Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Καλή σου επιτυχια! Εύχομαι αύριο τετραψήφιο αριθμό! Ολα να πάνε κατ’ευχην! στείλε μας να μας πεις τα νέα σου αν θέλεις!🙏🏻🙏🏻

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

κοριτσακια καλημερα ειμαι κι εγω στο παρτυ!!!! χτες συγκεκριμενα ενοιωθα λες κι ειχε γινει η μεγαλυτερη καταστροφη του κοσμου ετσι χωρις λόγο περασε το μικρο μας αλμα αναπτυξης και με ισοπεδωσε κανονικα ποοοοοοοοοοοοοοολυ φαι και ελαχιστος υπνος ουφ σημερα είμαι καλυτερα υπομονη θα φτιξουν όλα που θα παει;

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια υπομονη... Θα μεγαλωσουν και θα στρωσουν!

Ιωαννακι δε θες να συνεχισεις εστω αυτες τις δυο φορες; Μπορει μετα να σου λειπει ο θηλασμος... Λοιπον δειγματα στελνουν οι εταιριες με βρεφικες κρεμες! Εγω εστειλα mail σε milupa, humana, nestle, nutricia, nounou και frezyderm αλλα μεχρι τωρα μονο η humana μου εστειλε και nutricia και nounou μου ειπαν θα στειλουν! Οι υπολοιποι δε μου απαντησαν και απο τη γιωτης μου ειπαν οτι δινουν μονο στους παιδιατρους!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κορίτσια που είστε????

εγώ έχω χορτάσει βόλτες το πρωί (λέμε τώρα). πάω την Αγγελική σχολείο κ μετά τρέχοντας για δουλειές μέχρι τις 11,30 περιπου που έρχομαι να ταίσω τον μπέμπη. μετά έρχεται η μαθήτρια κ η μέρα συνεχίζεται... όταν θα συνηθίσει να πηγαίνει κ με το σχολικό, θα είναι η καλύτερή μου....

κατά τα υπόλοιπα καλά κ ίδια.... εσεις???

α επίσης ξέχασα να σας πω οτι επίσημα πια κ τα δύο μου παιδιά τρώνε το δάχτυλο!!!!! ναι ναι ναι το ανακάλυψε κ ο μπέμπης!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

κορίτσια που είστε????

εγώ έχω χορτάσει βόλτες το πρωί (λέμε τώρα). πάω την Αγγελική σχολείο κ μετά τρέχοντας για δουλειές μέχρι τις 11,30 περιπου που έρχομαι να ταίσω τον μπέμπη. μετά έρχεται η μαθήτρια κ η μέρα συνεχίζεται... όταν θα συνηθίσει να πηγαίνει κ με το σχολικό, θα είναι η καλύτερή μου....

κατά τα υπόλοιπα καλά κ ίδια.... εσεις???

α επίσης ξέχασα να σας πω οτι επίσημα πια κ τα δύο μου παιδιά τρώνε το δάχτυλο!!!!! ναι ναι ναι το ανακάλυψε κ ο μπέμπης!!!!

αντι για πιπιλα εννοεις οτι εχουν το δακτυλο τους?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Λοιπόν ο μικρός έμαθε τελικά να κοιμάται μόνος του και έχουμε ένα υποτυπώδες πρόγραμμα:

9.30 Πρωινό ξύπνημα

9.45 Φρουτόκρεμα και μετά θηλασμός

11.30-13.00 Ύπνος

13.30 Θηλασμός

15.00-16.30 Ύπνος

17.00 Θηλασμός

(το απόγευμα μπορεί να πάρει έναν μισάωρο υπνάκο αλλά όχι πάντα)

20.30 Θηλασμός

21.00-9.30 Ύπνος (ενδιάμεσα ξυπνάει 1-2 φορές σε άσχετες ώρες...)

Για πείτε πώς σας φαίνεται; Τα δικά σας τι πρόγραμμα έχουν; Εμένα με απασχολεί κυρίως η νύχτα που ενώ κοιμάται πολλές ώρες, ξυπνάει αυτές τις δυο φορές και δεν ξέρω τι να τον κάνω!!! Μέχρι πριν λίγες μέρες τον θήλαζα κάθε φορά, π.χ. στις 2 και μετά στις 5 αλλά κατάλαβα ότι δεν πεινάει τόσο πολύ (παρόλο που τρώει όσο κι αν του δώσω!!!) οπότε αποφάσισα ότι αν ξυπνάει πριν τις 3.30 δε θα τον θηλάζω και του βάζω την πιπίλα για να ξανακοιμηθεί. Επίσης, ξυπνάει κι άλλες φορές ειδικά γύρω στις 7-8 το πρωί και τον βρίσκω στην άκρη της κούνιας να τρίβει το κεφάλι του στην πάντα, τον τραβάω κάτω και ξανακοιμάται μετά από λίγο μόνος του! Υπάρχει τρόπος να γλιτώσω αυτά τα νυχτερινά σούρτα φέρτα; Γιατί μπορεί εκείνος να ξανακοιμάται αμέσως αλλά εγώ κάνω πάνω από ώρα να ξανακοιμηθώ με αποτέλεσμα να μην κοιμάμαι πάνω από δυο ώρες συνεχόμενα!!!

