Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? εμείς είμαστε αρρωστα, ο μικρός ειναι με βηχα και πυρετο, και η μικρη με βηχα .. Flosummer αγαπημένη μου συναδελφισα,παντα καλότυχη να ειναι η μπεμπούλα σας! ωραιο και το ονοματάκι σας, ποτε λετε για βαπτιση? εμείς κατα το Μαιο και θα την πούμε Χρυσα.. Βρε κοριτσια, οσες εχετε ηδη ξεκινησει φρουτακια, αποστειρωνετε ακομα τα μπιμπερο? δε θυμαμαι καθολου ποτε σταματαμε την αποστειρωση, αλλα απο τη στιγμη που τρωνε φρουτα, μου φαινεται ασκοπο να αποστειρωνω..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

για να μαζευόμαστε σιγά-σιγά.... θα έρθει καλοκαίρι κ πάλι θα χαθούμε...!!!!

Καλή χρονιά κ από εμάς, ότι επιθυμεί ο καθένας μας!!!!

εμείς παραμονή πρωτοχρονιάς περάσαμε με πυρετό η Αγγελική, αλλά ευτυχώς την άλλη μέρα ήταν μια χαρά. κατά τα υπόλοιπα, σπίτι.

3 πίτες κόψαμε εμείς, της μαμάς μου που έτυχε στον άντρα μου, της πεθεράς μου που έτυχε στον άντρα μοα (ναι ξανά) και την δικιά μας που έτυχε μισό-μισό στα 2 μας παιδιά!!!! τι χαρά!!!!!

Φλό πολύ ωράιο όνομα.. με το καλό!!! κ εμείς για Ιουνιο λέμε την βάφτιση. Μαράκι νομίζω περιττή η αποστείρωση πια...

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλησπερα και παλι

απο υγεια ολα καλα εμεις ευτυχως..........

Για βαφτιση λεμε και εμεις Μαιο αν και αργα μου φαινεται αλλα τι να κανουμε δεν γινεται πιο νωρις λογο χειμωνα!

Αποστειρωση εμεις εχουμε κοψει απο τον τεταρτο μηνα.....δεν ειχε νοημα ολα στο στομα τα εβαζε και βαζει!

Εχουμε ξεκινησει εδω και μια εβδομαδα κρεμα της αρεσει αλλα δεν ξερει πως να φαει ακομα........

Αυτα για την ωρα

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Φιλενάδες καλή χρονιά! Να είναι γερές κι ευτυχισμένες οι οικογένειές μας, και καλή πρόοδο στα μωράκια του Αυγούστου 2013!!!!

Είμαστε πολύ καλά, αν και οι γιορτές ήταν εξοντωτικές.. δεν είχαμε τη νταντά και επι 15 μέρες μου βγήκε ο πάτος με τα μωρά! Εν τω μεταξύ βγήκαμε και κάποιες φορές έξω (όχι φυσικά όπως παλιότερα :() και κοιμηθήκαμε αργά, αλλά φυσικά τα μωρά γκρινιάζανε από τις 8 το πρωί... το αποτέλεσμα; να σερνόμαστε πρωινιάτικα με τον καφέ στο χέρι, οι μπόμπιρες μες στην τρελή χαρά, κι εμείς να περιμένουμε μπας και πάρουν κανέναν υπνάκο να την πέσουμε κι εμείς... Χτες λέγαμε με τον άντρα μου "αντε να τελειώσουν οι γιορτές να ξεκουραστούμε..." :P:p:p:p:p

Μαράκι κι εμείς ξεκινήσαμε φρούτα και ρυζάλευρο, και ο γιατρός είπε να συνεχίσουμε αποστειρώσεις και να χρησιμοποιούμε βρασμένο νερό για τις κρεμούλες. Να σου πω την αλήθεια όμως έχω χαλαρώσει αρκετά, π.χ. το κουταλάκι και το πιατάκι που δίνω την κρεμούλα δεν τα αποστειρώνω... Είπε ότι θα σταματήσουμε αποστειρώσεις όταν αρχίσουμε να μπουσουλάμε γιατί τότε πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα!

Flosummer να είναι πάντα έτσι τυχερούλα η κορούλα σου!

