Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Χαχαχα!!!κι εμενα απ τη κοιλια τα παιρνε,και περναγαν τα μισαωρα!!!!τι μου θυμισες!!!!καλημερα φεγγαρενια!!!

Ασχετο:ειμαι σιγουρη και το χω πει εδω κ κανα μηνα πως η σκορδα ειναι εγκυος!!να μου το θυμηθειτε!!!τελειως ασχετο ομως....😜😜😜😜

Διαφημίσεις

Αχ Λινα τι μου θυμισες... Οταν ημουν στο μηνα μου κι ενω ειχα συσπάσεις και πονους ηταν στη χαση και τη φεξη και ο γιατρος μας ελεγε πως αν δεν εχεις πονους συνεχεις και τακτικους δε γεναμε φυσιολογικα κι εγω σκεφτομουν τοτε το με ενα πονο γιατι είναι ευχη; χιχιχιχι!

Καλημερα!! Τι κανουν τα μωρακια σας; Εμεις πρεπει μεσα στην εβδομαδα να παμε για εμβολιο... Ειναι ομως τωρα λιγες μερες που γκρινιαζει συνεχεια, μασουλαει οτι βρει μπροστα του -μεχρι την προστατευτικη μπαρα του καροτσιου!!!- και υποπτευομαι οτι τον πονανε τα ουλα! Δεν τα βλεπω πρησμενα ουτε ασπρα οποτε μαλλον δε θα δουμε συντομα δοντακι αλλα πρεπει να ποναει πολυ γιατι δαγκωνει τα παντα με μανια! Βαρελακι δεν κανει παρα μονο μια μερα που του βγηκε καταλαθος, αλλα οταν ειναι μπρουμυτα στηριζεται στα χερακια του και σηκωνει το κεφαλακι του τεεεεερμα πανω! Σαν κουταβακι κανει!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!

Λίνα δοκίμασα κι εγώ το "φρρρρρουπι!!" και έπιασε! Πολύ γέλιο μιλάμε ο μικρός :tongue::tongue:

Ρε κορίτσια κι εμείς πρέπει να πάμε για εμβόλιο όπου να ναι, αλλά ζε σελωωωω! Πάλι θα τους έχω μες στη γκρίνια και θα είμαι όλη τη νύχτα στο πόδι και τα νευρα μου σμπαράλια :evil:

Χαχαχαχα!!!ειδες φλορετακι;;και να φανταστεις πως ειναι επινοηση δικη μας με τον αντρα μου μιας κ αποκαλουμε χαιδευτικα ο ενας τον αλλο "πουπακι"...εε πουπακι-πουπη-φρουυυυπι!!!του ελεγα πως σας το λεγα και του λεω:

Να οι φυσιολογικοι ανθρωποι λενε στα παιδακια τους λεξουλες πως η φλορετα ενω εμεις τελειως καθυστερημενοι γονεις!!!φρουυυπι!!!αχαχα!!!

Ελπιζω να μην εγινα πολυ ρεζιλι στα ματια σας για το πουπακι...

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!

ΛΙΝΑΚΙ ωραια η λεξουλα κ πως αποκαλειτεια ο ενας τον αλλον!!!!!!!

εμεις την μπεμπα την λεμε μια με το ονομα της επισης τηνν λεμε ψιχουλο,κοπελιτσα μη γελασετε αλλα ειμαι πολυ κοκουβαγια!!!!!!!

ΦΕΓΓΑΡΕΝΙΑ κ μενα οταν ειναι αναποδα σηκωνει το κεφαλι κ το παει περα δωθε ξερεις σαν τα φιδια που βγαινουν μεσα απο τα καλαθια μοιαζει χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΕΦΕΛΑΚΙ εμενα μ εχει τρελανει με την γκρινια της απ τα δοντια!!!!!!!!

ασε που βαζει συνεχεια το χερακι της κ πολλες φορες κανει κ εμετο!!!!!

ΦΛΟΡΕΤΑ ασε αμαν μ αυτα τα εμβολια!!!!!!!!!!!

εχει κανει καμια σας το ποσιμο για την γαστρεντεριτιδα?

