Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα καλη εβδομαδα και καλες γιορτες να εχουμε........

Εμεις εδω ολα καλα απολαμβανουμε το καινουργιο μας σπιτακι και μαλιστα το Σαββατο ειχαμε και παρτυ!Ειχε γενεθλια το σαντουιτσακι μου και το γιορτασαμε με μεγαλο παρτυ!Ηταν πολυ χαρουμενος και μαλιστα πρωτη φορα εσβησε και τα κερακια του μονος του!Παει μεγαλωσε και ο χριστουγεννιατικος μποναμας μου...........

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

flosummer συγχαρητήρια! Καλορίζικο το νέο σπιτάκι σας :D

Ρε κορίτσια αυτά τα εμβόλια μας αλλάζουν τα φώτα κάθε φορά.. 4 μέρες περάσανε και ακόμη να συνέλθουν εντελώς τα μωρά :evil::evil::cry::cry:

Μέσα στα Χριστούγεννα λέω να αρχίσω να οχυρώνω το σπίτι.. Ξέρετε, πρίζες, γωνίες στα τραπεζάκια κτλ. Ακόμη δεν μπουσουλάμε αλλά επειδή θα συμβεί σύντομα, λέω τώρα που έχω χρόνο μέσα στις γιορτές να ασχοληθώ με αυτό, γιατί μετά που θα δουλεύω θα είναι πιο δύσκολο!

φιλιά σε όλες!

κορίτσια καλησπέρες!!!!!

καταρχήν Φλό σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, να χαίρεσαι όλα τα ζουζούνια σου μικρά-μεγάλα...!!!!! και καλορίζικο το σπίτι σας!!!! καλή αρχή πάντως με το πάρτυ...!!!! η πιο καλή αρχή διαμονής!!!! και άλλα πολλά!!!

λοιπόν, εμείς φυσικά πάλι είμαστε άρρωστοι κ αυτή τη φορά πιο έντονα από τις άλλες. κ εννοείται την πρωτιά την έχει η Αγγελική που έφερε τα πάντα από τον παιδικό κ είναι εδώ κ 10 μέρες με βήχα (ευτυχώς μόνο αυτό). από εχθές λοιπόν ξεκίνησε ο μπέμπης κ ο άντρας μου. πλακωθήκαμε με τον μπέμπη στις εισπνοές κ σήμερα πήγαμε παιδίατρο που απλά μου είπε να συνεχίσουμε τις εισπνοές κ βλέπουμε. επίσης όσο αφορά το βάρος, δεν την πειράζει καθόλου που πήρε 200κάτι γρμ σε 20 μέρες. εφόσον είναι σε κανονικές καμπύλες, δεν μας πτοεί τπτ.... οπότε συνεχίζουμε αποκλειστικό θηλασμό κ ειδικά τώρα που πάει η μεγάλη παιδικό.

όσο αφορά παιδικό. την τετάρτη περάσαμε το αναμενόμενο ζόρι του δεν θέλώ να πάω, αλλά την πήγα έστω κ με λίγο ζόρι κ φυσικά με πήραν τηλ νωρίτερα από οτι τις άλλες μέρες κ τη πήρα. τις επόμενες έκατσε περισσότερο χωρίς να κλαίει. βέβαια δεν τρώει ακόμα, μόνο λίγο ψωμί κ ίσως τα φρούτα. όχι πάντα. ελπίζω να συνήθίσει κ να τρώει κ τπτ. σήμερα είχαν κ την γιορτή κ μου είπε η δασκάλα οτι είπε το ποιήμα της πολύ ωραία!!! για μια εβδομάδα που πάει, μια χαρά!!! θα πάρουμε το dvd κ θα την δούμε. ήταν χωρίς γονείς η γιορτή.

