Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Τα μπερδεψα Λινα!! Παντως κι απο motherbaby που εχω σελτεδακια και σεντονια πολυ καλη ποιοτητα! Και την προσφορα που λες με τις κουβερτες την ειχα δει αλλα δε μου αρεσαν τα σχεδια... Ζουνιτσα και του χρονου!! Οι φετινες γιορτες θα ειναι μοναδικες!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια καναμε το τριτο μας εμβόλιο και ζυγιστηκαμε κι είμαστε 6900 και μετρηθηκαμε κι είμαστε 70 εκ. και μας είπε ο γιατρος πως κινητικα είμαστε μπροστα από το μηνα μας κι οτι φαινεται πολυ λιχουδης αλλα να το παλεψω αλλους δυο μηνες θηλασμο να παρει οτι περισσοτερο μπορει. Αυτα ναι της μαδερμπειμπι είναι όλα πολυ καλα κι εγω εχω βολευτει τα πυτζαμακια της απιστευτα να σας πω ψανω ζιπουνακι φανελακι αμανικο με τιραντες δηλ αλλα δεν εχει πουθενα! ξερει καμια σας που μπορω να βρω;

Φεγγαρενια κοντομανικα ειχα δει σιγουρα στα h&m αλλα αμανικα δε θυμαμαι... Μπορει να παω αυριο για ψωνια οποτε θα σου πω! Θα τον θηλασεις μεχρι να κλεισει εξαμηνο η θα ξεκινησετε νωριτερα τις κρεμες;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

μπράβο Φεγγαρένια!!!!!! τέλεια!!!! τα mothercare έχουν κ μάλιστα είναι κ μεγάλη η φόρμα τους αλλά είναι λίγο ακριβά. τα h&m είναι κ αυτά καλά. γιατί αμάνικα όμως???

εγώ λέω να το πάω μέχρι το 6μηνο το θηλασμό. μετα θα τρώει κιόλας οπότε θα το κόψω. εσείς???

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εμας μας ειπε η παιδιατρος οτι μολις κλεισει τον 4ο ξεκιναμε φρουτοκρεμες και μετα σταδιακα ολες τις στερεες παραλληλα με θηλασμο μεχρι τον 6ο! Μετα δεν ξερω... Αν ειναι μονο πρωι βραδυ μπορει να συνεχισω να τον θηλαζω αλλα οχι για πολυ... Κουραστηκα με τους περιορισμους... Νιωθω οτι στερουμαι παρα πολλα πραγματα... Χαλαλι του αλλα δε θα αντεξω για πολυ!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Χάθηκα γιατί η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη. Αλλάξαμε όλα τα αλουμίνια του σπιτιού και είχα ένα σπίτι γιαπί για 3-4 ημέρες!!! Πόσο γελείο που όλοι σου λένε ότι ο μάστορας θα σου το αφήσει όπως το είχες πριν...αλοίμονό μου αν το είχα το σπίτι μου έτσι πριν!!!!!

Anyway, πάει και αυτό και το είχαμε αναβάλει ήδη 2 φορέςτον τελευταίο χρόνο.

Την Κυριακή στολίσαμε και το δέντρο μας με τη μεγάλη μου κόρη και είχαμε κοντά και τον μικρό, που χάζευε τα φωτάκια και γελούσε συνέχεια!

Εμείς κορίτσια κοιμόμαστε πολύ καλά πια, εδώ και έναν μήνα. Κοιμάται στις 9 και 30 και ξυπνάει στις 6 και 30 για γάλα. Μετά ξανακοιμάται κανένα 2ωρο και μετά ξυπνάει για πρωί. Πλέον τρώει σταθερά στο 4ωρο και είναι σε φάση που προσπαθεί να κάνει βαρελάκι.

Τη Δευτέρα πάμε για το επαναληπτικό 5απλό εμβόλιο και θα μετρηθούμε ξανά. Στη μεγάλη μου κόρη έδωσα φρουτόκρεμα μόλις έκλεισε τον 6ο και λίγο μετά (στον 7ο αν θυμάμαι καλά) φαγητό. Τη θήλασα 6,5 μήνες γιατί τότε σταμάτησε το γάλα μου, διαφορετικά θα συνέχιζα για όσο θα είχα γάλα. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα. Βέβαια τον άλλο μήνα γυρίζω δουλειά, οπότε θα αναγκαστώ να δώσω και ξένο τότε.

Αυτά από εμάς!

Εμας μας ειπε η παιδιατρος οτι μολις κλεισει τον 4ο ξεκιναμε φρουτοκρεμες και μετα σταδιακα ολες τις στερεες παραλληλα με θηλασμο μεχρι τον 6ο! Μετα δεν ξερω... Αν ειναι μονο πρωι βραδυ μπορει να συνεχισω να τον θηλαζω αλλα οχι για πολυ... Κουραστηκα με τους περιορισμους... Νιωθω οτι στερουμαι παρα πολλα πραγματα... Χαλαλι του αλλα δε θα αντεξω για πολυ!

