Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Εμενα εξακολουθει να κανει την μερα γευματα ανα 2 ωρες , κανει 8 γευματα, με εχει ρουφηξει και ειναι μονο 5,5 κιλα!!!!

Και εγω παρατηρησα οτι εαν την αφησω να κοιμηθει στις 700 ξυπναει 200 το βραδυ και εαν την παιξω και κοιμηθει 830 παλι 2 ξυπναει!!!!

Μαγδα μου μανικι τα γευματα αλλα για κοριτσακι ειναι πολυ καλα τα κιλα της!!μη κοιτας τα αγορακια!παντα ειναι πιο βαρια!!κανε υπομονη!!κανεις καλη δουλεια και θα στρωσουν τα γευματακια της!!ειναι φαγανουλα μωρε και θελει 8 τη μερα!!γουστα ειναι αυτα κυρια μου!!

Διαφημίσεις

Εχεισ δικιο!!το ξερω αλλα

1ον)ουτε εμεις αλλαζουμε μεταμεσονυκτια πανα!το βραδυ του βαζω τις baby dry που ναι για βραδυ αλλα τον λυπαμαι να τον αφησω με αυτη την πανα μεχρι τις 07!ειμαι υπερβολικη;

2ον)εννοειται πως αρπαζει υπνους μεχρι τις 2300!απλα φοβαμαι πως δε θα μου κοιμαται ευκολα κατα τις 2-3!!

Επισης εχουμε και κατι αλλο!!τα μπεμπακια σας μετα τις 05 κοιμουνται βαρια;;εμεις ουτε καν!!χαζοκοιμαται μεχρι τις 0700!!

Σημερα κουτουλαω!!εφαγε 2130 κοιμηθηκε μεχρι τις 0300,εφαγε και ξανακοιμηθηκε 0330 αλλα απο τις 0500 μυξοκλαιγε μεχρι τις 0600 και χαζοκοιμηθηκαμε μεχρι τις 0700 μπουκωνοντας πιπιλα καθε 3 κ λιγο!!

Αυτα φοβαμαι και τον τραβαω μεχρι τις 2300 αλλα μπορει να χεις και δικιο!!

Κι εγώ τα λυπόμουν να τα αφήσω με την ίδια πάνα όλη νύχτα :D:D Αλλά μια μέρα είπα θα το κάνω και ό,τι γίνει, ας μαζεύω κατουρημένα σεντόνια αύριο...αλλά τελικά τους κράτησε μια χαρά! Μη κολώνεις! Βάλε πάνα baby dry και φρόντισε να είναι και λίγο μεγάλη - τα δικά μου φορούσαν ν.2 αλλά τη νύχτα τους έβαζα ν.3.

Και τα δικά μας μετά τις 6 κοιμούνται πολύ ελαφριά.. Ο ένας συνήθως στις 7 έχει ξυπνήσει για τα καλά! Ο άλλος κρατιέται καλύτερα, μέχρι τις 7:30 και πολλές φορές 8. Μάλλον εξαρτάται από το παιδί και φυσικά παίζει ρόλο και η ηλικία! Κάνε λίγο υπομονή, θα φτιάξουν τα πράγματα!

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Τι κανετε? Ιωαννάκι ειδα που ρωτουσες για γαλα εμεις δινουμε στην μπεμπιτσα μας το humana ha1 ειναι υποαλλεργικο γιατι το αλλο το εβγαζε και κοστιζει γυρω στα 17 ευρω το κανονικο γυρω στα 12 .. και στο γιο μας αυτο διναμε μεχρι περιπου εξι μηνων οπου αρχισαμε το νουλακ.. floreta ταλαιπωρηθηκες ενα μηνα αλλα αξιζε τον κοπο τωρα τουλαχιστον κοιμασαι σερι! Πως παει το διδακτορικο? Κοριτσια εχω να σας πω πως αισιως εχω αλλο εναμισι κιλο να χασω για να φτασω τα προ εγκυμοσυνης επιπεδα!! Γιουπιιιι!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλησπερα! Ζηλευω που μπορειτε και κοιμαστε σερι!!!! Εμεις ξυπναμε τουλαχιστον μια φορα τη νυχτα αλλα δε νομιζω οτι μπορουμε να το κοψουμε... Καμια που το καταφερε με θηλασμο;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Τι κανετε? Ιωαννάκι ειδα που ρωτουσες για γαλα εμεις δινουμε στην μπεμπιτσα μας το humana ha1 ειναι υποαλλεργικο γιατι το αλλο το εβγαζε και κοστιζει γυρω στα 17 ευρω το κανονικο γυρω στα 12 .. και στο γιο μας αυτο διναμε μεχρι περιπου εξι μηνων οπου αρχισαμε το νουλακ.. floreta ταλαιπωρηθηκες ενα μηνα αλλα αξιζε τον κοπο τωρα τουλαχιστον κοιμασαι σερι! Πως παει το διδακτορικο? Κοριτσια εχω να σας πω πως αισιως εχω αλλο εναμισι κιλο να χασω για να φτασω τα προ εγκυμοσυνης επιπεδα!! Γιουπιιιι!!!

