Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημερουδιααα!!!!

Λοιπον Μαγδα μου,εγω λεω να παρεις μια ελαφρια αναλογη της ηλικιας,οχι πολυ δυνατη αλλα μας χρειαζεται μια αντιρυτιδικη.Οσο για τη μικρη διαισθανομαι πως εισαι ξενυχτο,χαχα και μεις μια απο τα ιδια!!Υπομονη!!

Εμεις λοιπον χθες για πρωτη φορα κοιμησαμε το μικρο στο δωματιο του στην κουνια!!!!!Οχι δεν κοιμηθηκα....εκεινος δεν εκλαψε πολυ αλλα οποτε ξυπναγε(πχ λογω πιπιλας)μουρμουραγε γκρινιαρικα κι επρεπε να σηκωθω!!Παιζει να σηκωθηκα και 15 φορες!!Μετα τις 0530 δεν κοιμοταν ευκολα αλλα ευτυχως ανελαβε ο αντρας μου μιας κι εγω τα χα φτυσει!!Τελικα ξυπνησε στις 0730!!!Η αλήθεια ειναι οτι εγω ημουν πιο ανησυχη...για χαζομαρες!!μη σκεπαστει με τα σκεπασματα και δε μπορει να αναπνευσει κι αλλα τετοια!!Κι εχω κι αλλες χαζουλες αποριες...

α)τους εχετε φωτακι??μεχρι τωρα εκει που κοιμομασταν ειχαμε αλλα στο δωματιο του το αφησα σβηστο!Τα μωρα διαβασα δε φοβουνται το σκοταδι,αλλα κι επειδη δε θελω να το συνηθισει και μεγαλωνοντας να γινει ενα παιδακι που θα χρειαζεται φωτακι για να κοιμηθει και να φοβαται το σκοταδι!Επισης αλλος ενας λογος ειναι πως οταν εχει φως βλεπει το περιστρεφομενο πανω απο την κουνια ,ξεμυαλιζεται περιμενει να ξεκινησει και δεν κοιμαται!!Εχω ομως τις αμφιβολιες μου αν κανω καλα!!!

β)οσο για τα σκεπασματα,μια λυση ειναι ο υπνοσακος αλλα δε ξερω απο ποια ηλικια επιτρεπεται(οι δευτερομανουλες ας βοηθησουν)!Ουτε της Μαγδας θα ξεσκεπαζεται,ουτε εγω θα φοβαμαι (σα χαζη) μη σκασει ο δικος μου!!!!

Εγω Μαγδα του βαλα το παπλωματακι κι ενα σεντονακι και τα σφηνωσα πολυ καλα κατω απο το στρωμα του(οκ μπορουσε να κουνηθει) και τελικα ξεσκεπαστηκε μια φορα!!

γ)Οσες εχετε βαλει τα μικρα σας στα δωματια τουσ,κι εσεις τοσες φορες σηκωνεστε?ελπιζω να μη χρειαζεται με τον καιρο και να χαλαρωσει κι αυτος κι εγω γιατι κοιμομουν πολυ καλυτερα διπλα του!!!

Το αλλο μας θεμα ειναι πως ενω στο ρηλαξ καθοταν με τις ωωωωρες,πλεον με το που τον βαζω κανει τοξο την πλατουλα του κ κλαει στο 1ο 5λεπτο!!!!Πακετοο!!!Το πορτ μπεμπε που τον χωραει αλλα για λιγο ακομα εχει ανακληση κι ετσι βολευεται τουλαχιστον για τωρα εκει!!

Οσο για τις κρεμες που σας ρωτησα, εγω του βαζω την frezyderm αλλα σε καθε αλλαγη μετα απο καλο στεγνωμα!!Τι να σας πω δε μου παει να μη του βαλω ενα προστατευτικο απο την πανα!!Αλλα με βαλατε σε σκεψεις και θα ρωτησω και την παιδιατρο!!

Καλε τελικα εχω πολλα να σας γραψω...

