Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.................

Εχω καιρο να μπω αλλα δεν βρισκω πολυ χρονο...............

Τι κανετε εσεις και τα μωρακια σας? Δεν διαβασα πολλα μονο τα τελευταια που συζητουσατε...........ελπιζω να ειστε ολες καλα.............

Λοιπον εμεις ειμαστε καλα και μεγαλωνουμε επισης μια χαρα.................Την προηγουμενη εβδομαδα πηγαμε παιδιατρο για εμβολια και αντεδρασε πολυ καλα ο μικρος................ειμαστε 5300 και 59 ποντους,πολυ καλα μας ειπε η παιδιατρος για παιδι που θηλαζει κι απορησε πως εγω που ειμαι μινιον εβγαλα λεει "μεγαλο" παιδι, θηλαζουμε αποκλειστικα, περασαμε μια ηπια γαστρεντεριτιδα και μια ιωσουλα που ακομα μας αφησε μπουκωμα (το μωρο τα περασε αυτα ε?) αλλα τωρα ειναι καλυτερα............εγω βαζω ενυδατικη καθε μερα μετα το μπανιο και χρησιμοποιω την aquathenol που μου εδωσαν απο την κλινικη και σε καθε αλλαγη πανας του βαζω sudocrem γιατι εχουμε ευαισθητο δερμα κι αμεσως κοκκινιζει................λοιπον βγαλαμε νινιδα και πηρα της frezyderm ενα λαδακι ειδικο κι ειναι μαγικο για οποια ενδιαφερεται...............3 φορες το εχω βαλει και σχεδον εχει φυγει ολη...............

Εμενα επισης την προηγουμενη τελειωσαν κοριτσια τα λοχεια απο οταν γεννησα και αισιως πηγα και στο γυναικολογο κι ολα καλα...............

Αυτα τα νεα μας............προσπαθω και θελω να μπαινω συχνοτερα γιατιεχω για πολλα απορια αλλα μολις μπαινω δεν προλαβαινω να γραψω οσα θελω και ξυπναει το μωρο...........

Καλο Σκ σε ολες!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Φεγγαρενια αν εχεις αντικολλητικο τηγανι δοκιμασε εκει χωρις λαδι χωρις τιποτα ή δοκιμασε να τα ψησεις στο γκριλ του φουρνου σε μια σχαρα μονο αν στεκονται.................εγω δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

καλημερα κοριτσακια καπου εδω είπατε για κρεμες αλαγης ετσι; λοιπόν να σας πω την εμπειρία μου οταν γεννηθηκε και οι κενωσεις του ηταν συχνοτατες βαζαμε συνεχεια προδερμ ως που παρατηρησαμε πως κοκκινιζει με το παραμικρο και βαλαμε σουντοκριμ μπεπανθολ πενατεν φριζιντερμ και αφου το χαμε περασει από ολες τις κρεμες αρχισε να παρουσιαζει μυκητες επειδη το δερματακι του δεν ανεσεναι και η παραμικρη υγρασία κρατιοταν μεσα τις κοβουμε όλες κι ο γιατρος μας εδωσε την καμιλοσαν η αληθεια φυγαν τα παντα αλλα από κει και περα τα κοψα όλα μαχαιρι τωρα σε καθε αλαγη πανας ξεπλενομαστε με νερακι και απλα βαζουμε την πανα μας αν εχει κανει κακακια πλενομαστε και με σαπουνι κι αν δω πουθενα κοκκινιλα βαζω τοπικα καμιλοσαν δε ξανακανε κοκκινιλα και το δερματακι του είναι καλυτερο από ποτε ετσι για κρεμα αλαγης προτεινω καμια και συμφωνω με την παιδιατρο που την προτεινε!

Καλημερα κοριτσια...........

Φεγγαρενια μια και ειπες την εμπειρια σου να πω κι εγω τη δικη μου?

Εγω στην αρχη τον καθαριζα με νερακι και δεν εβαζα παντα κρεμα και οταν ηρθε η παιδιατρος μας ειπε οτι απο την υγρασια ανοιξε το δερματακι του................ετσι απο τοτε τον καθαριζω τον στεγνωνω καλα με μια πετσετα που εχω μονο για εκει μικρουλα του βαζω σουντοκριμ και βαζουμε τη πανα.................δεν μου εχει παρουσιαση τιποτα απο τοτε.............εγω εχω καταλαβει οτι θελει καλο στεγνωμαη περιοχη παντως..........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

συμφωνω ντορακι πολυ καλο στεγνωμα εγω ελεγχο το δερματακι του και βαζω αν χρειαστει αλλα ως τωρα είναι κυριος νομιζω πως μεχρι 2 μηνων η κρεμα χρειαζεται γιατι λερωνονται συχνα

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Η μικρη κοιματε:):):)

Ολο το βραδυ ξεσκεπαζοταν..... Τοσο καιρο την κοιμιζα με μια φλις κουβερτουλα αλλα την εβαζε στο στομα της και απο εχθες της την πηρα και την σκεπασα με μια αλλη κουβερτα.... ε, απο εχθες δεν κοιμηθηκε πανω απο 2 ωρες τελικα τα ξημερωματα την σκεπασα παλι με την φλις και κοιματε!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μια που θα παραγγειλω κρεμουλες για την μπεμπα απο το ιντερνετ σκεφτομαι να παρω μια και για εμενα (εγινα και 30) αλλα δεν ξερω ποια να παρω μιας που εχω κανονικη επιδερμιζα, να παρω και ελαφρως αντιρρυτιδική????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερουδιααα!!!!