αυτά... κατά τα υπόλοιπα τα ίδια...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Χρονια πολλα με υγεια!! Εμας μολις μας ειπαν τα πρωτα μας καλαντα!!! Ηταν 4 παιδακια με τριγωνακια, φλογερα και τυμπανο και ειπαν και την ευχη "σ αυτο το σπιτι που ρθαμε..." που ειναι η αγαπημενη μου! Ο μικρουλης τρομαξε λιγο και γαντζωθηκε πανω μου αλλα δεν εκλαψε καθολου. Στο τελος του αρεσε κιολας!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοριτσια μου καλημερααα και χρονια πολλααααα!!!καλα χριστουγεννα σε ολες και στις οικογενειες σας!!!παντα με υγεια,ευτυχια καο αμετρητες ομορφες στιγμες με τα παιδακια μας!!το χριστουγεννιατικο μας δωρο του μπεμπη σημερα ηταν να ξυπνησει 0845 και να φωναζει μπαμπαμπα-μαμαμαμα-ντανταντα-τατατα!!αρχισε να μπαμπακιζει μωλεεεε!!!σας φιλω ολες!!!να περασετε τελεια!!!

καλημέρες κορίτσια!!!! για να επανέλθουμε πριν τελειώσει η χρονια.... χαχαχα

πως περάσατε??? εμείς καλά, οικογενειακά, μία στην μία οικογένεια, μία στην άλλη κ το απογευμα των χριστουγέννων μας χτύπησε την πόρτα η γαστραντερίτιδα... είχαμε πει στα αδέρφια μας να έρθουν να κάτσουμε σπίτι κ η Αγγελική ξαφνικά άρχισε τους εμετούς. ευτυχώς ήταν η αδερφή μου εδώ που της έχει τρελή αδυναμία η Αγγελική κ λίγο με βοήθησε γιατί εγώ θήλαζα, η Αγγελική ξέρναγε... τεσπα, μες στο πρόγραμμα είναι όλα. ευτυχώς κοιμήθηκε οπότε πέρασε το μεγάλο κύμα. την επόμενη πήγαμε βόλτα στην πλατεία που έχουν φέρει λούνα-πάρκ (ας πούμε) κ λίγο βγήκαμε. κατά τα υπόλοιπα καλά. βροχή σήμερα κ πάλι μέσα γκρρρρ

Λινάκι μεγαλώνετε.... μπράβο σας!!!!

Νεφελη είδες πως βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα όταν έχεις παιδάκι???!!!! ωραίαααα!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κι απο μας!!!κι εμεις καλα περασαμε αν και ο αντρας μου χριστουγεννα δουλευε απογευμα οποτε αναμενω την παραμονη που θα καθεται για να καταλαβω παραπανω οικογενειακες γιορτες!!

Ζουνιτσα μες το προγραμμα ολα,αλλα τετοια μερα βρηκε η γαστρεντεριτιδα;ευτυχως που χες και την αδελφη σου!!

Πολυ χαλι ο καιρος...οπως το πες..παλι μεσα!!!!

Ρε κοριτσια απο χθες το μεσημερι δακρυζει το ενα ματακι του μικρου και φαινεται σαν να το χει ενα τακ πιο κλειστο απ το αλλο!στην αρχη υπεθεσα πως κατι του κανε με το χερακι του αλλα και σημερα παλι δακρυζει!!τσιμπιλτσες δεν εχει κ απορω τι ειναι!σας εχει τυχει;κατα τα αλλα δοξα το Θεο μες το κεφι ειναι!!

νεφελακι εμας ουτε ενα παιδακι δεν χτυπησε!!!Γαμωτο!!

Ζουνιτσα ειδες εε;;με ενα σου "προςταγμα"παρουσιαστηκα!!!χιχιχι!!

Λινα τι καλυτερο δωρο μπορουσε να σας κανει!!!!

Ζουνιτσα περαστικα σας!!