Νεφέλη σε καταλαβαίνω...μεγάλη δέσμευση ο θηλασμός είναι η αλήθεια! Το ίδιο έλεγα και εγώ στη μεγάλη μου. Όταν όμως μου κόπηκε το γάλα μου πήρε λίγο καιρό να συνηθίσω στην ιδέα ότι πλέον δεν "μεγάλωνα" το παιδί μου μόνη μου. Είχα τύψεις γιατί ήξερα ότι κόπηκε το γάλα μου λόγω δουλειάς και σκεφτόμουν ότι δεν είμαι καλή μαμά...

Και ο αποθηλασμός είναι αρκετά φορτισμένη περίοδος συναισθηματικά και για το μωρό και για τη μαμά. Θέλει λίγο προσοχή.

Kαλησπέρα!!!!

Η μικρη ειναι πολύ ζουζουνο θελει αγκαλιτσα βολτες μεσα στο σπιτι να βαζει τα παιχνιδακια στο στομα και επειδη δεν την αφηνω κλαιει και γυρισαμε σημερα 2 φορες απο μπρουμητα στο ανασκελα!!!!!!!!! Δεν της αρεσει καθόλου το μπρούμητα!!!

Βιβη μπραβο πολύ καλώς ο μικρός:):)

Νεφελη και εγω ωρες ωρες κουραζομαι αλλα νομιζω οτι θα με κακοφανει μετα, θα δειξει....

Φεγγαρενια και εγω θελω μεχρι 6 μηνες να καταφερω να θηλασω αποκλειστηκα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ε ναι δε θα αποθηλασουμε με τη μια! Αλλα κοριτσια βλεπω οτι εχει αρχισει και δενεται και δε θελω... Κοιμαται μονο στην αγκαλια μου, θελει να με βλεπει συνεχεια αλλιως κλαιει!! Θελω να μαθει και με αλλους γιατι κι εγω θα γυρισω στη δουλεια, θελω να μπορω να λειψω χωρις δραματα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κοριτσια τι κανετε?

εμεις αυτες τις μερες εχει πολυ γκρινια

την τρωνε τα ουλα της τα οποια ειναι φουσκωμενα κ πρησμενα!!!!!

εγω κοριτσια οπως εχω ξαναπει δεν θηλαζω αποκλειστικα!!!

πριν λιγες μερες θηλαζα μονο πρωι βραδυ γιατι το ενοιωθα αδειο κ εβαζα το μωρο αλλα εκλαιγε επειδη δεν εβρισκε τιποτα!!!!!!!

σημερα μεχρι στιγμης δεν εδωσα συμπληρωμα ενοιωθα κ το στηθος γεματο!!!!

αλλα βρε κοριτσια τι ωρες τρωνε τα δικα σας?

θηλαζοντα κ μη?

το πρωι εφαγε 6,30 κ μετα ξυπνησε 1.30 το μεσημερι ξαναφαγε ξανακοιμηθηκε κ ξυπνησε 5.30 κ πριν λιγο ξαναεφαγε!!

ειναι νιρμαλ?εσας ποσο κοιμουνται μεσα στη μερα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννακι αν σου κοιμαται και τη νυχτα να θεωρεις τον εαυτο σου τυχερο!! Καιε παιδακι ειναι διαφορετικο... Ο δικος μου κοιμαται 10 ωρες τη νυχτα με ενα διαλειμμα για θηλασμο και μεσα στη μερα αλλες 2-4 ωρες σε 3-4 δοσεις και θηλαζει ανα τρεις ωρες, συνολο 6 γευματα τη μερα! Παω στοιχημα οτι δε θα ηθελες να ειναι και η δικια σου ετσι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημέρες!!!!!

Ιωαννάκι μην αγχώνεσαι.... ο ύπνος τρέφει τα μωρά.... εφόσον κοιμάτε σημαίνει οτι χόρτασε. κ εμένα κοιμάτε πολύ τη νύχτα κ την ημέρα πάντα μετά από κάθε γεύμα θα κοιμηθεί καμιά ωρίτσα. τόν έχουν ανάγκη τον ύπνο. η δε Αγγελική, κοιμόταν όλη μέρα κ νύχτα.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ε ναι δε θα αποθηλασουμε με τη μια! Αλλα κοριτσια βλεπω οτι εχει αρχισει και δενεται και δε θελω... Κοιμαται μονο στην αγκαλια μου, θελει να με βλεπει συνεχεια αλλιως κλαιει!! Θελω να μαθει και με αλλους γιατι κι εγω θα γυρισω στη δουλεια, θελω να μπορω να λειψω χωρις δραματα!!

Καλημερα κοριτσια!

Κατι μου θυμιζει αυτο......τον γιο μου! Και μενα ετσι θελει να με βλεπει, και οαν τον εχει καποιος αγκαλια καθεται 5-10 λεπτα και μετα κουναει χερια ποδια κ γκρινιαζει να φον παρω αγκαλια:roll:

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...