομα λεει ειναι νωρις.απο χαπια τι παιρνετε?εγω φυλλικο οξυ κ προγεστερονη σε γελη προληπτικα κ μονο.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχέςχές!! Ioannaki28 καλώς ήρθες στην παρέα μας κ με το καλό το παιδάκι σου! Λιάνα μου τι καλά που κατέληξες σε γιατρό, αντε τώρα να ηρεμήσεις κ να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου! Το φρουυυτ στην κοιλιά δεν το ξαναένιωσα, οποτε λογικά θα ήταν κάτι άλλο.. Εγώ κορίτσια μέχρι να ξαναπάω στο γιατρό δε θα ηρεμήσω όλο αγχώνομαι αντε να περάσει το πρώτο κωλοτριμηνο να ησυχάσω κ επιτέλους να το απολαύσω κ εγώ..

Εντωμεταξύ από οτι διαβάζω όλες καθυστερημένες συλλήψεις καναμε?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Ιωαννακι ολα θα πανε καλα και θα μαθετε και ΠΗΤ!

Θα ακουσετε και καρδουλα και ολα θα ναι σουπερ!!

Εγω ειμαι στην εβδομη εβδομαδα!

Κοριτσια σημερα εκανα την καμπυλη ζαχαρου!!

Πολυ νωρις δεν ειναι?Μου ειπε πως την ηθελε τωρα για αρχη και ισως ξανακανουμε στον πεμπτο που γινεται συνηθως!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Λιάνα όντως νωρίς είναι αλλά καλύτερα να έχει μια πλήρη εικόνα! Μόνο που είναι μπλιαααααχ η συγκεκριμένη εξεταση:shock::shock::shock: Πότε ξανα έχεις ραντεβού??

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι ολα θα πανε καλα και θα μαθετε και ΠΗΤ!

Θα ακουσετε και καρδουλα και ολα θα ναι σουπερ!!

Εγω ειμαι στην εβδομη εβδομαδα!

Κοριτσια σημερα εκανα την καμπυλη ζαχαρου!!

Πολυ νωρις δεν ειναι?Μου ειπε πως την ηθελε τωρα για αρχη και ισως ξανακανουμε στον πεμπτο που γινεται συνηθως!

Σ ευχαριστω πολυ lianna !!!!!!!!οποτε την τριτη που θα παω στο γιατρο θα πρεπει ν ακουσουμε καρδουλα,μακαρι να ναι ολα καλα.οντως νωρις ειναι εχω ακουσει οτι γινεται καπου στον εκτο αλλα μπορει ο γιατρος σου να τηελει να δει πως ειναι τωρα κ πως θα ναι κ μετα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κορίτσια άσχετο αλλά τώρα θυμήθηκα ένα ποστ της προηγούμενης σελίδας. Παίρνω φιλισιν ένα την ημέρα και ένα παιδικό ασπιρινάκι την ημέρα μου είπε ο γιατρός να το πέρνω σε όλο το πρώτο τρίμηνο γιατί βοηθάει στην καλύτερη αιμάτωση του πλακούντα!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Ολα καλα θα ειναι Ιωαννα!!Λογικα θα ακουσετε αλλα και να μην ακουσετε μην αγχωθεις!Μερικα μωρακια ακουγονται και στην 8η και 9η εβδομαδα!

Μαρια, κι εγω παιρνω φελισιν ενα την ημερα!

Ασπιρινακι παιρνεις μηπως το σαλοσπιρ?

Αν ναι δεν ειναι αποδεδειγμενο οτι βοηθαει το κυημα και συνηθως το δινουν εαν ειχες προωρο τοκετο στην προηγ εγκυμοσυνη..

Αν διαβασεις ομως και παρενεργειες μπορει να προκαλεσει αιμοραγια, αποβολη κτλ..Οποτε ειναι στο χερι σου να αποφασισεις εαν θα το παρεις...

Τα ξερω γιατι το ειχε προτηνει και σε μια φιλη ο γυναικολογης της και εφοσον ειδε τι μπορει να προκαλεσει ομως δεν τα πηρε!

