Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημέρες!!!!! πως τα πάτε??? Φλώρα μπράβο που τα καταφερες με το πρόγραμμα x2. όντως φτιάχνουν το πρόγραμμα μόνα τους, αλλά με 2 δεν παλεύεται...

εμείς κάναμε εμβόλιο χτες, πήραμε 600γρ μόνο σε ένα μήνα κ είπαμε αν κ τον επόμενο μήνα πάρει τόσο, θα βάλουμε ένα γεύμα συμπλήρωμα. δεν είναι κακό το βάρος, αλλά λιγακι να το βοηθήσουμε.. αν χρειαστεί. είμαστε 5500γρ και 58εκ ύψος. έχουμε κάνει έναν μύκητα μαλλον στο πουλάκι μας, λόγω υγρασίας μαλλον. θα βάλουμε κρεμούλα κ οκ. πήρα κ τις babydry να τις δοκιμάσω μιας κ λέτε οτι είναι πολύ καλές. επίσης τα μάτια μας είναι γαλανα, που τα είχε η γιαγιά μου κορίτσια.... κανένα εγγόνι της δεν τα πήρε, μόνο ο γιος της ο μεγάλς, κ τωρα τα πήρε ο μπεμπης μου που μου μοιάζει κιόλας!!!!!!! ενώ η κόρη μου είναι αντίγραφο του μπαμπάτης με χρώμα ματιών πρασινοκάστανα (είναι τα δικά μου έτσι). επίσης σήμερα την πήγα σχολείο!!!!! μου είπε η γιατρός μας να την πάω τώρα αυτές τις μέρες, για να ηρεμήσει λιγάκι, γιατί έχει αγριέψει πάλι. μετά θα δούμε. αυτά....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Φεγγαρενια σε ζηλευω που μπορεις και κοιμασαι! Εγω παντα ημουν δυσκολη στον υπνο και δυστυχως ο μικρος πηρε απο μενα.... Στο δωματιο εχουμε περιπου 21 βαθμους.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!

Εμεις οπως σας εχω ξαναπει εχουμε πανελ στου μικρου με σταθερη θερμοκρασια στους 22.Με πηρε το πρωι η μανα μου για ενα πολυ κακο ονειρο που ειδε το ξημερωμα και με τα χιλια ζορια την καταφερα να μου το πει.Πειτε μου την αποψη σας...

Ειδε λοιπον τον παππου μου(πεθερο της) που εχει πεθανει εδω και 27 χρονια να παιζει στη παραλια με τον μικρο , οπου στο ονειρο ηταν μεγαλυτεροσ γυρω στα 2.Ξαφνικα τον πηρε αγκαλια και μπηκαν μαζι στη θαλασσα κι απομακρυνθηκαν τοσο πολυ που ισα που τουσ εβλεπαν.Τοτε μαυρισε ο ουρανος και τεραστια κυματα των 3-4 μετρων σηκωθηκαν.Ολοι φωναζαν στον παππου να βγαλει εξω το μωρο, εκεινος προσπαθουσε αλλα τα κυματα τους χτυπουσαν ασταματητα και δεν μπορεσε.Τοτε μπηκε καποιος που δε θυμαται και εβγαλε μονο το μωρο μελανιασμενο και πνιγμενο!!!

Αν και δεν ειναι κολλημενη με τα ονειρα αγριευτηκα ειναι η αληθεια...Κι ο παππους ο πεθαμενοσ 27 χρονια που κολλαει????????Επλιζω να μη ειναι τιποτα!!!

Τι να σου πω βρε Ιωαννακι!!πολυ καλα τη βλεπω αν εξαιρεσεις την πολυ κουραση στη δουλεια!!!παντως φαντασου πως ξυπνησε η κακομοιρα!!μουσκεμα κ κλαιγοντας!!βαρβατο ονειρο!!!

