Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Oταν ηταν 40 ημερων πηγε να βγαλει απο τοτε το proderm που χρησιμοποιουσα στο σωμα και μαλλια το χρησιμοποιω τωρα μονο για σωμα και για τα μαλια εχω της frezyderm και jonson baby επισης την χτενιζω καθε μερα εμπρος και πισω και πλαγια 2 φορες!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

και μας λες να βγαλε νινιδα από το προδερμ εγω το χρησιμοποιω για να τον πλυνω αμα λερωθει μονο και στο μπανιο του χρησιμοποιω μουστελα χμ δεν το χα συνδεσει!

η νινίδα βγαίνει από μόνη της. δεν φταίει το σαμπουάν. το ξέρω για το ελαιόλαδο αλλά είναι πολύ βαρύ κ δεν φεύγει. θα το κάνω με baby oil. σας ευχαριστώ!!!!!!

για το βάρος λογικά είμαστε στα 5,5 κιλά περίπου. την άλλη εβδομ'άδα έχουμε εμβολίο κ τότε θα ζυγιστούμε.

WeDjp2.png

0hUop3.png

η νινίδα βγαίνει από μόνη της. δεν φταίει το σαμπουάν. το ξέρω για το ελαιόλαδο αλλά είναι πολύ βαρύ κ δεν φεύγει. θα το κάνω με baby oil. σας ευχαριστώ!!!!!!

για το βάρος λογικά είμαστε στα 5,5 κιλά περίπου. την άλλη εβδομ'άδα έχουμε εμβολίο κ τότε θα ζυγιστούμε.

εμεις ειμαστε 5440 κ φοραμε ακομα το νουμερο 2 λετε να πρεπει να αλλαξουμε νουμερο στο pampers?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

και μας λες να βγαλε νινιδα από το προδερμ εγω το χρησιμοποιω για να τον πλυνω αμα λερωθει μονο και στο μπανιο του χρησιμοποιω μουστελα χμ δεν το χα συνδεσει!

καλε τωρα που λετε μια φορα της εβαλα κ γω προδερμ ετσι για αλλαγη (κανονικα βαζω μονο της frezyderm)κ αρχισε να κανει κατι αναμεσα στα φρυδια!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Oταν ηταν 40 ημερων πηγε να βγαλει απο τοτε το proderm που χρησιμοποιουσα στο σωμα και μαλλια το χρησιμοποιω τωρα μονο για σωμα και για τα μαλια εχω της frezyderm και jonson baby επισης την χτενιζω καθε μερα εμπρος και πισω και πλαγια 2 φορες!!!!!

α εσεις εχετε κ μαλλακια ε?εμεις οχι κλαψ!!!!!!!!!!!!!ειναι πολυ κοντα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

εμεις ειμαστε 6500 και 70 εκ και φοραμε 4 κι ειμαστε 4 μηνων δεν εχει να κανει με τα κιλα εμας στην μεση του είναι φαρδια αλλα στα μπουτακια τον στενευε η 3 οποτε πήγαμε στην 4 δες το αν το σφιγγει στα μπουτακια αν του είναι πολυ εξω εξω στη μεσούλα αν τσιτωνει στο κωλαρακι του αλλιως δε χρειαζεται αλλα βρε κοριτσια οσο μεγαλώνει το νουμερο τοσο ακριβαινουν οι πάνες και τοσο λιγοτερες γινονται σε καθε πακετο!

Καλημερα!! Εμεις νινιδα σα να πηγαμε να βγαλουμε τον πρωτο μηνα αλλα τελικα το γλιτωσαμε! Πηρα baby dry να δοκιμασω γιατι με τις active fit μου σηκωνεται ελαφρως μουσκεμα το πρωι! Λοιπον η πρωτη μας μερα εκπαιδευσης πηγε πολυ καλα! Χθες βραδυ και σημερα δυο φορες μεσα στη μερα κοιμηθηκε μονος του σε ενα τεταρτο το πολυ! 20.30-9.00 ειναι ο βραδυνος μας υπνος με ενα μισαωρο διαλειμμα γυρω στις 4 για ανεφοδιασμο και 3 ωριτσες μεσα στη μερα! Σας ειπα ποσο εχω ενθουσιαστει;;;;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...