Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κορίτσια το γάλα κρατάει μιση, το πολύ μια ωρίτσα εκτός ψυγείου! Εγώ έχει τύχει να δώσω και από 2 ώρες και δεν πάθανε τίποτα, αλλά φυσικά καλό είναι να ακολουθείτε τις οδηγίες!

Βέβαια αν είναι ανάγκη μπορείτε να το ετοιμάσετε νωρίτερα και να το βάλετε στο ψυγείο και να το ζεστάνετε όταν το χρειαστείτε. Δεν είναι το καλύτερο, αλλά αν π.χ. είναι το γάλα για τη μέση της νύχτας για να μην το φτιάχνετε με την τσίμπλα στο μάτι στις 4 το πρωι με το μωρο να τσιριζει, μια εξαίρεση επιτρέπεται... μας το είπε ο παιδίατρος!

Σας μιλαει η βετερανα, με δυο μωρά που ήπιαν ξένο από την αρχή :mrgreen:

Kαλημερα!!!!!!!!

Η μπεμπουλα δεν χωραει πια στην καλαθουνα πρεπει να την αλλαξω δωματιο και δεν με παει η καρδια, θα εχουμε κλαματα!!!! τωρα την κουναω στο καλαθακι και κοιματε, τι θα κανω στο κρεβατακι της για να κοιμηθει????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Μαδγα μου μην αγχωνεσαι το κουνημα!κι εγω τον κουναγα κ ελεγα τι θα κανω!!απλα τη θεση του κουνηματος παιρνει το νανουρισματακι(κανα δυο τραγουδια εννοω)στην αγκαλιτσα σου μεχρι να γλαρωσει!!εγω ετσι το κανα!!αν εννοεις τα δικα σου κλαματα,θα σου πω πως για μας ειναι πιο δυσκολο!!οχι για τα μωρα μας και γι αυτο ειναι και πιο καταλληλη η περιοδος για να πανε στο κρεβατακι τους!!οσο πιο μεγαλο τοσο πιο δυσκολο!!!!καλη αρχη!!!

αχ μαγδα εγω λες και το ξερω ο μικρος δεν εκατσε στην καλαθουνα ουτε μια μερα απλα δε χωρουσε οποτε κατευθειαν κουνια δεν το χαλασε όμως ευγνομωνω τη φιλη μου που μου είπε να παρουμε κουνια με ροδες ετσι κουνιεται

Καλημέρα!! Τα μαλλάκια μας κι εμάς πέφτουν αλλά δεν έχει δημιουργηθεί πολύ εμφανές κενό ακόμα, ίσως επειδή κοιμάται μπρούμυτα και δεν τρίβεται το κεφαλάκι του στο στρώμα. Για το γάλα, εγώ κρατούσα το δικό μου εκτός ψυγείου το πολύ μια ώρα, αλλιώς το πετούσα γιατί αλλοιωνόναν η όψη του, σαν να είχε "κόψει"! Το ξένο δεν ξέρω αν διατηρείται παραπάνω... Μάγδα πιο δύσκολο θα είναι για σένα η αλλάγη του χώρου παρά για το μωρό! Εμάς πάντως δεν αντέδρασε καθόλου ο μικρός, αν κι εγώ έτρεχα κάθε μισή ώρα στο δωμάτιό του να δω αν είναι καλά!! Το απόγευμα έχουμε παιδίατρο να μετρηθούμε και να μας δώσει οδηγίες για στερεες τροφές και ύπνο!! Όσες από εσας βάζετε τα μικρά σας για ύπνο μόνα τους πόσο καιρό σας πήρε να τα μάθετε; Ρωτάω γιατί εγώ ήδη προσπαθώ μια βδομάδα τώρα και κάθε φορά που τον βάζω στην κούνια κλαίει, άλλες φορές λίγο άλλες φορές πιο σπαρακτικά και μετά από κανένα δεκάλεπτο κοιμάται μόνος του. Αλλά αυτό το κλάμα με σκοτώνει.... Μόνο τη νύχτα που ξυπνάει και τον ταίζω ξανακοιμάται αμέσως! Και κάτι άλλο, σκέφτομαι ότι πρέπει να του κόψω το γεύμα των 2, καμιά ιδέα πώς να το κάνω; Φλορέτα κυρίως από σένα περιμένω οδηγίες που τα κατάφερες και τα έβαλες και τα δυο σε πρόγραμμα!! Αλλά και όποια άλλη έχει να προτείνει κάτι πολύ ευχαρίστως να το ακούσω!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

νεφελακι εμεενα οταν ο μικρος ετρωγε το βραδυ του το πηγαινα καθε μερα μιση ωρα πιο αργα ετσι ωστε να φτασει στην ωρα που ηθελα βεβαια φροντιζω το τελευταιο γευμα του να ναι πάντα μετα τις 10 και να μην μεινει για πολυ ξυπνιος μετα αν δεν κοιμηθει σε δυο ωρες από την ωρα που τον ταισα τον ξαναταιζω αλλα συμβαινει σπάνια. Δηλαδη τρωει στις 10 αν ξυπνησει στις 3 ας πουμε θα τον κρατουσα μιση ωρα και αν συνεχιζε να θελει θα τον ταιζα την αλλη μερα ζηταει στις 4 παλι μιση ωρα και μετα ετσι σιγα σιγα φτανει στις 6-7 οπου και τρωει καθε μερα κι εσυ χορταινεις υπνο εγω συνεχιζω να τον κοιμιζω στα χερια καθιστη πλεον αλλα παιρνει πολυ πιο λιγη ωρα πια γιατι παιζει σερν ρται μπουσουλαει στεκεται και κουραζεται πιο ευκολα αρα κοιμαται και πιο ευκολα α! εχουν αρχισει να φαινονται τα δοντακια μας που ασπριζουν κατω από τα ουλακια

