Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλησπερα καλησπερα και απο εμενα την εξαφανισμενη!

Τι να σας πρωτοπω για την μετακομιση μας.............ηταν ακρως επεισοδιακη...........αρκει να σας πω οτι εγω μια εβδομαδα πριν την μετακομιση ειχα μεταφερει μονη μου σχεδον ολο το σπιτι και το μονο που ειχε να κανει η μεταφορικη ηταν να μεταφερει μονο τα χοντρα και βαρια επιπλα(καναπεδες κρεβατια ηλεκτρικες συσκευες)...........η οποια ομως μεταφορικη ποτε δεν εμφανιστηκε και αναγκαστηκαμε αυθημερον να βρουμε καινουργια η οποια μας ζητησε τα διπλα λεφτα και τελειωσαμε την μετακομιση στη 1 η ωρα τη νυχτα!

Τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα ειμαστε στο τεραστιο (ετσι μας φαινεται) σπιτακι μας εχουμε βολευτει εχουμε απλωθει απιστευτα ειμαστε και 5 ζωη να χουμε!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Αννουλα 1)χρονια πολλα για την γιορτη σου 2)Μπραβο που ξεκινησατε παιδικο και υπομονη με τις ιωσεις 3)Υπομονη και με τα "παρτυ" οπου να ναι θα περασουν....

Floretta σουπερ τα αγορακια σου μπραβο!

Τις υπολοιπες θα σας διαβασω αυριο και θα σχολιασω..........

Εμεις ειμαστε πολυ καλα κοριτσακια που τρωμε καλα κοιμομαστε πλεον στο κρεβατι μας στο δωματιο μας, ειμαστε ζωηρες, πανεξυπνες, σουπερ κινητικες και πολυ ομορφες!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Καλημερα σε ολες!!

Κοριτσια πειτε μου τη γνωμη σας γιατι εχω αγχωθει!!

Μετα τη γεννα η περιοδος μου κρατησε και τις δυο φορες πραπανω απο παλια,δλδ 7-8 μερες,οκ!αυτο το μηνα αδιαθετησα 7 ειχα τελειωματα μεχρι τις 18 ιςα που χρωματιζοταν το χαρτι!κι εκει που λεω επιτελους χθες το βραδυ ηρθε παλι αιμα!!λες κι ειναι 3η 4η μερα!!!περιμενω να περασει λιγο η ωρα να οαρω τη γιατρο!!

Δεν αντεξα την πηρα τωρα!!μου πε να παω τη δευτερα κ οτι μπορει να μην εχει πεσει η προλακτινη μου οταν της ειπα πως δε θηλαζω πλεον!!μαλλον κατι ορμονικο πιστευει!τι εννοει ο ποιητης;ξερει καμια;

ΛΙΝΑΚΙ καλημερα!!!!!!!εγω πριν την εγκυμοσυνη η περιοδος μου κρατουσε 8-10 μερες λογω ΣΠΩ απ οταν γεννησα μου ρθε πρωτη φορα στους 2 μηνες κ κρατησε 17 μερες κ τωρα μου κραησε 15 μερες!!!!!!!!!!!ενω εχω καθαρισεις απο τις 16 του μηνα χτες ειδα στο σκουπισμα λιγο ροζ δεν ξερω εγω ειχα που ειχα θεμα πριν ποσο τωρα !!!!!!!!θα φτιαξουν ολα νομιζω με τον καιρο!!!!!!!

ΝΕΦΕΛΑΚΙ μια χαρα προγραμμα εχει ο μικρος!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας.............

Τι κανετε?

Χαθηκα το ξερω αλλα μπαινω μιλαω λιγο στο αλλο κι ολο κατι με διακοπτει και δεν προλαβαινω εδω..............

Τωρα κοιμηθηκε ο μικρος κι εχω χρονο............

Δεν διαβασα ολες τις σελιδες που εχω χασει αλλα ειδα μονο τη 1η απλα για να εχω κατι να πω..............

Ο μικρουλης ειναι καλα πια μετα την ουρολοιμωξη κι επειδη τοτε δεν τρωγαμε ιδαιτερα και μαλλον ελαττωθηκε το γαλα μου τωρα ειμαστε παλι με το στηθος απο εξω ολη μερα καθως ανα 2ωρο σχεδον πειναει.........κι εκει που κοιμοταν το βραδυ τωρα ξαναξυπναει..................