Εχετε τζακι???κι αν ναι σας προβληματιζει το θεμα του μωρου??Εμας δεν καπνιζει και τραβαει καλα,αλλα μου περασε κι αυτο απ το μυαλο!!!

Και τελος....πειτε μου ιδεες για παιχνιδακια τωρα που γινομαστε 3 κι παρατηρουμε τα παντα και κανουμε μια υποτυπωδη κινηση να τα πιασουμε για να τον παρακινησω??σκεφτομουν κι αλλες κουδουνιστρες(εχω κανα 2),πανινα βιβλιαρακια και κανα χρωματιστο κυβο κι αυτους πανινους!!!Και να μη τα χρησιμοποιησει τωρα δε θα μεινουν!!Ακομα γυμναστηριο δεν εχω παρει.....

Νομιζω πως παλι λιγα σας εγραψα και μολις πατησω καταχωρηση απαντησης θα πεταχτει μια μουτζα!!!χαχχαα!!!

Οι υπολοιπες ολα καλα???Τα νεα σας??

Διαφημίσεις

καλημέρες!!!!

Λινάκι, μία μία τις απαντήσεις... χαχαχαχα

καταρχήν ρώτασ την γιατρό σου για το πάπλωμα, γιατί εγώ ξέρω πως δεν είναι καλό να έχεις παπλωμα. μόνο μάλλινη κουβέρτα..πιο αγνά υλικά κ όχι συνθετικά που έχουν μέσα τα παπλώματα. κ ο υπνόσακος δεν ειναι για τώρα. νομίζω από 6 μηνών. ρώτα πάλι την γιατρό.

εγώ φωτάκι έχω για να βλέπω κ εγώ μες στο σκοτάδι, απλά το έχω βάλει να μην τα χτυπάει μες στα μάτια, πχ στην Αγγελική το έχω βάλει στην πλάτη της κούνιας. πιστεύω να καταλαβες.

εγώ από το δωμάτιο δεν τον έχω βγάλει ακόμα. αλλά κ την Αγγελίκή 6 μηνών την έβγαλα οπότε.... αλλά για πιπίλα θα σηκώνεσαι συχνά νομίζω. ας σου πουν οι υπόλοιπες.

το ρηλάξ δεν έχει επίπεδα να το ανεβάζεις ή να το κατεβάζεις??? μάλλον θέλει να σηκωθει ή κάτι του φταίει.

υπάρχουν άπειρα παιχνίδια. αλλά το γυμναστήριο είναι η καλύτερη αρχή επειδή κρέμονται κ μπορεί να τα χτυπέι κ να παίζει αφού ακόμα δεν μπορεί να τα πιάσει με τα χεράκια του. όμως πολύ γρήγορα θα αρχίσει να πιάνει κ να τα παίζει με τα χέρια του οπότε κ να τα πάρεις, όπως είπες, δεν χάνονται...

όσο για το τζάκι δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα. τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει κάτι...

αυτά...!!!! κ επαναλαμβάνω , αυτά είναι προσωπικές μου γνώμες, προς απόφυγή παρεξηγήσεων.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Χαχα!!!

Οντως δεν το χα σκεφτει ευτο για το παπλωμα!!ειδες η απειρη;δεν πηγε το μυαλο μου εχεις δικιο!!!!

Του ρηλαξ η επομενη "σκαλα"ειναι σαν καθιστος και δε ξερω αν κανει απο τωρα(πρεπει να το ρωτησω κι αυτο γκρρ)!!

Αλλα λιγο που το προσπαθησα τα ποδαρακια του βγαινουν εξω πλεον,ετσι πρεπει αν οντως δεν πειραζει;δεν ξερω!!!

Διαφημίσεις

ναι, δε νομίζω οτι πειράζουν. όσο για το ρηλάξ, όχι μην το σηκώσεις ακόμα. δεν κάνει ακόμα να κάθεται στο πωπουδάκι του. στην ίδια θέση το είχες κ τώρα απλά γκρινιάζει???

