Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημερα σε ολες

Αννουλα υπομονη τι αλλο?Εγω οπως ξερεις τα πηγα και τα δυο περσυ σταθμο και εχω βρει την υγεια μου.Και απο ιωσεις οφειλω να ομολογησω οτι περσυ που ηταν πρωτη χρονια πηγαμε παρα μα παρα πολυ καλα!Ελαχιστα αρρωστησανε........βεβαια η μυξα μονιμο αξεσουαρ οπως και φετος δηλαδη και τα τρια!Και φετος παρολο που εχω την μικρη ουτε που μου περασε απο το μυαλο να τους κρατησω σπιτι.........απλα προσεχω οσο μπορω!Μηπως να το ξανασκεφτοσουνα για παιδικο?

Μαγδα χρυσοχερα και εμενα λεει αγκου γελαει γαργαριστα πιανει και σφιγγει στα χερια οτι της δωσεις και τα δικα μας χερια εννοειται στηριζει το κεφαλι της εδω και καιρο, εστιαζει πολυ σταθερα και ακολουθει τους ηχους που ακουει.........

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Εμεις εδω μια τρελα τρεχω και δεν φτανω με την μετακομιση η οποια θα γινει την αλλη Παρασκευη!Τα εχω παιξει βεβαια το καινουργιο σπιτι ειναι τελειο και εχει τους χωρους που μας ελειπαν εδω! Η μικρη εχτες εκανε το δευτερο εμβολιο της και ειμαστε 5400 και 58 εκατοστα........ειμαστε οπως εχω ξαναπει τα πιο λεπτα μωρακια του καφε!Η παιδιατυρος ομως λεει ολα μια χαρα οποτε δεν ανησυχω!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Εμας λεει συλαβουλες πολυ ευστοχες καποιες φορες θελει μονο μπρουμυτα να κοιμαται γυρναει τις σελίδες στο βιβλιο μου βγαζει γλωσσα οταν του βγαζω ξεκολαει σκρατς από το πανινο βιβλιο του και οταν του δωσεις να κρατησει τα δαχτυλα σου βαζει δυναμη κι από ξαπλωτο σηκωνεται ορθιο είναι 3 μηνων και 12 ημερων!!!!

α και του αρεσει πολυ να ακουει παραμυθια κι οταν του τραγουδαω ταχταρισματα ξεκαρδιζεται επίσης του αρεσουν πολυ οι κουνιες και πηγαινουμε οταν εχει καλο καιρο. Επισης τρελαινεται να βλεπει τη θαλασσα και λυπαμαι που δεν μπορει να τη βλέπει καθε μερα!

Φλο μου, το θέλω πολύ μπας κ ηρεμήσει λίγο, αλλά κ η παιδίατρος είπε όχι ακόμα. είναι παιδί που αρπάζει τις ιώσεις από τον αέρα κ μόνο. φαντάσου οτι θα τις φέρει όλες στο σπίτι. κ ο μικρός ακόμα είναι στην αρχή. σε κανά 2μηνο όμως δεν το συζητώ. θα πάει.

εμένα φυσικά λέει αγκού, κ όλα τα φωνήεντα, στηρίζει το καεφάλι του από πολύ μικρός, του αρέσει κ κοιμάται μόνο μπρούμυτα, φυσικά χαμογελάει, ψάχνει να σε βρει όταν φεύγεις από το οπτικό του πεδίο. αυτά. ααα κ όταν τον βάζω μπρούμυτα, είναι έτοιμος για μπουσούλημα. κοιτάει πολύ καλά τα παιχνίδια του (αληθωρίζει μερικές φορές αλλά μέσα στα πλαίσια). κ αυτό που λέγατε για το ταβάνι, το κάνει κ εμένα. κοιτάει κ μιλάει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

χαχα.. κορίτσια και για εμας το μπρούμυτο είναι ό,τι χειρότερο!!!