Καλημέρα καλημέρα στις μανούλες Αυγούστου! Είμαι απο το καφέ Νοεμβρίου, και στις 17 Οκτωβρίου γέννησα στον Αντωνάκη μου! Λίγο πρόωρα στις 37 εβδομαδες ακριβώς! Θα ήθελα να σας ρωτήσω, ποτέ το μωράκι σας σας χαμογέλασε συνειδητά; Το ρώταω γιατί με εχει πιάσει μια ανησυχία, γιατί δεν μου χαμογελάει όταν τον κοιτάω και του κάνω χαρούλες. Εχει σκάσει 3-4 χαμόγελα, το ένα μάλιστα στη γιαγιά του, αλλα όχι κάτι παραπάνω, και χωρίς να είμαι σίγουρη οτι δεν ήταν τυχαία...απο οτι διαβάζω στο Ίντερνετ ( κακό πράγμα το ξέρω!) κάπου τώρα είναι που θα πρεπει να χαμογελάει συνειδητά! Αχ οι ανησυχίες μου νομίζω δεν θα τελειώσουν ποτέ!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Ζαχαρούλα...... να σου ζήσει!!!!! κοριτσάκι μου, είναι νωρίς ακόμα. δεν ήταν συνειδητό χαμόγελο αυτό που έκανε. κ επίσης το κάθε παιδί έχει το δικό του πρόγραμμα. μην αγχώνεσαι. κ μην διαβάζεις πολύ ιντερνετ. εγώ έχω κόρη πρόωρη, 3χρονών σήμερα, γεννημένη 31 εβδομάδων κ πήγαινε με το δικό της πρόγραμμα. θα στο σκάσει το χαμόγελο κ θα είναι όλο δικό σου!!!!!! αλλάζουν από μέρα σε μέρα αυτά... μπορεί αύριο να σου χαμογελάσει..... χαλάρωσε κ απόλαυσέ το!!!!! δεν ξαναγυρνάει η κάθε μέρα που περνάει κ με το καλό όταν κάνεις 2ο μωράκι, θα περνάει πιο γρήγορα ο καιρός.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζαχαρουλα να σου ζησει!!οπως τα λεει η προλαλησασα ειναι!!!εμενα συνειδητα χαμογελασε στον 1,5 περιπου μηνα αλλα πυκνωσαν λιγο αργοτερα!!εμας απο πολυ μωρο τον τρελαινουν ολες οι λεξεις που μπορεις να τονισεις το ρ!!!οποτε του λεμε καμια τετοια νατα τα χαμογελα!!!

Ενα ειναι σιγουρο...θα λιωσει η καρδια σου!!θα φωτιζεται ο κοσμος σου!!!κι οτι κι αν εχεις θα εξαφανιζεται...λιγο υπομονη και θα σε ανταμειψει!!αξιζει η αναμονη!!

Ζουνιτσα τι νεα εσεις;;ολα καλα;;

Ζαχαρούλα συγχαρητήρια! Μην ανησυχείς, νωρίς είναι ακόμη! Εγώ γέννησα στις 36 εβδομάδες. Νομίζω ότι στους 2 μήνες ξεκίνησαν αραιά κάποια συνειδητά χαμόγελα. Πύκνωσαν στους 3 μήνες και από τους 3,5 μήνες και μετά χαμογελάνε συνεχώς! Τώρα τελευταία χαχανίζουν κιόλας κάποιες φορές :D

Εντωμεταξύ και τα δικά μου γελάνε με το ρ, Λίνα! Τους λέω "Είσαι ένα μικρρρρρό στρρρρουμφάκι!!" και ξεκαρδίζονται! Επίσης ο ένας γελάει όταν του φιλάω το λαιμουδάκι! Επίσης σκανε χαμόγελο μέχρι τα αυτιά όταν τους έχω ξαπλωμένους στο κρεββάτι και ακούμε μουσική και τραγουδάμε, και τους πιάνω τα ποδαράκια και τα κουνάω πάνω-κάτω στο ρυθμό της μουσικής!

Φλορετα μου αν σου πω τι του λεω και ξεκαρδιζεται θα με κοροιδεψεις...

Φρρρρουπιιιιιι!!!!!!!

Επισης απο μακρια αρχιζω να του κανω μουατς μουατς μεχρι να φτασω στο λαιμο ή στο μαγουλο του γελαει και ανοιγοκλεινει τα ματακια του!!!χαχαχα!!!θελω να τον φαω!!

Τωρα που παρατηρουν τα παντα πως κανουν τα δικα σου οταν βλεπουν το ενα το αλλο;;σε λιγο καιρο θα ψυχαγωγουνται μεταξυ τους!!

Καμια δε μου σχολιασε το ονειρο...μηπως για να μη με αγχωσετε;;;

Λινάκι καλά είμαστε, μεγαλώνουμε κ εμείς. θηλαζουμε αποκλειστικά ακόμα κ μπορεί τον άλλο μήνα να βάλουμε ένα γεύμα ξένο αμα δεν πάρει πολύ βάρος. η μικρή μου έχει αρχίσει πάλι να ξεφεύγει κ την έστειλα σχολείο για αυτές τις μέρες για να απασχοληθεί με κάτι άλλο. όσο αφορά το όνειρο, πιστεύω οτι είναι από το άγχος της υποσυνείδητα. μπορεί να σκεφτόταν πολύ αυτά τα άτομα αυτές τις μέρες κ να τα συνδίασε όλα μαζί. δεν νομίζω οτι είναι κάτι.... κ επίσης λένε τα όνειρα βγαίνουν σε λίγες μέρες, οπότε νομίζω οτι δεν είναι κάτι....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...