βρε κοριτσια οταν ξυπνια που ακριβως τα εχετε κ τι κανουν?η διπλανη μου τον βαζει τον μπεμπη της κ βλεπει τηλεοραση κ καθεται λεει ησυχος

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημεραα!!!

Ιωαννακι,αρχικα το εμβολιο της γαστρε/δας δεν το καναμε!!ειναι πιο πολυ για μωρακια που εκτιθενται νωρις σε μικροβια οπως του παιδικου σταθμου!!το κριναμε αχρειαστο!!

Με τι τον απασχολω ε;πονεμενο θεμα!!μια στη κουνια με το περιστρεφομενο,μια στο ρηλαξ που δεν τον εχω καθιστο αλλα μετα απο οκ της γιατρου ανεβηκαμε ενα τακ στην κλιση κ τωρα βλεπει γυρω γυρω κ καθεται κανα μισαωρο!!με κουδουνιστρες,λουτρινα και ψυχαγωγια μαμας(τραγουδια κλπ)!

Οταν θελω να κανω δουλειες τον βαζω στο καροτσι κ με βλεπει κ δεν γκρινιαζει!!

Κοριτσια τι σας εχει πει ο παιδιατρος για την καθιστη θεση;σας ειπε να το βαζετε με στηριξη να καθεται σιγα σιγα;;με μαξιλαρες κλπ;

Καλημερα!! Λινα ο δικος μου προσπαθουσε να σηκωθει απο 2,5 μηνων κι απο το πολυ ζορι εκανε εμετο οποτε τον σηκωνα απο νωρις! Τωρα πλεον σηκωνεται μονος του και τρεχω να τον μαζεψω γιατι γερνει μπροστα!! Η παιδιατρος τοτε μου ειχε πει οτι οταν προσπαθει απο μονος του να κανει κατι παει να πει οτι ειναι ετοιμο το σωμα του και να μην τον σταματαω! Ουτε ομως να τον πιεζω να κανει κατι που δε θελει...

Ιωαννακι εγω εβγαλα προγραμμα: ξυπναει και τον γυρναω ανασκελα στην κουνια, μετα συνηθως τρωει, αγκαλια να ρευτει, αλλαγμα, παιζουμε λιγο στην αλλαξιερα, καροτσι και γυρω γυεω στο σπιτι να κανω δουλειες, γυμναστηριο, ρηλαξ, στο κρεβατι μας με ενα μαξιλαρακι δραστηριοτητων, ξανα κουνια ανασκελα και μπρουμυτα και τελος αγκαλια και λιγο νανουρισμα. Παλια θα εκραζα τη γειτονισσα σου αλλα πλεον φτανω πολλες φορες στο σημειο να σκεφτω την τηλεοραση ως λυση... Ευτυχως ακομα δεν το εχω κανει. Σκεφτομαι ομως να γυρισω στη δουλεια νωριτερα γιατι ειναι πολυ εξαντλητικο ολη μερα να απασχολεις ενα υπερκινητικο βρεφος!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Νεφελακι θυμασαι που ελεγα πως επαψε ξαφνικα να καθεται στο ρηλαξ;αυτος ηταν ο λογος!προσπαθουσε να σηκωθει βαζοντας δυναμη στα ποδια εκνευριζοταν κι εκλαιγε!μολις τον σηκωσα λιγο παλι γουσταρει!!

Οσο για τη τηλεοραση η παιδιατρος μιας φιλης μου μου φανηκε υπερβολικη!της ειπε πως εκτος απο το να βλεπει που απαγορευται ρητα λογω γρηγορης εναλλαγης των εικονων της ειπε να κλεινει και τον ηχο!!!!!ενταξει,για την εικονα κ να μη βλεπει αλλα να χαμηλωσουμε και τη τηλεοραση;;;υπερβολη!!τι θα κανουμε ολη μερα εμας οι δυσμοιρες μεσα στο σπιτι;;επισης παθαμε κατι που τοτε δεν τα ηξεραν και μας αφηναν;;

