Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μάγδα μου κι εμένα οι δικοί μου έχουν συνέχεια τα χέρια τους στο στόμα! Πολλές φορές μάλιστα προσπαθούν να βάλουν όλη τη μπουνιά τους μέσα :D

Ο γιατρός είπε ότι μάλλον ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις από τα δόντια. Όχι ότι θα βγάλουμε δόντια από τώρα, αλλά οι ενοχλήσεις ξεκίνησαν. Εγώ να σου πω την αλήθεια τους αφήνω να τα βάζουν, γιατί δεν μπορώ συνέχεια να τους τα βγάζω -είναι και δύο! Μερικές φορές τους κρατάω ένα μασητικό να μασουλήσουν, αλλά επειδή δεν μπορούν να το κρατήσουν μόνοι τους αναγκάζομαι να το κρατάω εγώ και μετά από λίγη ώρα κουράζομαι.

Επίσης ο ένας λατρεύει τα υφάσματα και μασουλάει μπλούζες, πετσέτες, σαλιάρες και ό,τι υφασμάτινο πλησιάσει το στόμα του. Έχει το δικό του πανάκι και το μασουλάει συνέχεια -του αρέσει πάρα πολύ και τον ηρεμεί και το προτιμάει από τα χέρια του. Κοιμάται και τρώει παρέα με το πανάκι :D Κι εμένα φυσικά με βολεύει γιατί μπορεί να το πιάσει μόνος του, σε αντίθεση με το μασητικό. Το είπα στο γιατρό και μου είπε καλύτερα να πιπιλάει το πανάκι παρά τα χέρια του!

Διαφημίσεις

Φλωρετα εμενα βαζει μια κουβερτουλα στο στομα, με αυτην κοιματε με αυτην παιζει τωρα της μιλαει κιολας:):):) εγω ανυσηχω γιατι η κουβερτα δεν αποστειρωνετε και ετσι της την δινω μονο το βραδυ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα!! Τι κανετε μανουλες και μπεμπακια; Εμεις ξεκινησαμε να μπαινουμε σε προγραμμα! Τρωμε ανα τρεις ωρες, μετα 1,5 ωρα παιχνιδι, νανουρισμα και υπνι για 45-50 λεπτα τρεις φορες μεσα στη μερα. Μετα τον απογευματινο θηλασμο δεν τον κοιμιζω, περιμενω να περασει το τριωρο να ξαναφαει και να κοιμηθει μια και καλη για βραδυ. Ξυπναει μια φορα τη νυχτα, θηλαζει, ρευεται και ξανακοιμαται αμεσως! Ευτυχως!!! Απο χθες το βραδυ προσπαθουμε να κοψουμε την πιπιλα και μεχρι στιγμης τα παμε πολυ καλα! Πηρα κι ενα βιβλιο για να ξεκινησουμε εκπαιδευση στον υπνο αλλα παρολο που μου φαινεται πολυ καλο, φοβαμαι μηπως δεν αντεξουμε και τα παρατησουμε...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!τι κανουν τα μικρακια σας;;

Εμεις ολα καλα!!αν εξαιρεσεις βεβαια τα βραδυνα ξυπνηματα λογω πιπιλας!!

Μπραβο Νεφελη!!μια χαρουλα!!να κανετε υπομονη κ θα το κρατησετε κ μακαρι να κοψετε την πιπιλα!Να σε ρωτησω:εσενα το βραδυ οταν ξυπναγε δεν την ζητουσε για να ξανακοιμηθει;

Εγω παντως κοριτσια θα του πατω πανακι αγκαλιας/παρηγοριας!!ισως οταν ξυπναει στα ενδιαμεσα να νανουριζεται με το πανακι κ να αποκοιμιεται χωρις την πιπιλα!δοκιμασα κ τα καταφερα 2 νυχτες να τον κοιμησω χωρις αλλα το ξημερωμα τη ζηταγε!!αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι πως στους πρωινου κ απογευματινους υπνους δε ξυπναει καθολου,κοιμαται πιο βαρια κ δεν την αναζηταει για να ξανακοιμηθει αν τυχει κ ξυπνησει!!τι να πω!!

Τελος θελω να μοιραστω ενα πολυ "σοβαρο"μου διλημμα μαζι σας να πειτε γνωμες!!τα μαλλια μου ειναι καστανα κ σχεδον παντα τα ειχα ξανθεσ ανταυγιες!!οκ μου πανε πολυ κι ετσι μ αρεσω αλλα φθειρονται πολυ!!2 χρονια τωρα δεν τα χω βαψει κ ειδικα μετα την εγκυμοσυνη ειναι λαμπερα,μαλακα κ ισια!!αλλα....τα ΒΑΡΕΘΗΚΑ κι αισθανομαι αναγκη γ μια αλλαγη!ενας αλλοσ λογος που τα χα αφησει ηταν πως ακομη εκτος απο 2 τριχες λευκα δεν εχω κ ειπα οταν αποκτησω ετσι κι αλλιως θ χρειαζεται να τα βαφω!!ο αντρας εννοειται πως προτιμα τα ξανθα!!!!ασχετα που δε το παραδεχεται!ετσι με γνωρισε!!

