Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Kαλημέρα!!!

Νεφελη και εμενα η μικρη παιδευετε με τα δοντακια, εχει κατι κρεμουλες (της frezyderm) που ειναι με γαρυφαλο για να ανακουφιζονται, κανει να την βαλει μωρο απο 2 μηνων και πανω, νομιζω οτι βοηθαει για λίγο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις σημερα εχουμε γιατρο, για να δουμε ποσο ζυγιζει:):):) Ακομα ειναι μπουκωμενη και εχει βηχαλακι δεν ξερω εαν μας κανει το εμβολιο, θελω να ρωτησω και για τις κρεμουλες!!! για την αποστειρωση!!!! ποση ωρα να την αφηνω να καθετε!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλωσορίσες στο κλαμπ των γιαγιάδων-να φάει τα πάντα το παιδί..... Φεγγαρένια!!!!

κορίτσια μου τι κάνετε??? εμείς καλά, εγώ περνάω την ίωση του λαιμού κ βήχω. μου έδωσε η παιδίατρος (καλά διαβάσατε γιατί στην παιδίατρο πάω κ εγώ...χαχαχαχα) σιρόπι φυτικό της Apivita κ ξεκίνησα. ο μπέμπης όπως σας είπα έχει ένα βηχαλάκι αλλά ακόμα δεν κάνουμε τπτ. είναι πολύ λίγο κ ο λαιμός καθαρός.

κ΄'αναμε 2 εμβόλια σήμερα. είμαστε 6 κιλά κ 62εκ ύψος. πήρε μισό κιλό σε ένα μήνα κ 4 πόντους. πολύ καλά για θηλασμό (τα παιδιά μου δεν παίρνουν πολύ βάρος) κ συνεχίζουμε θηλασμό. σε 15 μέρες ξεκινάμε ρυζάλευρο. ουάου...!!!!!! μεγαλώσαμε!!!! κ από κινητικότητα κ αντιδράσεις μια χαρά!!!!

λοιπόν, οι γιαγιάδες περνούν το κατοχικό σύνδρομο κ το παιδί πάντα πεινάει, πάντα κρυώνει, πάντα θα θέλει καραμέλα..... τι να πω.... εμένα η πεθερά μου μια φορά πήγε να δώσει ζελεδάκι στην Αγγελική πέριπου στο χρόνο.. έφαγε ένα κράξιμο κ σταμάτησε. η μαμά μου ευτυχώς είναι εκπαιδευμένη.... υπομονή!!!!! μόνο με ψυχραιμία κ συνεχώς ένα "όχι" στο στόμα κ θα περάσει κάποτε!!! για να φανταστείτε η ανηψιά μου αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι φοράει 2 φανέλες, ένα μακό μπλουζάκι κ ένα μπουφάν γιλέκο... μέσα στο σπίτι μου αυτή την ώρα που μιλάμε.. κ είναι 5 χρονών, όχι μωρό!!!!

κατά τα υπόλοιπα τα ίδια...

3 μερες τωρα που η μικρη ειναι ανησυχη αρχισε η μητερα μου.... μηπως δεν χορτενει...να την δωσεις ξενο για να κοιμηθει όλο το βραδυ, να ξεκουραστεις και εσυ..... να ξεκινησετε κρεμες για να την κρατανε.... και αλλα.......

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα! Ζουνίτσα όντως τα δυο μεσαία κάτω είναι πρησμένα αλλά στο δεξί φαίνεται αυτό το ασπράκι! Ποτε θεωρείται ότι βγήκε το δόντι; Όταν μπορώ να το πιάσω; Τελικά δεν του έδωσα τίποτα και τη νύχτα ξύπνησε στις 3 και τον χαιδευα μέχρι τις 4 να ξανακοιμηθεί και μετά ξανά στις 6 που έφαγε. Πολύ καλά τα πήγαμε για πρώτο βράδυ! Μάγδα θα την πάρω αυτή την κρεμούλα που λες, αλλά περιμένω από βδομάδα να κάνω μαζική παραγγελία στο φαρμακείο για διάφορα πράγματα. Χριστίνα μια χαρά ο μικρός!!! Τους αρέσουν οι κρεμούλες τελικά! Λίνα μπράβο και στον δικός σου! Ψηλός ε; Εμείς παιδίατρο θα πάμε τη Δευτέρα και ανησυχώ λίγο για το βάρος-ύψος γιατί έχω την εντύπωση ότι τρώει πολύ λίγο... Δυο γεύματα κρέμες και τρεις θηλασμούς όλη μέρα αλλά δε γκρινιάζει ιδιαίτερα. Αν πεινούσε δε θα έκλαιγε; Μόνο τη νύχτα που ξυπνάει 2-3 φορές μέχρι να τον ταίσω αλλά και πάλι αν πεινούσε θα ξανακοιμόταν;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

νεφελακι πριν αρχισουμε φρουτοκρεμα θηλαζε 5 ωρες την μερα με το που αρχισαμε αυτο εχει πεσει στις 2 ωρες χορταινουν πολυ με την φρουτοκρεμα μη σε ανησυχει αλλωστε τα δικα μας τα ντερεκια δεν εχουν αναγκη χιχιχιχιχι!