Δεν θελω να σε τρομοκρατησω αλλα ψαξτο λιγο για το συγκεκριμενο!

Εγω τωρα η επομενη φορα που θα δω το μωρακι θα ναι σ ενα μηνα στην αυχενικη διαφανεια, πρεπει να παρω να κλεισω, και μολις βγουν τα αποτελεσματα θα περασω και απο το γυναικολογο να του τα δειξω!Ειπε πως δε θα κανουμε τοτε καποιο υπερυχο εφοσον θα χω κανει την αυχενικη!

Ειπε πως δεν ειναι και οτι καλυτερο τα dopler ειδικα στην αρχη της εγκυμοσυνης!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Λιάνα μου οχι το σαλοσπιρ ένα άλλο δεν το έχω τώρα μπροστά μου για να το δω θα το ποστάρω αργοτερα. Κοίτα η αλήθεια είναι οτι προβληματιστηκα λίγο μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω αλλά το συζήτησα και με τον αντρα μου κ καταλήξαμε να το παίρνω. Λέω οτι για να μου το δωσε ο γιατρος κατι παραπάνω θα ξέρει..

Ρε κορίτσια φαίνεται η κοιλιά σας? Εμένα εχει αρχίσει κ φαίνεται ενώ στον Κωστή φάνηκε στον 5ο!Λέτε να είναι σημάδι οτι θα πάρω πολλά κιλά?:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Α,Αυτό με τους υπέρηχους το λέει κ ο δικός μου ο γιατρός..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Μαρακι εφοσον αποφασισες να το παιρνεις οκ!

Απλα ηθελα να στο πω για να ξερεις και την αλλη αποψη! :)

Ειναι αναλογα το σωμα στο ποτε θα φανει κοιλιτσα!

Εμενα τον Αντωνη τελος δευτερυ αρχες τριτου μηνα φανηκε!

Εσυ Μαρια που φανηκε τωρα πιο νωρις, λενε πως σε δευτερη εγκυμοσυνη το σωμα θυμαται και "ανοιγεις" και "σχηματιζεσαι" πιο γρηγορα!!

Εγω για κοιλιτσα δεν ξερω αλλα η λεκανη γεμισε!Σαν να εκανα περιφερεια ξαφνικα!Χαχαχαχα!

Τα κιλα μονο εμεις μπορουμε να τα ελενξουμε!!

Μπορουμε?!! :confused::tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημέρα!!! Ioannaki καλέ πολύ πρωινή είσαι!! Σηκώνεσαι για δουλειά η έχεις συνηθίσει έτσι?? Είμαι στην 9 εβδομάδα.. Λιάνα καλά έκανες κ μου το είπες γενικά πιστεύω καλό είναι να λέμε η μια στην άλλη οτι γνωρίζουμε γιατί πάντα υπάρχει κ η άλλη πλετρά του νομίσματος.. Αχ με αυτά τα κιλά δεν ξέρω τι θα γίνει στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα 63 κ έφτασα 77 τώρα είμαι 59 κ δεν θέλω να πάω πάνω από 70!! Άντε να τα χάσεις μετά!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα σε όλες! Κορίτσια σχετικά με τα κιλά φυσικά και μπορούμε να τα ελέγξουμε ως ένα βαθμό. Δηλαδή το φυσιολογικό είναι να πάρεις από 9-12 κιλά σύνολο και ανάλογα και με το βάρος του μωρού. Τα παραπάνω είναι δικά σου και για αυτό και μετά είναι δύσκολο να τα χάσεις. Εγώ στη μικρή μου είχα πάρει 10 κιλά και βγαίνοντας από το μαιευτήριο είχα χάσει τα 7. Ομως πρόσεχα πολύ τη διατροφή μου: όχι γλυκά όχι χοιρινό όχι ζάχαρη όχι αλκοόλ κλπ. Βέβαια δεν το μετάνιωσα γιατί μετά επανήλθα πολύ εύκολα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...