Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Αχ κορίτσι μου υπομονή με τις αναγουλες! Το ίδιο κι εγώ σχεδόν από τη πρώτη στιγμή τώρα αρχίζω και βλέπω καλυτέρευση που θα μπω στη 10η βδομάδα κι απλώς έχουν λιγο μειωθεί! Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό που γράφει η @Makelen αλλα κατά τα άλλα υπομονή! Συγχαρητήρια για το μωράκι σου 🙂

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις έτσι..πολύ καλά έκανες που τα έκλεισες όλα τα ραντεβού σου να είσαι έτοιμη και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Για κάποιο λόγο πιστεύω πως καλά έκανες και έκλεισες να δεις κι άλλους γιατρούς! Περνά όχι πιο χαλαρά και όμορφα θέλεις τις γιορτές σου γιατί οι μέρες δεν γυρνάνε πίσω και σίγουρα έχετε ανάγκη και οι δύο λίγο να διασκεδάσετε μετά από τόσο καιρό με φάρμακα και διαδικασίες! Όλα θα πάνε μια χαρά 😉

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ειναι πολυ ωραιος Μαγδα μου!!!ειναι ζεστουλης;;με εψησες να παρω αλλο ενα γιατι δε βλεπω αυτον που εχουμε μα του μπαινει για πολυ!!και το χρωματακι που διαλεξες αψογο!!χθες πηγαμε h&m καλε τι τελεια παιδικα εχει!!ειναι καλυτερη ποιοτητα απ τα jumbo(ετσι μου φαινεται)και ειναι περιπου στις ιδιες τιμες!!θελω να τα παρω ολα!!οταν εμαθα οτι εχω αγορακι νομιζα πως δεν υπαρχουν κ τοσο ωραια ρουχαλακια οσο στα κοριτσακια!!ειχα αδικο τελικα!!!!

Οι υπολοιπες βολταρετε απο τωρα;καλα να περασετε ολες!!

Φιλια πολλα

Διαφημίσεις

πολλές απουσίες τελευταίες ώρες..... τουλάχιστον οργανωθείτε του χρόνου να επάνελθετε....!!!! χαχαχαχαχαα

καλή χρονιά σε όλους μας, με υγεία, χαμόγελα, ευτυχία και ότι επιθυμεί ο καθένας μας!!!!! κ σε όσους το επιθυμούν κ μωράκια.......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσια μου καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απο ολα,ευτυχισμενες οικογενειες και χαμογελα!!πολλα χαμογελα!!!να περασετε τελεια κι οτι επιθυμειτε για το καινουριο ετος!!!φιλια πολλα

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!!!!

ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

προχθες πηγαμε για εμβολιο!!!!!!!!!η μπουμπου ειναι 6230 κ 65 ποντους!!!!!!!

πολυ καλα ειπε η παιδιατρος!!!!!!!!!

σε 15 μερες θα ξεκινησουμε κρεμα βανιλια!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλή χρονιά να έχουμε!! Να χαιρόμαστε άντρες και μωράκια και το 2014 να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές... Δοντάκια, βηματάκια, λογάκια... Με το καλό να ξαναφουσκώσουν οι κοιλίτσες για όσες βιάζονται!! Χιχιχιιχ!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!!!!!!

Ειναι πολυ ωραιος Μαγδα μου!!!ειναι ζεστουλης;;με εψησες να παρω αλλο ενα γιατι δε βλεπω αυτον που εχουμε μα του μπαινει για πολυ!!και το χρωματακι που διαλεξες αψογο!!χθες πηγαμε h&m καλε τι τελεια παιδικα εχει!!ειναι καλυτερη ποιοτητα απ τα jumbo(ετσι μου φαινεται)και ειναι περιπου στις ιδιες τιμες!!θελω να τα παρω ολα!!οταν εμαθα οτι εχω αγορακι νομιζα πως δεν υπαρχουν κ τοσο ωραια ρουχαλακια οσο στα κοριτσακια!!ειχα αδικο τελικα!!!!

Οι υπολοιπες βολταρετε απο τωρα;καλα να περασετε ολες!!

