Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια και μπεμπακια!!!

Μεγαααλη απουσια εγραψα αλλα γιορταζε κι ο συζυγος και καταλαβαινετε!!!

Χριστε μου εχετε γραψει τοοοσα ολα και κατι θα ξεχασω!!!

Το 2014 θα ναι σιγουρα χρονια πολλων ομορφων και ανεπαναληπτων στιγμων για ολες μας καθως τα μωρα μας θα κατακτουν κι ανακαλυπτουν τον κοσμο!!!

Λοιπον:

-maraki8-magdats-nefeli13-ολα τα ονοματακια που εχετε διαλεξει ειναι πολυ ωραια!!!Εμεις νομιζω το χω ξαναγραψει Αποστολο θα τον πουμε!!!αλλα οχι Αποστολη....:D:D:D

-Flosummer και zounitsa συγχαρητηρια για τα φλουρι!!!παντα καλοτυχα να ναι τα παιδακια σας!!εμας μονο στην πιτα των πεθερικων μου επεσε στο μπεμπη!!πολυ χαρηκα!

-Flosummer αργα ειναι το Μαιο?????????Δηλαδη εμεις που λεμε για σεπτεμβρη τι ειναι????χαχαχαχαχα!!!!!Μηπως να το ξανασκεφτουμε??

-Μαρακι8 και Magdats πως ειναι τα μικρα σας??ειναι λιγο καλυτερα??Υπομονη στα γλυκουλια!!!

-Magdats οταν λες θα το βραζεις εννοεις και στον βραστηρα εε?ετσι λεω να το κανω πλεον!!!

-Floreta μου τρελο αστερακι ο μικρος μου αλλα μπαμπα ακουγεται στα αυτια μας,ειδικα στου μπαμπα του!!εκεινος χαμπαρι δεν εχει παρει τι λεει...αλλα βολευομαστε και μ αυτο ...χαχαχα!!!!!τον μικρο σου θεο τον βρισκω!!ηταν να μην παρει μπρος λοιπον!!!παλι καλα που ειστε λιγο μπροστα και μας μαθαινετε μυστικα για τα κουταλακια!!!Μακαρι να συνεχισει ετσι ακαθεκτος!!!!

-Φεγγαρενια μου αντε καλη αρχη και καλες μασες!!!!!

Τα δικα μας νεα τωρα..

Χθες ειχαμε γιατρο,ειμαστε πολυ καλα,υγιεστατοι χωρις ευτυχως κρυωμα γιατι κι εγω κι ο αντρας μου περασαμε απο ενα αλλα ευτυχως ο μικρος τη γλυτωσε με ελαχιστο βηχαλακι!!

Ειμαστε 7.800γρ και 68,5 εκ με πολυ καλη αντιδραση σε ερεθισματα και πολυ επικοινωνιακος!!!

Σε ενα μηνα ξεκιναμε φρουτοκρεμα κι εχει ριζαλευρο για ευνοητους λογους..:tongue::tongue: Αν θα εχουμε θεμα με τη φρουτοκρεμα τοτε θα συζητησουμε για το ρυζαλευρο!Ανυπομονω!!Θα παω να του παρω κουταλακι απο τωρα ετσι για να δω αν ανοιγει στοματακι!!

Ενω οταν τον ειχαμε στο καροτσι της ''μιλαγε'' της γελαγε μολις καταλαβε πως αρχισε να τον εξεταζει εγινε Τουρκος!!!Θυμηθηκε μαλλον και καταλαβε πως προβλεπεται τσιμπημα!!!Πολυ τον λυπηθηκα!!

Φιλια πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Απορω γιατι εβγαλαν κουταλακια σιλικονης αφου δε βολευουν κανεναν.... Κοριτσια παρτε τα πλαστικα, οχι τα τελειως ευκαμπτα που ειναο σαν ελατηρια που λεει και η φλορετα! Στο καθισματακι φαγητου εμεις καθομαστε μονο για παιχνιδι!! Για φαγητο στο καροτσι! Ειπαμε ειναι αναποδος...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Λινα μια χαρα ο μικρούλης:):):) μεγαλούλης:):)

Νεφελη ελπιζω να μας κανουν τα κουταλάκια:):):) Αλλιως θα παρουμε αλλα, θα κοιταξω τα mam που ειπατε γιατι απο τις πιπιλες εμεινα πολύ ευχαριστημένη!!!!

Την εβαλα στο καθισματακι φαητου από περιεργεια και τις αρεσε:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Απορω γιατι εβγαλαν κουταλακια σιλικονης αφου δε βολευουν κανεναν.... Κοριτσια παρτε τα πλαστικα, οχι τα τελειως ευκαμπτα που ειναο σαν ελατηρια που λεει και η φλορετα!

ναι, αυτά της ΜΑΜ από το Λητώ μας βόλεψαν απίστευτα! Έχουν και δείκτη θερμοκρασίας!

Γενικά το κουταλάκι πρέπει να είναι μαλακό αλλά όχι σαν ελατήριο, να είναι αρκετά βαθύ ώστε να παίρνει μεγάλη ποσότητα τροφής, και να έχει σχετικά μακρύ κορμό για να μπορείτε να ταίζετε το μωρό από κάπως μεγαλύτερη απόσταση. Γιατί αν είστε πολύ κοντά αυτό αρχίζει να αρπάζει το κουταλάκι και το μπωλάκι με το φαγητό και γίνονται όλα χάλια! :rolleyes:

ναι, αυτά της ΜΑΜ από το Λητώ μας βόλεψαν απίστευτα! Έχουν και δείκτη θερμοκρασίας!

Γενικά το κουταλάκι πρέπει να είναι μαλακό αλλά όχι σαν ελατήριο, να είναι αρκετά βαθύ ώστε να παίρνει μεγάλη ποσότητα τροφής, και να έχει σχετικά μακρύ κορμό για να μπορείτε να ταίζετε το μωρό από κάπως μεγαλύτερη απόσταση. Γιατί αν είστε πολύ κοντά αυτό αρχίζει να αρπάζει το κουταλάκι και το μπωλάκι με το φαγητό και γίνονται όλα χάλια! :rolleyes:

Το ζήσαμε κι αυτό!!!! Και το χειρότερο είναι ότι εγώ ήμουν μες τα νεύρα κι ο μικρός είχε σκάσει στα γέλια!!! :rolleyes:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!!!!

Το ζήσαμε κι αυτό!!!! Και το χειρότερο είναι ότι εγώ ήμουν μες τα νεύρα κι ο μικρός είχε σκάσει στα γέλια!!! :rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: καπως ετσι....... (την βρηκα στις εικονες)

tkdumzayen4f50a990213d3.jpg

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ουφ καταφερα να κατσω λοιπόν πηγαμε παιδιατρο ο μαγκας είναι 71 εκ και 7 κιλα εχει προχωρημενη κινητικοτητα για την ηλικια του και αρχισαμε φρουτοκρεμα την οποια τρωει και γινεται χαλια χχιχιχιχιχιχι!αλλα την φχαριστιεται κανει κατι χαρες!!!! αλλα βγαζουμε δοντακια και σπαραζει στο κλαμα το καημενο επίσης εχω να αντικρουσω τις φαεινες ιδεε της μανας μου. οχι δε θα του τριψω τα ουλα με ουζο οχι δεν μπορει να φαει τα πάντα με το που ξεκινησε δεν είναι λιγο αυτο που του δίνω και δεν χρειαζεται ζαχαρη είναι αρκετα γλυκο το φρουτο οχι ουτε λίγη και δεν μπορω να του δωσω αλλο γαλια εκτος από το δικο μου πριν το χρονο! Απίθανα φαουλ μιλαμε δεν καταλαβαινω αφου παιδια μεγαλωσαν κι αυτοι!!!!!! τεσπα εγω ειχα κατι τρελες φουριες με τον οδοντιατρο ουτε να το θυμαμαι δε θελω αλλα του είπα για τον μπεμπη και μου είπε μολις σκασουν τα πρωτα δοντακια να του τον πάω να μου δειξει πως να του τα καθαριζω

Διαφημίσεις

Μπράβο Φεγγαρένια! Είστε πολύ ψηλοί και αδύνατοι! Στυλάκια!!! Μόνο φρουτόκρεμα τρώτε ή του δίνεις κάτι και το απόγευμα; Αυτά που λέει η μαμά σου -συγγνώμη κιολας- αλλά είναι εντελώς άκυρα και πολύ σωστά τα αντικρούεις! Εμένα ευτυχώς δεν έχουν αρχίσει τις συστάσεις ακόμα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλωσορίσες στο κλαμπ των γιαγιάδων-να φάει τα πάντα το παιδί..... Φεγγαρένια!!!!