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα!!!! Σήμερα κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ χωρίς διακοπή :D:D:D:D

Ευτυχώς γιατί τις προηγούμενες μέρες με είχαν τρελάνει! Κάναμε εμβόλια και μας πήρε 4 μέρες να συνέλθουμε εντελώς...

α)τους εχετε φωτακι??μεχρι τωρα εκει που κοιμομασταν ειχαμε αλλα στο δωματιο του το αφησα σβηστο!Τα μωρα διαβασα δε φοβουνται το σκοταδι,αλλα κι επειδη δε θελω να το συνηθισει και μεγαλωνοντας να γινει ενα παιδακι που θα χρειαζεται φωτακι για να κοιμηθει και να φοβαται το σκοταδι!Επισης αλλος ενας λογος ειναι πως οταν εχει φως βλεπει το περιστρεφομενο πανω απο την κουνια ,ξεμυαλιζεται περιμενει να ξεκινησει και δεν κοιμαται!!Εχω ομως τις αμφιβολιες μου αν κανω καλα!!!

β)οσο για τα σκεπασματα,μια λυση ειναι ο υπνοσακος αλλα δε ξερω απο ποια ηλικια επιτρεπεται(οι δευτερομανουλες ας βοηθησουν)!Ουτε της Μαγδας θα ξεσκεπαζεται,ουτε εγω θα φοβαμαι (σα χαζη) μη σκασει ο δικος μου!!!!

Εγω Μαγδα του βαλα το παπλωματακι κι ενα σεντονακι και τα σφηνωσα πολυ καλα κατω απο το στρωμα του(οκ μπορουσε να κουνηθει) και τελικα ξεσκεπαστηκε μια φορα!!

γ)Οσες εχετε βαλει τα μικρα σας στα δωματια τουσ,κι εσεις τοσες φορες σηκωνεστε?ελπιζω να μη χρειαζεται με τον καιρο και να χαλαρωσει κι αυτος κι εγω γιατι κοιμομουν πολυ καλυτερα διπλα του!!!

Το αλλο μας θεμα ειναι πως ενω στο ρηλαξ καθοταν με τις ωωωωρες,πλεον με το που τον βαζω κανει τοξο την πλατουλα του κ κλαει στο 1ο 5λεπτο!!!!Πακετοο!!!Το πορτ μπεμπε που τον χωραει αλλα για λιγο ακομα εχει ανακληση κι ετσι βολευεται τουλαχιστον για τωρα εκει!!

Οσο για τις κρεμες που σας ρωτησα, εγω του βαζω την frezyderm αλλα σε καθε αλλαγη μετα απο καλο στεγνωμα!!Τι να σας πω δε μου παει να μη του βαλω ενα προστατευτικο απο την πανα!!Αλλα με βαλατε σε σκεψεις και θα ρωτησω και την παιδιατρο!!

Καλε τελικα εχω πολλα να σας γραψω...

Εχετε τζακι???κι αν ναι σας προβληματιζει το θεμα του μωρου??Εμας δεν καπνιζει και τραβαει καλα,αλλα μου περασε κι αυτο απ το μυαλο!!!

Και τελος....πειτε μου ιδεες για παιχνιδακια τωρα που γινομαστε 3 κι παρατηρουμε τα παντα και κανουμε μια υποτυπωδη κινηση να τα πιασουμε για να τον παρακινησω??σκεφτομουν κι αλλες κουδουνιστρες(εχω κανα 2),πανινα βιβλιαρακια και κανα χρωματιστο κυβο κι αυτους πανινους!!!Και να μη τα χρησιμοποιησει τωρα δε θα μεινουν!!Ακομα γυμναστηριο δεν εχω παρει.....

