Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

εγω της φορουσα τ new baby ν2 αλλα εδω κ μια βδομαδα περιπου φοραμε τις baby dry ν 2 κ ειδα μεγαλη διαφορα ειναι πολυ αποροφητικες το μωρο ειναι στεγνο δεν εχει διαρροες κ καταλληλες για το βραδυ!!!!!!!

τα new baby οταν η μπεμπα εκανε κακα βγαιναν ολα απ εξω(συγνωμη κιολας) κ λερωνε ολα τα ρουχα !!!!!!!επισης ειναι μεχρι ν3 μετα ειναι το 4 μετα 4+ κοκ.

δεν ηξερα οτι οι simply dry δεν ειναι αποροφητικες!!!!!!!!

οι active fit ειναι για οταν μπουσουλανε για να μην τα ενοχλει αναμεσα στα ποδια?

α εχει προσφορα ο μασουτης ωραια να κανουμε στοκ!!!!!!!!

κοριτσια κουπονια απο που σας στελνουν?εγω ειχα pampers ηταν μεσα στη σακουλα με διαφορα που μας δωσαν στο νοσοκομειο!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Ιωαννάκι εμείς τις baby dry τις βάζουμε τη νύχτα και είναι όντως πολύ καλές. Στα new baby δεν υπάρχει νούμερο 4.

Η προσφορά του μασούτη τελειώνει αύριο, οπότε βιαστείτε. Για να την πάρετε πρέπει να έχετε την κάρτα του μασούτη!

Κι εμεις pampers!τα active fit κατα τη διαρκεια της ημερας και τα baby dry για το βραδυ ν3+!ειμαι κι εγω πολυ ευχαριστημενη!με τα new baby ειχαμε κι εμεις διαρροες..δυστυχως!!αλλα τωρα μ αυτα μια χαρα!!να ναι καλα και τα κουπονια απ την παμπερς!!

Ειστε ευχαριστημενες δηλαδη με τις baby dry; Αν ειναι θα παρω κι εγω να δοκιμασω γιατι οι active fit ειναι ακριβουτσικες! Κουπονια μου στελνει η babylino και ηλεκτρονικα η pampers. Το κακο με τα babylino ειναι οτι δε μπορεις να τα χρησιμοποιησεις πταν εχουν ηδη καποια εκπτωση κι εμεις πανες αγοραζουμε μονο οταν τρεχουν προσφορες!

Διαρροες εχουμε ακομα καμια φορα... Γκρρρ!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

ΝΕΦΕΛΑΚΙ εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απ τις baby dry γλιτωσα ποσα πλυντηρια!!!!!!!!!!!!κ εγω πλεον μονο σε προσφορες θα ψωνιζω!!!!!!!!!δεν γινεται διαφορετικα!!!!!!!!!!!!!

οποτε θα παω να παρω τις active fit τ απογευμα!!!!!!!!!!

την προηγουμενη βδομαδα πηρα κ ενα νουμερο μεγαλυτερο να χουμε χαμενες δεν παν

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Τελικά οι new baby ειναι για νεογέννητα, το πολύ μέχρι τους 3 μήνες! Δεν ξέρω αν θα δεις διαφορά με τις active fit σε σχέση με τις baby dry αλλά δε χάνεις να τις δοκιμάσεις! Σίγουρα για πιο μετά που θα κινούνται περισσότερο είναι καλύτερες. Και το νούμερο 4 είναι για πολλούς μήνες! 7-18 κιλά! Χαμένες δε θα πάνε...

Κορίτσια έχω ενθουσιαστεί με το γιο μου!!!! Την πρώτη φορά που τον έβαλα για υπνο σήμερα κοιμήθηκε μετά από 25 λεπτά γκρίνιας και με το δάχτυλο στο στόμα, τη δεύτερη σε 20 λεπτά και τώρα σε μόλις 5 λεπτά χωρίς ούτε χέρια στο στόμα!! Και πιπίλα όλη μέρα δεν έχει πάρει καθόλου! Του έδωσα κανα δυο φορές αλλά την έσπρωχνε με τη γλώσσα του και τελικά βαζει όλη τη μπουνια και τρίβει τα ούλα του! Μήπως τελικά είναι πιο έτοιμος να κοιμάται μονος του από ότι νόμιζα....;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

εχει -40% στα babylino στο βασιλοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΕΦΕΛΑΚΙ μπραβο στο γιοκα σου!!!!!!!!!εγω παντως την βαζω μονη της για υπνο,αφου ειναι ταισμενη κ καθαρη την βαζω στο κρεββατακι της κ καποια στιγμη κοιμαται!!!!!!!!!!!!!

