Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Liana εγώ κάνω ανταύγιες και λανασαζ κ αυτή τη φορά μου τα έκανε με μια καινούρια φυτική επαγγελματική βαφή χωρίς αμωνία κ μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα.. Μπορείς να τους προτείνεις να κάνεις κ εσύ φυτική!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Καλησπερα. Ως κομμωτρια θα ηθελα να σας πω οτι η φυτικη βαφη δεν ξανοιγει, δηλαδη δεν μπορεις να κανεις ξανθες ανταυγειες. Επισης μπορει να μην καλυψει καλα τα λευκα και να ξεθωριασει πιο γρηγορα. Αυτο συμβαινει γιατι δεν εχει αμωνια ωστε να ισχορισει μεσα στην τριχα. Εμεις οι κομμωτριες ειμαστε λιγο του μπλα μπλα και να σας πεισουμε οτι η γη ειναι τετραγωνη!! Χχαχα!!! Προσοχη λοιπον!

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?Εμεις ολα καλα, δοξα το Θεο!

Μονο που εχω λιγες μερες πολλα υγρα βρε κοριτσια!Εχετε κι εσεις?

Ιωαννα λυπαμαι παρα πολυ για το μωρακι σου...Ευχομαι οτι καλυτερο σε εσενα και στο συζηγο σου...Γρηγορα μ ενα αλλο μωρακι που θα ρθει για να μινει...

Χριστινα νομιζω δεν εχουμε ξανασυναντηθει!Δε θυμαμαι κι εγω πολυ καλα!!

Καλως ορισες να πω και με το καλο η κατα 70% κορουλα σου!

Μονο σε μενα ρε κοριτσια δεν αφησε περιθωρια λαθους ο γιατρος και μου πε 99.999999 αγορι?!!

Μαρακι μεγεια το μαλλακι!!Κι εγω λεω το αλλο σουκου να τα βαψω γιατι η ριζα εχει φτασει στ αυτια!!Θα πω ομως να μην μου ακουμπησουν ριζα αλλα να ξεκινησουν λιγο πιο κατω!

Εγω κοριτσια εφοσον εκοψα το τσιγαρο δε μου κανει αισθηση να πιω και καφε!Συνηθως πινω χυμους! Πολυ σπανια να παρω κανα γαλλικο και 2 φορες εως τωρα να ειπια φρεντο!Απο ποτο μονο ενα βραδυ που πηγαμε για κεμπαπ με παρεα πηρα ενα ποτηρακι λευκο κρασι αλλα ηπια ουτε το μισο!

Αναψυκτικα τα αποφευγω!Κι εκει να ειπια κανα 2-3 φορες!και ουτε μισο ποτηρι!Στον Αντωνη ομως δεν προσεχα τιποτα απ ολα αυτα!

Να σας ρωτησω κατι αλλο?Τα νυχια σας τα βαφετε?Εγω μεχρι τωρα δεν τα εβαφα αλλα δεν αντεχω αλλο!Παντα τα ειχα με χρωμα, ειτε ακρυλικο ειτε απλο και μου φαινεται πολυ καπως τωρα....

Α!Επισης για το ραντεβου μετα την αυχενικη...Αυχενικη διαφανεια εκανα 18/2 και εξεταση μου εχει 6/3!

Λιάνα μου τις τελευταίες μέρες έχω και εγώ πολλά υγρά!

Καλησπερα!! Μολις γυρισα απο τον γιατρο!!! Καναμε υπερηχο και ειδαμε οτι εχουμε ενα υγιεστατο αγορακι! Πεταω στα συννεφα!!!!
Μπράβο Μαριαννα μου με το καλό το αντράκι σου
Καλημέρα εγκυούλες μου!! Τι κάνετε? Εμείς σήμερα ετοιμαζόμαστε για ατελείωτες βολτούλες!! Παιδότοπο, φαγητό εξω κ ίσως καφεδάκι!!! Να έχετε ένα πολύ όμορφο Σάββατο!!!!!

Μαράκι εμείς αρχίσαμε με shopping αγόρασε το αγόρι μου κουστουμάκι,, μετά καφεδάκι, τώρα σπίτι για λίγο και το βράδυ έξοδο.... για ποτάκι σε wine bar!!Δηλαδή όπως κάθε μέρα;) χαχαχαχαχαχαχαχ!!!

Καλησπέρα! Είστε όλες καλά; Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό, ευτυχώς όλα καλά!!!

