Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Βρήκα ένα πολύ ωραίο βίντεο που λέει πως να αποκωδικοποιήσουμε τις κραυγές των μωρών! Φαίνεται καλό!

http://www.youtube.com/watch?v=MJ8CB5H7xeQ

Θα παρακολουθήσω αύριο τα μωρά να δω αν εχει δίκιο!

Φλορετα η μικρη λεει το NEH αλλα το λεει όλη την ωρα οπως και το ΑΜ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μακαρι να μη χρειαστει χειρουργειο και να ειναι κατι πιο απλο!

Μαγδα αν στο εκανε μονο σημερα μπορει να της φταιει κατι. Μηπως δεν ηταν πεινα και κρυωνε; Αν ειναι αλμα αναπτυξης θα το κανει κι αλλες μερες... Εμας ειχε κρατησει 5 μερες!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μανουλες καλημερα!!!καλο μηνα κ καλες γιορτες να χουμε πρωτη χρονια με τα μικρουλια μας!!!

Ιωαννακι δεν θα ναι τπτ!!μην αγχωνεσαι!!ελπιζω να μαθεις γρηγορα κ να μας πεις!!

Μαγδα μου να σου δωσω κουραγιο;

-υπνος στις 2130

-ξυπνημα 0045

-καθε ενα τεταρτο μεχρι τις 0330

-φαι 0330

-απ τις 0600 μουρμουρα καθε τρεις κ λιγο μεχρι τις 0730 που ξυπνησε!!!

Δεν παιζεται σου λεω!!

Κοριτσια το πηρα αποφαση!!ο απορροφητηρας τον κοιμιζει πολυ βαρια κ δεν τον νοιαζουν ουτε πιπιλες ουτε τπτ!θα κατεβασω λευκο ηχο και θα του το βαλω το βραδυ στο δωματιο και θα ελπιζω....

Ιωαννακι μακαρι να μη χρειαστει χειρουργειο και να ειναι κατι πιο απλο!

Μαγδα αν στο εκανε μονο σημερα μπορει να της φταιει κατι. Μηπως δεν ηταν πεινα και κρυωνε; Αν ειναι αλμα αναπτυξης θα το κανει κι αλλες μερες... Εμας ειχε κρατησει 5 μερες!!!

Εχθες ηταν η τριτη ημερα που δεν χορτενε και η πρωτη φορα μετα απο καιρο που ξυπναει τοσες φορες!!!!!! Εχω 2 μερες που ξεκινησα τσαι με τριγωνελα και γλυκανισο αν δεν δω διαφορα σε λιγες μερες θα παω να παρω πάλι μαγια μπυρας που πιανει πάντα!!!!

Μανουλες καλημερα!!!καλο μηνα κ καλες γιορτες να χουμε πρωτη χρονια με τα μικρουλια μας!!!

Ιωαννακι δεν θα ναι τπτ!!μην αγχωνεσαι!!ελπιζω να μαθεις γρηγορα κ να μας πεις!!

Μαγδα μου να σου δωσω κουραγιο;

-υπνος στις 2130

-ξυπνημα 0045

-καθε ενα τεταρτο μεχρι τις 0330

-φαι 0330

-απ τις 0600 μουρμουρα καθε τρεις κ λιγο μεχρι τις 0730 που ξυπνησε!!!

Δεν παιζεται σου λεω!!

Κοριτσια το πηρα αποφαση!!ο απορροφητηρας τον κοιμιζει πολυ βαρια κ δεν τον νοιαζουν ουτε πιπιλες ουτε τπτ!θα κατεβασω λευκο ηχο και θα του το βαλω το βραδυ στο δωματιο και θα ελπιζω....

Βρε Λινα ο δικο σου ειναι νυχτοπούλι ετοιμος για μπουζούκια:shock::shock::):):) Υπομονη

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Λινα μηπως πειναει; Αν τον ταιζεις οποτε ξυπναει θα συνεχισει να μενει αυπνις ολη νυχτα; Οι λευκοι θορυβοι σιγουρα βοηθανε αλλα να σιγουρευτεις οτι δεν του φταιει κατι αλλο!

Μαγδα οταν εκανε τα ιδια ο δικος μου τον εβαζα να θηλαζει καθε 2-2.5 ωρες για να αυξηθει το γαλα! Μαζι με οποιο συμπληρωμα βαζε τη να θηλαζει πιο συχνα για να βοηθησει πιο πολυ την παραγωγη σου! Υπομονη για λιγες μερες και θα στρωσει....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

αχ κοριτσια τι κανετε?

σε ενα 2μηνο μου πε να ξαναπαω!!!

ΜΑΓΔΑ εμενα η θεια μου ηταν 6 μηνων ο μικρος κ ενω θηλαζε εμεινε εγκυος στη μπουμπου!!!!!!!!!οποτε προσοχη αν δε θες αλλο ακομα!!!!!