κοριτσια τι κανετε?εγω οταν την βαζω για υπνο πηγαινω κ την ελεγχω ε μουρμουριζει λιγο βαζω κ το περιστρεφομενο ε κ καποια στιγμη κοιμαται!!!!!!!!!οσο για το ταισμα εγω ηθελα να της κοψω αλλα το κοψε μονη της δηλαδη σηκωνομαι την πρωτη μερα κ μεχρι να παω τουαλετα της ειχα δωσει πιπιλα κ ειχε αποκοιμηθει για 3 με 4 μερες εκανε το ιδιο σηκωνομουν εδινα πιπιλα κ ξανακοιμοταν οποτε μετα κοπηκε κ κοιμαται πλεον σερι!!!!!!!!!!!αχ μ αυτα τα δοντια χωνει ολο το χερι στο στομα κ κανει εμετο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Πως το εκανες βρε φεγγαρενια; Εμενα δεν ξυπναει στανταρ ωρα και συνηθως κλαιει οποτε δε μπορω να τον αφησω να κλαιει μες τη νυχτα.... Ιωαννα πιπιλα δεν παιρνει, νανουριζεται με τον αντιχειρα του αλλα θα το δοκιμασω! Η παιδιατρος μου ειπε οτι μπορω να του κοψω το νυχτερινο γευμα ανετα. Επισης αυριο ξεκιναμε φρουτοκρεμα, ειμαστε 7450 και 68εκ!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπέρα και από εμάς!

Λοιπόν κάναμε και το εμβολιάκι μας και η παιδίατρος μας βρήκε πολύ καλά! Ο γίγαντας είναι 67 εκ και 6660γρ. Τώρα θα πάμε ξανά αρχές του χρόνου για να κάνουμε άλλα 2 εμβόλια! Τότε περίπου επιστρέφω και εγώ στη δουλειά και μου είπε το γεύμα που θα χάνει από εμένα να το αντικαταστήσουμε με μία κρεμούλα (όχι φρουτόκρεμα για αρχή για να χορταίνει καλύτερα). Σιγά σιγά θα προσθέσουμε και τα φρουτάκια μας! Το καλό σε όλο αυτό είναι ότι δε θα δώσω ξένο γάλα ακόμη με αυτόν τον τρόπο.

Λοιπόν κορίτσια εμένα και τα δύο παιδιά μου έκοψαν το βραδυνό ξύπνημα για γάλα από μόνα τους, χωρίς να τους κάνω κάτι εγώ...απλά κάποιο βράδυ δεν ξύπνησαν και μετά το καθιέρωσαν! Γενικά αυτό που έχω δει στα δικά μου παιδιά είναι ότι όταν είναι έτοιμα για την αλλαγή την κάνουν από μόνα τους. Οπότε Νεφέλη, δεν έχω κάποια συμβουλή για το θέμα...εκτός αν θες να κάνεις υπομονή μέχρι να το κόψει μόνο του.

Κοριτσια καλημεραα!!

Πολυ χαιρομαι που ολα τα μπεμπακια μας σφιζουν(ετσι γραφεται;;)απο υγεια!!!εγω εχθες εκανα την " επισκευη"μου κι η αληθεια ειναι πως αισθανεσαι αλλος ανθρωπος με τα πιο απλα!!!

Τα μαλλια τα εκανα ανταυγιες(εελα ρε Φλορετακι,δεν κρατηθηκα)😜😜😜!!!

Ωραια ειναι,οχι ξανθα αλλα καστανοξανθα εγιναν!!!

Μετα στολισαμε επιτελους κ ο μικρος εχει ξετρελαθει με τα φωτακια!!!βγαλαμε και τις πρωτες φωτο με το δεντρο...τί ωραια...!!!

Επισης μπορει να με ελιωσε στο περα δωθε ο μπεμπης λογω πιπιλας το βραδυ αλλα οταν αρχισε να κλαιει και σηκωθηκα να του φτιαξω γαλα στις 4,πριν βαλω τη σκονη ξανακοιμηθηκε κ ξυπνησε στις 7!!!!!!!!!!!δεν εφαγε καθολου απ τις 2030!!!να ελπιζω πως θα το καθιερωσει;;μακαρι!!θελω να δω τι θα κανει κ σημερα το βραδυ και μετα θα αρχισω να ελπιζω!!παντως σημερα θα προσπαθησω να τον κρατησω παραπανω το ξημερωμα χωρις γαλα,αφου εκανε την αρχη!!

Εσεις;;τα νεα σας;;

κοριτσια τι κανετε?εγω οταν την βαζω για υπνο πηγαινω κ την ελεγχω ε μουρμουριζει λιγο βαζω κ το περιστρεφομενο ε κ καποια στιγμη κοιμαται!!!!!!!!!οσο για το ταισμα εγω ηθελα να της κοψω αλλα το κοψε μονη της δηλαδη σηκωνομαι την πρωτη μερα κ μεχρι να παω τουαλετα της ειχα δωσει πιπιλα κ ειχε αποκοιμηθει για 3 με 4 μερες εκανε το ιδιο σηκωνομουν εδινα πιπιλα κ ξανακοιμοταν οποτε μετα κοπηκε κ κοιμαται πλεον σερι!!!!!!!!!!!αχ μ αυτα τα δοντια χωνει ολο το χερι στο στομα κ κανει εμετο

Κωδικός: 0010090.U33

Brand: CAM

Στη τριτη σελιδα του ηρα στα μπανακι δες αυτο!!!εγω με την πρωτη ευκαιρια αυτο θελω!!!ειναι μεγαλο,ανετο με δυο θεσεις!!τσιμπαει βεβαια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...