Επίσης αυτόν τον υπνόσακο τον Nef Nef τον είδα στο Λητώ, αλλά νομίζω δεν είχε έκπτωση. Τελοσπάντων το λέω αν θέλει κάποια να τον δει από κοντά. Καλή ποιότητα μου φάνηκε. Εμείς τελικά πήραμε κάποιους άλλους με μανίκια 6-18 μηνών, αλλά μας τους έφεραν δώρο από το εξωτερικό οπότε δεν υπάρχουν εδω. Το μόνο πρόβλημα με το μεγαλύτερο μέγεθος είναι ότι τα μωρά στον ύπνο τους σηκώνουν τα πόδια τους και συνεχώς τους βρίσκω με το κάτω μέρος του υπνόσακου διπλωμένο κάτω από τα πόδια τους. Ευτυχώς δε φαίνεται να τους ενοχλεί...

Λίνα τι αστεράκι είναι το παιδί σου;; είπε και μπαμπά; θα τρελαθώ!!

Βρε κορίτσια πείτε μου, έχει καμιά από εσας πρόβλημα με τις κρεμούλες; Ο ένας τις τρώει σαν τον καπαμαρού (καλά είναι και πολύ φαγάνας, είναι 9 κιλα) αλλά ο άλλος ούτε να τις φτύσει... τί παιχνιδάκια του κάνουμε, τί γελάκια, τίποτα, το στόμα σφραγισμένο... αφήστε που καθώς πλησιάζω το κουτάλι με το φαί, αυτός το αρπάζει και το βάζει στο μάτι του... σόου σας λέω. Στο τέλος είναι πασαλειμένος παντού, το καρεκλάκι επίσης, και δεν έχει φάει και τίποτα. Ενώ ο αδερφός του κύριος! Λέτε να νομίζει ότι είναι παιχνίδι;

Kαλημέρα, δεν εκλεισα ματι την νυχτα, η μικρη εβηχε καιειχε μια ανυσηχια, ετρωγε ανα 3 ωρες, τωρα κοιματε!!! Αχ πολύ στεναχωριεμαι που την ακουω να βηχει, δεν ξερω ποανει ή κατι την εννοχλει στο λαιμουδακι. Την Παρασκευη εχουμε γιατρο για εμβολιο, μηπως να τον παρω πιονωρις??? Πυρετο δεν εχει ουτε μυξουλες(οσο ειχε παντα) αλλα νομιζω οτι ειναι μπουκωμενη!!!Και ο δικος μου λαιμος ποναει το πρωι που ξυπναω!!! Αχ πολύ αγχωθηκα....

καλημερα κοριτσακια μου

χρονια πολλα και καλη χρονια και απο εμενα σε ολες και τις οικογενειες σας!Να χαιρομαστε τα παιδακια μας τα ομορφα με υγεια!

Εμεις περασαμε πολυ ομορφα οικογενειακα και με καλους φιλους! Αποφασισαμε το ονομα της μικρης μας,ΚΑΤΕΡΙΝΑ, η οποια 2 βασιλοπιτες κοψαμε και στις 2 κερδισε το φλουρι το κοριτσακι μου......

Αυτα τα ολιγα για σημερα

Καλημερα

Τυχερουλα το Κατερινακι, ομορφο ονομα!!!:)

Kαλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? εμείς είμαστε αρρωστα, ο μικρός ειναι με βηχα και πυρετο, και η μικρη με βηχα .. Flosummer αγαπημένη μου συναδελφισα,παντα καλότυχη να ειναι η μπεμπούλα σας! ωραιο και το ονοματάκι σας, ποτε λετε για βαπτιση? εμείς κατα το Μαιο και θα την πούμε Χρυσα.. Βρε κοριτσια, οσες εχετε ηδη ξεκινησει φρουτακια, αποστειρωνετε ακομα τα μπιμπερο? δε θυμαμαι καθολου ποτε σταματαμε την αποστειρωση, αλλα απο τη στιγμη που τρωνε φρουτα, μου φαινεται ασκοπο να αποστειρωνω..

Εμεις θα την πουμε Μαρια:P:p:pΔεν ξεκινησαμε κρεμουλες ακομη, αλλα θελω να πιστευω πως οταν ξεκινησουμε θα την ελλατωσω μεχρι να την κοψω την αποστειρωση, αλλα το νερο θα το βραζω.

Φιλενάδες καλή χρονιά! Να είναι γερές κι ευτυχισμένες οι οικογένειές μας, και καλή πρόοδο στα μωράκια του Αυγούστου 2013!!!!

