Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑ!!!ξεχασα να σας πω...εχθες εβαλα τον αντρα μου στο μπανιο σε μια γωνια και εκανα μπανιο το μικρο ΜΟΝΗ μουυυυυυυ!!!!!απλα εβαλα και τον αντρα μου να κοιταει για ασφαλεια!!!το μονο που με δυσκολευεΙ ειναι να τον γυρισω και να του κανω την πλατη γιατι γλυστραει παρα πολυ..τα ειδα κωλλυομενα(ετσι γραφεται?)!!

Φλορετα ξεκινησα το προγραμμα!Γι αρχη θα τον βαλω σε ρουτινα κατι που δεν ειχα κανει ακομα!!

1930 ειχε μπανακι,2000 φαγητακι και μετα ΝΑΝΙΙΙΙΙ!!!κουτουλαγε στις 1930 αλλα τον κρατησα!!κοιμηθηκε μεχρι τισ 0215,εφαγε και ξανακοιμηθηκε σχετικα ευκολα!!!Μετα ξυπνησε για πολυ λιγο στισ 0500,τον ξαναπηρε γρηγορα ο υπνος και κανονικα σηκωθηκαμε στις 0730!!καλα δεν ειναι???Αρχικα θα του δημιουργησω ρουτινα και μετα θα προσπαθησω να κοψω και το ταισμα των 02!!!Αυτα!!!

Λίνα μου τέλεια είστε! Έτσι ακριβώς ήταν και το ωράριο του ενός από τα μωρά μου! 19:30 μπάνιο, 20:00 φαί, μέχρι τις 21:00 ήταν στο κρεββάτι του και κοιμόταν. Ξυπνούσε στις 2:00 για φαί και μετά ξανά στις 5:00 για φαί και μετά ξυπνούσε 7:00-7:30 για να ξεκινήσει τη μέρα του. Κράτα γερά! Πρώτα έκοψα το φαί των 5:00 (αυτό ήταν σχετικά εύκολο) και μετά των 2:00.

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε Φλορετα μου!!!Εχουμε καλη δασκαλα ;););)

Θελω να σας ρωτησω κατι...και αν εχετε παρομοια εμπειρια απ τα μικρα σας πειτε μου!

Υπαρχουν στιγμες που ξαπλωνετε το μωρο σας πχ στην αλλαξιερα και κολλαει το βλεμμα του στο κατασπρο ταβανι??Γελαει,παιζει,μιλαει??Εμας του γελαει,του μιλαει, κουνιεται ολοκληροσ,χερια ποδια!!!ενθουσιαζεται πιο πολυ κι απο οταν παιζει μαζι μας..Εχω εξαντλησει ολα τα σεναρια απο ηλιαχτιδες ή παιχνιδια του ηλιου που μπορει να μπαινουν στοπ δωματιο.Επισης οταν ειναι πολυ συγχυσμενοσ με το που τον ακουμπαω στην αλλαξιερα ξεκινουν τα γελια στο λευκο ταβανι και συνομιλει μαζι του!!!!Λες και καποιος παιζει μαζι του!!Τελος οποτε παω να τον διακοψω,να του βαλω μπροστα του κατι να δει,να του τραβηξω το ενδιαφερον, εκεινος προσπερναει το ''εμποδιο'' με το βλεμμα του και κολλαει εκει προσηλωμενος!!!Θα θελα πολυ να ξερα τι βλεπει....

Εχετε παρομοιες εμπειριες????

Καλημέρα σε όλες,

Λίνα το κάνει και ο δικός μου μπεμπούλης. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ότι το λευκό χρώμα είναι το καλύτερο ηρεμιστικό για όλους και όχι μόνο για τα μωρά.

Εμείς σήμερα έχουμε παιδίατρο. Θα κάνουμε τα εμβόλια 2 και 3! Ελπίζω μόνο να έχει ηρεμήσει ο καιρός μέχρι εκείνη την ώρα γιατί δε θέλω να τον βγάλω με αυτή την κακοκαιρία έξω!!!

κορίτσια μου γεια σας κ από εμένα...

