Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!!!! να είστε όλοι καλά κ να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!!

μωρέ λίγο νωρίς δεν είναι για παιδικό??? από την άποψη οτι θα είναι ακόμα περίοδος ιώσεων. αν δεν έχεις όμως βοήθεια (γιαγιάδες κλπ) δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικα.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Δουλευω σε τραπεζα κι εχουμε βρεφονηπιακο στο διπλανο κτιριο!! Το ξερω οτι ειναι νωρις ειναι και χειμωνας αλλα δεν αντεχω αλλο... Ολη μερα ασχολουμαι μαζι του και ολες τις δουλειες τις κανω το απογευμα που ειναι ο αντρας μου σπιτι! Τουλαχιστον μετα θα εχω μονο την απογευματινη βαρδια, μειωμενο ωραριο για δυο χρονια και οποτε αρρωσταινεο θα παιρνω αδεια να καθομαι στο σπιτι. Ακουγομαι πολυ κακια; Κοριτσια ειλικρινα με εξαντλει η αυπνια τη νυχτα, τη μερα δεν προλαβαινω να κοιμηθω γιατι ξυπναει στο μισαωρο, ποναει μεση μου απο το βαρος... Απο γιαγιαδες εχω την πεθερα μου αλλα δε θελω γιατι αλλα της λεω κι αλλα κανει! Για λιγες ωρες τη βδομαδα δε με πειραζει αλλα για συνεχεια θελω να μαθει ετσι οπως με βολευει εμενα κι οχι την πεθερα μου! Πω πω σκυλα εχω γινει...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Zounitsa χρονια πολλά και καλά!

Νεφέλη πόσο δίκιο έχεις... όχι δεν είσαι καθόλου σκύλα!

Φαντάσου ότι έγω έχω αυτό το πρόβλημα με την ίδια τη μαμά μου.. άλλα της λεω κι αυτή κάνει τα δικά της :evil: Οπότε παρόλο που έχω πολύ μεγάλη ανάγκη από βοήθεια με δυο μωρά, αποφάσισα ότι θα της ζητάω βοήθεια μόνο για λίγο και σε εξαιρετικές περιπτώσεις...

Η πολυαγαπημένη μου πεθερούλα ευτυχώς μένει στην άαααλλη άκρη της Ελλάδας και δε μας δημιουργεί (πολλά) προβλήματα :tongue::tongue:

Μας έσωσε η νταντά, όπως καταλαβαίνετε!!

Επίσης κι εγώ βαρέθηκα, θέλω να ξαναγυρίσω στις δουλειές μου! Ήδη δουλεύω 4-5 ώρες καθημερινά (είμαι ελεύθερη επαγγελματίας) και νιώθω πολύ καλύτερα! Αλλά λέω να βάλω κι ενα κρεββάτι στο γραφείο μου να ρίχνω έναν υπνάκο τη μέρα γιατί οι νύχτες δεν είναι πάντα καλές :D:D:tongue::tongue:

καλημερα !!!!!!!!

λογικο ειναι βρε κοριτσια να θες να ξελαμπικαρει λιγο ο εγκεφαλος καλα χρυσα τα παιδακια μας αλλα ενταξει!!!'

εγω εδω δεν δουλευω αλλα κ να δουλεψω το παιδι μονο σε σταθμο θα το παω γιατι η πεθερα μου ειναι τρελη!!!!!!!!

οποτε ερχεται η κουβεντα της ειναι μια!!!!!!!πειναει το παιδι κ κρυωνει το παιδι κ καθε φορα της λεω ειδες κακια μανα που ειμαι?αφηνω το παιδι μου νηστικο κ γυμνο αμαν!!!!!!!!!!!ερχεται για μιση ωρα ισα ισα να κανει νταχτιρντι κ αρχιζει ας ηταν μια φορα να ρθει να με ρωτησει εχεις καμια δουλεια να σε βοηθησω?οχι οτι θελω να μου κανει κατιαπλα ετσι να το πει!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

χαχαχχαχα! κοριτσαρες καλημερα λοιπόν ολες οι μαναδες και οι πεθερες ετσι είναι κι εγω μονο σε εκτατες περιπτωσεις τη φωναζω τη μανα μου η πεθερα είναι απλα απουσα οποτε οκ οσον αφορα παιδικο η νταντα δεν θα το στελνα δε ξερω είμαι πολυ πολυ δυσπιστη για να εμπιστευτω το μωρο σε καποιον ξενο ασε που ο μαγκας εχει τρελή αδυναμια στη μανα του από τωρα. Αργοτερα δε ξερω τι θα κανω θα δω ουφ. καλα η μανα μου ερχεται γυρναω για πεντε λεπτα τη πλατη του χει βαλει ζακετα τις καλτσες πανω από το παντελονι γυρναω τη βλεπω φωναζω και τα βγαζει καλα δεν το συζηταω οτι δεν παλευονται.