Ζουνίτσα κι εμείς έχουμε μάθει στο δάχτυλο αλλά ευτυχώς μόνο για να νανουριστεί και μετά το βγάζει!! Ξέρω, δεν είναι καλή συνήθεια και κόβεται πολύ πιο δύσκολα από την πιπίλα αλλά τι να τον κάνω; Μη σου πω ότι με βόλεψε κιόλας γιατί έτσι έμαθε να κοιμάται μόνος του ενώ αλλιώς θα έπρεπε όλη την ώρα να σηκώνομαι να του βάζω την πιπίλα!!

Ιωαννάκι από τη στιγμή που θηλάζεις μόνο δυο φορές τη μέρα είναι κρίμα να πάρεις χάπι, καλύτερα με φυσικό τρόπο. Νομίζω κόβεις πρώτα τον έναν θηλασμό για καμιά βδομάδα, μετά το πας μέρα παρά μέρα για άλλη μια βδομάδα και μετά ή το κόβεις μαχαίρι ή το πας ανά 3 μέρες, μετά ανά 4 μέρες κοκ μέχρι να φτάσεις στο μια φορά την εβδομάδα όπου και το κόβεις εντελώς! Μαλλιά χάνω κι εγώ πολλά αλλά δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα, αφού πέφτουν αυτά που δεν έπεσαν στην εγκυμοσύνη! Αλλιώς κανένα συμπλήρωμα σιδήρου μπορεί να βοηθήσει!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νεφέλη κ η Αγγελική μόνο για νανούρισμα το είχε κ όχι όλη τη νύχτα (ευτυχώς) αλλά κ τώρα μόνο σε δύσκολες στιγμές το βάζει αλλά όχι συνέχεια όπως έχω δει σε άλλα παιδάκια. κ ο μπέμπης το ίδιο. κ λίγο παραπάνω λόγω ούλων. πάντως όταν το ξεκινάνε δύσκολα τους το κόβεις κ τους σπας τα νεύρα κ μπορεί να γίνουν γκρινιάρικα. ας είναι μόνο αυτό το πρόβλημά τους..... δεν θα σκάσω κιόλας.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσια και μπεμπακια!!

Λοιπον μια μια...

-Ιωαννακι,αφου θηλαζεις πλεον 2 φορες τη μερα δεν θα δυσκολευτεις να σταματησεις φυσικα!αν θηλαζες κανονικα οκ να επιβαρυνες τον οργανισμο με τα χαπια αλλα τωρα για πιο λογο;σιγα σιγα θα σταματησει!μιλα κ με το γιατρο σου να σου πει ακριβως!!

-Ζουνιτσα εχεις απολυτο δικιο για το δαχτυλο!!κι εγω παιδι του δαχτυλου(δρν ακουγεται ωραια...χαχα) ειμαι!!τι επαθα;καποια στιγμη το κοψα!!κι εγω ειχα τρελο κολλημα!!οοοολη μερα!!!Ζουνιτσα μου χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα αν κ το περιμενα!!κι εγω καλεσμενη σ αυτα τα παρτυ...

-Νεφελακι,νομιζω αν και απειρη εγω,πως ειστε πολυυ καλα!!

Αρχικα σου ξυπναει αργα(τυχερουλα) 0900;;;εμενα 0730 κ ειμαι ευτυχισμενη...

Οσο για τα νυχτερινα σουρτα φερτα να εισαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ που ειναι μονο κανα 2 φορες!!!θα τα κοψει κι αυτα σιγα σιγα!!ολα τα κατορθωματα μαζι ειναι λιγο δυσκολο!!!

Κοριτσια εγω εχω απογοητευτει....πανω που χαρηκα που κοψαμε το ξημερωμα να τρωει κι ειπα για να δουμε,ενω μενει 12 ωρες χωρις να πεινασει συνεχιζει να ξυπναει ΣΥΝΕΧΕΙΑ για την πιπιλα!!αλλα βραδυα λιγοτερες φορες κι αλλες φορες πολυ περισσοτερες!!!το ξημερωμα σημερα κατεληξα να κλαιω απ τη κουραση!! Απ τις 0130 ξεκινησε για πρωτη φορα κι απο τις 0400 κλιμακωνοταν μεχρι που κατα τις 0530 αρχισε να μιλαει κ να γελαει μονος του μες το σκοταδι!!