Είμαστε πολύ καλά, αν και οι γιορτές ήταν εξοντωτικές.. δεν είχαμε τη νταντά και επι 15 μέρες μου βγήκε ο πάτος με τα μωρά! Εν τω μεταξύ βγήκαμε και κάποιες φορές έξω (όχι φυσικά όπως παλιότερα :() και κοιμηθήκαμε αργά, αλλά φυσικά τα μωρά γκρινιάζανε από τις 8 το πρωί... το αποτέλεσμα; να σερνόμαστε πρωινιάτικα με τον καφέ στο χέρι, οι μπόμπιρες μες στην τρελή χαρά, κι εμείς να περιμένουμε μπας και πάρουν κανέναν υπνάκο να την πέσουμε κι εμείς... Χτες λέγαμε με τον άντρα μου "αντε να τελειώσουν οι γιορτές να ξεκουραστούμε..." :P:p:p:p:p

Μαράκι κι εμείς ξεκινήσαμε φρούτα και ρυζάλευρο, και ο γιατρός είπε να συνεχίσουμε αποστειρώσεις και να χρησιμοποιούμε βρασμένο νερό για τις κρεμούλες. Να σου πω την αλήθεια όμως έχω χαλαρώσει αρκετά, π.χ. το κουταλάκι και το πιατάκι που δίνω την κρεμούλα δεν τα αποστειρώνω... Είπε ότι θα σταματήσουμε αποστειρώσεις όταν αρχίσουμε να μπουσουλάμε γιατί τότε πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα!

Flosummer να είναι πάντα έτσι τυχερούλα η κορούλα σου!

Επίσης αυτόν τον υπνόσακο τον Nef Nef τον είδα στο Λητώ, αλλά νομίζω δεν είχε έκπτωση. Τελοσπάντων το λέω αν θέλει κάποια να τον δει από κοντά. Καλή ποιότητα μου φάνηκε. Εμείς τελικά πήραμε κάποιους άλλους με μανίκια 6-18 μηνών, αλλά μας τους έφεραν δώρο από το εξωτερικό οπότε δεν υπάρχουν εδω. Το μόνο πρόβλημα με το μεγαλύτερο μέγεθος είναι ότι τα μωρά στον ύπνο τους σηκώνουν τα πόδια τους και συνεχώς τους βρίσκω με το κάτω μέρος του υπνόσακου διπλωμένο κάτω από τα πόδια τους. Ευτυχώς δε φαίνεται να τους ενοχλεί...

Λίνα τι αστεράκι είναι το παιδί σου;; είπε και μπαμπά; θα τρελαθώ!!

Βρε κορίτσια πείτε μου, έχει καμιά από εσας πρόβλημα με τις κρεμούλες; Ο ένας τις τρώει σαν τον καπαμαρού (καλά είναι και πολύ φαγάνας, είναι 9 κιλα) αλλά ο άλλος ούτε να τις φτύσει... τί παιχνιδάκια του κάνουμε, τί γελάκια, τίποτα, το στόμα σφραγισμένο... αφήστε που καθώς πλησιάζω το κουτάλι με το φαί, αυτός το αρπάζει και το βάζει στο μάτι του... σόου σας λέω. Στο τέλος είναι πασαλειμένος παντού, το καρεκλάκι επίσης, και δεν έχει φάει και τίποτα. Ενώ ο αδερφός του κύριος! Λέτε να νομίζει ότι είναι παιχνίδι;

Πολύ πλακα εχουν, διδυμα που δεν μοιαζουν καθολου!!! Απο εδω φαινετε πως ενα παιδι εχει την προσωπικοτητα του απο την στιγμη που γεννιετε!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Τον υπνοσακο τον πηρα σε προσφορα απο μαγαζι με λευκα ειδη στα 40 ευρω!!! Δεν ειδα αλλους και δεν εχω μετρο συγκρισης!!! Με δυσκολευει στο βραδινο ρεψιμο(επειδη ειναι μεγαλος) και αμα κανει κακακια της πρεπει να τον βγαλω!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!

Ζουνίτσα κράτα απουσίες! Πλέον δεν υπάρχει η δικαιολογία των γιορτών...

Μαράκι νομίζω ότι αποστείρωση πρέπει να συνεχίσεις μέχρι τον 6ο, τουλάχιστον τα μπουκάλια που δίνεις γάλα. Για πιατάκια, κουταλάκια, πιπίλες νομίζω ότι είναι περιττό από τη στιγμή που βάζουν τα πάντα στο στόμα!

Flosummer πολύ ωραίο το ονοματάκι σας! Εμείς θα τον πούμε Ηλία, του πεθερού μου το όνομα, και η βάφτιση λέμε του Αγίου Πνεύματος στο χωριό του άντρα μου!