Κοριτσια εχω να πω οτι η μεγαλυτερη εφευρεση ειναι ο υπνοσακος!!! Τρεις μερες τωρα τον βαζω στον υπνοσακο ο οποιος ειναι τεραστιος και σφηνωνω την κατω ακρη αναμεσα στην παντα και το στρωμα και κοιμαται σερι απο τις 8.30 μεχρι τις 4.00 και μετα παλι μεχρι τις 9.00 το πρωι!!! Τοσο καιρο ξυπνουσε συνεχεια τη νυχτα γιατι κολλαγε στα πλαινα η στο πανω μερος της κουνιας!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

έτσι Λινάκι.... χαχαχαχαααα

κορίτσια είναι νόμος αυτά να ξέρετε.... όταν είσαι έτοιμη να βγεις με το μωρό βόλτα (και βιάζεσαι) σίγουρα θα τα κάνει επάνω του οπότε φτου κ από την αρχή, κ πάντα σε γιορτές κάποιος θα αρρωστήσει.... καλώς ήρθατε στον κόσμο των παιδιών!!!! αυτά είναι περαστικά όμως, υπάρχουν πολύ χειρότερα!!! ας είναι καλά όλα τα παιδάκια που βρίσκονται σε νοσοκομεία!!!! αχχχ με πήρε λίγο το κλίμα των γιορτών!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Νεφαλακι τελειααα!!αντε και στο εντελως σερι!!

Εχεις δικιο για τον υπνοσακο!ουτε να αγχωνεσαι με σκασει με τα σκεπασματα ουτε τπτ!πηρες αυτον που ναι μακρυς σαν το μιςο κρεβατι περιπου για να το βαλει και του χρονου;εγω πηρα το κοντο και το μετανιωσα!!χερακια ειναι μεσα;απο που τον πηρες;

Αυτο λεγαμε..το καλυτερο δωρο χριστουγεννων!!ειπε κ μπαμπα αλλα δε νομιζω πως πιανεται....μονο για τον αντρα μου που ξετρελαθηκε..χαχαχα!!!

Kαλησπέρα, Χρονια Πολλα με Υγεια και οικογενειακη ευτυχια:)

έτσι Λινάκι.... χαχαχαχαααα

κορίτσια είναι νόμος αυτά να ξέρετε.... όταν είσαι έτοιμη να βγεις με το μωρό βόλτα (και βιάζεσαι) σίγουρα θα τα κάνει επάνω του οπότε φτου κ από την αρχή, κ πάντα σε γιορτές κάποιος θα αρρωστήσει.... καλώς ήρθατε στον κόσμο των παιδιών!!!! αυτά είναι περαστικά όμως, υπάρχουν πολύ χειρότερα!!! ας είναι καλά όλα τα παιδάκια που βρίσκονται σε νοσοκομεία!!!! αχχχ με πήρε λίγο το κλίμα των γιορτών!!!

Ποσο αληθεια.....

Νεφαλακι τελειααα!!αντε και στο εντελως σερι!!

Εχεις δικιο για τον υπνοσακο!ουτε να αγχωνεσαι με σκασει με τα σκεπασματα ουτε τπτ!πηρες αυτον που ναι μακρυς σαν το μιςο κρεβατι περιπου για να το βαλει και του χρονου;εγω πηρα το κοντο και το μετανιωσα!!χερακια ειναι μεσα;απο που τον πηρες;

Αυτο λεγαμε..το καλυτερο δωρο χριστουγεννων!!ειπε κ μπαμπα αλλα δε νομιζω πως πιανεται....μονο για τον αντρα μου που ξετρελαθηκε..χαχαχα!!!

Ανεκτιμητο!!!!!!!!!!

Λινα πηρα εναν που ειναι 6-18 με τα ποδαρακια ενιαια και τα χερια απ εξω. Απο το amazon αλλα ειδα και στο mamas and papas παρομοια και λεω να παρω εναν ακομα!

Και εμεις πηραμε εναν της NEF NEF εχθες την βαλαμε στο κρεβατακι της και κοιμηθηκε μονη της..... εγω πολύ στεναχωρια!!!! Η μικρη καλά τα πηγε ξυπνησε 4 και στις 6 για φαγητο και 8 ξυπνησε!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...