η παιδιατρος μου ειπε οτι τα παιδακια κακομαθαινουν απο τον 6 μηνα κ μετα οποτε οπως τα μαθουμε τωρα που δεν ειναι πια πολυ μικρα δεν εχουν κολικους ετσι θα συνηθισουν!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλημέρα!!!

Μια φορα ξυπναμε και εμεις εχθες αντι 430 που ξυπναει ξυπνησε 530:):):):)

Με το μεσημεριανο υπνο δυσκολευομαστε ακομη!!!

Kαι εγω τα baby dry εχω αλλα εχω αγορασει και αctive fit που βρικα σε προσφορα, ειναι πιο λεπτα απο τα baby dry αλλα το ιδιο τα βλεπω στα υπολοιπα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρες!!!!! προγράμματα - ύπνος - πάνες.... μαμαδοσυζητήσεις...χαχαχαχαχαααα όμορφα πράγματα!!!!!

λοιπόν εγώ παίρνω ότι έχει σε προσφορά. κ libero κ pampers. τα active fit η αλήθεια είναι οτι τα προτιμώ. τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει. επίσης φέτος πήρα κ babylino μιας κ αυτά τα βρήκα σε προσφορά. εμείς τα πρωινά που κάνουμε κακά μας (τη νύχτα δεν κάνουμε κ τσιμπολογάμε 2 φορές μες στη νύχτα), όχι απλά μας βγαίνουν έξω... μέχρι την πλάτη...!!!! το ν3 φοράμε κ εμείς. αυτά.....

με νινίδα τι κάνετε??? εμείς έχουμε στο κεφάλι. στην Αγγελική της την είχα βγάλει με baby oil αλλά είμασταν διακοπές κ δεν με πείραζε που δεν έφευγε το λαδακι με το λούσιμο. τώρα όμως επειδή δεν φεύγει, το λυπάμαι να είναι σα λαδωμένο ποντικάκι.... μήπως έχετε κάτι άλλο να προτείνετε???

WeDjp2.png

0hUop3.png

αααα κ κάτι άλλο..... επειδή εδώ δεν έχουμε επιλογές για παιδικά παπούτσια, μήπως ξέρετε κανενα καλό site με καλά κ φτηνά παπούτσια??? εκτος από το shoes.gr. έχουμε ενα μαγαζί με πολύ λίγες επιλογές, ένα με πολύ ακριβά κ ένα με δεν ξέρω την ποιότητα.... αυτά...

WeDjp2.png

0hUop3.png

ΖΟΥΝΙΤΣΑ ποσα κιλα ειναι ο μικρος σου κ φοραει ν 3?

για νινιδα εμενα πηγε να κανει αρχη αναμεσα στα φρυδια αλλα το προλαβα με ειδικο σαμπουαν της frezyderm κ το λαδακι της frezyderm

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλησπερα κοριτσια!!

Ζουνιτσα εμας κοντα στις 40 ειχε βγαλει κ ξαναβγαζει τωρα που ομως μονο στο μπανιο οταν τον λουζω φαινεται!!η μαμα μου του χε βαλει ελαιολαδο!του το βαζεις κανα δυο ωρες πριν κανει μπανιο,αυτη φουσκωνει κ μετα το λουσιμο χτενιζεις κι απομακρυνεται!αν εχει λιγο φευγει με την πρωτη,αν ειναι καμποση θελει δυο τρεις φορες!!

Νεφελη συγχαρητηρια στο γιοκα σου αλλα και ατη μαμα!!να φερω τον δικο μου να του κανει κανενα μαθημα για υπνο ο δικος σου;χαχαχα!!του χρειαζεται!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...