Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Συγχαρητήρια στο πρώτο δοντάκι του φόρουμ!!

Εμείς έχουμε μια ακόμη πρωτιά: σήμερα ο μεγάλος μου έκατσε ολομόναχος στον ποπό του!!! Να δείτε χαρές που έκανε!!! Όλο γελόυσε με το κατόρθώμά του! Μετά του βάλαμε και παιχνιδάκια μπροστά του και τα έπιανε μόνος του και ήταν τρισευτυχισμένος. Κι εμείς από πάνω του ξελιγωμένοι να βγάζουμε φωτογραφίες!

Διαφημίσεις

Μάγδα τι κομψές που είστε!! Υπομονή ένα μήνα λοιπόν για τις κρεμούλες...

Φλορέτα ανταποδίδουμε τα συγχαρητήρια!! Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να κάθεται στον ποπό του... Τώρα θα του βάζεις τα παιχνιδάκια του μπροστά και θα τον αφήνεις μόνο του!! Σηκώθηκε ενώ ήταν ξαπλωμένος ή τον βάλατε εσείς και έκατσε χωρίς να γέρνει; Ο δικός μου όταν είναι στο καρότσι στην ανάκλιση έρχεται μπροστά καθιστός αλλά κρατιέται από τη μπάρα αλλιώς πέφτει δεξιά αριστερά! Είναι πολύ αστείο!!! Αλλά όταν καθόμαστε στο πάτωμα τον κρατάω εγώ γιατί γέρνει μπροστά και βρίσκεται μπρούμυτα στο τέλος!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα κοριτσακια εμας καθετε εδω και δυο βδομαδες και ο παιδιατρος που το παρατηρησε μας ειπε πως εχει προχωρημενη κινητικοτητα νεφελη ερωτηση πως προλαβαινεις να κανεις φρουτοκρεμα οταν πινασει; η του δινεις στις 10 ουτως η αλλως εμεις αυριο θα φαμ τρια ωφρουτα και απο τωρα σκεφτομαι πως θα πρτολαβω;

Καλησπέρα!!!!

Συγχαρητηρια στα μωρακια που κανανε κατορθωματα ή βγαλανε δοντακια:):):)

Εμας ο γιατρος μας ειπε να μην την βαζω να καθετε, αμα μπορει να σηκωθει μονη της τοτε ενταξη!!! Αλλα πολλες φορες της δινω τα χερια μου και μονη της σηκωνετε!!! και αμα σταματησω να της δινω τα χερια μου νεριαζει!!!! Βγαζει και κραυγουλα λεει "ΑΑΑΑ" :):)

φεγγαρενια νομιζω οτι δινουν την φρουτοκρεμα συγκεκριμενη ωρα δηλαδη 10-1030

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Δε σας έχω διαβάσει, ειχα γενεθλια χθες και ειαι ξενυχτισμένη κ επίσης πολύ ταλαιπωρημένη καθως κολλησε και η μπεμπούλα από τον Κωστη, και είμαστε με αντιβιωση μυξες βηχα γκρινια κλαμμα οοολα τα ωραια μαζι!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Μαράκι περαστικά σας!!!!!

κορίτσια μου πήγαμε στο 1ο μας πάρτυ...!!!!!! ναιιιι.... κ φυσικά τον τάιζα εκεί... όχι φόρα παρτίδα, σε μια γωνία με γυρισμένη την πλάτη, αλλά όλοι καταλαβαν ότι θηλαζα καθότι ήμασταν οι πιο μικροί εκει.... χαχααααα ένιωσα πολύ περήφανη βρε κορίτσια... θα μου πείτε σιγά βρε κοπελιά, τι έκανες??? απλά το λέω κ το χαίρομαι που βγήκα έξω κ θήλασα κιόλας!!!!!