κ εμείς σήμερα οικογενειακώς εμβόλιο.... ο μπέμπης τα 2 πρώτα κ εμείς (κ οι 3) το αντιγριπικό. κ εμείς με τον ύπνο σχετικά καλά την ημέρα, τη νύχτα μια χαρά. απλά πέφτουμε πιο αργά για ύπνο γαιτί το μπάνιο στις 7ή 8 δεν μου βγαίνει. ειδικά όταν είναι εδώ η μικρή η οποία έχει ξανακολλήσει επάνω μου. τεσπα....

κατά τα υπόλοιπα κ εμείς αγκαλίτσες, ύπνο επάνω μου κ μόλις τον βάλω κάτω κοιμάτε το πολύ μία ώρα κ ξυπνάει. θα δείξει πως θα πάει... αυτά, ξυπνήσαμε πάλι κ κλαίμε οπότε...... φςςςςςς εξαφανιζόλ!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Λίνα κι εμένα το έκανε αυτό ο ένας στην ηλικία σας! Ειδικά το βράδυ στις 2 που τον ταίζα κολλούσε και κοιτούσε το υπερπέραν. Και ήταν μισοσκόταδο και σκιαζόμουν, έλεγα φάντασμα βλέπει γμτ; Αλλά τώρα το έχει κόψει, ευτυχώς, γιατί ήταν πολύ spooky!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχ! και μενα το κανει αλλα οχι μονο στο ταβανι ελεγξε την παραμικρη σκια που μπορει να υπαρχει συνηθως τους τραβανε την προσοχη ακομα και στο μισοσκοταδο το ταβανι φεγγει αφυσικα στα ματια ενος βρεφους αλλα που ξερεις μπορει να βλεπουν πραγματα που εμεις δε μπορουμε να δουμε μπουχαχαχαχαχαχαχαχ!

Καλησπέρα σας!

Χθες κάναμε τα εμβολιάκια μας και μας είδε η παιδίατρος. Βρήκε το γίγαντα μια χαρά, 64,5 εκ και 5920γρ. Έχει φτιάξει τα ωράριά του, την ημέρα τρώει πλέον κάθε 4 ώρες και το βράδυ κοιμάται από τις 10 ως τις 6. Τα πάμε τέλεια, ευτυχώς γιατί είχα ανησυχήσει λίγο με αυτό το θέμα. Σε 1,5 μήνα γυρίζω στη δουλειά και πρέπει το πρόγραμμα να πηγαίνει ρολόι.

Kαλημέρα!!!

Μπραβο βιβή, πολύ ψηλός:):):)

Εμεις εχουμε γιατρό την Δευτερα:):) Το βραδυ και εμεις τα παμε περιφανα, ξυπναμε μονο μια φορα στις 3-4 και μετα 7:):):):) Αφου σκεφτομαι να βγαζω γαλα το βραδυ που δεν τρωει για να δινει κανενα γευμα ο συζυγος για να ξεκολλήσει λιγο απο πανω μου η μικρη που θελει στηθος ανα 2 ωρες(δεν τρωει παντα)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσακι και μπεμπακια καλημερουδιααα!!

Τι κανετε;;που ειστε ολες καλεε;;μπραβο βιβη για το αντρακι σου!!κι εμας την τελευταια φορα ηταν 5800 και 62cm!!ευτυχως μαλλον το παιδι σ αυτο εμοιασε το μπαμπα του,χιχιχι!!εγω βλεπεις εμεινα στο 1.60!!

Μαγδακι μια χαρουλα η μικρουλα σου!!αντε με το καλο τωρα και στους πιο αραιους θηλασμους την ημερα!!

Εμεις απο νεα τα ιδια!!!ολα καλα δλδ!!ο πασας μας ειναι πολυ καλοβολο μωρο δοξα το Θεο!!!τωρα ειμαστε στη φαση που εχουμε συνεχεια τα χερακια ενωμενα μπροστα μας και τα κοιταμε,και μονο εκει αλληθωριζουμε!τα επεξεργαζομαστε με φατσα"ρε συ αυτα πωσ ειναι ετσι,απο που ξεφυτρωσαν,τι γευση εχουν α

Και τι τα κανουμε"χαχα!!!!!επισης κατι που με τρελαινει ειναι πως πλεον μ αναγνωριζει κανονικα και χωρις να του μιλησω ή να του γελασω μολις με βλεπει χαιρεται και χαμογελαει!!τι ανταμοιβη χριστε μου!!ειναι ενας γλυκας!!!θελω τοσο πολυ να τον φαω κι αυτον και τις διπλες στα μπουτακια αλλα ακομα δε μπορωωωωωωωω!!!