Αναστασία σας βλέπω πολύ δυναμικούς! Ψώνια, βραδινή έξοδο... Μπράβο!!!

Μαριάννα και πάλι συγχαρητήρια για το αγοράκι σου!!

Μαράκι με γεια τα καινούργια σου μαλλιά!!

Λιάνα, τα υγρά είναι φυσιολογικά αρκεί να μη μυρίζουν περίεργα... Τότε θα πρέπει να πάρεις το γιατρό τηλέφωνο γιατί μπορεί να είναι καμιά λοίμωξη!

Floreta σε ζηλεύω που ήδη νιώθεις το δεύτερο τρίμηνο! Ιωαννάκι υπομονή... Εγώ ακόμα βασανίζομαι με εμετούς, συχνοουρία και αυπνίες... Θέλω κι εγώ να νιώσω τη γαλήνη του δευτερου τριμήνου!!!!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπερα. Ως κομμωτρια θα ηθελα να σας πω οτι η φυτικη βαφη δεν ξανοιγει, δηλαδη δεν μπορεις να κανεις ξανθες ανταυγειες. Επισης μπορει να μην καλυψει καλα τα λευκα και να ξεθωριασει πιο γρηγορα. Αυτο συμβαινει γιατι δεν εχει αμωνια ωστε να ισχορισει μεσα στην τριχα. Εμεις οι κομμωτριες ειμαστε λιγο του μπλα μπλα και να σας πεισουμε οτι η γη ειναι τετραγωνη!! Χχαχα!!! Προσοχη λοιπον!

Μμμμμ μάλλον δεν τα εξήγησα καλά πιο πάνω,τις ανταύγιες τις κάναμε με κανονική βαφή, τη λανσαζ μου την έκανε με φυτική. Τα μαλλιά μου είναι σκούρο ξανθό το φυσικό τους οπότε φαντάζομαι πως μια μικρή αλλαγη μπορεί να την κάνει έστω κ η φυτική. Πάντως το δέχομαι οτι εσείς οι κομμωτριες είστε του μπλα μπλα αυτό δεν σημαίνει πως μας πείθετε κιόλας! ;):-P

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Ανατ κ εμείς σήμερα ξεδώσαμε .. Αχ ψωνίσαμε οικογενειακώς κ το καταευχαριστήθηκα!!!

Το βραδυ πάλι έχουμε έξοδο, θα κοιμήσουμε τον Κωστή κ θα βγούμε με τη μέλλουσα νονά της (ελπίζω) μπέμπας μας !!! Ανυπομονώ!!!! Τα άλλα κορίτσια που είναι καλέ???

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλησπέρα! Είστε όλες καλά; Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό, ευτυχώς όλα καλά!!!

Αναστασία σας βλέπω πολύ δυναμικούς! Ψώνια, βραδινή έξοδο... Μπράβο!!!

Μαριάννα και πάλι συγχαρητήρια για το αγοράκι σου!!

Μαράκι με γεια τα καινούργια σου μαλλιά!!

Λιάνα, τα υγρά είναι φυσιολογικά αρκεί να μη μυρίζουν περίεργα... Τότε θα πρέπει να πάρεις το γιατρό τηλέφωνο γιατί μπορεί να είναι καμιά λοίμωξη!

Floreta σε ζηλεύω που ήδη νιώθεις το δεύτερο τρίμηνο! Ιωαννάκι υπομονή... Εγώ ακόμα βασανίζομαι με εμετούς, συχνοουρία και αυπνίες... Θέλω κι εγώ να νιώσω τη γαλήνη του δευτερου τριμήνου!!!!!!!

Συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα από τον γιατρό!! Αχ βρε κορίτσια εσείς που παιδεύεστε με τα συμπτώματα σας σκέφτομαι! Υπομονή!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!τι κανετε?εγω τα μαλλια μου τα εβαφα μονο 3 φορες το χρονο ετσι για λαμψη οποτε τωρα στην εγκυμοσυνη δεν θα τα βαψω καθολου ευτυχως δεν εχω ασπρες τριχες ακομα.για τα νυχια κ εμενα μ αρεσε να τα βαφω συχνα αλλα καπου διαβασα οτι το πρωτο τριμηνο καλο ειναι ν αποφευγονται τα βερνικια,το βαρυ μακιγιαζ κ τα προιοντα για μαλλια δηλαδη αφρος λακ κτλ,οποτε εγω τ αποφευγω.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα σε ολες και ολα τα μπεμπακια!Πως ειστε σημερα?

