-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:
Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει...
Αχ κορίτσι μου υπομονή με τις αναγουλες! Το ίδιο κι εγώ σχεδόν από τη πρώτη στιγμή τώρα αρχίζω και βλέπω καλυτέρευση που θα μπω στη 10η βδομάδα κι απλώς έχουν λιγο μειωθεί! Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό που γράφει η @Makelen αλλα κατά τα άλλα υπομονή! Συγχαρητήρια για το μωράκι σου 🙂
4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:Καλημέρα κορίτσια μου.
Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.
Καλη βδομάδα σε όλες.
Απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις έτσι..πολύ καλά έκανες που τα έκλεισες όλα τα ραντεβού σου να είσαι έτοιμη και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Για κάποιο λόγο πιστεύω πως καλά έκανες και έκλεισες να δεις κι άλλους γιατρούς! Περνά όχι πιο χαλαρά και όμορφα θέλεις τις γιορτές σου γιατί οι μέρες δεν γυρνάνε πίσω και σίγουρα έχετε ανάγκη και οι δύο λίγο να διασκεδάσετε μετά από τόσο καιρό με φάρμακα και διαδικασίες! Όλα θα πάνε μια χαρά 😉
-
Μανούλες Αυγούστου 2013
-
Θέματα
-
- 7.125 απαντήσεις
- 892.687 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 123.322 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.149.403 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.065 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.581 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.123 απαντήσεις
- 892.677 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 62
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 924 απαντήσεις
- 45.582 εμφανίσεις
-
- 508 απαντήσεις
- 22.545 εμφανίσεις
-
Εξετασεις
Από Μαριαννα36, in Ιατρικά & Υγεία
- 2 απαντήσεις
- 164 εμφανίσεις
-
- 28.249 απαντήσεις
- 3.503.659 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 156 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 634 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 1.062 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 363 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 276 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα