Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Floreta μου υπάρχει περίπτωση να έρθουμε Θεσ/νικη το Πάσχα, έχω καιρό να πάω κ θα θελα να δω συγγενείς που έχω καιρό! Οπότε 2 ωρίτσες δεν είναι κάτι, το έχουμε κ α''απωθημένο'' με τον σύζυγο να πάμε Βουλγαρία μια φορά, το λέμε χρόνια τώρα γιατί πολλοί φιλοι κ γνωστοι πάνε για ψώνια.. Απλά το θέμα της επικοινωνίας με προβληματίζει, αν μιλάνε αγγλικά όμως οκ! Μην πάμε εκεί κ μας πετάξουνε τιποτα Βουλγάρικα και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται!!Εμείς κρεβατάκι θια χρειαστούμε (για να είμαι ειλικρινής λέγαμε να πάρουμε καινούριο κρεβάτι του Κωστή, κα να βάλουμε το μωρό στο παλιό του μικρού, με ένα καινούριο στρώμα..) Επίσης καροτσάκι, κ ρουχαλάκια αν όντως είναι κοριτσάκι κ δεν αλλάξει κάτι στην πορεία...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Floreta μου υπάρχει περίπτωση να έρθουμε Θεσ/νικη το Πάσχα, έχω καιρό να πάω κ θα θελα να δω συγγενείς που έχω καιρό! Οπότε 2 ωρίτσες δεν είναι κάτι, το έχουμε κ α''απωθημένο'' με τον σύζυγο να πάμε Βουλγαρία μια φορά, το λέμε χρόνια τώρα γιατί πολλοί φιλοι κ γνωστοι πάνε για ψώνια.. Απλά το θέμα της επικοινωνίας με προβληματίζει, αν μιλάνε αγγλικά όμως οκ! Μην πάμε εκεί κ μας πετάξουνε τιποτα Βουλγάρικα και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται!!Εμείς κρεβατάκι θια χρειαστούμε (για να είμαι ειλικρινής λέγαμε να πάρουμε καινούριο κρεβάτι του Κωστή, κα να βάλουμε το μωρό στο παλιό του μικρού, με ένα καινούριο στρώμα..) Επίσης καροτσάκι, κ ρουχαλάκια αν όντως είναι κοριτσάκι κ δεν αλλάξει κάτι στην πορεία...

Τότε μια χαρά, τέλεια! Νομίζω ότι είναι ιδανικό να κάνετε μια εκδρομή αυθημερόν, κι εμείς το ίδιο θα κάνουμε. Δε θα δείτε και τίποτα ενδιαφέρον, αλλά για ψώνια αξίζει. Και απ΄όσο ξέρω μετά σου τα φέρνουν αυτοί στην πόλη σου - τουλάχιστον αυτό διάβασα κάπου.... Βάζεις και πάμφθηνη βενζίνη στο γυρισμό ;) Απλά καλό είναι να πάτε υποψιασμένοι, δηλαδή αυτό που είπα, να κάνετε μια έρευνα πρώτα στα ελληνικά μαγαζιά και στο site τους. Με τη συνεννοήση δε θα έχετε κανένα πρόβλημα πιστεύω. Από Θεσσαλονίκη γίνονται πολύ συχνά οργανωμένες εκδρομές στο Σαντάνσκι για ψώνια.

Μαράκι μου όπως είπε και η Floreta είναι 2 ώρες περίπου από Θεσσαλονίκη και αυτό γιατι δεν μπορείς να τρέξεις καθόλου κοντά στα σύνορα πας εώς 60 γιατί έχει παντου αστυνομία και πιο πολλή μόλις μπεις Βουλγαρία...πάμε συνέχεια Βουλγαρία ,στη Σόφια γιατί είναι πανέμορφη και ιδίως τα Χριστούγεννα...στο Σαντάνσκυ ξέρουν Ελληνικά οι περισσότεροι γιατί ζούνε από εμάς με τη γλώσσα δεν θα αντιμετωπίσεις καθόλου πρόβλημα.το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι μην πας πάνω από το όριο ταχύτητας γιατί εμένα με έγραψαν 4 φορές εώς τώρα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Ksotiko μου κατάλαβα θα μας γράψουν κ εμάς στο πηγαινε ελα! ΧΑχα! Τι κάνετε κορίτσια? Είπα να κάνω αρχή νωρίς νωρίς σήμερα, για να δω κίνηση στο καφέ! Λοιπόν εγώ 10 η ωρα έχω κομμωτήριο, είπα να με βρει το τελευταίο μάθημα του εξαμήνου και πάλι ξανθιά!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημερααααααα!!!!

Μεγειά το μαλλί Μαράκι! Καλή ανανέωση!

