Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάρες...!!!!!

πήγα σήμερα κ έφτιαξα τα χαρτιά μου στον οαεδ για το επίδομα παιδιών κ ένα άλλο μητρότητας κ στις 18/12 θα πάω να φτιάξω για το 6μηνο του οαεδ. ετοιμάστηκα, ήρθε η πεθερά μου επάνω να φύγω κ η Αγγελική έβαλε τα κλάματα κ την πήρα μαζι... 4 βαθμούς είχα έξω... αλλά τουλάχιστον το δθασκεδάσαμε γιατί πήγαμε κ βόλτα-ψωνάκια.

εγώ του φοράω κοντομάνικο ζιπουνάκι κ το πυτζαμάκι του (μακρυμάνικο βαμβακερό) κ το σκεπάζω με κουβερτούλα. τώρα όμως θα το ντύνω με βελουτε φορμάκι γιατί πάγωσε πολύ ο καιρός. κ όταν κοιμάτε θα το σκεπάζω.

κατά τα υπόλοιπα τα ίδια.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

γιατι επιπλεον δεν εχετε αυτονομη θερμανση; γιατι δεν ανεβαζεις λιγο την θερμοκρασια

H πολυκατοικια απο περσυ δεν εβαλε πετρελαιο, εμεις καναμε ενεργειακο τζακι που βγαζει αεραγωγους σε σαλονοκουζινα και κρεβατοκαμαρα αλλα στο παιδικο δεν γινοταν ετσι εχουμε 2 βαθμους κατω απο το σαλονι

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα! Πολυ κρυο σημερα! Μπρρρρ!!!

Μαγδα για πες για το τζακι... Εμεις εχουμε απλο στο σαλονι αλλα καπνιζει εκτος αν εχουμε και ανοιχτο παραθυρο οποτε φευγει ολη η ζεστη! Μονο για ομορφια το εχουμε και σκεφτομαστε να το μετατρεψουμε σε ενεργειακο. Ποσο παει το μαλλι; Ειναι μεγαλη ταλαιπωρια; Εσυ εισαι ευχαριστημενη;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα, Νεφελη εχουμε ενεργειακο μιας σχετικα φθηνης εταιριας αλλα ειναι διπλής καυσης (για οικονομία) με ισχυρο βεντηλατερ και αθορυβο γιατι το δουλευουμε στο 3 απο το 10, ειναι επισης πιστοποιημένο το φτιαξαμε το 2012 και κοστησε 3000 μαζι με γυψοσανιδες, δεν γινοταν να συνδεσουμε το τζακι στα σωματα γιατι δεν βολευε ο πινακας που ηταν μακρυα, το κοστος καυσης μας βγαινει γυρο στα 600 ευρω γιατι χρειαζομαστε 1 τονο τον μηνα που κοστιζει 120 ευρω. αλλα απο χαζομαρα μου για να μην χαλασω ενα σχεδιο που εχω στο ταβανι δεν εβγαλα αεραγωγο στης μπεμπας το δωματιο και τωρα πρεπει κατι να βαλω.

Αληθεια γιατι δεν κοιτας ενα συστημα με αντλιες νερου λενε πολύ καλα λογια, επισης μπορει να κοιταξεις κατι κασετες-τζακια που κουμπωνουν στο ειδη υπάρχων χωρις να χαλασεις γυψοσανίδες.

αυτα τα λίγα.........

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Απο την πρωτη μερα καπνιζει κι εχουμε δοκιμασει οποια πατεντα μπορεις να φανταστεις!! Μαλλον ειναι κατασκευαστικο το προβλημα... Θα το ψαξουμε με την ελπιδα να κανουμε κατι του χρονου γιατι φετος μαζευουμε λεφτα για αυτοκινητο και τη βαφτιση!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Aπο εδω και περα θα προσεχω!!!!!! Αν και διαβασα οτι ο θηλασμος δεν ειναι μεσο αντισηλυψης αλλα η αμμηνορεια σε ¨προστατευει¨ μεχρι τους 6 μηνες κατα 98% εφοσον κανει το μωρο 6-8 γευματα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοιτα δεν ειναι στανταρ οτι θα χεις 6 μηνες αμηνοροια και επειτα πριν την πρωτη περιοδο θα χεις ωορηξια οποτε μεχρι να δεις περιοδο ξανα καποια στιγμη θα σαι γονιμη επισης αν δε θηλαζεις νυχτα είναι ακομα πιο πιθανο. σκεψου μονο ποσα αδελφια ξερεις με διαφορα ενος ετους...

Καλημέρα!!!

Βρε Ιωαννακι δεν θα ειναι τπτ!!! Περαστικα να ειναι, ποτε θα ξερεις???

Ειμαι ενα πτωμα, το μικρο ζουζουνο δεν χορτενει με τπτ......... ειμαι όλη την ωρα να την ταιζω.........δεν χορτενει και το βραδυ κοιμηθηκε 9 ξυπνησε 230 με 3(εφαγε) ξαναξυπνησε 430 οπου την εβαλα μονο 2 λεπτα στο στηθος να ηρεμησει γιατι τσιριζε και ξαναξυπνησε 6-645 που την εδινα πιπιλα και σηκωθηκε 730!!!!!! με τεντωσε.......... λετε να περναμε αλμα αναπτυξης??? Μηπως μου τελειωνει το γάλα????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...