Εγω εχθες τα εβαψα για πρωτη φορα και ενιωσα αλλος ανθρωπος!

Ε τριτη μπαινω στον τεταρτο εξαλλου!Στον Αντωνη βεβαια τα εβαφα συνεχεια, δεν ειχα θεμα!

Μαριαννα και Νεφελη συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα σας και τα υγιη μωρακια σας!

Μαρακι πως τα περασατε το βραδυ?

Εγω βγηκα με τις φιλες μου για ενα καφε εχθες, ειχα πολυ καιρο να τις δω!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Kαλημέρα κορίτσια!! Ιωαννάκι κ εγώ στον Κωστή πρόσεχα πάρα πολύ ούτε μεικ απ ουτε καφέδες ούτε ποτό ούτε ούτε ούτε.. Τώρα νομίζω είμαι πιο χαλαρή! Λιάνα ωραία ηταν χθες, δεν αργήσαμε να γυρίσουμε κ πολύ αλλά το ευχαριστήθηκα, ηταν χαλαρά και με ωραία μουσική! Κορίτσια χθες ήπια ένα fruit punch χωρίς αλκοολ κ ήταν τέλειο.. Συνήθως φέρνουν διαφορους χυμούς τύπου αμίτα ανακατεμένους, αυτό που μου φτιάξαν χθες ήταν τέλειο, ελαφρώς ξινούλι!! Μιαμ!!

Πότε περιμένουμε τώρα νεότερα από τα μωράκια μας?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες!! Μόλις γυρίσαμε από ένα υπέροχο ΣΚ στο βουνό και τώρα πρέπει να ανοίξω βαλίτσες και να βάλω πλυντήριο...:evil::evil:

Τουλάχιστον ξέφυγε το μυαλό μου λίγο από το διδακτορικό, γιατί έχω αρχίσει να βγάζω σπυριά μόνο που το σκέφτομαι...:tongue::tongue:

Μονο σε μενα ρε κοριτσια δεν αφησε περιθωρια λαθους ο γιατρος και μου πε 99.999999 αγορι?!!

Να σας ρωτησω κατι αλλο?Τα νυχια σας τα βαφετε?Εγω μεχρι τωρα δεν τα εβαφα αλλα δεν αντεχω αλλο!Παντα τα ειχα με χρωμα, ειτε ακρυλικο ειτε απλο και μου φαινεται πολυ καπως τωρα....

Λιάνα μου απ΄οτι έχω καταλάβει αν δούνε τσουτσουνάκι ξέρουν στα σίγουρα οτι είναι αγόρι, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία! Αν όμως δεν δούνε τσουτσουνάκι λένε ότι είναι κορίτσι, παρόλο που μπορεί να ήταν και αγόρι αλλά δεν ήταν στην κατάλληλη θέση για να φάνει... Άρα όταν λένε "αγορι" είναι σίγουροι!

Για τα νύχια έχω κι εγώ την ίδια απορία... νομίζω ότι δεν είναι το βερνίκι που πειράζει, είναι οι αναθυμιάσεις του ασετόν που δεν πρέπει να αναπνέουμε... κι εγώ δεν τα βάφω πολύ, μόνο τα πόδια γιατί αλλιώς είναι χάλια...

Τελείωσε και η εξεταστική και τώρα επιτέλους θα χαλαρώσω λίγο!!!!

Συγχαρητήριαααα!! Καλά αποτελέσματα!

Floreta σε ζηλεύω που ήδη νιώθεις το δεύτερο τρίμηνο!... Εγώ ακόμα βασανίζομαι με εμετούς, συχνοουρία και αυπνίες... Θέλω κι εγώ να νιώσω τη γαλήνη του δευτερου τριμήνου!!!!!!!

Καλά Νεφέλη μου μη νομίζεις ότι όλα είναι τέλεια... απλά είναι αρκετά καλύτερα!! πχ αντί για 3-4 φορές τουαλέτα μέσα στη νύχτα πάω 2...:tongue::tongue:

Καλησπερα!! Μολις γυρισα απο τον γιατρο!!! Καναμε υπερηχο και ειδαμε οτι εχουμε ενα υγιεστατο αγορακι! Πεταω στα συννεφα!!!!

μπραβο αρα τωρα ποσο ειναι το σκορ?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...