ο ένας αρχίζει και γκρινιάζει πάνω στο λεπτό και μετά από λίγο αναγκάζομαι να τον γυρίσω. Ο άλλος δε.. δεν κάνει ούτε καν προσπάθεια! Το παίρνει ο ύπνος έτσι όπως είναι μπρούμυτα :tongue::tongue::tongue:

Τους πήρα από τον μουστάκα ένα μαξιλαράκι fischer price που είναι για να βάζεις το μωρό μπρούμυτα.. από τότε κάαααποιες φορές δείχνουν λίγο περισσότερο ενδιαφέρον!

Κατά τ΄άλλα έχουν πολύ χάζι! Όλο κοιτάνε αυτό που δεν έχουν, π.χ. κρατάω εγώ τον έναν και ο άντρας μου τον άλλον, αλλά ο δικός μου κοιτάει τον μπαμπά του γιατί έχει τον άλλον. Από τώρα αρχίσαμε τις ζήλιες. Τι να πεις.. :tongue::tongue:

Ζουνίτσα χαίδεψε λίγο παραπάνω και τη μεγάλη σου, ίσως το έχει ανάγκη...! Εγώ ακόμη και σήμερα θυμάμαι τραυματικά τη γέννηση της μικρής μου αδερφής... εκείνη την περίοδο νόμιζα ότι κανείς δε θέλει πια να ασχολείται μαζί μου!

Γεια σας κοριτσακια!! Πηγαμε παιδιατρο και καναμε το εμβολιο! 6850 ο μικρουλης και 66 εκατοστα!! Ξεκιναμε σιδηρο και βιταμινη D και τελος του επομενου μηνα θα βαλουμε σιγα σιγα στερεες τροφες! Οσες κανατε το δευτερο εμβολιο ειχατε γκρινια;

Απο κατορθωματα καθεται με τις ωρες μπρουμυτα και κοιμαται μονο ετσι, τωρα ξεκινησε να καθεται λιγο ανασκελα, οταν ειναι στην ανακλιση προσπαθει να σηκωθει και μισοκαθεται, γελαει με ηχο, μιλαει στον εαυτο του στον καθρεφτη και στα αρκουδακια του... Μεγαλωνει το γλυκουλι μου και φοβαμαι οτι θα περασει πολυ γρηγορα ο καιρος...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημέρες!!!!! πως είστε??? καλέ δε σας είπα, έβαψα τα μαλλιά μου!!!!!! ουάου!!!! το συζητήσαμε πάλι με την ποαιδίατρό μου κ μου είπε πως άλλαξαν τα πράγματα σε σχέση με 3 χρόνια πριν κ τώρα επιτρέπεται. δεν επηρεάζει τόσο πολύ το θηλασμό!!!! έγινα πάλι γυναίκα!! χαχαχαχα

κατά τα υπόλοιπα τα ίδια.... μ'εσα με την βροχή....γκρρρρρρ

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζουνίτσα μεγειά! Φαντάζομαι χαρά ε; Μετα από τόσο καιρό πρέπει να νιώθεις άλλος άνθρωπος!

Νεφέλη μου σας βλέπω πολύ δυνατούς παίκτες και από βάρος και από ύψος!!!Μπράβο σας!

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια μήπως το έχετε καλύτερα με τα νούμερα στα παιδικά ρούχα... ψάχνω να πάρω μπουφανάκι στα μωρά και φυσικά θέλω να πάρω μόνο ένα μπουφάν να μας βγάλει όλο το χειμώνα. Οπότε είπα να πάρω μέγεθος 6-9 μηνών, δηλαδή να μας βγάλει μέχρι το Μάρτη. Είδα ένα μπουφανάκι chicco αλλά με έχουν μπερδέψει τα νούμερα και οι υπάλληλοι μου έλεγαν άλλα η μία και άλλα η άλλη :confused::confused: Το μπουφανάκι γράφει πάνω 68/9m. Αυτό σημαίνει ότι είναι για ύψος 68 και εως 9 μηνών; Λίγο δεν είναι το ύψος αυτό για την ηλικία αυτή; Το έβαλα στο ένα μωρό (το πιο χοντρούλι) να το δοκιμάσει και τα μανίκια του είναι τεράστια αλλά στο υπόλοιπο σώμα μια χαρά. Έχω μπερδευτεί...