Δε θελω να τον αφησω να κλαψει πολυ για την πιπιλα γιατι φοβαμαι μη θυμηθει κ το φαι αμα ξυπνησει κανονικα!!ειμαι σιγουρη πως δεν πειναει γιατι καθε φορα που του βαζω την πιπιλα ξανακοιμαται στο λεπτο,αλλα για κανα μισαωρο κ ξανα απ την αρχη!!δεν ξερω.....πρωτη φορα τοσο που να κλαιω!!τουλαχιστον οταν ετρωγε τον ναρκωνα κ ξανακοιμοταν!!κοιμαται πολυ ελαφρια νομιζω!!αυτο ειναι το προβλημα!!απ τις 2100 μεχρι τις 0030 δεν καταλαβαινει τπτ!!μετα ομως...φανταστειτε ακουμπησε το hands free στο καγκελο της κουνιας και το ακουσε!!!!!!σορυ για το μεγαλο ποστ!!

Φιλια σε ολες!!

Διαφημίσεις

αχ Ιωαννάκι πικραμένη ιστορία τα μαλλιά.... μου έχουν πέσει τα μισα και δε σταματάνε με τιποτα! Τουφες, πολλές τούφες... το δέρμα μου στο κεφάλι φαίνεται πια πάρα πολύ, όλο μαζεμένα τα έχω γιατί αλλιώς είμαι ένα χάλι!

Κι εμενα τα μωρά πιπιλάνε το δάχτυλό τους. Να σας πω την αλήθεια, όπως λεει και το Νεφελάκι, δε με πειράζει ιδιαίτερα! Το προτιμώ από το να τρέχω όλη νύχτα να τους ταπώσω με την πιπίλα. Η αδερφή μου πιπιλούσε το δάχτυλό της μέχρι που πήγε πρώτη δημοτικού και ούτε στραβά δόντια έκανε ούτε ποτέ είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Εντάξει, η πιπίλα είναι καλύτερη, δεν το συζητάω, αλλά έτσι μας έκατσε τώρα και είμαστε μια χαρά, οπότε δε θα αλλάξω κάτι :D

Πήγαμε παιδίατρο χτες! Ο μικρός μου είναι θηριάκι!!! Έφτασε τα 9 κιλά :rolleyes:, είναι θρεφτάρι κανονικό. Αφού του βγάλαμε παρατσούκλι ο "μπουτούλης", γιατί έχει κάτι τεράστιες μπουτάρες σαν τσουρεκάκια :-D:grin:. Ο άλλος 7.500, είναι πολύ ανεπτυγμένος κι αυτός, αλλά κανονικός. Το περίεργο είναι ότι τρώνε περίπου τις ίδιες ποσότητες. Ο γιατρός λέει ότι μάλλον είναι θέμα μεταβολισμού.

φιλιά σε όλες και καλημέρα!

Λινάκι μου!!!!! ψυχραιμία κ κουράγιο κοριτσάκι μου!!! αυτό δυστυχώς με την πιπίλα συμβαίνει.... έχω κλάψει εγώ... έχω κοπανήσει ότι έχω βρει μπροστά μου κ όλα τα επακόλουθα....

κ εμένα τα μαλλιά μου κορίτσια τούφεεεεεεεςςςςςςςς, τα έχω συνεχώς κοτσίδα για να μην πέφτουν στον μπέμπη κ αυτό είναι χειρότερο γιατί κόβονται. επίσης είναι κ από τις ορμόνες....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Φλορετακι σουπερ τα μικρα!!φτου φτου!!

Οσο για τα μαλλακια σας παρτε κανενα συμπληρωμα!!φλορετα εξετασεις αιματος να κανεις αφου σου ειναι τοσο εντονο!!να δεις το σιδηρο σου!!

Οσο για το δαχτυλο θα γραψω κατι που θα μετανιωσω κ μονο που το σκεφτομαι...απο πολυ μικρος εχει προδιαθεση να πιπιλαει το δαχτυλο του (ακομη και στα υπερηχογραφηματ)κ το καταφχαριστιεται....την πιπιλα την πηρε πανευκολα αλλα ποσες φορες εχει περασει απ το μυαλο μου πως καλυτερα (για μενα) θα ταν να του αφηνα το δαχτυλο!!!για να γλυτωσω τα πηγαινε ελα που λες!!αλλα αισθανομαι τυψεις που σκεφτομαι ετσι αφου παιρνει πιπιλα κι ετσι το ξαναδιαγραφω...μπαινω πολλες φορες ομως στο πειρασμο..:

Εγω τον ζυγισα το πρωι κι ειναι 7.350!!!μια χαρουλα ειναι!!!

Φλορετα μπραβο στα αντρακια σου!!! Τωρα πινουν μονο γαλα η τους δινεις και κρεμες;

Λινα μη νιωθεις ασχημα... Κι εγω του εκοψα την πιπιλα -οχι οτι την ηθελε κιολας- ξεροντας οτι θα πιπιλαει το χερι του!! Στη θεση σου κι εγω θα ευχομουν να πιπιλουσε το χερι απο το να σηκωνομαι συνεχεια για την πιπιλα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...