Λοιπον Μαγδα μου,εγω λεω να παρεις μια ελαφρια αναλογη της ηλικιας,οχι πολυ δυνατη αλλα μας χρειαζεται μια αντιρυτιδικη.Οσο για τη μικρη διαισθανομαι πως εισαι ξενυχτο,χαχα και μεις μια απο τα ιδια!!Υπομονη!!

Εμεις λοιπον χθες για πρωτη φορα κοιμησαμε το μικρο στο δωματιο του στην κουνια!!!!!Οχι δεν κοιμηθηκα....εκεινος δεν εκλαψε πολυ αλλα οποτε ξυπναγε(πχ λογω πιπιλας)μουρμουραγε γκρινιαρικα κι επρεπε να σηκωθω!!Παιζει να σηκωθηκα και 15 φορες!!Μετα τις 0530 δεν κοιμοταν ευκολα αλλα ευτυχως ανελαβε ο αντρας μου μιας κι εγω τα χα φτυσει!!Τελικα ξυπνησε στις 0730!!!Η αλήθεια ειναι οτι εγω ημουν πιο ανησυχη...για χαζομαρες!!μη σκεπαστει με τα σκεπασματα και δε μπορει να αναπνευσει κι αλλα τετοια!!Κι εχω κι αλλες χαζουλες αποριες...

α)τους εχετε φωτακι??μεχρι τωρα εκει που κοιμομασταν ειχαμε αλλα στο δωματιο του το αφησα σβηστο!Τα μωρα διαβασα δε φοβουνται το σκοταδι,αλλα κι επειδη δε θελω να το συνηθισει και μεγαλωνοντας να γινει ενα παιδακι που θα χρειαζεται φωτακι για να κοιμηθει και να φοβαται το σκοταδι!Επισης αλλος ενας λογος ειναι πως οταν εχει φως βλεπει το περιστρεφομενο πανω απο την κουνια ,ξεμυαλιζεται περιμενει να ξεκινησει και δεν κοιμαται!!Εχω ομως τις αμφιβολιες μου αν κανω καλα!!!

β)οσο για τα σκεπασματα,μια λυση ειναι ο υπνοσακος αλλα δε ξερω απο ποια ηλικια επιτρεπεται(οι δευτερομανουλες ας βοηθησουν)!Ουτε της Μαγδας θα ξεσκεπαζεται,ουτε εγω θα φοβαμαι (σα χαζη) μη σκασει ο δικος μου!!!!

Εγω Μαγδα του βαλα το παπλωματακι κι ενα σεντονακι και τα σφηνωσα πολυ καλα κατω απο το στρωμα του(οκ μπορουσε να κουνηθει) και τελικα ξεσκεπαστηκε μια φορα!!

γ)Οσες εχετε βαλει τα μικρα σας στα δωματια τουσ,κι εσεις τοσες φορες σηκωνεστε?ελπιζω να μη χρειαζεται με τον καιρο και να χαλαρωσει κι αυτος κι εγω γιατι κοιμομουν πολυ καλυτερα διπλα του!!!

Το αλλο μας θεμα ειναι πως ενω στο ρηλαξ καθοταν με τις ωωωωρες,πλεον με το που τον βαζω κανει τοξο την πλατουλα του κ κλαει στο 1ο 5λεπτο!!!!Πακετοο!!!Το πορτ μπεμπε που τον χωραει αλλα για λιγο ακομα εχει ανακληση κι ετσι βολευεται τουλαχιστον για τωρα εκει!!

Οσο για τις κρεμες που σας ρωτησα, εγω του βαζω την frezyderm αλλα σε καθε αλλαγη μετα απο καλο στεγνωμα!!Τι να σας πω δε μου παει να μη του βαλω ενα προστατευτικο απο την πανα!!Αλλα με βαλατε σε σκεψεις και θα ρωτησω και την παιδιατρο!!

Καλε τελικα εχω πολλα να σας γραψω...

Εχετε τζακι???κι αν ναι σας προβληματιζει το θεμα του μωρου??Εμας δεν καπνιζει και τραβαει καλα,αλλα μου περασε κι αυτο απ το μυαλο!!!

Και τελος....πειτε μου ιδεες για παιχνιδακια τωρα που γινομαστε 3 κι παρατηρουμε τα παντα και κανουμε μια υποτυπωδη κινηση να τα πιασουμε για να τον παρακινησω??σκεφτομουν κι αλλες κουδουνιστρες(εχω κανα 2),πανινα βιβλιαρακια και κανα χρωματιστο κυβο κι αυτους πανινους!!!Και να μη τα χρησιμοποιησει τωρα δε θα μεινουν!!Ακομα γυμναστηριο δεν εχω παρει.....

Νομιζω πως παλι λιγα σας εγραψα και μολις πατησω καταχωρηση απαντησης θα πεταχτει μια μουτζα!!!χαχχαα!!!

Οι υπολοιπες ολα καλα???Τα νεα σας??

Kαλημέρα!!!

Η μικρη κοιματε:):):)

Ολο το βραδυ ξεσκεπαζοταν..... Τοσο καιρο την κοιμιζα με μια φλις κουβερτουλα αλλα την εβαζε στο στομα της και απο εχθες της την πηρα και την σκεπασα με μια αλλη κουβερτα.... ε, απο εχθες δεν κοιμηθηκε πανω απο 2 ωρες τελικα τα ξημερωματα την σκεπασα παλι με την φλις και κοιματε!!!!!!!

Αφου εγραψα το ποστ παρατηρησα πως ξεσκεπαζοταν η μικρη σου λογω του οτι ηθελε τη φλις!!οκ!!!Αρε νυσταα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...