εχω ακουσει επισης οτι κ με τα υγρα μπορει να μεινεις στην περιοδο του θηλασμου ισχυει?

σας ταλαιπωρουν τα τεκνα βλεπω!!!!!!!!!εμενα 3 μερες τωρα το βραδυ κοιμαται με πολυ γκρινια κ κλαμα στις 12 ενω πριν 10 με 10.30 ειχε κοιμηθει!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Μαγδα με το συμπληρωμα εννοουσα τσαγια, χαπια κλπ για αυξηση παραγωγης. Αν θηλαζει συνεχεια θα στρωσει σε 1-2 μερες ακομα! Υπομονη...

Ιωαννακι εγω καταλαβα οτι ακομα κι αν εχουν ενα υποτυπωδες προγραμμα παντα θα υπαρχουν στραβες μερες... Απλα ελπιζουμε να ειναι σπανιες!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νεφελη μου δε νομιζω να πειναει!!

Κατι δεν θα δειχνε;νευρο,κλαμα ή κατι;η κ@@@πιπιλα φταιει!!μολις την ξαναβαζω βυθιζεται κατευθειαν!!αν ηταν να πειναει ανα μισαωρο που ξυπναει την πατησα!!!χαχαχα!!!σημερα του βαλα τον καινουριο μας υπνοσακο!!!ας κλωτσαει κι ας κουνιεται οσο θελει τωρα!!θα παψω να ανηδυχω για τα σκεπασματα!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!το νυχτοπουλι μου κοιμηθηκε με τη βοηθεια του λευκου ηχου φυσικα!!

Λοιπον,2100 κοιμηθηκε κ ξυπνησε οπως παντα στισ 0030 για πιπιλα!μεχρι τις 0145 πηγα ηρθα καμια 5αρια φορεσ οπου στο τελος αρχισε κανονικη γκρινια!!για να μην τον σηκωσω του βαλα ενα βιντεακι 9ωρο που βρηκα στο youtube με απορροφητηρα!!κοιμηθηκε στο λεπτο κ ξυπνησε 0300 για μαμ οπου πανωκατω πειναει εκεινη την ωρα πειναει παντα!!!ξανακοιμηθηκε σερι μεχρι τις 0630 οπου τη ξαναβαλαπιπιλακ ξυπνησε 0840!!!!!!!!!!!!!!γινοταν χαμος απο μπουμπουνητα κ αστραπες το βραδυ(ετριζαν μεχρι κ τα διπλα τζαμια)κ δεν πηρε χαμπαρι!!!!

Εεε ναι λοιπον μπορω να ελπιζω στο βραδυνο υπνο.....

Εχει παρει καμια μανουλα απ το motherbaby βελουτε κουβερτουλα να μου πει αν ειναι καλες;η μεγαλη κανει 35? και σου δινουν δωρο τη μικρη(καροτσιου) που μονη της κανει καπου στα 23?!!λεμε να παμε να παρουμε!!!

Καλημερουδιαααααα!!!

Μπραβο Λινα!!! Παντα υπαρχει ελπιδα για νυχτερινο υπνο... Για τις κουβερτουλες που λες ειναι ευκαιρια!! Δεν τις εχω αλλα γενικα τα mothercare εχουν πολυ καλη ποιοτητα κι αφου σου δινει δωρο και τη μικρη ακομα καλυτερα!! Εγω του βαζω δυο μικρες γιατι στην κουνια του δε χωρανε οι μεγαλες!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερααα!!!

Τελικα μας κανει δουλεια ο λευκος ηχος!!και εχθες σηκωθηκε κ ξυπνησε μονο ΜΙΑ φορα για να φαει!!!

Νεφελακι καλα θα ηταν αν ηταν του mothercare αλλα στο motherbaby εχει αυτη τη προσφορα!!!

Πω πω τι κρυο ειναι αυτο ρε κοριτσια!!!ευτυχως βρηκα την υγεια μου με τον υπνοσακο!!!μια χαρουλα τον δεχτηκε!!αφου κλεινω το πανελ στο δωματιο του το βραδυ γιατι ιδρωνει!!

Σημερα εχουμε παιδιατρο κ δευτερο εμβολιο!!θα σας πω μετα τα νεα μας!!

Οι υπολοιπες που ειστε;;τα νεα σας;;;

καλημέρες!!!!! μπράβο Λίνα... θα τα καταφέρετε!!!!!

εμείς προσπαθούμε να στολίσουμε το δέντρο... πάρα πολύ το κρύο... άντε να φύγει ο βαρύς χειμώνας να αρχίσουμε τις βολτούλες.....

κ εμείς θα πάμε για το 2ο εμβόλιο μάλλον αύριο. θα δείξει..

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...