Ιωαννάκι κράτα γερά... καλυτερεύει...

Κοριτσια νιώθω υπέροχα!!!! Κοιμήθηκα επιτέλους!!!! Ξύπνησα για τουαλέτα μόνο 2 φορές και επειδή ήμουν από τις 11 έως τις 9 το πρωι στο κρεββάτι ξεκουράστηκα! Νιώθω υπέροχα! Καλώς ήρθες β' τρίμηνο :P:p:p

Καλημερούδια κοριτσάκια....

Ιωαννάκι άντε βρε κούκλα μου και σιγά σιγά τελειώνουν!!!

Floreta μου και εγώ σήμερα αισθάνομαι πολύ καλά αν και με ξύπνησε το χαλάζι που έπεφτε στο παντζούρι του υπνοδωματίου στις 6 το πρωί βέβαια γύρισα πλευρό και συνέχισα ακάθεκτη!!!!

Μαράκι ωραία μέρα βρήκες να κάνεις το μαλλάκι σου.... που πήγες πουλάκι μου μες στον κατακλυσμό????

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαράκι μεγια το μαλλί!!!!

Ιωαννάκι σε λιγες μερες μπορει να περασουν τελειως οι αναγούλες!!!! :):)

εγω παλι εχω μια νυστα τωρα και πειναω..... παω να φαω κατι!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?Εμεις ολα καλα, δοξα το Θεο!

Μονο που εχω λιγες μερες πολλα υγρα βρε κοριτσια!Εχετε κι εσεις?

Ιωαννα λυπαμαι παρα πολυ για το μωρακι σου...Ευχομαι οτι καλυτερο σε εσενα και στο συζηγο σου...Γρηγορα μ ενα αλλο μωρακι που θα ρθει για να μινει...

Χριστινα νομιζω δεν εχουμε ξανασυναντηθει!Δε θυμαμαι κι εγω πολυ καλα!!

Καλως ορισες να πω και με το καλο η κατα 70% κορουλα σου!

Μονο σε μενα ρε κοριτσια δεν αφησε περιθωρια λαθους ο γιατρος και μου πε 99.999999 αγορι?!!

Μαρακι μεγεια το μαλλακι!!Κι εγω λεω το αλλο σουκου να τα βαψω γιατι η ριζα εχει φτασει στ αυτια!!Θα πω ομως να μην μου ακουμπησουν ριζα αλλα να ξεκινησουν λιγο πιο κατω!

Εγω κοριτσια εφοσον εκοψα το τσιγαρο δε μου κανει αισθηση να πιω και καφε!Συνηθως πινω χυμους! Πολυ σπανια να παρω κανα γαλλικο και 2 φορες εως τωρα να ειπια φρεντο!Απο ποτο μονο ενα βραδυ που πηγαμε για κεμπαπ με παρεα πηρα ενα ποτηρακι λευκο κρασι αλλα ηπια ουτε το μισο!

Αναψυκτικα τα αποφευγω!Κι εκει να ειπια κανα 2-3 φορες!και ουτε μισο ποτηρι!Στον Αντωνη ομως δεν προσεχα τιποτα απ ολα αυτα!

Να σας ρωτησω κατι αλλο?Τα νυχια σας τα βαφετε?Εγω μεχρι τωρα δεν τα εβαφα αλλα δεν αντεχω αλλο!Παντα τα ειχα με χρωμα, ειτε ακρυλικο ειτε απλο και μου φαινεται πολυ καπως τωρα....

Α!Επισης για το ραντεβου μετα την αυχενικη...Αυχενικη διαφανεια εκανα 18/2 και εξεταση μου εχει 6/3!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Λιάνα μου για να σου πω την αλήθεια εγώ τα έχω βάψει 2 φορές και τώρα έχω κλείσει μανικιούρ-πεντικιούρ την Τρίτη μου είπε ο γιατρός δεν υπάρχει πρόβλημα!

Μαράκι έγινε ωραίο το μαλλάκι σου?

Καλησπέρα!! Μαριάννα συγχαρητήρια! Βάλε το αγοράκι σου στη λίστα!!! Λιάνα μου τα νύχια μου δεν τα πολυβάφω.. όχι λόγω εγκυμοσύνης, γενικά! Κορίτσια το έφτιαξα το μαλλί,μου αρέσει πολύ! Τελείωσε και η εξεταστική και τώρα επιτέλους θα χαλαρώσω λίγο!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα εγκυούλες μου!! Τι κάνετε? Εμείς σήμερα ετοιμαζόμαστε για ατελείωτες βολτούλες!! Παιδότοπο, φαγητό εξω κ ίσως καφεδάκι!!! Να έχετε ένα πολύ όμορφο Σάββατο!!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...