Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 4

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αυτό ακριβώς που λέει η Φεγγαρένια. το ν2 τον στενευαν στα μπουτάκια. εμείς έχουμε πολύ μαλλί. μαύρο. κ η Αγγελική είχε γεννηθεί με πολύ μαλλί κ με μπλε μάτια κ τελικά έγιναν πράσινα σαν τα δικά μου. από χρώμα ματιών έχουμε ακόμα το μπλε του θηλασμού. βέβαια έχει γίνει πιο ανοιχτό από τον 1ο μήνα. μπορεί να έχουμε ανοιχτόχρωμα μάτια. μακάρι!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

οντως ΦΕΓΓΑΡΕΝΙΑ ακριβαινουν κ λιγοστευουν μηπως επειδη μειωνεται κ η συχνοτητα αλλαγης τους?

α καταλαβα τι λες θα τα δω ολα αυτα που μου πες!!!!!!!!!!!

εμεις ειμαστε λιγο μινιον την προηγουμενη παρασκευη που ειχαμε παιδιατρο ειμασταν 5440 κ 61 ποντους!!!!!!!

τα ματια της ειναι πρασινοκαφε σαν τα δικα μου!!!!!!

α ΝΕΦΕΛΑΚΙ ωραιο μαλλακι εχει ο δικος σου!!!!!!!πριν λιγο καιρο ειχε κ η δικια μου το ιδιο ακριβως ωραριο αλλα πλεον την κοιμιζω γυρω στις 10 κ κοιμαται μεχρι 7 ενδιαμεσα χαζοξυπναει αλλα πιανει την πιπιλα της κ ξανακοιμαται!!!!!!

μου χουν πει οτι πρεπει να κοβεται νωρις το γευμα στις 2 η 3 η 4 γιατι οσο περνα ο καιρος κ το μωρο καταλαβαινει το παιρνειν σαν κατι δεδομενο κ δεν το κοβει!!!!!!!!!!!!!οποτε ειστε σε καλο δρομο!!!!!!!!!!!

κανατε το ποσιμο εμβολιο της γαστρεντεριτιδας στα μωρακια σας?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες! Χαθηκα αλλα διαβαζα που κ που τα νεακια σας.

Εμεις ειμαστε καλα δοξα τον Θεο, ειναι καλο κ ησυχο παιδακι

Σχετικα με τις πανες που λετε εμεις φοραμε το ν.4, πριν 2 εβδομαδες ειμασταν 6200 κ 65 ποντους

Τις babylino παιρνουμε, δεν με βολεψαν οι pamoers kai libero

Νινιδα δεν εχουμε

Απο ματακια εχουμε μπλε σκουρο ελπιζω να ανοιξιυν σαν τα δικα μου χιχι

NkOFp3.png

Τι ωραια ανοιχτοχρωμα ματακια που εχουν τα μωρακια σας!! Εμενα πηρε τα δικα μου που ειναι καστανα... Χαθηκε να παρει τα πρασινα του αντρα μου η τα μπλε του πεθερου μου; Για το νυχτερινο γευμα το σκεφτομουν κι εγω οτι πρεπει να κοπει αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει πως.... Θα μιλησω με την παιδιατρο οταν παμε για εμβολιο.

Στολισαμε το δεντρο!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ναι ρε κορίτσια... ο άντρας μου έχει καταπράσινα μάτια, δεν τα πήρε κανένας από τους γιούς μου :( Και οι δυο με καστανά μου βγήκαν, σαν κι εμένα!

Το πόσιμο το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας το κάναμε μαζί με το Infarix.. και τα είδαμε όλα επί 4 νύχτες! Να σας πω... εσας σας πειράζουν τα εμβόλια; Τα δικά μου σεληνιάζονται, και αυτό κρατάει 3-4 μέρες! Δεν κάνω πλάκα! 4 μέρες μου βγάζουν το λάδι, δεν τρώνε, όλο γκρινιάζουνε και κυρίως δεν κοιμούνται τη νύχτα! Ο γιατρός είπε 1, το πολύ 2 μέρες θα έχουμε ενόχληση, αλλά δεν είναι έτσι σε μας!!

Νεφέλη εγώ τους το έκοψα ελαττώνοντας την ποσότητα σταδιακά. Και πάντα τους ταίζα στο σκοτάδι, χωρίς να αλλάξω πάνα, και προτού ξυπνήσουν τελείως! Μου πήρε 3 εβδομάδες περίπου αλλά άξιζε τον κόπο!

Διαφημίσεις

Βρήκα ένα πολύ ωραίο βίντεο που λέει πως να αποκωδικοποιήσουμε τις κραυγές των μωρών! Φαίνεται καλό!

http://www.youtube.com/watch?v=MJ8CB5H7xeQ

Θα παρακολουθήσω αύριο τα μωρά να δω αν εχει δίκιο!

Kαλημέρα!!!!

Νεφελη και εμενα η μικρη ξυπνουσε ενα μισαωρακι στης 4 για φαγητο, τωρα εχει 3 μερες που μονη της ξυπναει στης 5 για φαγητο:):) Απλα αργει να ξανακοιμηθει ενω στης 4 κοιμοταν αμεσως τωρα κανω ενα 20 λεπτο μετα το ρεψιμο για να κοιμηθει.

Η δικια μου εχει μαλλακια καστανα (τωρα αρχισαν να πεφτουν) και γαλαζια ματακια σαν της μαμας, ειναι μια κουκλιτσα (κουκουβαου)!!!!

Εμεις τωρα πρεπει να ειμαστε κοντα στα 6 κιλα φοραμε το νουμερο 3 και δεν ξερω ποτε θα παω στο νουμερο 4, την αλλαζω 3 φορες το πρωι (απο της 8-12) και αλλες 4 μετα!!!!!

Τρωμε 7 φορες με το βραδυνο γευμα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Νεφέλη εγώ τους το έκοψα ελαττώνοντας την ποσότητα σταδιακά. Και πάντα τους ταίζα στο σκοτάδι, χωρίς να αλλάξω πάνα, και προτού ξυπνήσουν τελείως! Μου πήρε 3 εβδομάδες περίπου αλλά άξιζε τον κόπο!

Και εγω της δινω λιγο το ενα στηθος και λιγο το αλλο ισα ισα να ξελαφρωσω και εγω, δεν περνει μπουκαλι και δεν ξερω ποσο πινει!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσια μια ερωτηση στα μπεμπακια σας μες στο σπίτι τι φορατε; γιατι εγω του φοραω ενα ζιπουνακι χωρις πόδια μακρυμανικο και ενα παντελονακι από πανω. μες στο σπίτι εχουμε 22 βαθμους τη μερα σε όλο το σπιτι νομιζετε οτι χρειαζεται παραπανω ρούχα;

Εγω της φοραω ζιμπουνακι κοντομανικο και μακρυμανικο φορμακι απο πάνω, μερικες φορες (οταν κρυωνω εγω) της φοραω και ενα αμανικο (το κλασικο πλεκτο της γιαγιας), δεν την τυλιγο με κουβερτουλα παρα μονο οταν κοιματε, στο σπιτι εχω 23-23 βαθμους σε σαλονι - κρεβατοκαμαρα και 20-21 σε παιδικο.

Πρεπει να αγορασω ή θερμομπομπο ή πανελ υπερηθρης για να κραταω σταθερη την θερμοκρασια 22 βαθμους στο δωματιο της

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...