Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Να σας ζήσουν τα μπεμπακια σας και να τα δείτε όπως επιθυμείτε ! Μιας και μας περνάτε 2 μήνες, θα μπαίνω να σας ρωτάω, να ξέρω τι μας περιμένει :tongue:

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα τι κανετε?

κοριτσακι οπως τα ειπαν τα κοριτσια ειναι!!!!!!!

κ μενα μετα ον 2 μηνα γελουσε συνειδητα

τωρα βγαζει κ ηχο οταν γελαει!!!!!!!!!!

ΛΙΝΑΚΙ καλο ειναι οταν βλεπουμε νεκρο στον υπνο να αναβουμε κανα κερακι

η να θυμιαζουμε σπιτι κ να αναβουμε το καντηλακι!!!!!!!!!

το ονειρο ειναι στεναχωρο κατι την απασχολει την μανουλα σου!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημεραααα!!!

Μακαρι κοριτσια να μην ειναι τιποτα το ονειρο!!

Τι κανετε;;εμεις ειμαστε μια χαρουλα!!!το μπανακι που ειναι κι αλλαξιερα εχει αρχισει να μας πεφτει μικρο!!εχω ερωτευτει ενα μπανακι με βαση που ειδαμε στο ηρα και στο orchestra που ειναι πολυ καλοβολο για το μωρο και πολυ ωραιο!μεχρι κ αισθητηρα θερμοκρασιας εχει!!ειναι αρκετα μεγαλο με βαση και για να ξαπλωνει τωρα ακομη που δεν καθεται!!Το θελω!!!!βεβαια μονο τ μπανακι εχει 32? κι η βαση αλλα 40?!!

Το μπρουμυτα δεν του αρεσει καθολου τελικα!σηκωνει κ κραταει το κεφαλακι του γυρνωντας το δεξια αριστερα αλλα ουτε βαρελακια ουτε τπτ!

Γιατι δε κανει κ το δικο μου το τεμπελακι βαρελακια σαν τα δικα σας;;;😢😢

Ζουνιτσα καλα εκανες με το σχολειο!!ειναι κι αυτο μας λυσει οταν ξεφευγει!!!

Οσο για τα κιλα μην αγχωνεσαι,τον αλλο μηνα μπορει να παρει παραπανω κ να μη χρειαστει συμπληρωμα!!

Οι υπολοιπες που ειστε καλεεε;;

καλημέρα Λινάκι!!!!!!!

μπαν'ακι στο όρχεστρα??? έχει κ τέτοια??? γιατί που έχουμε μόνο ρούχα έχει. ψάξε λιγάκι ακόμα κ αν δεν βρεις κάτι που να σου αρέσει τόσ, πάρτο. ούτως ή άλλως θα το έχεις κ για το 2ο παιδάκι..... κ μετά σε καμιά φίλα...κλπ όπως κάνουμε όλες!!! χαχαχαχα

δεν με πολυνοιάζει για το συμπλήρωμα, μη σου πω οτι με βολεύει κιόλας γιατί θα του δίνω το τελευταίο αν είναι, να βάζω εγώ την μικρή για ύπνο κ να ταϊζει ο συζηξ τον μικρό, γιατί τον μπαμπά της η Αγγελική τον κάνει ότι θέλει κ καταλήγει να κοιμάτε στις 11 κάθε βράδυ. ούτως ή άλλως ξεπέρασα τις προσδοκίες μου, οπότε... θα έχει φτάσει κ 4 μηνών τότε. δεν με πολυπειράζει.

όσο για το μπρούμυτα, πρέπει να τον βάζεις λιγάκι για να γυμνάζεται η σπονδυλική στήλη. έτσι πρέπει να κάνει, να σηκώνει το κεφάλι του. όσο για το βαρελάκι, υπομονή, όπου να΄ναι......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

ναι... δεν έχεις ιδέα!!!! αφού μου λέει "εσύ πως το κάνεις???" χαχαχαχαχαααα αδυναμια από την μία πλευρά κ εκμεταλευση από την άλλη.....