Να το κανω;σκεφτομουν κατι απαλο απ τις καινουριες βαφες κι οχι ντεκαπαζ που τα τσακιζει(εννοειται στο κομμωτηριο)!!λετε να το μετανιωσω;αλλα ρε γαμωτο με βαρεθηκα!!

Λινα εμενα οταν ξυπναει τη νυχτα 1 η 2 φορες τον θηλαζω και μετα ξανακοιμαται σχεδον αμεσως! Καποιες φορες τον ακουω γυρω στις 7 το πρωι αλλα αν δεν του δωσουμε σημασια μπορει να ξανακοιμηθει για καμια ωρα! Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι εμεις μπορει να νομιζουμε οτι ξυπνανε ενω απλα περνανε μια φαση ελαφρυ υπνου!! Επισης, χωρις πιπιλα τον παιρνει ο υπνος πιο γρηγορα αν και με την ιδια γκρινια....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε?

ΜΑΓΔΑ κ μενα κανει το χερι της μπουνια κ το χωνει στο στομα το πα στην παιδιατρο προχτες που ειχαμε εμβολιο κ μου ειπε να την αφηνω γιατι τα ουλα ειναι πρησμενα κ εχει φαγουρα!!!!!!!!!

ΛΙΝΑ να κανεις οτι σ αρεσει εσενα κοριτσι!!!!!οτιδηποτε θα σε κανει να νοιωθεις ομορφα!!!!!!!!

κοριτσια μεσα στη μερα που εχετε τα μωρακια κ καθονται?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Λίνα μου θα σου συνέστηνα να μην κάνεις τίποτα που θα επιβαρύνει τα μαλλιά σου. Εγώ δε θήλασα (δυστυχώς) και τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν πάρα πολύ εδώ και 2 εβδομάδες -δηλαδή έφυγαν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης. Μου έχει έρθει και περίοδος δυο φορές.

Για την ακρίβεια έχω τρομάξει! Βγαίνουν τούφες, μαδάω παντού :( Φαίνεται ήδη το δέρμα μου στο κεφάλι - τα μαλλιά μου όταν τα πιάνω κοτσίδα πρέπει να είναι τα μισά από αυτά που είχα στο τέλος της εγκυμοσύνης. Γι΄αυτό σου συστήνω να μην ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου!

Ιωαννακι εγω τον βαζω στο καροτσι για να μπορω να τον παιρνω απο δωματιο σε δωματιο και να κανω τις δουλειες μου! Μετα καιθεται λιγο στο ρηλαξ, στην κουνια, στο χαλακι-γυμναστηριο, αλλα μη φανταστεις πανω απο 10 λεπτα!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Λίνα μου θα σου συνέστηνα να μην κάνεις τίποτα που θα επιβαρύνει τα μαλλιά σου. Εγώ δε θήλασα (δυστυχώς) και τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν πάρα πολύ εδώ και 2 εβδομάδες -δηλαδή έφυγαν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης. Μου έχει έρθει και περίοδος δυο φορές.

Για την ακρίβεια έχω τρομάξει! Βγαίνουν τούφες, μαδάω παντού :( Φαίνεται ήδη το δέρμα μου στο κεφάλι - τα μαλλιά μου όταν τα πιάνω κοτσίδα πρέπει να είναι τα μισά από αυτά που είχα στο τέλος της εγκυμοσύνης. Γι΄αυτό σου συστήνω να μην ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου!

Φλορετακι καλημερα!!να μην ανησυχεις!!ειναι απολυτως φυσιολογικο,ειδικα με διπλασιες ορμονες λογω των μωρων!

Σιδηρο παιρνεις;αν οχι ποτε το σταματησες;αιματολογικεσ εκανεσ μετα τη γεννα;μιλα με τη γιατρο σου!μπορει να σου πει να παιρνεις που κατι που θα βοηθησει! Εγω επαιρνα σιδηρο μεχρι πριν 2 βδομαδες κ ευτυχως δεν ειδα διαφορα αν κι εγω δεν θηλασα περαν του ενα μηνα!

Καλημεραααα!!!

Νεφελη εισαι λοιπον πολυυυυ τυχερη!!εμας δεν ειναι οτι παιρναει σε αλλη φαση υπνου!!ΞΥΠΝΑΕΙ!!!!

Μια νυχτα ετσι μια νυχτα αλλιως ειμαστε ρε γαμωτο!!κουτουλαω!!δεν θυμαμαι ποσες φορες σηκωθηκα κ ποσες φορες τον ακουσα κ τλκ ξανακοιμηθηκε μονος!!οσο δεν κουραστηκα οταν ηταν νεογεννητο το περναω τωρα...μαυροι κυκλοι..αστα να πανε!!

Διαφημίσεις

Λίνα κουράγιο, θα μάθει σιγά σιγά να ξανακοιμάται όταν ξυπνάει :D Όσο μπορείς άφηνέ τον, μην τρέχεις με το πρώτο κιχ!