Floreta σίγουρα το βλέπει σαν παιχνίδι αλλά θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να τρώει, έστω λίγη ποσότητα. Πάντως μην αγχώνεσαι γιατί ο πρώτος χρόνος είναι πειραματικό στάδιο για τις τροφές, κυρίως με το γάλα μεγαλώνουν. Ο δικός μου είναι με τις μέρες του... Πάντα τρώει όλη την κρέμα -το πρωί μήλο-αχλάδι και το απόγευμα πατάτα- αλλά άλλες μέρες μας παίρνει ένα τέταρτο χωρίς να λερώσουμε τίποτα και άλλες μισή ώρα έχοντας λερώσει τα πάντα!!! Το μόνο που με νευριάζει είναι ότι δεν κάθεται στο καρεκλάκι του φαγητού και τον ταιζω στο καρότσι...

Μάγδα περαστικά!! Βηχει σαν να πνιγεται; Μήπως ειναι απο τα σαλια; Εμείς γιατρό θα πάμε τη Δευτέρα και ανυπομονώ να δω τι θα μας πει γιατί έχω κάνει αρκετά πειράματα με το φαγητό του και φοβάμαι μήπως δεν έχει πάρει βάρος...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

γεια σας κορίτσια κ χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν ή γιορτάζουν σήμερα!!!!

Νεφέλη ξεκινάει το απουσιολόγιο... χαχαχαχα

Μάγδα νομίζω οτι περνάτε ίωση. κ εμείς έτσι είμαστε. απλά λόγω θυλασμού την περνάνε πιο ήπια. πολύ ορό στη μυτούλα. δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. όμως ενημέρωσε κ τη γιατρό σας.

κ εγώ θα περιμένω να περάσει λίγο ο λαιμάκος (δεν κάνειο κάτι ιδιαίτερο πέρα από ένα βηχαλάκι αραιά κ που) κ έχουμε 2 εμβόλια. κατά τα υπόλοιπα ίδια....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα!!! Πρωινη πρωινη!!!!!!!!!!

Η μικρη εχει μπουκωμα και την ακουω που ρουθουνιζει από τις μυξουλες και δεν μπορει να κοιμηθει καλά!! Πηρα τηλ τον γιατρο και μου ειπε καλό καθαρισμο της μυτης και τσαγακι για να χαλαρωνει ο λαιμός!!! Ολη μερα την καθαριζα αλλα το βραδυ δεν ηθελα να την ανησυχισω!!!! ανα 2-3 ωρες ξυπνουσε και ή την ταιζα ή την εδινα πιπιλα!!! Πυρετο δεν εχουμε, αντε να δουμε πως θα ειναι σημερα!!

Οταν καναμε εμβολιο μας ειπε να παρουμε apotel (ειναι ντεπον) και εαν ειναι ανησυχη να της δωσουμε 10 σταγονες, τοτε δεν εδωσα αλλα τωρα το σκεφτομαι να της δωσω μπας και χαλαρωσει λιγο το πουλάκι μου

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κορίτσια καλημέρα!

Ο μεγάλος μου -που κατά τ΄άλλα δεν έτρωγε- χτες το έγλειψε το ρυζάλευρό του :tongue::tongue::tongue:

Αλλάξαμε κουταλάκι και πήραμε ένα ΜΑΜ, πιο βαθύ και πιο σταθερό και το βολεύτηκε πολύ καλύτερα από το nuk που του είχα πάρει στην αρχή. Το nuk επειδή ήταν πολύ μαλακό και ελαστικό το έβλεπε σαν παιχνίδι, ήθελε μόνο να μασάει το κουτάλι και να τινάζει το φαγητό από πάνω του (είναι σαν ελατήριο). Του βάλαμε και κάτι παιχνιδάκια με μουσική, και όλο άνοιγε το στοματάκι του για να του βάλουμε κι άλλο φαγητό! Ελπίζω να είναι έτσι και σήμερα! Τέλεια!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Πρωινη πρωινη!!!!!!!!!!

Η μικρη εχει μπουκωμα και την ακουω που ρουθουνιζει από τις μυξουλες και δεν μπορει να κοιμηθει καλά!! Πηρα τηλ τον γιατρο και μου ειπε καλό καθαρισμο της μυτης και τσαγακι για να χαλαρωνει ο λαιμός!!! Ολη μερα την καθαριζα αλλα το βραδυ δεν ηθελα να την ανησυχισω!!!! ανα 2-3 ωρες ξυπνουσε και ή την ταιζα ή την εδινα πιπιλα!!! Πυρετο δεν εχουμε, αντε να δουμε πως θα ειναι σημερα!!