Διαφημίσεις

κορίτσια μου σας ευχαριστώ...!!!!! δεν έχετε ιδέα πως αισθάνθηκα, μιλάμε γι κάτασπρο μαλλί. άσπρο-άσπρο.....

Φλώρα, να όντως έτσι είναι. 68 για 9 μηνών. μικρό μου φαίνεται κ εμένα. τα κίκο δεν τα ξέρω. εγώ ψωνίζω από αλυσίδα με πολύ φτηνά κ πολύ καλά ρούχα (με εκπτωτική κάρτα για όλο το χρόνο) κ δεν μπορώ να συγκρίνω. πάντως εγώ θα πρότεινα να πάρεις 9-12 γιατί τα αγόρια μεγαλώνουν πιο πολύ. εννοώ σαν αναπτυξη είναι πιο μεγάλα από κοριτσια.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Φλορετα εγω εχω ενα μπουφανακι 6-9 αλλα γραφει 74cm! Νομιζω τα 68 ειναι μεχρι 6 μηνων και δε θα σε καλυψει. Εχει πολυ ωραια μπουφανακια και γενικα ρουχαλακια σε zara και h&m!! Επισης του πηρα μια φορμα εξοδου απο mothercare αλλα 9-12 για να του ειναι πιο ανετη! Οπως καταλαβατε μολις γυρισα απο ψωνια.... Χιχιχι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Floreta και εγώ νομίζω ότι το 68 είναι μικρό. Παρόλα αυτά αφού το δοκίμασες και ήταν τώρα καλό (τα μανίκια τα γυρίζεις, μην κρίνεις από αυτό) χρειάζεσαι τουλάχιστον 1 νούμερο παραπάνω για να βγει ο χειμώνας!!! Εγώ θα έπαιρνα 2 για σιγουριά.

Πάντως η κάθε εταιρεία έχει τη δική της γραμμή. Αν κατάλαβα σε ποια εταιρεία αναφέρεσαι, έχει γενικά στενές γραμμές, οπότε θα πρέπει να παίρνεις μεγαλύτερα νούμερα για να είναι οκ. Και εγώ ψώνισα από ένα τέτοιο μαγαζί σήμερα και πήρα αρκετά μεγαλύτερο νούμερο για να βγάλουμε το χειμώνα.

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Θα πάρω το μεγαλύτερο!

Πήγαμε γιατρό σήμερα και κάναμε τη δεύτερη δόση του infarix και της γαστρενετρίτιδας.. στο βάρος έχουμε ξεφύγει! Ο χοντρούλης μας 7.700 και ο κανονικός μας 6.700. Ο χοντρούλης έχει σπάσει κάθε καμπύλη...χιχιχιχι! Το τρώει όλο το γάλα του, όπως καταλαβαίνετε: 240ml στην καθισιά, χωρίς ρέψιμο. Και όταν τελειώνουμε μπήγει τις φωνές γιατί θέλει κι άλλο... τελικά μου φαίνεται θα πάρω δυο νούμερα παραπάνω στο μπουφάν :D:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?εμεις καλα η μικρη ποτε ειναι ησυχη κ ποτε εχει γκρινια!!!!!!!!!!!!εχουν αρχισει να την τρων κ τα ουλα της κ χωνει το χερακι μεσα!!!!!!!!!!!ωχ κ γω μπερδευομαι μ αυτα τα νουμερα κ το υψος.της πηρα ενα μπουφανακι απο τα μπενετον το 3-6 τωρα της κανει ισα ισα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...