Εμας τα μικρά μας σήμερα μας έκαναν τη χάρη να μην ξυπνήσουν!!! Επιτέλους γιατί τις τελευταίες 3 μέρες ξυπνούσαμε και στις 2 και στις 4 και στις 6! Βέβαια Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο σοφός λαός...

Λίνα έκανα αιματολογικές λόγω του θυροειδούς μου, που είναι μια χαρά ευτυχώς. Αλλά τον σίδηρο δεν τον έχω ελέγξει. Λέω να πάω γυναικολόγο σιγά σιγά, να κάνω και ένα τεστ ΠΑΠ που έχω 1,5 χρόνο να κάνω... θα της πω να μου γράψει εξέταση για σίδηρο να δω τι γίνεται! Σίδηρο πήρα μόνο τις μέρες που είχα περίοδο, γιατί έχανα πάρα πολύ αίμα, ειδικά στην πρώτη περίοδο :rolleyes:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ πέρα για πέρα!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!

ΦΛΟΡΕΤΑ να το κοιταξεις!!!!!!εμενα επεφταν παρα πολυ τα μαλλια μου κ ειχε ξεκινησει αραιωση λογ θυροειδους,χαμηλου σιδηρου κ χαμηλου αιματοκριτη επρεπε να παιρνω σιδηρο αλλα δεν ηθελα.στην εγκυμοσυνη επαιρνα υποχρεωτικα κ ειδα μεγαλη διαφορα!!!!!!!κ τωρα που θηλαζω παιρνω κ σιδηρο κ ασβεστιο εσεις κοριτσια παιρνετε?(οσες θηλαζετε εννοω)

ΝΕΦΕΛΑΚΙ αυτο το γυμναστηριο εχω αν=κουσει οτι ειναι πολυ καλο!!!!!!!!

λεω να το παρω κ γω !!!!!!

εμενα κοριτσια η μικρη κοιμαται συνηθως (εχει μερες που ξυπναει αλλα της δινω πιπιλα κ ξανακοιμαται ενω παλια την ταιζα)7 μπορει κ 8 ωρες σερι!!!!!!

να ρωτησω κ γω κατι παρκο εχετε παρει?απο ποτε τα βαζουν τα μωρα εκει?

οσο για τα μαλλια εγω πριν μεινω εγκυος τα εβαφα 3 φορες το χρονο!!!!!!!στην εγκυμοσυνη δεν τα εβαψα καθολου κ λεω να αρχισω να τα ξαναβαφω οταν θα βγαλω ασπρες τριχες

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Μετα τον τοκετο ειναι φυσιολογικο να πεφτουν τα μαλλια!! Εμενα επεφταν απο πριν την εγκυμοσυνη οποτε τωρα δε μου φαινεται τοσο τραγικο... Στην εγκυμοσυνη επαιρνα σοδηρο και ασβεστιο αλλα μετα τον τοκετο τα εκοψα ολα! Μαλλι εβαφα καθε 2 μηνες, στην εγκυμοσυνη λιγο πιο σπανια και τωρα σχεδον καθε μηνα γιατι φουντωσανε τα ασπρα!! Λινα απο μαυρους κυκλους αλλο τιποτα! Παντως αν δεν εχει ανοιξει ματια και δεν κλαιει μην τον σηκωνεις! Το πιο πιθανο ειναι να ξανακοιμηθει!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε... έχει προσφορά στο Μασούτη στις πάνες 1+1 δώρο και θέλω να κάνω στοκ οπότε θέλω να παρω μεγάλα μεγέθη. Τώρα φοράμε pampers new baby ν.3. Στα new baby δεν έχει μεγαλύτερο μέγεθος. Για πιο μετά τί να πάρουμε; pampers active fit ή pampers simply dry;

Οι simply dry δεν είναι τόσο απορροφητικές αλλά είναι πολύ οικονομικές οπότε ίσως είναι καλύτερα να τις χρησιμοποιείς μόνο τη μέρα και να τις αλλάζεις αρκετά συχνά ώστε να μην πλένεις συνέχεια ζιπουνάκια, φορμάκια κλπ! Οι active fit είναι πάρα πολύ καλές! Πολύ απορροφητικές και εφαρμόζουν πολύ καλά και δεν έχουν καθόλου διαρροές! Εγώ αυτές χρησιμοποιώ εδώ κι ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Αυτές που δεν έχω δοκιμάσει είναι οι baby dry! Δεν έχω καταλάβει ποια η διαφορά τους αφού υποτίθεται ότι είναι εξίσου απορροφητικές αλλά 5 ευρώ φτηνότερες στη μεγάλη συσκευασία... Ίσως να μην είναι τόσο κατάλληλες για όταν αρχίσουν να μπουσουλάνε και να κινούνται ασταμάτητα, αλλά νομίζω ότι για τη δική μας φάση θα είναι μια χαρά! Ίσως πάω αργότερα να πάρω γιατί έχω κι ένα κουπόνι 5 ευρώ που λήγει! Α, εμείς φοράμε ήδη το νούμερο 3+ και μόλις μας τελειώσει το απόθεμα (σε 1-2 εβδομάδες υπολογίζω) θα πάμε στο νούμερο 4!! Ναι, είμαστε τεράστιοι!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...