Οταν καναμε εμβολιο μας ειπε να παρουμε apotel (ειναι ντεπον) και εαν ειναι ανησυχη να της δωσουμε 10 σταγονες, τοτε δεν εδωσα αλλα τωρα το σκεφτομαι να της δωσω μπας και χαλαρωσει λιγο το πουλάκι μου

Μάγδα μου μια φίλη μου φαρμακοποιός που έχει κι αυτή μωρό μου σύστησε το Algofren, που δίνει κι αυτή στο μωρό της. Το δοκίμασα και είναι αρκετά πιο ισχυρό από το ντεπόν, και πολύ πιο αποτελεσματικό. Αχρείαστο να ναι βέβαια, αλλά εμάς στο τελευταίο εμβόλιο μας έσωσε! Τους το έδινα μόνο πριν τον ύπνο (όχι τη μέρα γιατί είναι δυνατό) και κοιμόντουσαν μια χαρά!

Καλημέρα!!

Μάγδα περαστικά!!! Δώστης λίγο ντεπονάκι για να μη βασανίζεται το καημενούλι...

Φλορέτα κι εγώ την πάτησα έτσι με ένα κουταλάκι 4+ της nuk που το δάγκωνε λες και ήταν πιπίλα!! Τώρα δοκίμασα το 6+ της nuk πάλι που είναι όμως πιο καμπυλωτό και πιο σκληρό οπότε δεν έχει πλάκα να το δαγκώνει και τρώει μια χαρά!

Φεγγαρένια καλή αρχή!!! Τι θα φάτε σήμερα; Για πες μετρήσεις από το γιατρό... Εμείς λογικά θα πάμε από βδομάδα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ευχαριστω για τα περαστικα, η μικρη κοιματε το μεσημερι θα δωσω 15 σταγωνες apotel(depon) αυτο μου ειπε ο γιατρος!!! Μια φιλη μου δινει Algofren φανταζομαι οτι ειναι παρομοια!!!

Φεγγαρένια καλή τυχη:):):) Πεντεμιση ειστε τωρα???? Με φρουτακια ξεκινατε???

Αληθεια σε καθισματακι φαγητου τα βαζετε να τρωνε??? Με κλιση??? Σας ειπαν εαν επιτρεπετε να καθονται για λίγο???

Και εγω πηγα πηρα κουταλακια και πιατακια απο mothercare και το κουταλακι ειναι απο σιλικονη βλεπω να το περναει για παιχνιδι:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ευχαριστω για τα περαστικα, η μικρη κοιματε το μεσημερι θα δωσω 15 σταγωνες apotel(depon) αυτο μου ειπε ο γιατρος!!! Μια φιλη μου δινει Algofren φανταζομαι οτι ειναι παρομοια!!!

Φεγγαρένια καλή τυχη:):):) Πεντεμιση ειστε τωρα???? Με φρουτακια ξεκινατε???

Αληθεια σε καθισματακι φαγητου τα βαζετε να τρωνε??? Με κλιση??? Σας ειπαν εαν επιτρεπετε να καθονται για λίγο???

Και εγω πηγα πηρα κουταλακια και πιατακια απο mothercare και το κουταλακι ειναι απο σιλικονη βλεπω να το περναει για παιχνιδι:)

άντε, περαστικούλια σας!

το Algofren είναι άλλη ουσία, είναι πιο δραστικό.

Για καθισματάκι αν δεν μας είχαν ήδη δώσει φίλοι, θα προτιμούσα να πάρω από αυτά που δένουν πάνω στις καρέκλες που ήδη έχεις. Γιατί δεν πιάνουν πολύ χώρο, και γιατί μετά μπορείς να τα βάλεις και στο πάτωμα να καθίσουν και να παίξουν τα μωρά! Τα δικά μας τώρα άρχισαν να γυρνάνε και να κουνιούνται πολύ. Τώρα πια κάθονται στον ποπό τους με ελάχιστη υποστήριξη, και επίσης τους αρέσει πολύ να τεντώνουν τα πόδια τους και να στέκονται όρθια (με υποστήριξη πάλι, φυσικά). Χτες ο ένας παραλίγο να πέσει από το ριλαξ γιατί προσπαθούσε να σηκωθεί :rolleyes: Οπότε τους βάζω σιγά σιγά στο πάτωμα, και αν είχα τέτοιο καθισματάκι θα με βόλευε πολύ.

Εμείς όταν είμασταν περίπου 4 μηνών, ο γιατρός μας είπε να αρχίσουμε να βάζουμε τα μωρά να κάθονται στον ποπό τους, έτσι ώστε να δυναμώσουν οι μυες της κοιλιάς και της πλάτης και να αρχίσουν να κρατιούνται πιο όρθια. Οπότε νομίζω μπορείς να τη βάζεις να κάτσει στη γωνία του καναπέ καμιά φορά! Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...