Η αποψη μου ειναι πως ολα πρεπει να γινονται με μετρο!θα δει το παιδι ελαχιστα γυρνωντας το κεφαλακι του,θα ακουσει αναγκαστικα αλλα διαφωνω-ακομα-με το να το βαλεις επι τουτου ωστε να ξενοιασεις και να το αποχαβλωσεις!!εχω γνωστη με παιδι που απο ενος μεχρι τωρα που ναι 6 χρονων δεν ασχολιοταν κι το αφηνε με τις ωωωωωωρες!!!δεν το βαζε σε παζλ κ αλλα τετοια να ακονισει το μυαλουδακι της με αποτελεσμα αλλα παιδια πρωτη δημοτικου να μετρουν μεχρι το 100 κι εκεινη πανω απ το 13 δεν μπορει!!ασε την αντικοινωνικοτητα του!!ουτε σε μια παιδικη χαρα δεν το πηγαινε,ολη την ωρα μεστο σπιτι υπερκινητικο και τελικα εκνευριστικο !!αλλα τι φταει το κακομοιρο;;ηθελα να ξερα αφου δεν εχουν ορεξη τι τα κανουν;;

Τα θυμηθηκα και συγχιστηκα!!!!

εεεεε όχι κ τηλεόραση από τώρα για να ξενοιάζει...!!!!!!!

γεια σας κορίτσια.... εγώ γιόρταζα εχθές, ναι Άννα του χιονιά είμαι (που να το ξέρετε) κ σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! λοιπόν, μιλούσα όλη μέρα σε τηλέφωνα (σταθερά κ κινητά) κ δεν προλάβαινα ούτε να ταϊσω... ευτυχώς κοιμόταν ο μπέμπης όλο το απόγευμα. η μικρή μου σήκωσε λίγο πυρετό, περνάει μια ίωση κ μάλλον κ εμείς γιατί κ εγώ έχω λίγο το λαιμό μου κ ο μπέμπης έχει μια ανορεξία που προδίδει ίωση. το ξεπερνάμε όμως χαλαρά.

όσο αφορά την τηλεόραση είμαι κ εγώ κατά, αλλά δυστηχώς με την Αγγελική είναι λύση για να ηρεμεί κ να μπορώ να ταϊσω τον μικρό. αλλά όχι κ το μωρό!!!!! τόσα κρεμαστά παιχνιδάκια υπάρχουν τη σήμερον ημέρα!!!!! έλεος!!!! εγώ έχω κ γυμναστήριο που το έχω βάλει στην άκρη του καναπέ με μαξιλάρια γύρω-γύρω (δεν γυρνάμε ακόμα) κ στο ρηλάξ που το έχω πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού, μου έφεραν ένα πάλι με κρεμαστά παιχνιδάκια. τεσπα.... αυτα!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζουνιτσα χρονια πολλα!!! Λινα υπερβολη αυτο με την τηλεοραση αν και καπου διαβασα οτι μπορει να ευθυνεται για καθυστερηση στην ομιλια! Εγω δεν την ανοιγω καθολου, βαζω ραδιοφωνο αλλα το απογευμα που ερχεται ο αντρας μου την εχουμε χαμηλα. Παντως ο δικος μου ουτε με τα κρεμαστα απασχολειται ουτε με τα υπολοιπα παιχνιδια του! Θελει να βλεπει κοσμο!!! Αυτος ειναι και ο λογος που σκεφτομαι το μαρτη να επιστρεψω στη δουλεια και να τον παω στο βρεφονηπιακο... Εσεις το εχετε σκεφτει καθολου;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ωχ μ εχει τρελανει κοριτσια με την γκρινια της απ τα δοντακια!!!!!!!!!

σημερα 2 φορες εχωσε το χερι κ εκανε κ εμετο!!!!!!!!!

ΛΙΝΑ εμενα μου ειπε οτι ακομα δεν πρεπει να καθεται σε γωνια 90 μοιρων!!!!!!!!

ΖΟΥΝΙΤΣΑ χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!

εγω κοριτσια λιγο στο ρηλαξ λιγο στην κουνια τωρα λεω να παρω παρκο

ΝΕΦΕΛΑΚΙ κ η δικια μου θελει κοσμο κουτσομπολα ειναι!!!!!!!!!!!!!

σκεφτεσαι να τον πας παιδικο ε?

αληθεια τι δουλεια κανεις?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...