κοριτσια η μικρη εχει πισω στο κεφαλακι εκει ξερεται που ακουμπαει το κεφαλι κ κοιταμε ευθεια εχει ενα κενο σημειο εχουν πεσει τα μαλλακια ειναι φυσιολογικο?θα βγουν καινουρια?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Κοριτσακια καλησπερα!!!

Μα ολοι τα ιδια κανουν;;κλασσικα...το μωρο πειναει!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι κι εμενα του δικου μου εχουν πεσει εκει!!οχι στο υψος πισω που κανουν φαλακρα οι αντρες αλλα λιγο πιο κατω!!

Παιδια ο μικρος για να νανουριστει εδω κ καιρο βαζει και τις δυο παλαμες του στο κεφαλι και το κραταει...σα μπαλαρινος!!!κ εδω κ κατι μερες το κανει κ οταν τρωει!!αλλες φορες κραταει το μπιμπερο αλλα τις περισσοτερες το κεφαλι του!!!ΟΙΜΕ!!!!χαχαχαχα

Kαλημέρα!!!! και εμας επεσαν εκει τα μαλακια και εξακολουθουν να πεφτουν!!!! Πηγαμε στο γιατρο ειμαστε 6200 βαρος και 62 ποντοι υψος!!! Ειπε οτι συνεχιζουμε κανονικα με θηλασμο για κρεμες θα δουμε αναλογα πως θα παει με το βαρος της!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μα ολοι τα ιδια κανουν;;κλασσικα...το μωρο πειναει!!!!!!!!!!!!

χαχαχαα αυτή είναι η στάνταρ φράση της μαμάς μου... Της δίνω το μωρό φαγωμένο να το κρατήσει μισή ώρα (της το λέω κιόλας!) και αμα κλάψει αυτή έρχεται και μου λέει "το μωρό πεινάει!"..

"Βρε μαμάααα!!! φαγωμένο στο έδωσα! Δεν σκέφτηκες οτι μπορει να κλαιει γιατί θέλει να παίξεις μαζι του αντι να το έχεις αφημένο στον καναπε μπροστά στην τηλεόραση;;;;;;" :mrgreen:

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαααααα ελληνίδες μάνες!!!!!! μπάστα μη γίνουμε ίδιες....... χαχαχαχαχαχαχαααααα

κορίτσια είναι λογικό να πέφτουν τα μαλλιά. είναι τα μαλλιά της κοιλιάς που λένε. κ φυσικά θα βγουν καινούρια.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

χαχα μια χαρα ο γιος σου ΛΙΝΑΚΙ!!!!!!!!!!κ μενα εκει πεσανε

αλλη ερωτηση αν δεν πιει το ξενο γαλα ποση ωρα το κρατατε?αν το κρατατε βεβαια κ που?εξω η στο ψυγειο?

ΜΑΓΔΑ μια χαρα το κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

νομίζω οτι γράφει επάνω στη συσκευασία, αν θυμάμαι καλά για κανα μισάωρο με μια ώρα. αλλάμπορεί κ κανά δεκάλεπτο, δεν θυμάμαι. εγώ πάντως έφτιαχνα καινούριο....

WeDjp2.png

0hUop3.png

χαχα μια χαρα ο γιος σου ΛΙΝΑΚΙ!!!!!!!!!!κ μενα εκει πεσανε

αλλη ερωτηση αν δεν πιει το ξενο γαλα ποση ωρα το κρατατε?αν το κρατατε βεβαια κ που?εξω η στο ψυγειο?

ΜΑΓΔΑ μια χαρα το κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωννακι δεν γνωριζω αλλα εαν θυμαμαι στο νοσοκομειο που ειμασταν για τον ικτερο και επινε ξενο νομιζω οτι μιση ωρα το κρατούσαμε!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εμενα πινει της frezyderm κ λεει να μη μεινει πανω απο 50'-60'!!

Ειχα ρωτησει την παιδιατρο και μου χε πει να το βαζω στο ψυγειο αλλα στη μια ωρα να το πεταω!!μια φορα το κανα κ το δωσα αμστα 55 λεπτα κι εκανε πρωτη φορα εμετο!!μπορει και να τον ειχα παραμπουκωσει δε ξερω,αλλα δεν το ξανακανα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...