Φιλια πολλα

Λινα ειναι ζεστος τα χερια τα εχω αφερεσει γιατι προτιμαει αμανικο τον υπνοσακο απλως ριχνω απο πανω την ροζ φλις κουβερτουλα που δεν κοιματε χωρις αυτην.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!!!!

ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

προχθες πηγαμε για εμβολιο!!!!!!!!!η μπουμπου ειναι 6230 κ 65 ποντους!!!!!!!

πολυ καλα ειπε η παιδιατρος!!!!!!!!!

σε 15 μερες θα ξεκινησουμε κρεμα βανιλια!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι πολύ ψιλή η μικρη:):):) μπραβο!!!! Ξεκινατε και εσεις κρεμα????

Αληθεια πως πανε τα μικρα που τρωνε κρεμα???

Η μικρη θελει να καθετε, απο ποτε επιτρεπετε να την βαζω για λιγα λεπτα!!!! προσπαθει μονη της να σηκωθει και νευριαζει:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια! magda στο γιο μου μας ειχε πει ο γιατρος οτι καθονται μετα τον 6ο μηνα, αλλα κ αυτος δεν ειχε την αναγκη μεχρι τοτε να κατσει. Τωρα η μικρη εχει κανα δυο βδομαδες που κανει υπερποσπαθεις να κατσει, και οταν την εχω αγκαλαι στα γονατα, την εχω σε ημικαθιστη θεση.. το ιδιο και στο καροτσακι, ρυθμιζω την πλατη στη δευτερη σκαλα, οχι την εντελως ξαπλωτη, την αμέσως επόμενη.. κρεμουλα σημερα θα ξεκινησουμε εμεις, και σε μερικες μερες θα της αρχισω και φρουτακια... μεγαλωνουνε...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλή αρχή με τις κρεμούλες!! Είναι λίγο δύσκολο στην αρχή μέχρι να συνηθίσουν στο κουτάλι αλλά μετά έχει πλάκα και πολύ πολύ καθάρισμα!!!! Εμείς ήδη τρώμε φρουτάκια! Μάγδα ρώτα και την παιδίατρο αλλά η δικιά μας μας είχε πει ότι εφόσον προσπαθεί να κάτσει μόνος του σημαίνει ότι είναι έτοιμο το σώμα του και να τον αφήνουμε! Από 4 μηνών κάθεται, όχι κανονικά, τις περισσότερες φορές γέρνει μπροστά αλλά προσπαθεί...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπέρα και από εμάς και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

ΥΓΕΙΑ!!!!!! σε εσάς και τις οικογένειές σας και

ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!

εμείς έχουμε μια εβδομάδα που τρώμε κρεμούλα μιας και η μαμά έπρεπε να γυρίσει στη δουλειά και προετοιμάσαμε το έδαφος. Το κουτάλι πήγε πολύ καλά, το μόνο που δεν πήγε καλά ήταν το μπιμπερό με το ξένο γάλα...ο μικρός αρνείται πεισματικά να πιει κάτι άλλο πέρα από το δικό μου γάλα και σίγουρα όχι από μπιμπερό!!!!!

Ο Χριστούλης που γεννήθηκε του έφερε δώρο ένα γυμναστήριο που μπορεί να παίζει όλη μέρα και μετά πέφτει ξερός για ύπνο...σπουδαία εφεύρεση!!!! Πάντως το διασκεδάζει πολύ!!!!!

καλημερα κοριτσακια μου

χρονια πολλα και καλη χρονια και απο εμενα σε ολες και τις οικογενειες σας!Να χαιρομαστε τα παιδακια μας τα ομορφα με υγεια!

Εμεις περασαμε πολυ ομορφα οικογενειακα και με καλους φιλους! Αποφασισαμε το ονομα της μικρης μας,ΚΑΤΕΡΙΝΑ, η οποια 2 βασιλοπιτες κοψαμε και στις 2 κερδισε το φλουρι το κοριτσακι μου......

Αυτα τα ολιγα για σημερα

Καλημερα

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...