ήταν το πάρτυ των κοριτσιών της γιατρίνας μας κ είχε πάρα πολύ κόσμο. ο μπέμπης κύριος ούτε γκρίνιαξε, κοιμήθηκε λίγο, έτρωγε κατά διαστήματα από λίγο, κ σε όλες τις αγκαλιές.... βέβαια με βοήθησαν πολύ κ οι φίλες που ήταν εκεί. όταν χρειάστηκε να φύγει ο άντρας μου ανέλαβαν την Αγγελική κ όλα οκ.

κατά τα υπόλοιπα καλά... τους κοίμησα κ τους 3 από τις 10 παρά... κομμάτια όλοι.!!!! κ απολαμβάνω την μοναξιά μου αν κ κομμάτια κ εγώ... δεν πειράζει!!!

καλό σας βράδυ!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Kαλημέρα!!!!ειναι καμοια εδω????

Ερωτηση: τα παιχνιδακια της τα σαπουνιζω και της τα δινω και τα βαζει στο στομα, εσεις κανετε κατι αλλο??? Μηπως να ριχνω καυτο νερο???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!!

Φεγγαρένια μέχρι και σήμερα του έδινα τα φρούτα βρασμένα οπότε μαγείρευα από την προηγούμενη, τα άλεθα και τα έβαζα σε βαζάκι στο ψυγείο. Από αύριο που θα τρώμε ωμά θα τα αλέθω το πρωί και θα του τα δίνω κατευθείαν. Συνήθως ξυπνάει στις 9.30 και τον ταίζω στις 10 οπότε φαντάζομαι ότι θα προλαβαίνω!

Μαράκι περαστικά σας!! Εσύ είχες γενέθλια; Να τα εκατοστήσεις!

Ζουνίτσα είναι υπέροχο να μπορείς να βγαίνεις έξω με το μωρό και να το θηλάζεις όποτε χρειαστεί!! Εκτός του ότι περνάς καλά γιατί δεν έχεις την έννοια του, νιώθεις και περήφανη που όλος ο κόσμος ξέρει ότι τα καταφέρνεις!

Μάγδα εγώ τα παιχνίδια που έχουν ύφασμα τα βάζω σε βραστό νερό χωρίς σαπουνάδα γιατί φοβάμαι μήπως δεν ξεπλυθούν καλά και έτσι όπως τα μασουλάει αρχίζει να βγάζει αφρούς!! Τα πλαστικά παιχνίδια τα περνάω ίσα ίσα με ένα μωρομάντηλο.

Εμείς ετοιμαζόμαστε μάλλον και για το δεύτερο δοντάκι, το διπλανό του πρώτου γιατί σήμερα έχουμε πολύυυυυυ σάλιο!!! Το απόγευμα έχουμε και παιδίατρο για εμβόλιο.

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι... Με τον άντρα μου χθες τσακωθήκαμε με αφορμή το μωρό που ξύπνησε και εγώ πήγα να τον ξανακοιμήσω αλλά άρχισε να κλαίει και ο άντρας μου εκνευρίστηκε που αφήνω το μωρό να κλαίει μισή ώρα (ούτε πέντε λεπτά...). Μετά άρχισε να μου αραδιάζει όλα του τα παράπονα... Ότι το μωρό κοιμάται όλη τη μέρα και είμαστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι για να μη χαλάσουμε το πρόγραμμά του και στο τέλος θα γίνει αντικοινωνικός... Κάθε μέρα τον βγάζω μισή ώρα βόλτα με το καρότσι και κάθε σκ είμαστε βόλτα στα μαγαζιά ή για καφέ ή σε σπίτια φίλων με μωρά. Απλά εγώ επιμένω όταν είναι να βγούμε να το προγραμματίσουμε έτσι ώστε να μη του χαλάσουμε και τους δυο ημερήσιους ύπνους αλλά μόνο τον έναν. Μετά θυμήθηκε ότι του έκανα εκπαίδευση ύπνου και τον βασάνιζα τρεις μήνες (η εκπαίδευση κράτησε ακριβώς 8 μέρες, όπου άρχισε να κοιμάται μόνος του μουρμουρίζοντας και όχι κλαίγοντας ενώ τώρα πλέον δεν ακούγεται καν όταν τον βάζω στην κούνια) και το χειρότερο ότι τον έχω κάνει λέει στρατιωτάκι που κοιμάται και τρώει συγκεκριμένες ώρες. Υποψιάζομαι ότι έχει ανάγκη να περνάμε χρόνο οι δυο μας και ήδη ζήτησα από τη μαμά μου να έρχεται παρασκευή ή σάββατο βράδυ να κάθεται με το μικρό και να βγαίνουμε εμείς. Αλλά μήπως έχει δίκιο σε μερικά; Εσάς σας φαίνονται παράλογα αυτά που κάνω;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