Μαρακι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!

Ποσα κιλα ειχες παρει συνολο;;θυμησε μου θηλαζεις;;;παιζει ρολο!!

Εγω εχθες ξεκινησα διαιτα κ ελπιζω....εμειναν 9!!!wish me luck!!!

καλο μηνα κοριτσια τι κανετε?.δοκιμασα να της δωσω γαλα μπουκαλι ενω ηταν ωρα για να φαει κ δεν ετρωγε το βγαζε λεω λες να μην πειναει¨?την βαζω στο στηθος πιανει κατευθειαν οπως ειναι λογικο της κανω χαμομηλι κ το πινει κ κατεληξα οτι βαρεθηκε το γαλα οποτε λεω να της το αλλαξω τι εχετε να μου προτεινετε?ποιο ειναι καλο να παρω?

Ιωαννακι καλημερα!!ποιο τησ δινεις τωρα;;εγω του δινω το frezylac 1 καλο ειναι!βιολογικο!!γυρω στα 12-13? εχει!!

καλημερα κοριτσια,εχω καιρο να μπω, τι κανετε?

τα μωρακια σας?σας τρελενουν?

αρχισαν τα αγκου και τα χαμογελα?

χρονια πολλα στα κοριτσια που ειχαν τα γεννεθλια τους!

να ειστε παντα ευτυχισμενες και να σας χαιρονται οι δικοι σας!

NkOFp3.png

Καλά για διδακτορικό ούτε λόγος... εδώ δεν έχω χρόνο να κάνω ένα μπάνιο ή να απαντήσω το κινητό μου...δεν προλαβαίνω με τίποτα :( Εσύ τί έκανες με το μάθημα που χρωστούσες; Τώρα πηγαίνεις στα μαθήματα κανονικά;

Μπράβο για το βάρος!! Είσαι αστέρι :D

Kαλησπέρα!!!

Εχω μια ερωτηση, την μπεμπουλα μου την εκανα λιγο αγκαλιτσα, οχι οτι δεν το χαιρομαι αλλα κουραζομαι πολύ σκεφτομαι μερικες φορες να την αφηνω στο κρεβατακι της ή στο ρηλαξ και ας κλαιει για να μαθαινει και λιγο κατω, αλλα την λυπαμαι στο πρωτο λεπτο, εσεις τι γνωμη εχετε για τις αγκαλιες??? Θα μπορουσατε να αφησετε το μικρο ζουζουνο να κλαψει??? Φανταστητε οτι θελει μονο την δικια μου αγκαλια 24 ωρες το24 ωρο, ουτε τον μπαμπα της δεν θελει πανω απο 20 λεπτα!!!

Χριστινα οταν αρχιζει τα αγκου λιωνω... τα κανω πανω μου.... καθε πρωι λεμε παρα πολλά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μαγδα εγω τον εχω σχεδον ολη μερα αγκαλια! Σπανια καθεται στο καροτσι η στο ρηλαξ... Βεβαια με πονανε οι καρποι μου, η πλατη, η μεση, τα ποδια... Ουτε εγω αντεχω το κλαμα αλλα δε νομιζω να το γλιτωσουμε γιατι ειναι ηδη 6,5 κιλα και δε θα αντεξω για πολυ ακομα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!Λινα κ γω αυτο της δινω τωρα το πινει ευχαριστα κ κανει κ κακα της καθε μερα ενω με το αλλο δεν εκανε .ΜΑΡΑΚΙ μπραβο!!!!!!!!εγω στις 15 μερες που γεννησα τα ειχα χασει ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης.εγ κοριτσια την αφηνω στο ρηλαξ κ της αρεσει απ το ενα χερι να κραταει ενα κορδονι που χει δεμενο ενα μπαλονι με ηλιο κ το χαζευει ωρες κ στο αλλο χερι καραταει μια λαβετα.κ μενα χαμογελαει συνεχεια κ λεει αγκου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Kαλησπέρα!!!

Εχω μια ερωτηση, την μπεμπουλα μου την εκανα λιγο αγκαλιτσα, οχι οτι δεν το χαιρομαι αλλα κουραζομαι πολύ σκεφτομαι μερικες φορες να την αφηνω στο κρεβατακι της ή στο ρηλαξ και ας κλαιει για να μαθαινει και λιγο κατω, αλλα την λυπαμαι στο πρωτο λεπτο, εσεις τι γνωμη εχετε για τις αγκαλιες??? Θα μπορουσατε να αφησετε το μικρο ζουζουνο να κλαψει??? Φανταστητε οτι θελει μονο την δικια μου αγκαλια 24 ωρες το24 ωρο, ουτε τον μπαμπα της δεν θελει πανω απο 20 λεπτα!!!