Εχθες το πρωι που χα κανει ολες τις δουλειες και πιυ ο μπεμπης κοιμοταν αν σας πω τι εκανα θα με κοροιδεψετε...

Διαβαζα τα ποστ μας σχεδον απο τη β επιπεδου κ μετα τοτε που μπηκα στο παρεακι!!!ετσι καπως ξαναβιωσα τα ταξιδια μας!!κοριτσια συγκινηθηκα με τα αγχη μας,τα ψωνια μας,τισ αυπνιεσ μασ,την ανυπομονεσια μας και τη γλυκα μας!!!

Ααα,η ζυγαρια ξεκολλησεεεεεε επιτελους!!!!Αμην!!!

Οι υπολοιπες;;;ολα καλα;;;

Kαλησπερα:)

Λοιπον εχω ενα αγχος.....εβαλα στην χυτρα 6 ζαχαρουχα γαλατα για να τα κανω καραμελα αλλα διαβασα οτι επρεπε να βαλω μονο 4!!!! Και εχω ενα αγχος να δω τι θα γινει.......ουφ....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

καλημερούδια!!!!!

Μάγδα για πες τελικά τι έγινε??? κ τι έφτιαξες με το ζαχαρούχο????

πως είστε?? χανόμαστε....!!!!!

εμείς σε γενικές γραμμές καλά. η μικρή μου βρε κορίτσια έχει ξεφύγει τελείως. τσιρίζει γιατί δεν θέλει να φάει, γκρινιάζει με το παραμικρό, λέει "άσε με" όλη την ώρα. μιλάμε με έχει φτάσει στα κόκκινα. ξέρω οτι όλα αυτά είναι από ζήλεια, αλλά δεν παλέυεται η κατάσταση. άντε να περάσει ο καιρός να πάει σχολείο μπας κ ηρεμήσει λιγάκι (ξέρω, θα έχω άλλα τότε...χαχαχαχα). τουλάχιστον αν εκτονώνεται εκεί....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα!!!

Ζουνιτσα υπομονη φαση ειναι και θα περασει.....εμενα ημικρη οταν ειναι κοσμος στο σπιτι γκρινιαζει θελει μονο εμενα και τον μπαμπα της!!! πολύ γκρινιαρα ελπιζω να μην το συνεχισει!!!!!!

Τελικα το ζαχαρουχο εγινε τελειο εγινε καραμέλα και εκανα μια τουρτα που λεγετε μπανοφη δηλαδη κανεις βαση για τσις κεικ -εγω εβαλα 400 γραμ μπισκοτα νταιτζεστιβ με σοκολατα, τριμενα στο μουλτι, με 120-150 γραμ βιταμ λιωμενο, τα ενωσα τα εβαλα στο ψυγειο για μιση ωρα και μετα απλωσα την καραμελα εβαλα απο πανω μπανανες (μια στρωση) και σαντιγη αγλυκη το διακοσμισα με κακαο πασπαλισμένο......εγινε πολύ καλό:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

σλουρπ...!!!!!!!! Μάγδα, στείλε τπτ κ εδώ.....

μωρέ το ξέρω οτι είναι φάση, αλλά τα νεύρα μου ποιος τα κρατάει??? κ δεν πάει κ σε καμία γιαγιά τωρά, εδώ.. κολλημένη πάνω μου!!! τι ναπω.... δύσκολο χειμώνα θα περάσω....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αληθεια τι κατορθωματα κανουν τα μικρα σας??

Εμενα λεει αγκου, δεν της αρεσει καθολου το μπρουμητα και εαν της βαλεις κατι στο χερακι το κραταει λιγο και το πεταει:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...