nefelακι αυτο το πατατα αντι για ρυζαλευρο στο πε η παιδιατρος;

Ναι. Αρχικά μου είπε ρυζάλευρο, της είπα ότι δε θέλω να του δώσω του εμπορίου μήπως να το φτιάχνω μόνη μου και μου είπε ότι αν το φτιάχνω μόνη μου είναι άχρηστο γιατί δεν προσφέρει απολύτως τίποτα το σκέτο ρυζάλευρο ενώ αυτά του εμπορίου είναι ενισχυμένα με βιταμίνες και σίδηρο. Για να αποφύγω τη ζάχαρη και τα πρόσθετα μου πρότεινε της frezyderm. Αλλά και πάλι δε μου άρεσε η ιδέα του ρυζάλευρου... Τότε μου έδωσε την εναλλακτική της πατάτας. Θα τη ρωτήσω και σήμερα αν μπορούμε να συνεχίσουμε λαχανικά για απόγευμα, μέχρι να αρχίσουμε τα δημητριακά και τα γιαούρτια.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

χμ μαλιστα και του εχεις δωσει πατατα; και όλα καλα; ουτε εγω θελω να δωσω ρυζαλευρο κι ο παιδιατρος μου την ειπε μαλιστα μου ειπε να το ανακατευω με ξενο γαλα και του το ξεκοψα οποτε ειπε με νερο αν και θα ναι ανοστο του ειπα για πατατα και μου πε οχι ακομα! αλλα αν γινεται οντως δε θα τον ακουσω και θα δωσω πατατα κι ας λεει για πες μου πως γινεται;

α και για τον αντρα σου μη σκας συνηθως αν μειωνεται το χμ χμ τους βαραει στα νευρα ας τον να λεει αμα απορυθμιστει το παιδι μετα θα χεις γκρινια και παλι δε θα του αρεσει.

Αν φοβασαι για αλλεργιες κλπ μπορεις να του δωσεις γλυκοπατατα. Εγω του εδωσα νευροκοπιου και αυριο θα δοκιμασω ναξου. Λοιπον καιθαριζω τις πατατες και τις βαζω σκετες στην κατσαρολα με λιγο νερο. Οταν μαλακωσουν πολυ κι αρχιζουν να διαλυονται τις βαζω στο μουλτι μαζι με το ελαχιστο νερο που εχει απομεινει και μετα σε βαζακια 150ml καθε γευμα και στο ψυγειο. Για 3 μεριδες βαζω 3-4 μεσαιες πατατες. Μια ωρα πριν τον ταισω βγαζω το βαζακι απο το ψυγειο και του το δινω σε θερμοκρασια δωματιου. Θα πειραματιστεις με τις θερμοκρασιες γιατι μπορει να του αρεσει ζεστο και με τις πυκνοτητες, μπορει να χρειαστει να βαλεις πιο πολυ νερο. Εγω του εσταζα και λιγο γαλα μεσα αλλα εβγαζε γουλιες. Παντως τους αρεσει κι ας ειναι εντελως ανοστο!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ουφ εχω κατααγχωθει εχουμε ιστορικο δυσκοιλιοτητας και δε θελω να δωσω ρυζαλευρο για κανενα λόγο αφου το τρωει το δικο σου που ειναι και μια βδομαδα μικροτερο τι να τον πειραξει; μαλλον θα το κανω τελικα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...