Μαγδα αδερφια είμαστε λες κι ακουω τη μανα μου!

Διαφημίσεις

καλημέρςες κορίτσια!!!!

Νεφέλη είναι θέμα ημέρας να σκάσει το δοντάκι κ θα ηρεμήσει. μόλις θα αρχίσιε ςνα το πιάνεις (να σου γρατζουνάει το δάχτυλο) σημαίνει οτι βγήκε. άντε με το καλό!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Φεγγαρένια ο δικός μου πριν τις κρέμες θήλαζε 1,5 ώρα τη μέρα και αυτό σε 6-7 γεύματα ενώ τώρα είναι ζήτημα αν φτάνει τα 45 λεπτά με 3 θηλασμούς!!!

Ζουνίτσα το έπιασα το δοντάκι!! Αλλά δε φαίνεται πολύ ακόμα... Σνιφ!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

δεν θα φαίνεται τις πρώτες μέρες. σιγά-σιγά. αν έσκασε η "μύτη" του θα ηρεμήσει κ το παιδάκι!!! άντε το πρώτο δόντι του φόρουμ!!!!!! καλορίζικο κ γερό να είναι!!!!! κ σε άλλα με υγεία!!! χαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

κοριτσια τι κανετε?

εμεις καλα!!!!!!!φαγαμε την πρωτη μας κρεμα σημερα κ ξετρελαθηκε!!!!!!!!!

τι κρεμα δινετε?

τι ωρες?

δινετε κ νερο?

ΝΕΦΕΛΑΚΙ μπραβο για το δοντακι σας!!!!!!!!!

εγω κοριτσια βαζω την μουντοζαλ για τα δοντια αυτη μου πε η παιδιατρος!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μολις φυγαν οι γονεις μου ηρθαν για μια ωρα συνεχιζοντας το ιδιο τροπαρι για το φαι μου ειπαν πως ειμαι και τεμπελα που δε βγαζω το παιδι βολτα περαστικα μου αν βεβαια το ειχα βγαλει θα μου λεγανε που το πας το καημενο μες στο κρυο. Οπως παντα το παιδι το χω στην πεινα εννοειται του δινω πραγματα που δεν ειναι γλυκα κι ειναι κριμα! πηγα χτες να παρω ρουχακια του μπεμπη από ενα μαγαζι και μονο συγγενεις που δεν βγηκαμε με την κοπελια που το χει χιχιχιχιχιχ! εχει κι αυτη μια πιτσιρικα εναμιση ετους ξανθουλα και φυσικα ο μαγκας τις εσκαγε γελακια χιχιχιχιχ! αχ χρειαζομαστε σαλιαρες λοιπόν εμεις τρωμε γυρω στις 9 οχι δε πίνουμε νερο. Αυτα!

Χαχαχα! Ναι το πρώτο δοντάκι του φόρουμ!!!

Ιωάννα εμείς φρουτόκρεμα τρώμε στις 10, με μήλο και αχλάδι βρασμένα. Από αύριο θα του δίνω μόνο το μήλο βρασμένο και το αχλάδι ωμό και από Δευτέρα που θα πάμε παιδίατρο λογικά θα τα τρώμε όλα ωμα. Το απόγευμα στις 5 τρώμε και πουρέ πατάτας αντί για ρυζάλευρο, γιατί δεν ήθελα να του δώσω κρέμες του εμπορίου. Νερό προσπαθω να του δινω απο κυπελακι αλλα ειναι ζητημα αν πινει 5 γουλιές ολη μερα. Θέλω όμως να ρωτησω την παιδιατρο μηπως πρεπει να επιμεινω γιατι μου φαινεται οτι δεν παιρνει πολλά υγρα...

Φεγγαρένια όλα λάθος τα κάνουμε πια εμείς οι μανούλες;;;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ωχ κοριτσια κ μενα η μανα μου με ζαλιζει εχουν ερθει για γιορτες κ φευγουν σημερα οποτε απο χτες μ εχει ζαλισει!!!!κ ετσι θα κανεις κ αλλιως ουφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Γυρισαμε απο τον γιατρο, μας εκανε το εμβολιο εχουμε μονο συναχακι, πηγαμε και βολτιτσα κοιταξαμε για φωτογραφο!!! Ειμαστε 7 κιλα και μολις 64 ποντους:):):) ο γιατρος ειπε πως ειναι καλά και θα αρχισουμε κρεμες σε ενα μηνα δηλαδη 10 Φεβρουαριου!!! Εχουμε ακομη, τσαμπα βιαστηκα και αγορασα κουταλακια και μπολακια!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...