δεν το ήξερα για το όρχεστρα. ενδιαφέρον....

WeDjp2.png

0hUop3.png

ΛΙΝΑ κ μενα δεν κανει βαρελακι οταν την βαζω μπρουμυτα.δεν της αρεσει καθολου μουρμουριζει κ σηκωνει το κεφαλι της με μανια πανω κατω αριστερα κ δεξια!!!!!!!!!!!

εμας κοριτσια η μπεμπα οταν της λεμε ελα να σε παρω αγκαλια κ τη; κανουμε τα χερια ανοιγει τα χερακια της κ τεντωνει το σωμα της το κανει εσας?κουκουβα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπέρα!

Λίνα ούτε ο δικός μου κάνει ακόμη βαρελάκια, αν και το παλεύει αρκετά. Νομίζω είναι θέμα ημέρών...

Τις τελευταίες ημέρες μάλλον έχει αυξηθεί η ανάγκη του για γάλα γιατί θηλάζει και μου κάνει κάτι δαγκώματα...φοβάμαι ότι θα με πληγώσει...

Το δικό μας πρόγραμμα είναι τελευταίο γέυμα στις 9 και 30 και μετά ύπνος μέχρι τις 6 το πρωί. Τρώει και ξανακοιμάται ως τις 8 και 30. Τρώει κατά τις 10 μετά στις 2 και στις 6. Κατά τις 12 κοιμάται για 1 ώρα τουλάχιστον (μπορεί και παραπάνω) και σίγουρα άλλη 1 - 1:30 ώρα μετά το μεσημεριανό του. Το απόγευμα θα ξανακοιμηθεί 1 ώρα και κανένα μισάωρο κατά τις 8 και μισή.

Αύριο έχουμε παιδίατρο για το εμβόλιο νούμερο 4! Να δούμε πως θα μας βρει!!!

Και ο δικός μου γελάει και πολλές φορές ξεκαρδίζεται και μετά τον πιάνει λόξυγγας!!!!

Κοριτσια καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!

Ιωαννακι ζηλευωωωωω!!!οχι δεν το κανει εμας ακομη!!πρεπει να λιωνεις ε;;γλυκουλα!!!

Αασα,ενταξει να μην τον λεω τεμπελη δλδ!!νομιζα πως τα μικρα σας το κανουν!!

Αφου δεν το κανει ουτε εσεν Βιβη που ναι πιο μεγαλο ενταξει τοτε!!!

Την Πεμπτη εχω κομμωτηριο beaute δλδ!!δε βλεπω την ωρα!!νυχακια μαλλακια φρυδακια!!κανονικη επισκευη...χαχαχαχα!!!

Βιβη να γυρισετε με τα καλυτερα νεα και να πονεσει ελαχιστα!!!

Μηπως ξερετε αν η κεραλοιφη κανει δουλεια στις κοκκινες ραγαδες!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!

Βιβη εμας μας πιανει λοξυγκας απο το φαι:):):)

Και εμενα συχενετε το μπρουμητα και εγω την βαζω και αυτη μερικες φορες (οχι παντα) μου κανει βαρελακι, το εκανε πριν μερες ξαφνικα εκει που ουτε το κεφαλακι της δεν σηκωνε όταν ηταν μπρουμητα!!! Μερα με την μερα αλλαζουν πολύ!!!!

Καλό εμβολιο βιβη εμεις αυριο εχουμε!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα Βιβη!!!

Πρεπει να μεινες εκεινη την ωρα εε;;

Κι εμας μονο μετα το φαι μας πιανει λοξιγγας κ μαλιστα μερικες φορες κραταει πανω απο μιση ωρα!!του σπαει τα νευρα λεμε!!!

χαχαχααχ εμεις εχουμε θεμα με το λοξυγγα απο πριν τον γεννησω μεσα στην κοιλια ειχε λοξυγγα και κοπανιοταν από τα νευρα του μεχρι και τωρα είναι να το δειτε να κανει καβγα με το λοξυγγα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...