Χριστινα οταν αρχιζει τα αγκου λιωνω... τα κανω πανω μου.... καθε πρωι λεμε παρα πολλά!!!

Μαγδα μου καλημερα!!θα σου πω τι κανω εγω!αρχικα για να συνηθιζει και σε αλλες αγκαλιες,οποιος πολυ κοντινος μας ερχεται σπιτι τον αφηνω να τον παιρνει αγκαλια αλλα και να τον ταιζει(γιαγιαδες-νονα-κολλητη)!πιστευω πως ετσι μεγαλωνοντας αν χρειαστει να μουν τον κρατησει καποιος για λιγο θα του ναι πιο ευκολο!!ετσι συνηθιζει κ αλλες αγκαλιτσες!βεβαια καποιες μανουλες αυτο δεν το θελουν!οσο για το μπαμπα μου κανει εντυπωση!μπορει να μην εχει βρει ακομα τροπους να την χειριζεται οταν αρχισει να βαριεται!τα μωρα ακομη κι αγκαλια οταν ειναι βαριουνται σε μια θεση κ σιγα σιγα μουρμουρουν!!ετσι εκανε κι ο δικος μου στον αντρα μου αλλα δεν τον επαιρνα οταν ξεκιναγε τη γκρινια!τους αφηνα να βρουν τους κωδικες τους και παιχνιδια που θα τον απασχολησει ο μπαμπας κ ετσι κι εγινε!ειτε τον κραταω εγω ειτε ο μπαμπας ειναι αγκαλια!!

Τωρα για το αν αντεχω να τον ακουω να κλαιει!!στο πολυ δυνατο και πραγματικο κλαμα αντεχω κανα 5 λεπτο με το να προσπαθω να τον παρηγορησω εκει που καθεται!οσο για το χαζοκλαμα,τη γκρινια και τη μουρμουρα δεν τον σηκωνω αν καθεται στο ρηλαξ ή στο καροτσι!απλα καθομαι κοντα του κ τον ψυχαγωγω!συνηθως πιανει!!Αν συνεχιζει του αλλαζω θεση!πχ τον παω λιγο στην αλλαξιερα ή στην κουνια με το περιστρεφομενο!!αν τωρα γκαζωνει για ωρα και παει να φορτσαρει τον παιρνω τελικα αγκαλιτσα να ηρεμησει και μετα σε λιγο τον ξαναβαζω!επισης αυτο που με εχει βοηθησει να κανω καμια δουλεια ειναι να τον βαζω στο καροτσι στο καθισματακι του αυτοκινητου (οχι για πολυ ωρα) και οπου παω να τον εχω κοντα και να χαζευει!!στο ψευτοκλαμα δυσκολα υποκυπτω αλλα στο πραγματικο δεν μπορω να τον αφησω να πλανταξει!!

Της εχεις παρει απο αυτα που κρεμιουνται στην κουνια και παιζουν μουσικουλα και γυριζουν;;σωτηρια στη δικη μας περιπτωση!μπορει να κατσει και μιση ωρα στη κουνια και ξεχνιεται και καθεται και τα παρακολουθει και γελαει!!!Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο,γιατι σε καταλαβαινω και δε θα αντεξουν πολυ η μεση σου και τα χερια σου!!!

Καλημερα μανουλεσ και μπεμπακια!!!!

Ερχεται τωρα η χαζη η ερωτηση της ημερασ....(απο χθες τη σκεφτομαι που μιλαγα με μια φιλη μου μανουλα κι αυτη)

Γιατι αραγε ολα τα μωρα σ αυτη την ηλικια λενε αγκου?????:D:D:D

ΑΑΑΑΑΑ!!!ξεχασα να σας πω...εχθες εβαλα τον αντρα μου στο μπανιο σε μια γωνια και εκανα μπανιο το μικρο ΜΟΝΗ μουυυυυυυ!!!!!απλα εβαλα και τον αντρα μου να κοιταει για ασφαλεια!!!το μονο που με δυσκολευεΙ ειναι να τον γυρισω και να του κανω την πλατη γιατι γλυστραει παρα πολυ..τα ειδα κωλλυομενα(ετσι γραφεται?)!!

Φλορετα ξεκινησα το προγραμμα!Γι αρχη θα τον βαλω σε ρουτινα κατι που δεν ειχα κανει ακομα!!

1930 ειχε μπανακι,2000 φαγητακι και μετα ΝΑΝΙΙΙΙΙ!!!κουτουλαγε στις 1930 αλλα τον κρατησα!!κοιμηθηκε μεχρι τισ 0215,εφαγε και ξανακοιμηθηκε σχετικα ευκολα!!!Μετα ξυπνησε για πολυ λιγο στισ 0500,τον ξαναπηρε γρηγορα ο υπνος και κανονικα σηκωθηκαμε στις 0730!!καλα δεν ειναι???Αρχικα θα του δημιουργησω ρουτινα και μετα θα προσπαθησω να κοψω και το ταισμα των 02!!!Αυτα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...