α. τους έχω στο απόλυτο σκοτάδι, γιατί από αυτά που διαβάζω σχετικά με τον ύπνο των μωρών είναι καλύτερο γιατί ευνοεεί τον ύπνο. Κι εμείς έχουμε μουσικά περιστρεφόμενα αλλά δεν τα βάζουμε γιατί τα μωρά ξετρελαίνονται από τη χαρά τους όταν τα βλέπουν, και αντί να κοιμηθούν νομίζουν ότι είναι ώρα για πάρτυ :D

β. εμείς χρησιμοποιούμε υπνόσακο από την αρχή και έχω βρει την υγειά μου! Έχει υπνόσακους από 0 μηνών, νομίζω ότι όχι μόνο είναι κατάλληλοι αλλά επιβάλλονται για την πρόληψη από το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου.

γ. Σηκώνομαι 1-2 φορές. Αλλά τους είχα από την αρχή στο δωμάτιό τους, οπότε το έχουν συνηθίσει. Μην ανησυχείς, θα συνηθήσει και ο δικός σου!

Από παιχνίδια έχουμε πάρει ένα σωρό, αλλά τελικά τα καλύτερα είναι ένα φιδάκι και ένα λιονταράκι που πήραμε από το ΙΚΕΑ με μόνο 3 ευρώ :D Τα μωρά ξετρελαίνονται γιατί μπορούν και τα πιάνουν πολύ εύκολα! Φυσικά κάνουν και ήχο. Είναι αυτά:

http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26785

αν πας ΙΚΕΑ τα έχει μέσα σε μεγάλα καλάθια.

Συμφωνώ επίσης με τη Ζουνίτσα ότι το γυμναστήριο είναι απαραίτητο! Εμένα τα δικά μου κάθονται με τις ώρες, τους αρέσει πολύ!

Διαφημίσεις

Καλημερα!! Δωρακι περαστικα σας! Μαγδα εγω δοκιμασα την idealia bb της vichy και μου αρεσε πολυ! Μοσχοβολαει, εχει αντηλιακο δεικτη, ηπια αντιρυριδικη δραση και χρωμα για να μη φαινομαι σα ζομπι! Το βραδυ βαζω τη hydra match της garnier για κουρασμενες επιδερμιδες και μου αρεσει και αυρη πολυ! Λινα καθε αρχη και δυσκολη... Εγω σηκωνομαι δυο φορες να τσεκαρω αν εχει ξεσκεπαστει κι αλλες δυο που ξυπναει για να τον ταισω! Απο φως εχουμε βαλει ενα με dimmer για να μην ανοιγοκλεινουμε διακοπτες μες στη νυχτα. Το μομπιλο κι εμεις το εχουμε πλεον σαν παιχνιδι και του το βαζω οταν ξυπναει για να χαζευει λιγο! Αλλα παιχνιδια οτιδηποτε μαλακο για να μπορει να το πιασει, βιβλιο η μαριονετες! Ο δικος μου στο ρηλαξ καθεται αλλα του εβγαλα τη μπαρα με τα παιχνιδακια γιατι τα τραβαγε να τα βαλει στο στομα κι επειδη δε μπορουσε νευριαζε, φωναζε, σφιγγοταν να σηκωθει και στο τελος εκανε εμετο απο το ζορι! Τωρα προσπαθει να κατσει και τον εχω απο κοντα μην αναποδογυρισει...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα τι κανετε?

ΛΙΝΑ εγω την βαζω μεσα στον υπνοσακο κ κοιμαται αλλα τα χερια της τα θελει εξω!!!!!!!!!ειναι συνεχεια παγωμενα τι να κανω δεν ξερω!!!!!!!ο υπνοσακος που εχω ειναι απο 0 χωρις ποδια κ χερια!!!!!!!!

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?το επιδομα τεκνου που δινουν εμεις θα το παρουμε η θα το παιρνουμε απο του χρονου?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Kαλημερα!!!

Νεφελη ωραια ιδεα να παρω μια κρεμα ΒΒ ή CC για την ημερα και το βραδυ μια αλλη θα παω και θα δω!!!!

Και εγω θα παρω υπνοσακο απο 6-12 για να την βαζω απο Δεκεμβη που θα την χωρισω!!!! Νομιζω εχει υπνοσακο που τα χερια ειναι εξω αλλα τα ποδια ειναι σκεπαστα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...