κορίτσια μου τι κάνετε??? εμείς καλά, εγώ περνάω την ίωση του λαιμού κ βήχω. μου έδωσε η παιδίατρος (καλά διαβάσατε γιατί στην παιδίατρο πάω κ εγώ...χαχαχαχα) σιρόπι φυτικό της Apivita κ ξεκίνησα. ο μπέμπης όπως σας είπα έχει ένα βηχαλάκι αλλά ακόμα δεν κάνουμε τπτ. είναι πολύ λίγο κ ο λαιμός καθαρός.

κ΄'αναμε 2 εμβόλια σήμερα. είμαστε 6 κιλά κ 62εκ ύψος. πήρε μισό κιλό σε ένα μήνα κ 4 πόντους. πολύ καλά για θηλασμό (τα παιδιά μου δεν παίρνουν πολύ βάρος) κ συνεχίζουμε θηλασμό. σε 15 μέρες ξεκινάμε ρυζάλευρο. ουάου...!!!!!! μεγαλώσαμε!!!! κ από κινητικότητα κ αντιδράσεις μια χαρά!!!!

λοιπόν, οι γιαγιάδες περνούν το κατοχικό σύνδρομο κ το παιδί πάντα πεινάει, πάντα κρυώνει, πάντα θα θέλει καραμέλα..... τι να πω.... εμένα η πεθερά μου μια φορά πήγε να δώσει ζελεδάκι στην Αγγελική πέριπου στο χρόνο.. έφαγε ένα κράξιμο κ σταμάτησε. η μαμά μου ευτυχώς είναι εκπαιδευμένη.... υπομονή!!!!! μόνο με ψυχραιμία κ συνεχώς ένα "όχι" στο στόμα κ θα περάσει κάποτε!!! για να φανταστείτε η ανηψιά μου αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι φοράει 2 φανέλες, ένα μακό μπλουζάκι κ ένα μπουφάν γιλέκο... μέσα στο σπίτι μου αυτή την ώρα που μιλάμε.. κ είναι 5 χρονών, όχι μωρό!!!!

κατά τα υπόλοιπα τα ίδια...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Βγάζει δοντάκι ο μικρούλης μου και πονάει πάρα πολύ... Τα ούλα του έχουν φουσκώσει και βλέπω ένα ασπράκι σαν σπυράκι πάνω στο ούλο. Το καημενούλη μου όλη την ώρα βάζει το δάχτυλό του σε αυτό το σημείο και το τρίβει και τώρα είναι ήδη 20 λεπτά στην κούνια του και δεν έχει κοιμηθεί ακόμα... Στεναχωριέμαι τόσο πολύ να τον βλέπω έτσι...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα μανουλες κ καλη χρονια να εχουμε με τα ζουζουνια μας!

Ζουνιτσα περαστικα σου! Μια χαρα ο μικρος σου, αντε να ξεκινησετε κ κρεμουλα!

Νεφελ παιδευεται μωρε ο καημενουλης σου κριμα, θα περασει που θα παει!

Φεγγαρενια αχχχχ δωσε τοπο στην οργη κ μην ακους ουτε μαμα ουτε κανενα, κ μενα μου πετανε κατι περιεργα που κ που κ μου γυριζει το ματι!

Εμεις τρωμε εδω κ δεκα μερες περιπου κρεμουλα, τρελενεται, δεν μπορει να περιμενει το κουταλι κ μου τραβαει το χερι χχιχιιχ

Τον ζυγισα πριν καμια εβδομαδα κ εφτασε 7200, τωρα σε 5 μερες εχουμε γιατρο για εμβολιο σνιφ σνιφ

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...