Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα κούκλες.....

Μάγδα μου τίποτα ακόμα βάζω το χέρι μου και το αφήνω εκεί ώρα για να έχω καλύτερη επαφή αλλά τζίφος!!!! Περιμένω με αγωνία.....

floreta μου nice pic!!!!!

Εγώ δυστυχώς δεν έχω νιώσει τίποτα ακόμη...:(:(:(

Κάτι που ένιωσα στη 14η εβδομάδα μάλλον ήταν false alarm γιατί από τότε δεν ένιωσα τίποτα ξανά...:rolleyes:

Και είναι και δύο, να πάρει...έστω ένα από τα δύο να νιώσω, περιμένω... :rolleyes:

Εγώ έχω πονάκια στις θέσεις ακριβώς που βρίσκονται τα έμβρυα, τσιμπήματα όχι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ανατ!!!:)

εγω δεν εχω καταλαβει ακομη που ειναι το σπορακι, φανταζομαι καπου χαμηλα!!! Την αλλη εβδομαδα θα κλεισω ραντεβου και θα ρωτησω τον γιατρο που ειναι!!!:):) Κοιλια δεν εχω κανει απλα πολυ κατω απο τον αφαλο εχω φουσκωσει ελάχιστα!!!!:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εγώ δυστυχώς δεν έχω νιώσει τίποτα ακόμη...:(:(:(

Κάτι που ένιωσα στη 14η εβδομάδα μάλλον ήταν false alarm γιατί από τότε δεν ένιωσα τίποτα ξανά...:rolleyes:

Και είναι και δύο, να πάρει...έστω ένα από τα δύο να νιώσω, περιμένω... :rolleyes:

Εγώ έχω πονάκια στις θέσεις ακριβώς που βρίσκονται τα έμβρυα, τσιμπήματα όχι!

Πάντως κορίτσια ηρεμείς μόλις τα νιώσεις δε κρέμεσαι από τον υπέρηχο που σου κάνει ο γιατρός μια φορά το μήνα!!!

Floreta μου και εγώ έχω πονάκια χαμηλά στη μήτρα αλλά φυσιολογικά μου φαίνονται με τόσες αλλαγές που γίνονται στο σώμα!!!

Μάγδα είναι σίγουρα χαμηλά γιατί ο γιατρός τον υπέρηχο τον έχει πάντα αρκετά χαμηλότερα από τον αφαλό!

Καλημερα κοριτσακια! Εγω ενιωθα κατι σα να κουνιετε στην κοιλιτσα μου και το επιβεβαιωσα οταν πηαμε για υπερηχο, πως αυτο που νιωθω ειναι το μωρακι να κουνιετε!! Τωρα εκλεισα να παω σε 1 μηνα για την β-επιπεδου.... Εχει φουσκωσει η κοιλιτσα μου και πλεον δεν κρυβετε!! Πλακα εχει!! Πρεπει να αγορασω κανενα καινουριο συνολακι γιατι δεν μου μπαινει τιποτα!!!! :D

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου χθες το μεσημεράκι πήγα βόλτα στο μοναστηράκι θησείο και στον πεζόδρομο προς την Ακρόπολη ήταν φανταστική βόλτα με τρομερό καιρό και πάρα μα πάρα πολύ κόσμο γιατί σας τα λέω όμως όλα αυτά... είδα τόσα πολλά καρότσια, ψηλά χαμηλά με τέσσερις ρόδες με 3 ρόδες μπαστούνια με πορτ μπεμπέ και μπήκα σε μια διαδικασία να σκέφτομαι το καρότσι!

Εσείς τι σκέφτεστε????? Το έχετε κοιτάξει καθόλου????

Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν πιο πολύ αυτά που το μωρό ήταν ψηλά!

Καλησπέρα κι από μένα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες! Εγώ είμαι στη 12η εβδομάδα, οπότε μάλλον θα έπρεπε να είμαι στο καφέ αυτών που θα γεννήσουν το Σεπτέμβριο του 2013 αλλά είμαι καινούρια στο forum και δεν έχω εντοπίσει ακόμα αν υπάρχει κάτι τέτοιο... Σαν (λίγο) πιο παλιές ελπίζω να με κατευθύνετε και αν δεν υπάρχει τέτοιο καφέ να με δεχτείτε στην παρέα σας! Πολλές ευχές σε όλες, να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη και σύντομα να χαιρόμαστε τα υπέροχα μωράκια μας!

tt18a28c.aspx

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Πως πάνε οι κοιλίτσες, φουσκώνουν? Εμένα χθες οι φίλες από τη σχολή που ξέρουν για την εγκυμοσύνη, μου είπαν πως άρχισε να δείχνει λιγάκι!!

Καλημέρα Μαρακι!!!

Σαν πιο παλια να σε ρωτησω τσιμπιματακια δεξια και αριστερα μας ανησυχούν???

Συγγνώμη για την καθυστερηση τώρα είδα το ποστ! Τσιμπιματάκια διάφορα νιώθω κ εγώ αλλα δεν δίνω πολύ σημασία εκτός κ αν είναι κάτι πολύ εντονο, οπότε και επικοινωνώ με το γιατρό! Σε κάθε περίπτωση οτιδήποτε σε ανησυχεί κατευθείαν τηλ στο γιατρό σου!!!

ναι Μαγδα μου αυριο τ απογευμα εχω ραντεβου ανυπομονω

Εννοείται οτι περιμένουμε νέα μόλις γυρίσεις από το γιατρό!! Καλά αποτελέσματα Ιωαννάκι!!

Κορίτσια μου χθες το μεσημεράκι πήγα βόλτα στο μοναστηράκι θησείο και στον πεζόδρομο προς την Ακρόπολη ήταν φανταστική βόλτα με τρομερό καιρό και πάρα μα πάρα πολύ κόσμο γιατί σας τα λέω όμως όλα αυτά... είδα τόσα πολλά καρότσια, ψηλά χαμηλά με τέσσερις ρόδες με 3 ρόδες μπαστούνια με πορτ μπεμπέ και μπήκα σε μια διαδικασία να σκέφτομαι το καρότσι!

Εσείς τι σκέφτεστε????? Το έχετε κοιτάξει καθόλου????

Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν πιο πολύ αυτά που το μωρό ήταν ψηλά!

Καλέ όλες Θησείο ήμασταν την Κυριακή? Τα είδα κ εγώ αυτά τα καρότσια, εμείς είμαστε ανάμεσα σε αυτά κ στα maclaren που είχαμε κστον Κωστή και μας βγήκε πάρα πολύ καλό!

Καλησπέρα κι από μένα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες! Εγώ είμαι στη 12η εβδομάδα, οπότε μάλλον θα έπρεπε να είμαι στο καφέ αυτών που θα γεννήσουν το Σεπτέμβριο του 2013 αλλά είμαι καινούρια στο forum και δεν έχω εντοπίσει ακόμα αν υπάρχει κάτι τέτοιο... Σαν (λίγο) πιο παλιές ελπίζω να με κατευθύνετε και αν δεν υπάρχει τέτοιο καφέ να με δεχτείτε στην παρέα σας! Πολλές ευχές σε όλες, να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη και σύντομα να χαιρόμαστε τα υπέροχα μωράκια μας!

Καλως μας ήρθες! Εννοείται οτι είσαι καλοδεχούμενη στην παρέα μας, άλλωστε υπάρχουν κ άλλα κορίτσια στην δωδέκατη εβδομάδα αν θυμάμαι καλά! Με το καλό το μωράκι σου! Το πρώτο σου είναι? Πες μας λίγα λόγια εσένα να γνωριστούμε!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...