Εμεις για το δαχτυλο που λετε στην αρχη δεν τα εβαζε καθολου..............ουτε ηξερε οτι υπαρχουν, μονο πιπιλα............σαν τα ανακαλυψε δεν τα αποχωριζεται απο το στομα του..............δεν με πειραζει πολυ αλλα δεν θελω να ειναι και πολυ ωρα ετσι...........τον αφηνω να τα βαζει στο στομα του τα χερια αλλα μολις ακουσω να ρουφαει παω και τα βγαζω.................δεν δινω παντα πιπιλα απλα τα τραβαω και φυσικα τα ξαναβαζει..............μερικες φορες τον αφηνω για να ειμαι οπως λετε απο πανω του ολη την ωρα αλλα στον υπνο ας πουμε επιμενω στη πιπιλα γιατι δεν θελω να ειναι ολη νυχτα ή να ξυπναει και να πιπιλαει το δαχτυλο.................την ημερα οταν ξαπλωνει στο παρκο μπορει να του βαλω γαντακια.............παλι τα βαζει στο στομα αλλα δεν κανει την χαρακτηριστικη κινηση τουλαχιστον...............

Να ειστε ολες καλα............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

ΛΙΝΑΚΙ καλημερα!!!!!!!εγω πριν την εγκυμοσυνη η περιοδος μου κρατουσε 8-10 μερες λογω ΣΠΩ απ οταν γεννησα μου ρθε πρωτη φορα στους 2 μηνες κ κρατησε 17 μερες κ τωρα μου κραησε 15 μερες!!!!!!!!!!!ενω εχω καθαρισεις απο τις 16 του μηνα χτες ειδα στο σκουπισμα λιγο ροζ δεν ξερω εγω ειχα που ειχα θεμα πριν ποσο τωρα !!!!!!!!θα φτιαξουν ολα νομιζω με τον καιρο!!!!!!!

ΝΕΦΕΛΑΚΙ μια χαρα προγραμμα εχει ο μικρος!!!!!!!!!!

Ααα!!μια χαρα κι εσυ Ιωαννακι!!τι ειναι το ΣΠΩ;

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια εμενα δεν μου εχει ερθει καθόλου η περιοδος!!!!! Ειχαμε και καποια ατυχηματακια..........!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε όλες εχει ερθει η περιοδος???? Μηπως πρεπει να ανησυχησω????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Νομίζω ότι είναι μύθος το αν θηλάζεις δεν έχεις περίοδο...εγώ θηλάζω αποκλειστικά και μου ήρθε πριν 3 ημέρες. Στο πρώτο μου παιδάκι μου ήρθε μετά από 1 περίπου χρόνο, ενώ σταμάτησα να θηλάζω στους 6,5 μήνες...Πάντως προσοχή στα ατυχηματάκια αν δε θέλετε να ξαναβρεθείτε τόσο σύντομα σε μαιευτήριο!!!!!

Flo καλή αρχή στο νέο σας σπιτάκι!! Φαντάζομαι πώς νιώθετε όλοι στην άπλα σας...

Λίνα νομίζω ότι θέλει αρκετό καιρό μέχρι να επανέλθει το σώμα πλήρως που σημαίνει ότι και η περίοδος δε θα σταθεροποιηθεί ακόμα! Υπομονή...

Συμφωνώ με τη Βιβή, κι εγώ αδιαθέτησα στους 3 μήνες παρόλο που θηλάζω αποκλειστικά, οπότε προσοχή αν δε θέλετε ακόμα δεύτερο μωράκι!

Εμείς είμαστε πολύ καλά! Τρώμε και μισό μηλαράκι κάθε μέρα και μιλάμε τρελαίνεται!!! Του αρέσει πάρα πολύ, ανοίγει το στοματάκι του μόλις πλησιάζει το κουτάλι και κάνει "μμμμ" όταν καταπίνει!! Το πρόγραμμα το τηρούμε κατά γράμμα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί ως παρθενάκι δεν άντεχα το "οτι να 'ναι" τόσο καιρό.. Χιχιχιχι!! Το μονο που με προβληματίζει είναι ότι τρια βράδια τώρα ξυπνάει στις 12 και κλαίει!! Τελικά τον ξανακοιμίζω αλλά αναρωτιέμαι μήπως πεινάει... Από τις 8.30 που είναι το τελευταίο του γεύμα τρώει στις 3.30 και μετά στις 9.30 το πρωί! Ίσως σήμερα το βραδυ τον ταίσω αν ξυπνήσει πάλι για να δω πώς θα μας πάει τελικά η νύχτα.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...